|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
18.7.2009 22:50:28   
rozilu
Se vam samo na hitro oglasim...

user posted image glede slikic bušijev... bomo pridno dodajale user posted image

Tudi jaz danes utruuuujena. Najprej dopoldne v trgovino. Pa ne na kak užitkarski shopping kakih cunjic ali opreme za dojenčka, ampak nabava osnovnih živil (vsega zmanjkalo v hlad.) + nujnih stvari za jutrišnji "piknik" za mamin RD. In to v soboto zjutraj v Luciji, hkrati z vsemi turisti user posted image user posted image user posted image si morte mislit kako sem skoraj znoreeeela. Pa še do lekarne nisem prišla, ker je bila vrsta do ven  user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah, sama sem si kriva, samo včeraj popoldan res nisem imela energije za to...

Pol sem bila pa itak pridna in spekla en kolač, pa pripravla testo še za enega, da ga jutri pripravim. To mi ni nikoli težko, se že veselim dobrot jutri user posted image . Pa s ta malima nečakoma sem se ukvarjala, tako da sem zdaj čisto fuč od utrujenosti. Zato vam kar zaželim lahko nočko user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
19.7.2009 0:24:29   
rakica 2
Lindi 1 no jst sm dala ta roj dan mimo,brez pompa in praw na izzy,se tud men ne da,ampak pizzo sm pa dobila ,tud to je nekaj,ni blo treba kuhat.Nikar se preveč ne sekiraj,ker to vpliva tud na baybija,tud jst sm se,kr se kr naprej pričkava z mojim,pa probam bit kalma...JST TI ŽELIM VSE DOBRO user posted image user posted image IN VSE NAJ NAJ OB ROJ DNEVU,KADAR GA BOŠ IMELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
19.7.2009 0:30:28   
rakica 2
DiDIKAA,ČESTITKE OB TEM LEPEM DOGODKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
19.7.2009 0:48:20   
rakica 2
*CHANCE*,tUD MENE VSČAS NA MINUS TIŠČI PA JE LE NEKAJ KAPLJIC,KER DETE NA MEHUR TIŠČI.ZADNJE TRI DNI NIČ NE  SPIM  KR KAR NORI NONSTOP,ZJUTRI PA VSTAT NE MORM,UPAM DA SE TO NE BO DOGAJALO OKTOBRA HA HAuser posted image ...                                  BUŠIJI vse mate take lepe bušije,za seznam s slikcam se strinjam,sam ne vem kako bom jst slikco gor spravla,kr ne znam...tud ti ga daj gor,velik al majhen,vsak je lep,sploh če je notr majhno bitjeceuser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
19.7.2009 1:01:12   
rakica 2
michelle bravo bravo,kok maš dobre rezultate.ne morm verjet,man so zagrozil z injekcijami,če se mi stanje ne popravi vsaj na 110hb,sedaj sen na 100..user posted image user posted image        A na ta 3D se sam naročiš?Verjetno sm že mal pozna(28)tedn bo....???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
19.7.2009 1:35:23   
rakica 2
Februarka08 sm se prav nasmejala ampak je tud pr men tko,bl po občutku ha ha in nč se še ni mojuser posted image pritižu.sm se pa ostrigla pred 3 mesci in mi je zej ful žal,saj mam, bolj goste in nč mastne lase,ampak po porodu se itak  začnejo spet mastit in izpadat tko da se s tem malo tolažmuser posted image user posted image user posted image .                                                               za cukr mi pa niso nikol nč rekl,niti merl v prejšnih nosečnostih tko da ne vem na podlagi česa delajo te teste.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4731
19.7.2009 1:44:22   
rakica 2
malaMravljica,hemoglobin je do 120 čist ok,kar je pod tem je slabše in moj ja100,ampak se nč slabše ne počutm,ponavad si bl zaspan pa glava zna bolet,mi je g dala neke nove železove tablete pa floravital sirup sm si kupla,upam da bom zvišala saj nočem injekcij ali bohnedaj infuzijouser posted image .lep pozdravček vsem grem pančkat.noč vsaemuser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
19.7.2009 8:23:46   
lenika83
Dobro jutro!

Glede na to, da sem danes prva, vam skuham eno morsko kavico.

user posted image

Bušije imate vse zeeeeeeelo luškane.

Prebrala sem sicer vse, samo se zdaj trenutno nič ne spomnim za komentirat.

