|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
20.7.2009 10:39:13   
Februarka08
Malamravljica, če ti še ni trebuh otrdel, toliko bolje, bi sigurno vedela. Ko meni otrdi, rata ves trd, pomaga globoko dihanje, da gre potem nazaj v ˝normalno stanje˝. Tako se maternica pripravlja na porod, samo ne sme se pa preveč na pogosto dogajat že zdaj, če ne se je treba it pokazat. Skratka, meni se vse zategne in rata motečeuser posted image saj hitro mine, samo meni je to vseeno mal panika, se spomnim že od 1.user posted image ponavadi mi otrdi, če se uležem na hrbet. Tako da sem raje večino časa na levem boku. Upam, da bo še katera napisala svoje izkušnje s tem.

Ja, saj večinoma počivam, samo skoz pa res ne gre ko imaš otroka doma. Saj bo, upam.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
20.7.2009 10:48:09   
Izabela_
Tudi meni trebuh vsak dan otrdeva, predvsem, ko vstanem (tudi če se prej spomnim in počasi vstanem), pa med hojo, pa v bistvu kadarkoli. Je kar zoprno, danes je na primer en tak dan, ko mi je po moje že 20x. Zdaj sem za pisalno mizo in je mirno. Zjutraj pa, ko moram malega spraviti pokonci in v varstvo, je res nadležno. Sem pa to imela tudi v prvi nosečnosti.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
20.7.2009 10:52:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Tudi meni trebuh vsak dan otrdeva, predvsem, ko vstanem (tudi če se prej spomnim in počasi vstanem), pa med hojo, pa v bistvu kadarkoli. Je kar zoprno, danes je na primer en tak dan, ko mi je po moje že 20x. Zdaj sem za pisalno mizo in je mirno. Zjutraj pa, ko moram malega spraviti pokonci in v varstvo, je res nadležno. Sem pa to imela tudi v prvi nosečnosti.

20xuser posted image user posted image user posted image ojoj... jaz pa delam ˝paniko˝ če mi parkrat na danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
20.7.2009 11:24:22   
Izabela_
Ja, res, pa nič ne pretiravam, non-stop. Če mirujem, je bolje, če migam in se sklanjam, pa neprenehoma. Ampak saj pravim, sem imela to tudi v prvo in sem sicer rodila 3 tedne pred rokom, ampak drugače pa ni bilo nič narobe v zvezi s tem... Pregled imam pa šele konec avgusta...

Neposredna povezava do sporočila: 4754
20.7.2009 12:45:10   
muca*maca
Helou, helou!

Meni tudi otrdeva trebuh, sem pa tja včasih. Pomaga, če se lepo vsedem ali pa vležem in sprostim.

A veste punce, da imam novo frizuro, ki so do čisto vsi ZELOOOO pohvalili.user posted image user posted image

Mojstrico imamo med nami, a ne, Karmen B?

Ja, Karmen B me je tako lepo ošišala, da je prava škoda, da gre na porodniško.user posted image user posted image user posted image

Ko pride nazaj s porodniške, se pa spet javim za striženje.

Zdej sem taka lepa user posted image , hihi.

Pozdravček vsem,
user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
20.7.2009 13:30:10   
muca*maca
Aja, še to:

Hvala vsem za nasvete glede železa.

Res nisem vedela, da se ne sme jemati skupaj magnezija in železa, jaz sem vsako jutro popila tisti sirup, potem pa lepo poplaknila ogaben okus z magnezijevo šumečo tableto. Halo! Itak, da mi NIHČE ni tega povedal.

HB za punce s foruma! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

No, za mleko in kalcij tudi nisem vedela, samo kalcijevih tablet itak ne jemljem, pa mleka tudi ne spijem nekaj pretirano veliko.

Buškoti!

Tako so lepi in kolikor je nosečnic, toliko je trebuščkov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V vsakem pa malo bitjece, ki brca in čaka, da pride na svet.

user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 20.7.2009 13:31:51 >

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
20.7.2009 13:58:38   
majakla
Pozdravljene KU - KU, user posted image
sem že nazaj z dopusta,
pa je v službi toooliko za
naredit, da se vam javljam
komaj zdaj.

Na user posted image  je bilo 1A, bila sva/smo v kempu v prikolici
na Hrvaškem in sem res uživala, predvsem po
zaslugi mojega user posted image , ki je kuhal, hodil po vodo,
praznil wc za user posted image , pomival posodo, ...
Jaz pa sem mu zadnji dan zlomla ležalnik.
Jaaa, kg so tu. No, pa saj je itak želel novega. user posted image

In kak´ ste ve?

