|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
17.7.2009 19:06:56   
Anonimen
Kar se tiče umivanja las za 1x nimam problemov. Tako, da tukaj kakšnega nasveta ne morem dati...user posted image

Glede testa za sladkorno jaz nisem jedla nič sladkiga pa velik ovode sem pila in je bilo OK. Se pa tudi zdaj držim čeprav mi je težko, ker sem po kosilu vedno pojedla kaj sladkiga. Ne veliko ampak tko za okus. Zdaj sem se pa še temu odrekla. Sem si pa sedaj kupila lahko skuto, kefir, LCA jogurt, polnozrtnate piškote, kar se tiče špagetov, makaronov pa že od prej jem polnozrnate.

Tudi jaz sem včeraj dobila inekcijo pa mi ni bilo nič slabo. Ene pol urce sem čutila vbod, pa malo me je mišica ene 2x zabolela potem pa sem že pozabila. Ne vem pa kako je glede rakciji na to inekcjo.

Kar se tiče službe se mi zdi, da bolj kot grem proti koncu slabše je. Komaj do 17 pridem dam, jutri pa spet moram neki še dokončat. Ma se mi sploh ne da veš. Pa še tako daleč je moj 11.9. ko bom lahko odšlauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
17.7.2009 19:14:03   
Anonimen
Aha pa še podatki naslednji pregled 11.8.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
17.7.2009 20:51:27   
pinky girll
Muca maca pri jemanju železa moraš biti pozorna na naslednje:

•  Prvo pravilo, skupaj s hrano bogato z železom ali železovimi preparati moraš nujno spit ali pojest C vitamin- absorbcija železa poteka s tem vitaminom. Torej 1 kivi ali vsaj 1 pomarančo skupaj z govejim šniclom, pač z nečim, ki vsebuje vitamin C.
  • Drugo pravilo: vsaj 1, bolje 2 uri pred in po zaužitju hrane bogate z želozom ali železovim preparatom ne uživaj mlečnih izdelkov ali ne pij kalcija- kalcij onemogoča absorbcijo železa.
Upam, da se vsem, ki imamo malo oziroma premalo železa čiprej uspe zvišati.

Upam, da vam ni preveč vroče. Jaz sem se danes malo hladila na bazenu, je blo prav super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
17.7.2009 21:18:27   
Februarka08
Samo mirno nočko in lep vikend vam zaželimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
17.7.2009 21:36:50   
rozilu
Aaaa, klepetulje user posted image

Vas najprej malo pozdravim, pol pa grem brat nazaj. Sem ravno prišla s prijetne osvežitve v morju (čeprav je že mlakaste temperature, ma vseeno paše). Zdaj se pa kuham v stanovanjcu, ker si ne upam odpret oken - zaradi komarjev... user posted image   Pa tudi vroče je kot user posted image še vedno, tako da nima smisla zračit še par urc.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
17.7.2009 21:39:03   
Meliitak
živjo punce

...mam nekaj vprašanj, če bo katera vedla...zadnje nekaj dni mam v popoldanskem času (mogoče tud v dopoldanskem sam ne čutim tok) stalno napet trebuh...zateguje me po dolgem in počez tko da ne morm hodit, al se morm usest al pa še boljš ulešt...Magnezij zadevo še poslapša...Kalcij spijem zjutrej po jedi in naj bi blo ok (naj bi blo)...železo pa se tud ne upam več ker so isti učinki kot pri magneziju...jasno mi pa je da se hkrati zadeve ne jemlje, ker potem ni pravega učinka...kaj naj torej še nardim, da se nebi počutila kot preveč napihnjena žoga?...sj vem da so lahko to tisti lažni popadki, sam ne vsak popoldan al kako?

se kr bojim delat naslednji teden ko bom popoldan, ker nevem kako bom zdržala...nameravam poklicat osebno zdravnico in se naročit na pregled (ali bolje posvet) al da me da mal na bolniško al kaj? G zadnič nč ni blo čudn, tko da si z njo ne morm pomagat...a kakšna ve kako je pri samoplačniških G?...bi pa zarad boljšga počutja šla tud mal na sprehod, sam se boljim da se bom mogla vsake tolk usest al pa globok zadihat da pridem sploh nazaj...