Skačica tvoja punčka je pa taaaaaaaako luškana.

Didikaa čestitam za poroko in upam, da ste preživeli super dan.

Na testiranje za sladkorno moj G pošlje kar vse, ker se baje pri skoraj polovici pokažejo kakšne težave. Jaz sem bila v četrtek in upam, da me ne bo nobeden klical, ker to pomeni da je vse ok. Kar se pa tiče izogibanja sladkemu pred testiranjem, pa se mi zdi nesmiselno. Itak dobiš tam za pit tako količino sladkega, da noter spraviš za cel mesec user posted image

Mislim, da še nisem napisala podatkov za naslednji pregled. 30.7. imam še enkrat 3d, ker se prvič ni videl cel obraz, 19.8. pa pregled pri mojem G. Malamravljica lahko mi še napišeš, da pričakujemo user posted image

Sem vam že povedala, da grem v službo samo še 10-krat? user posted image user posted image user posted image  Ko bom imela malo več časa, pa se bom lotila pripravljanja in nabavljanja stvari za user posted image  Otročko sobico počasi zaključujemo, ko bomo nabavili omare, pa stopim jaz akcijo in omare polniti user posted image  Se že veselim.

Mislim, da sem dovolj načvekala za danes. Vsem vam želim lepo, sončno in ne preveč vročo nedeljo.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
19.7.2009 8:40:43   
Anonimen
Dobro jutro. No pa smo spet dočakale sonček upam, da sopare neuser posted image

Tudi midva se danes odpravljava na piknik in upam, da bo res en sproščen dan, ker tale vikend je čisto prekratekuser posted image user posted image

Punce ne vem ali sem sicer že zasledila ta pogovor na našem podforumu..me zanima ali se bo katera odločila za darovanje matičnih celic v javno banko ?

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
19.7.2009 9:26:51   
ninasiki
ojla punce

preživeli noč sicer tko tko ampak bomo že user posted image

darovanje celic smo se zanč pogovarjal v šoli za starše da neki niso cool te neo celice ker držijo samo 20-30 let in še to niso 100% če bojo kao pomagale otroku (že tko je pa rekla da rakavih obolenj in leukemijo ne pozdravijo) je pa baje nan novo v sloveniji kle v ljubljani pa glih tko da te celice daš jih zaston in si pol zapisan v nekem registru in če se otroku kej nardi maš privico do celic. ne vem kako točno gre ampak lahko pa se mal pozanimate na netu pa bote zih najdleuser posted image

ja vikend se bliža koncu user posted image  kaj čmo mal je biu tko vlažen zakluček bo pa lepuser posted image user posted image user posted image  drug tedn bo pa moj dragi uzeu frej četrtek in petek da prepleskava sobo in najdeva idealno pozicijo za otroško in previjalno da ko bo čas za to da se samo postavi in koncuser posted image user posted image user posted image  

nč bejbike buškota vm prlepm sam da pridm do fotiča mogoče že dons čene pa drug tedn zdej grem pa na eno kavico

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
19.7.2009 9:55:35   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem čist zalimanauser posted image komaj držim učke odprteuser posted image pomoje se tud pozna pomanjkanje železa, čeprav pijem tist sirup, ampak vseeno...
Sem brala zdele eno porodno zgodbo o enem fantku ki se je rodil v 31. tednu in me je kar stisnilouser posted image joj, da se meni kaj takega zgodiuser posted image saj je bil zdrav in vse, samo toliko časa po bolnicah, pa vse... groza, so se mi starši zasmilili sploh pa user posted image . Ma ne smem mislit na to, kakor ti je namenjeno, ti pač je...user posted image
Danes pravi moj, da naju pelje na kosilouser posted image samo še ne vem kamuser posted image jaz bi šla takoooooooo v kitajsko, njami, samo tamala tam nič ne bo jedlauser posted image tako da se morm itak na njo ozirat... Po drugi strani pa ko preberem kaj takega kot sem prejle, bi kar doma ostala non stop, ležala in noge skup držalauser posted image user posted image mah...

Lepo nedeljo, izkoristite jo za skupne trenutke (če vam je namenjenouser posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
19.7.2009 10:53:55   
Crystall
Dobro jutro!