Vas ne bom brala za nazaj, ker je več kot 30 strani,
ste bile res pridne. user posted image   Sem pa pogledala slikice,
iiiiiiiiiiiii kaki lepi bušiji.
Da še malom pojamram: mažem se ko ..., a sem vseeno dobila strije. user posted image

Zdaj pa smo že skoraj na "konju", ne?
Kako čas leti oz. beži. Jaz že komaj čakam! user posted image

Aja, jutri imam pregled za rizično, zaradi pritiska
in otečenih nog, v petek pa merjenje MV,
držite PLiiiS pesti, da bo vse BP. user posted image

Še to, se opravičujem, če bom spraševala kaj
kar ste že obdelale, ampak 30 strani - JOJ! -
mi res ni za prebirat.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
20.7.2009 14:03:30   
majakla

Še nekaj:
Naslednji pregled imam: 29. 7. 2009

Aja, ste videle še samo 74 dni imam
do konca. Jooooooj!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
20.7.2009 15:04:36   
rozilu
Malo vas pozdravim, potem pa grem brat kaj ste načvekale.

Jaz sem pridna in perem in čistim voziček, ki sva ga prejšnji teden kupla... Je bil videt kar zdelan (šel sam moj user posted image kupit, pa se mu ni zdelo tako grozno). No zdaj s pranjem, pa čiščenjem s paro, čiščenjem ogrodja in podmazanjem koles, zgleda kot nov! Itak pa ta del (športni) bomo rabili šele čez več kot pol leta... zdaj gre v folijo in na čakanje user posted image .

Grem še obesit par kosov, potem vas pa pridem malo prebrat...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
20.7.2009 15:48:12   
Meliitak
čau čau...

no tkole...dons mam frej dan pa sem itak na nogah kot ponavadi. Že zjutrej sem v kadrovsko nesla papirje za porodniško, pa so me kr mal čudn pogledal, češ kaj tok zgodi...jaaa čimprej tem bolje sem rekla, sj nikol ne veš...papirje pa dobim po naslednji plači, tko da me tud takrat čaka obisk na CSDju...pol sem pa šla v porodnišnco v Lj da se prijavim za v šolo za starše v avgustu...če gre še kakšna bi blo fajn se vidit user posted image

Drugač sem sem se pa naročila za merjenje MV samoplačniško, ker mi moja G nič tega ne omenja in ker me že kak teden kljuva dol v nožnici in pritiska dol in bi blo fajn preverit če je vse ok ane in imam merjenje MV 24.7.

zdej pa kuham stročji fižol za solato, že prej je bla pa moja taščica pridna in nekaj za zraven nardila in mi poslala...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 15:57:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
20.7.2009 16:13:13   
palegia30
Ojla,

danes sem bila na pregledu in z mojim bejbikom je vse ok, brca pa tudi tako, da mi gre skoz na smeh, happy!

Mellitak kje pa je šola za starše, kajti mene tudi čaka pa ne vem kje bodo imeli tukaj v Lj?

Imam pa krče v nogah in moram poleg MG jemati še Ca.. Sem prav vesela, samo da je z bejbikom vse ok.

Nič punce uživajte in božajte bušije!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
20.7.2009 16:25:43   
Meliitak
palegia30 prijava v šolo za starše je novi porodnišnici, predavanja pa so baje v stari porodnišnici v predavalnici...sj sama tud nisem vedla (no ja še vedno ne vem) kje je stara porodnišnica (jah gorenjka sem in se ne gibljem tok okol P v LJ), mi je še ena prijazna nosečka razoložila da ti dve povezuje most, katerga vidiš ko vstopiš v novo P od zadaj...tako, tako tudi jaz sem na Mg in Ca ampak krče v nogah mam pa še vedno sm pa tja...grrr ravno dons ponoči me je stegnil tko da sem pritisk čutila še celo jutro...amoak sj bo boljš ane...se potem vidimo palegia30?

naši lepi bušiji obvezno pobožani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 17:08:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
20.7.2009 17:53:37   
najčka
Ojla čveke, evo mene se spet mal javljam. Ravnokar sem zlikala eno goro cunj, me že tko križ boli ko user posted image . No sej zdajle sem pa že dala gor za kavico, in potem grem za hišo mal v senčko uživat. Pride še katera? 

Neposredna povezava do sporočila: 4765
20.7.2009 18:34:32   
Crystall
Michelle ... res se prav fajn počutim, ko vem, da se spisek manjša!!! user posted image  Midva si želiva tri otročke in sva se odločila, da bo prvi pikec imel vse novo, ostali otročki pa rabljeno. Je pa res, da sem oblekce naročila kar rabljene preko ebaya in so res čudovite. V ikei sva pa ogromno dobila za spodoben znesek denarja. Previjalno mizo bo pa najbrž kar dragi sam naredil. Samo zbil skupaj stranice in  ne bova imela nobenega predala (je pa res, da bo velika in bom na njej imela najnujnejše oblekce). Bo najcenejša varianta user posted image  