evo grem zdej ležat, da nam tok utrujena ko se zbudim...hvala ker me berete!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4706
17.7.2009 21:48:52   
stuhica
pozdravljene ----

moja služba --- baje niso bili seznanjeni z mojo nosečnostjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sej od kdaj je pa treba direktorju to direkt povedat in ne svojmu prvemu in drugemu in tretjemu nadrejenemu kot sem to nardila jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja sej verjetn sem mal za luno anennde punce????

Mislim za popiuser posted image , katastrofa od katastrofe----- baje je še sodelavc dobu odpoved k je imel pred leti službeno nesrečo, iz katere so mu ostale  vidne posledicem, tako da za zahvalo ga bodo ven vrgl.. kolk smo mi socialna država.... z primernim sistemom.... uhhhh nč čudnga da micuker narašča.... sej bi se rada skulirala čist zares samo ob takih zadevah in izjavah ki mene trmasto levinjo spravijo res ven iz tira sploh k vidm kaj se dogaja in na kakšen svinjskouser posted image egoističen način....

No ja da mal dam to najedanje na stran punce se oproščam ampak vsaj tako spustim iz sebe tisto jezo BEmti!!! user posted image user posted image user posted image

LASJE ja moji so kr metrski in je že kr neki časa kriza z mojim umivanjem tako da ja mam tud težave čeprav je pa res da si jih ne rabm prav pogosto umivat na 7 max 10 dni ker se mi lasje prav nič kej preveč ne mastijo... zaenkrat....

PREGLEDI ja jaz mam naslednjega 12. 08. pri gineku in drug teden v torek pri diabetologu... uh kako me bo le ta vesela z takimi dobrimi nihajočimi rezultati... upam samo da me bo zastopla zakaj je vse tako kot je in da me ne prbije na inzulin...

Služba joj Pravoda dobra si da še tol zdržiš pa ostale ste tud pridne k lahk delate....

Muca maca hvala za ZS, ti se še oglasim z mojim okvirnim dopisom....

Christal ja  zanimivo darilce GArmin ... bom mogla še mal razmislit....
Ja Februarka naš je tud tehtnica in ima 16 rojstn dan.... tako da jaz bom rekla da tiste k bomo oktobra rodile našim dragim oktobrčke, tbo to za njih najlepše darilo... mogoče pa celo na njegov rojstni dan  rodiš ti al pa tud jaz od mojga.... sej človk nikol ne ve.... user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 4707
17.7.2009 22:07:52   
Meliitak
moj user posted image ma pa rojstni dan 29.9. in sem nekako sebe prepričala, da bo za rojstnodnevno darilo dobil dojenčka...sj fant je drugač zlo skromen, ampak tazga darila se bo spominjal cel lajf...sj veste kako se zgodi? če si v nekaj 120% prepričan in če stalno misliš na to potem se to tudi zgodi...torej zdrav user posted image , konec septembra...ostalih želja pa je še nekaj v katere sem tudi prepričana in jih povem ko bodo user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
17.7.2009 22:35:07   
rozilu
Stuhica user posted image . Jaz sem se tudi nekaj časa spraševala, če moram sama povedat direktorju al kaj... čeprav mi je šefica rekla, da mu bo ona, ko bo čas (ni hotela takoj, zaradi nekih mučk)... tako da mi je bilo ful čudno. No, ampak mene niso meli namena odpustit, jim moram me morajo še nekaj časa izkoriščat, tako da je situacija malo drugačna. Kako pa jih uradno seznaniš, da si noseča - moraš nesti potrdilo verjetno? Bom nasl. tede vprašala G, če mi že da potrdilo za rok...