Mi smo se čudovito naspali, ker je bila noč bolj hladna ... Zdajle sem pa že pomila vso posodo in ostalo, kar smo včeraj nabavili za v kuhinjo!  Moj dragi in moj oče še urejata zadnje stvari v kopalnici, ker sta jo zadnjič mogla razbiti, ker je bilo nekaj narobe. Tako, da naju danes čaka čiščenje kopalnice od sten, polic ...

Skačica ... krasne slikce, krasna deklica Iza, krasen buši in v njem punčka Zara user posted image  Sicer pa bo najin fantek najverjetneje Blaž user posted image

Didika ... čestitke in naj bo vajina pot posuta s samimi lepimi kristalčki sreče, ljubzeni, razumevanja in zdravih otročkov user posted image user posted image user posted image

Matične celice bi jaz zelo rada darovala v javno banko, za privat nimamo denarja. A kdo ve, kako poteka oz. kdaj moram javiti, da bi rada bila darovalka. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 4737
19.7.2009 11:25:24   
malaMravljica
uau, super za slikce nasih trebusckov. Seedaj smo pa pocasi ze res vse prave nosecke a ne.

Pa kako lepa deklica Iza, reeeees lepa je, cestitke.

ninasiki, glede darovanja celic. Ko ste se pogovarjali, je mogoce ta predavatelca kaj rekla, je to v tujini bolj razvito kot v Sloveniji. Pa se nekaj, mogoce katera ve kolk pa to stane, ce das privat notri, ne v javno banko. Jaz o tem nimam pojma, zato sprasujem.

rakica, glede slikce. Shrani jo na tvoj racunalnik, pol pa odpri se eno internetno stran in pojdi na slikomat.com, tam ti pa vse pise. Kjer brskas izberes sliko v tvojem pc-ju, pa spodaj jaz odkljukam za javno uporabo, pol das nalozi in pol vzames prvo kodo, ki je za objavo na forumih in jo kopiras v tekst na rr. Ti zalimas kodo notri,mi vidimo tvojo slikco. aA tam na zacetku ti itak program sam pomanjsa slico na velikost za forume. Bo slo?

Kaj se Didika danes poroci? Ja pol pa CESTITKE! Ostanita zaljubljena in srecna kot sta danes. Pa gospa si sedaj, ja suuuuper, kmalu pa se mami user posted image user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
19.7.2009 16:44:59   
Izabela_
MM, jaz se bom pozanimala na Neocelici v naslednjih dneh (upam), pa ti lahko sporočim. Mislim, da stane nekje okoli 2300 eur tole shranjevanje (do 18. leta, potem pa spet nekaj plačuješ). Zdajle govorim zelo na pamet, ker sem to brala že pred meseci!

Neposredna povezava do sporočila: 4739
19.7.2009 19:51:02   
katrin***
Živjo,

MM... tole je res tam okoli 2000evrov če daš v privat banko, drugače pa plačaš le ta komplet, ki ti ga pošljejo na dom in potem to vzameš s seboj ko greš v Rim. Je pa tut tole mislim da tam naekje okol 150-200 evrov za plačat. Pa mislim, da do 34 tedna moreš te na Neocelico poklicat da ti pošljejo paket - zakaj kasneje ne ne vem. Js bom verjetno dala v javno banko, ker mi je tale zasebna čist preveč denarja. Ko otrok dopolni 18 let se potem on odloči, kaj bo z njimi naredil - ali jih bo hranil naprej ali ne - odločitev je njegova. Na google vpiši Neocelica pa boš vse izvedla.

Drugače smo bli danes na sprehodu in našli še ene par jurčkov in marel tako da je bilo uspešno in lepo hkrati user posted image user posted image  Drugače smo o.k, včasih pa tudi mene mal dol tišči sam pol ko se user posted image  premakne je pa bolš.

Uživajte v sončni nedelji user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
19.7.2009 21:26:49   
rozilu
Ojla pupe,

nedelja je bila super, pa še je, kar jo je ostalo user posted image . Dobro smo se najedli za mamin RD - pizza pa marmorni kolač. user posted image Pa odlično bovlo sem nardila - eno brezalkoholno pa eno z vinom - obe probala in sta bili super user posted image Jutri pa še dobi obiske in mislim, da bom stestirala še ene par sladic pa kakih izboljšanih pijač (s sladoledom...), mmmm.