A ve katera, kje se kupi najugodnejša lupinica od maxi cosija in podstavek easy fix? Zaenkrat sem našla na spletni strani od recinka. Razmišljam, da bi šla v Zagreb ponjo, pa da bi dobila davek povrnjen user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
20.7.2009 18:42:26   
Crystall
Pa še eno vprašanje: Kaj pomeni, če trebuh otrdeva oz. kako to izgleda?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
20.7.2009 19:46:08   
Meliitak
Crystall otrdevanje trebuha to dobesedno pomeni to...trebuh rata tako trd da te vleče dol tko da se moraš ali bolje rečeno potrebuješ sedež ali bolje posteljo, da se trebuh "spočije"...jaz osebno v tem času popijem eno šumečko Mg in naj bi bilo dobro, če še počivaš zraven...tako se naše telo pripravlja na porod, ne pomeni pa da bomo zdej zdej rodile - upam da res ne...v glavnem ko čutiš svoj trebuh kot tako zategnjenega da misliš da nimaš več prostora za širitev to je to...no ja vsaj pri meni

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
20.7.2009 20:20:14   
ninasiki
čau bejbe

MM fuuuuuuuull lepa razpredelnica samo sm pa gledala kok mate vse lepe buškote nikjer nč ne visi moj je pa prou k un pijanski od popka dol user posted image user posted image mah sej bo

drgač pa lep dan sm skos neki v akciji neki skos letam okol sm že toook zmatrana da bom zvečer sam padla v pojstlo

MAJA a veš da sm glih dons nate pomisnla kje se skrivaš da te nikjer ni in da nobena ne barva naše strani user posted image user posted image

nčgrem spet naprej sm pršla sam tok da vas pozdravim zdej pa pičim naprej aja a je slučajno se kej bol informirala glede teh celic

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
20.7.2009 20:21:57   
Februarka08
Čer.

Majakla, dobrodošla nazajuser posted image Super da si uživala in se spočilauser posted image
Meliiitak, joj jaz bi si tudi mogla izmerit MV, pa mi ga noben neuser posted image 1x sem šla že tako samoplačniško... v ponedeljek morm prav mal zatežit na pregleduuser posted image

Mi smo bli celo popoldne zunaj, je blo fino, jaz sem bla mal na ležalniku na sončku, moj je itak nekaj delal, tašča je mela pa mal tamalo. Zdaj pa upam da kmal zaspi, je zmatrana in zaspana kot ne vem kaj, ko je pa v postli, pa kar neki sitnariuser posted image user posted image

Lep večer, nosečke in lahko nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
20.7.2009 20:47:57   
didikaa
michelle1 - hvalaaa user posted image  blo je nepozabno

Neposredna povezava do sporočila: 4771
20.7.2009 21:59:51   
frrrr
didikaa - čestitke ob vstopu na skupno pot... 

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 22:05:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu didikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4773
20.7.2009 23:40:36   
rozilu
Michelle user posted image upam da boš kmalu boljše. Zakaj misliš da bi dragemu pokvarila presenečenje, če ne bi darila skrila - on bi bil ravno tako vesel!!! No, verjetno kaj takega ne boš več počela med user posted image ... SIcer pa smo verjetno vse iste, jaz se tudi velikokrat pazim, pa drugim perpustim težke zadeve, sploh pa vsem pravim naj počivajo itd.... potem pa pride treniutek, ko se kar spozabiš in narediš neumnost. user posted image

Didika - še z moje strani vse čestitke za tvoj prekrasen dan user posted image in seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image   za naprej. Čakamo podrobnosti user posted image

Matične celice - jaz bom poskusila zrihtat, da mi jih shranijo. Verjetno kar v to javno banko v LJ. Malo sem že brala o tem - kar na RR forumu. Javna banka: se mi zdi, da čeprav celice ne čakajo samo tvojega otroka, obstaja tako majhna verjetnost, da bi jih on rabil, pa jih ne bi bilo več (ker so ustrezale za zdravljenje nekoga drugega). Poleg tega je tako: celic bo verjetno premalo, da bi zadostovale za odraslo osebo, zato bo skoraj vedno treba poiskati celice še vsaj enega darovalca - in to v javni banki! In če ne bi nihče daroval v javno banko...  user posted image .

Zdaj sem pa tako utrujena, da ne morem več niti gledat. Tako da lahko nočko vsem skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4774
20.7.2009 23:49:49   
rakica 2
malaMravljica,hvala ti,se bom potrudila,sam še kabl dobim,me je pa v dveh dneh tko napihnlo,da se mi zdi da bom počla,pa tud trebuh mi je dans začel otrdevat pa kolcanje itd....res morm pohitet,drgač bo prej ekran premajhen...                                  lindi,tud jst sm od mojga 7 let starejša,sm jh mela pa 35.ampak po pameti ,pravi mojuser posted image .jh nimam niti 5 ha ha..tud on ne...upam da si brat kmalu opomore,včasih misliš da ne boš nikol prebolu ljubljene osebe,ampak jo,le časa je trebauser posted image user posted image                            aja za tabelo,pregled imam 7.8.09                                                                              nočka vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

fantek
petrcaaa

Katero ime vam je bolj všeč?

ian (13%)

jan (31%)

primož (21%)

tim (35%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!