Umivanje las - Karmen, tvoj nasvet je super user posted image . Jaz pa imam frizerko v hiši (svakinja), pa se grem glih 2x letno sfrizirat k njej user posted image . Grem mogoče spet avgusta, pred poroko od prijateljice. Sicer pa si glavo večinoma umijem tako da se nagnem naprej čez rob... čeprav to že ful težko nardim (no, dvignit se pol ne morem več user posted image ). Ko to ne bo šlo več, si bom pa pač med tuširanjem stoje. Drugače pa nimam preveč mastnih las zdaj med nosečnostjo - ravno obratno kot je napisala Nina. Meni sta se koža in lasišče ful izboljšala, prej sem imela še precej mozoljev (pri 30-ih user posted image ) pa glavo sem mogla prat vsake 2-3 dni, zdaj je pa super. Imam pa en fajn šampon: Ducray - Argeal (kao za vsak dan, ampak jaz si glavo perem 1x tedensko.

Železo in Hb - mislim, da to nista isti vrednosti, se mi zdi da nam merijo hemoglobin, ki mora biti nad 120 (jaz sem nazadnje imela ravno 121, bomo videli kaj bo zdaj). Če imaš nižje avtomatsko sklepajo, da imaš premalo železa (ker je to najpogostejši vzrok), ni pa to nujno! Železo pa ponavadi ne merijo, vsaj pri nas ne, tako da nimam pojma kake bi morale biti vrednosti. Je pa vse res, kar je

MalaMravljica - ne vem če pri železu kaj dosti pomaga sadje  - razen da mogoči njegovo absorbcijo iz druge hrane zaradi vit.C. Tudi večina zelenjave je bolj tako za železo, jaz se od zgoraj naštetih stvari najbolj držim temne čokolade user posted image . Muca*maca poleg tega kar je napisala Pinky girl, še to: ne jemat železa hkrati z Mg ker spet onemogoča absorbcijo.

Melita - zate pa nimam pametnega nasveta, razen da počivaj in pojdi do zdravnika, da ti da malo bolniške...vrejetno bo počitek pomagal 100x bolj kot razni minerali.  Po mojem smo vse bolj slabe zaradi te vročine zadnje čase... Jaz se tudi hitro utrudim, oz. mi začne trebuh pritiskati dol...

No tolko zaenkrat al pa za danes... nočko

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.7.2009 9:16:29   
Anonimen
Dobro jutro punce...no jaz sem spet v službi, tale razpis in pa nov program me prav utrudita. Tako slabo spim, da joj. Mi je vedno vroče user posted image  V 4 dneh od kar jem same PZ stvari, sadje, vodo  sem izgubila 1 kg. Ma...vse skupaj tehtano doma sem ji torej pridobila ( danes je 28t1d) 7kg.

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.7.2009 10:07:23   
Februarka08
Hajli, hajlo.

Mi smo danes vstali ob 5h zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamala ni hotla več spat, to se še ni zgodiluser posted image no ja, kdaj more bit, samo jaz komaj gledamuser posted image
Danes bo bolj fletno, vse na izi doma, moj gleda tvuser posted image (to se drugač NIKOL ne nardi ob sobotah, tako da mi paše dežuser posted image ), mala se igra, bo šla kmal spat, jaz mal zabušavam, tašča pa kosilo kuhauser posted image user posted image pa če nam ni fletnouser posted image včeraj sem jaz imela za vse, danes pa onauser posted image
Popoldne gremo pa verjetno na hitro v šoping, če bom jaz okuser posted image

Lep vikend vsem, danes se mal cartajte, jutri bo pa spet sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.7.2009 10:17:09   
ninasiki
ojla

tole dons pa prou paše da nas mal shladi ampak naj ostane pri takem dežju tko uizi mal da se ne bo preveč dovolu ta dežek ker pol pa ne bo fajn