Aja, pa en teden dopusta imam od jutri... tako da si bom lahko privoščila malo več spanja, pa malo več kopanja user posted image , kaj posebnega pa ne načrtujem. Aja, shopping user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
19.7.2009 21:55:12   
LINDI
SKAČICA me veseli,da ste se imeli na morju lepo,potem je resnično tako,kot je meni sodelavka povedala...
Za brata mi je pa iskreno žal..mlad je umrl,upam,da se s svojo pikico  in lepotičko zamotiš,da bolečina ni prehuda,ker je eno leto,kot bi bil prejšnji dan.Vse imate tako lepe trebuščke,meni je pa zdaj zrasel v 10 dneh nenormalno,saj zredila se nisem veliko,ampak samo buhi me je ,me sprašujejo,če bom imela 2user posted image  
 RAKICAhvala za čestitke,ja 16 sem dopolnila 32 let...noro,leta kar bežijo,še dobro,da je moj mlajši,da se ne počutim tako starouser posted image potem si ista kot jaz,da ne maraš ne vem kakšnega rompompomauser posted image mi je brezveze...danes sem utrujena,je moj brat organiziral piknik...je pekeluser posted image priden,počasi prihaja k sebi,ker ga je punca pustila...upam,da se pobere kmalu,saj mu želim le najboljše na svetu...je najboljši brat, na svetuuser posted image vsaj zameuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.7.2009 7:24:25   
karmen b
Dobro jutro, na hitro vas pozdravim, potem jo pa odrinem v službo. Ker sem mela 3 dni ugasnjen računalnik, sem vas prav na hitro preletela. Čestitke didikaa in veliko lepih trenutkov na skupni poti vama želimuser posted image user posted image user posted image

Vem tudi, da ste nekatere mele rojstni dan, pa nisem na tekočem, zato vsem, ki se v tem opisu najdete, vse najboljšeuser posted image

Nalimala sem današnji jutranji trebušček v našo novo album temo...Melita super je....najboljše je ker so res samo trebuščki in samo skrolaš in primerjaš...pa vsi so tako srčkani...joj smo lepe a ne punce !!??

Še to moram povedat, danes začnemo pri nas končno renovirat kopalnico, kar pomeni, da bo verjetno v roku enega meseca tudi otroška sobica nared......JUPIIiII....kar naj razbijajo in ropotajo, me sploh ne bo motilo, sam da so se kooooončno spravli delat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.7.2009 8:53:07   
ninasiki
ojla punce

se včer nism nč jaulala ker sm bla ceu dan na morčiju je blo tko dobt pa čeprou je biu portorož sva se z user posted image  naplavala pa še voda sploh ni bla mrzla user posted image  toook je blo fajn da zdej pa res komi čakam 8.8. da odpeketamo na morjeuser posted image  me je blo pa res dons zvečer mal strah ker sm učer buškota sončla sicer je blo skos v akciji mazanje z kremo ampak upam da ni blo preveč sej sm se skos premikala pa umikala ampak nokol se ne ve

MM privat je tko k so ti punce omenla zdej k je star 18 da sam odloča to glih ne vem ampak vem pa da niso za celo življenje kle v tej jauni pa mislm da je zaston ne bom trdila 100% se bom jutr točno pozanimala pa ti javim ampak vem pa da ko oddaš celice si prskrblen za dlje časa kot pa v neocelici se pa nahaja na mislm da na transfuziji user posted image user posted image user posted image  nism zih ubistvu sm pa najdla pletno stran pa si lahko vse tiste k vas zanima to preberete   http://www.biohramba.si/bpk_faq.html

no zdej grem pa z mojim dragim na kavico ker je ta tedn popoudan user posted image  ampak sej bo sam do srede pol pa si je uzeu frej pa prepleskava sobo na frišno in še kako sklikco nalepva pr otroški bova vidla dokler jst še lahko migam user posted image user posted image user posted image  se še slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.7.2009 9:37:25   
frrrr
dan...

lepi bušiji user posted image in lepa Iza user posted image

punce, mene je v soboto začelo neki špikat, da sem bolj globoko dihala. in to med opoldanskim spancem s tamaučkom. me je kr mau stisnilo. ne bi še šla rodit no... sem že drgač res na izi, ne dvigujem nič, premikam se po polžje, nisem pod stresom... ampak zdej bo pa še v nižjo prestavo treba dat user posted image

zredila sem se pa skoraj 10kg do zdej. na začetku šlo bolj hitro gor, zdej se pa kr mau ustavilo na srečo. mi zvečer kaže +10 od začetka. trebuh imam pa... ga morem poslikat za v arhiv user posted image mogoeč pa še vam prilepim.. bom vidla, če se ujunačim user posted image

lepo se mejte! ne se preveč zaradi služb sekirat... božajte bušije...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.7.2009 9:45:35   
Anonimen
Živjo punce...evo mene. Sedaj sem pa 14 dni sama v službi. Upam, da mi bo zneslo. Še tole preživim potem si pa avgust vzamem bol na izy, sicer delavno ampak tko lepo počasi vse skupajuser posted image

Jaz sem danes tako slabo spala. Včeraj sem imela noge slabe pol ure na soncu in me je opeklo. Ponavadi se ne sončim oz. se izogibam soncu že od nekdaj, včeraj pa mi je tako pasalo ker me je zeblo v noge. Sedaj pa imam, celo noč me je poklo, vse rdeče. Potem pa še ob ene 3 ponoči krč v desno nogo, ob 6 zjutraj pa še v levo. Tako da imam noge praktično čisto razboleleuser posted image  Lepo mažem z bepantholom, Mg sem vzela zdaj pa upam da se bo kaj izboljšalo.

Punce ali vas je kaj strah gripe ? Jaz nisem o tem nič razmišljaja, ampak sedaj je sodelovka odšla v Španijo ( romanje ....) in me kr malo skrbi. ??

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.7.2009 10:13:15   
Februarka08
Ojla, lepi bušijiuser posted image

Spala sem zanič, itak, spetuser posted image včer sem si vstavila tisto glicerinsko svečko zaradi belega toka, zdaj mi je G predpisala še te, ker mi Canesten ne odgovarjajo in te so res boljše, grejo not 1,2,3user posted image no, ponoč se pa zbudim, pa vse mokre hlačkeuser posted image budala, nisem dala vložkauser posted image sem mislila da bo to šele zjutraj kej ven teklo... tako da sem mela preoblačenje sred noči, potem grem spat, se je še tamala zbudila čez 2 ure in še ona neki jokala pol ure... skratka, sem totalno nenaspana in zoprnauser posted image

Za piko na i sem se pa učer upekla v trebuhuser posted image user posted image sem peglala zvečer samo v kopalkah in valda velik trebuh, čisto blizu likalne mize, mi je pa para naravnost v popek špricnilauser posted image je bil moj ravno zraven, je letu po mrzli obkladek, potem me je pa še na debel namazal s Fenistilom, da je mal hladilo, tako da je blo boljš. Mah, se mormo res merkat s telimi bušiji...

Sem pa tudi danes bolj tako-takouser posted image me je prej vse neki dol bolelo, kot da bi mi šivi pritiskali ali kaj, saj ne vemuser posted image v glavnem, nič dober občutek... sem tud tašči pojamrala ko je prišla po tamalo, tako da je rekla da naj grem ležat, bo ona danes kuhala kosilo. Vsaj touser posted image Smo hotli it včeraj ven jest, dobro da nismo šli, bi mela še zarad tega slab občutek, da sem ga posrala. Mi je trebuh otrdeval, user posted image tako da sem rekla, da bomo doma, sva na hitro z mojim neki nardila in je blo glih tko luštn kosilo pojest zunaj na terasici v miru, ko je princesa še spalauser posted image

Didikaa, vse lepo na skupni življenski potiuser posted image user posted image user posted image

Vas pridem še mal prebrat, danes bom mela cajt (kot da ga drugače nimamuser posted image user posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.7.2009 10:14:17   
malaMravljica
OKTOBRSKE  user posted image

user posted image  
Meliiitak, 26t

user posted image
Aniiita, 25t

user posted image
bobipalcka, 25t

user posted image
karmen b, 27t4d

user posted image
drobtinica, 24t

user posted image
Februarka, 26t

user posted image
malaMravljica, 29t

user posted image
mateja8, 25t2d

user posted image
ninasiki, 25t2d

user posted image
pravoda, 26t

user posted image
Rizkoo,27t5d

user posted image
Rozilu, 26t3d

user posted image
Skacica, 29t

user posted image
tea85, 24tin pol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.7.2009 10:25:08   
Aniiita
Živjo user posted image

hvala vsem za odgovore glede pranja las..bom moglatorej res pručko čimprej nabavit.. Za hodit vsakič k frizerju pa mi je jeto malo predraga zadeva..sorry frizerka user posted image

Didika, čestitke ob poroki..A bo kakšna slikca?

Februarka, misliš, da če imaš daljši vrat potem vseeno več časa čakaš, da se odpre pred porodom? Logično bi blo..

Malamravljica, ma če ti bolečina ne neha, bi s ejaz šla pokazat G, veš.. Prejšnji torek me je zares bolel trebuh, pa sem kr šla..je bilo sicer vse ok, vendar je rekel, naj bom pozorna, če bo še, ker bi bilo lahko kaz z ledvicami narobe..

Darovanje celic, kakor je nam predstavljala na šoli za starše, stane to približno 1700-1800 evrov, če daš zasebno- to pomeni, da so te celice tvojega otroka in čakajo nanj.. Če daš v javno, ne plačaš drugega kot pripomočke,kot ste že rekla, vendar gre to v javno svetovno bazo in ti nihče ne garantira, da bo čakalo tvojega otroka, če bi to potreboval. Lahko ostane notri 18 let ali gre v uporabo že naslednji dan,če nekdo to potrebuje.
pa še ta omejitev je, da se lahko z njimi pomaga človeku do 40 kg teže, ker jih za več pač ne pride dovolj. Ona je sicer rekla, da se na teh raziskavah ful dela in da bo v nekaj letih gotovo to že drugače, da se jih bodo naučilil namnožiti, vendar zagotovila ni. Prav tako odvzeto takoj pregledajo in če kaj ni ok, dobiš obvestilo, da ne shranijo (potem tudi plačat ni treba)..Ob odvzemih se jih pa različno vzame- lahko precej malo in mogoče ne bi bilo dovolj, tudi čebi rabil..
Jaz uglavnem nevem kaj bova nardila, vendar se tudi nama zdi veliko denarja za premalo gotovosti.. je pa res, da nimaš več možnosti kasneje vzeti, kot samo takrat enkrat ob rojstvu.. user posted image

Glede rojstnih dni- moj user posted image ima roj.dan 23.10, pdp pa 22.10 in tako tudi obstaja možnost, da bo dobil za roj. dan hčerkico.. Čeprav se strinjam z Malomravljico, da je lepše,če ga imata vsak posebej.. imam mamo in sestro, ki ga imata na isti dan, pa se mi ne zdi tako fajn (ponavadi je bila mama bolj v ozadju, kar je logično..)

Super za seznam user posted image Sama nisem šla v to, ker nimam pojma kako to oblikovat, tako da vse pohvale tistim, ki razturajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.7.2009 10:31:24   
malaMravljica
Sem dala vse trebuscke skupaj sedaj. Pa sem pol vidla, da je to ze Meliiita naredila . Meliiita user posted image user posted image   No ja, men oblikovanje na tej rr ne gre najbolj od rok, se mi zdi mal smotano vse skupaj za urejat.

Februarka, se mi prav smislis, vedno imas nekaj ponoci, da ne mores spat. Pa ce ti trebuh dol potiska dej res rajsi pocivat. Se nekaj, kako pa ves, da ti trebuh otrdeva? Kaj bom vedela, ko se mi bo to zacelo dogajat?

Pravoda, ce te je zgrabil krc moras sedaj redno Mg pit. Ne sam enkrat im mislit, da ti bo pomagalo. JAz sem ga tudi zacela pit sele, ko me je prvic res tako mocno krc v nogo, pa se pol kar neki neredno, sedaj pa vsak dan 1 tableto in je boljse s krci. Pa se naucila sem se, da ce me zagrabi pol stegnem stopalo, niti ne vem kako, sam ko ga prav mi krc popusti.

hvala vsem za razlago glede maticnih celic. Ja, drago je to, ce se da privat notri. Upam, da nam kaj povejo na tem tecaju, ki ga zacnem ta teden, pa se mojemu morem mal razlozit in pol bova skup dorekla kaj bova, ce sploh kaj. Jaz ze bi, celo za privat bi se odlocila, sam to je smiselno, ce to pomaga pol tudi cez 50 let recimo, vprasanje ce so danes ze tolk naprej, da to lahko garantirajo.

Joj gre hitro teh 9 nsoecniskih mesecev proti koncu. Jaz imam se 2m1t do konca. Sobica pa se NIC od nica.

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Prvorojenec
F*R*U

Ste si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?

sin (25%)

hči (29%)

vseeno mi je bilo (45%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!