CORTKANJE ja kaj je to? odkar moj dela vikende še na fuš ga sam zvečer vidm pou ure dokler ne zaspi pol pa spet ceu dan nč user posted image  mah sej bomo že zdržal pa bo pol tok bol sladko user posted image

jst se pa sladkam z muslijem in svežim sadjem oblitim z jogurtom mmmm prou paše aja pa risanke gledam user posted image user posted image user posted image user posted image  se prvajam da bom na tekočemuser posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.7.2009 10:36:19   
Februarka08
OKTOBRSKI user posted image

user posted image Drobtinica29 - 24 t

user posted image Bobipalcka - 25 t

user posted image Tea85 - 24t 4d

user posted image Aniiita - 25 t

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.7.2009 10:38:03   
Februarka08
Evo, jaz sem šla ful strani nazaj, našla par bušijev, sem se mal namatralauser posted image upam da bo kul, zdaj se pa samo še vse poslikamo in damo zraven, pa jeuser posted image user posted image če pa boste kaj spremenile, pa kar, ker jaz nisem najdla tistih lepih črk, ne vem kje naj iščemuser posted image no ja, nekaj jeuser posted image
Zdaj mam pa dost računalnikauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.7.2009 11:12:20   
malaMravljica
Februarka, bejba, pa ti si zakon ! Super za tabelco, jaz sem razmisljala da jo moram naredit, sam nisem znala. Ti bom dala se moj trebuscek gor, sem ga slikala te dni, ker delam svojo privat razpredelnico s trebuhom vsake 2 tedna. Ej, pa ker sem tooolk pametna, ko bos se dodajala notri, ce se da daj isto veliskot slik, pa se bo bolj vidla razlika v velikosti trebusckov pol. Ce se da seveda, ker jaz lih tega nisem znala, tebi pa lahko sedaj solim pamet user posted image user posted image  

sem sla sedaj cez mojo materinsko knjizico gledat kje je podatek za hemoglobin in sem gledala v eno knjigo, kjer je razlozeno kaj kaj pomeni v materniski. Ma lih to je ta podatek, ceprav mi res ni cist nic vec jasno. Pa pol se za primer pise, da bi bilo pomankanje zeleza lih pod tisto mejo, ki jo imam jaz kot prvo uneseno. No, saj ni vazno, sam vedet sem hotla. Dokler mi na pregledu rece, da je vse ok bom tiho in z nasmeskom na obrazu. Sem pa res pregledala materinsko prejle in ugotovila, da me sedaj v cetrtek caka se en tak mega uz. Se ze veselim, bo spet natancno premeril glavico, pa zelodcek, pa nogice. In zadnjic mi je za tokrat obljubil eno lepo 3d slikco obrazka. Sam ker se tolk veselim  me je zraven kar strah, da ne bo pa kaj narobe.

aja pa to o rojstnih dnevih oktobra. hmm.. jaz imam pdp 2.10, moj rd pa 12.10. Sem se tudi sama sebe prepricala, da bejbi bo 2.10 zunaj. Jaz pa nocem, da bi imela skup roj.dan, to mi je smotano, ker pol otrok ne bo imel enega svojega dneva, rada bi, da ima svoj dan, ki se ga pol veseli celo leto, in svojo torto, pa svojo zurko. Itak pa je moj rekel, da se bo najin dojencke rodil 28.9. Bejbe, moj vnaprej ugane tolk stvari, me prav firbc matra, ce bo to tudi res.

Meliiitak, ne vem ali imava isto tezavo s trebuhom. Pri meni je tako, da me boli cist spodni del trebuha in se mi zdi, da mi bo trebuh kar dol potegnilo. TAkrat pod nujno rabim vsaj 5 minut pavze, se vsest al pa boljse vlest in pol je spet dobro. Ves, ce imas take tezave niti pod razno ne smes delat, tudi med delom se bos mogla usest in naredit pavzo. Ti kar pejt do zdravnika in se posvetuj, naj te da pa na bolnisko.

Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.7.2009 11:33:02   
Februarka08
Malamravljica, ja sem premišljevala kako bi ble vse slikce enake, pa jih ne znam, ker samo kopiram iz postov ven, potem pa prilepim v tabelco. Če je kakšna bolj ekspert za te stvari, dobrodošlauser posted image , če ne se pa zmenimo za eno velikost in potem ne bo panikeuser posted image lepo da ti je všeč, hvalauser posted image

Jaz sem ravno cunje porovnala iz sušilca, nove romajo iz pralnega v sušilca, tamala spi, moj je letel v lekarno, potem pa zavihava rokave in pospraviva stanovanjeuser posted image ma bom prav vesela čez kakšno urcouser posted image po kosilu pa baje šibamo v LJuser posted image tako se je moj odločiluser posted image no, jaz bom bolj ali manj sedečki, ne upam preveč okrog letatuser posted image

Pa-pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.7.2009 13:37:28   
Anonimen
Sam na hitr..
Evo vam mojga bušija....
27t 5d... uuu smo že delečč..

user posted image

Pozdravčka, tečem kuhat... zvečer vas pa berem

Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.7.2009 14:30:53   
malaMravljica
no, se moj trebuh

user posted image   29t5d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.7.2009 15:24:57   
najčka
user posted image user posted image user posted image kakšni lepi bušiji. sam tolk mal pozdravim, Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.7.2009 19:04:19   
Meliitak
uuuu kakšni lepi bušiji...jest sm svojga prlepla v album ko sem bila točno v 26t, 12 dni nazaj:
user posted image

glede na to da se mi da ukvarjat z računalniškimi zadevami, tole s slikcami nimam druge ideje, razen če mamo en skupen album, kao dostopen vsem uporabnicam, da nebi tok časa nalagal...kao eno temo dodamo pod Oktobrke?

hvala punce za nasvete...verjetno bom res mogla do zdravnice po bolniško, ker kot sem opazila, da res mal vreme vpliva na tako napenjanje in stiskanje, ostalo pa nevem kaj dogaja z mano...sj v službi pretežno sedim (vsaj sedaj), ampak vseeno sanjam o postelji in ležanju

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.7.2009 19:08:29   
Crystall
Drage moje ... mi smo končno doma iz nakupovanja. Smo dan preživeli v Ikei in v Seiersbergu. Nakup bil zeeelllllooooo uspešen. Za mamico ni bilo nič user posted image , je pa zato mali dobil ogromno stvari - tako, da zdaj večinoma imamo skoraj vse user posted image user posted image user posted image  in zdaj se začenja šparanje. Sem si naredila eno tako super tabelco, kjer vpisujem odhodke in prihodke ... spodaj mi pa vse avtomatsko odšteva in sešteva ... koliko sem zaslužila, koliko sem zapravila in ali sem v plusu ali v minusu user posted image . Smo pa za malega kupili same osnovne stvari - pa večinoma res poceni stvari!!! Sem zelooo vesela.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.7.2009 20:08:54   
Meliitak
no tko bejbe...sem odprla novo temo Oktobrke 2009 - Naši bušiji in v njo prilepila slikce k sem jih našla od 1.7.09 naprej...če pogledate sem napisala uporabnioco, datum slikanja in teden nosečnosti...zdej pa veselo lepljenje naprej...pričakujem nadgradnjo, če se bo kera še kaj boljšga spomnila...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.7.2009 22:06:12   
Februarka08
Meliiitak user posted image user posted image user posted image superuser posted image

Grem končno pod tuš in spat. Danes je bil dolg in naporen dan, smo bli celo popoldne v šopingu... ufffffffff...

Lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.7.2009 22:39:01   
skačica
hej!

Mi smo doma, deset dni je bilo čudovitih, bi šla zdele kar nazaj. Samo cunje bi zamenjala ali oprala in šla nazaj za še 10 dni. Je pa Vir res čudovit, vsaj ta del, kjer smo bili mi nastanjeni. Ulice urejene da te kap, morje čisto blizu, čisto, da se vidi vsak kamenček,...aaaaaaaaahhhh, še bi. Mala je pa tud tako zelo uživala, da jo je bilo veselje gledati.
No, ampak vsega lepega je enkrat konec in evo me doma, za računalnikom. Bomo šli še en podaljšan vikend proti koncu avgusta, ampak samo do Krka, dlje raje ne.

Moj trebuh je zraseeeeeeel full, bom slikco nalimala. Počutje je ok, je pa bilo dete zadnje dneve dopusta bolj mirno, me je kar skrbelo. No, zdaj se že bolj muva, ampak takih brc pa ni kot so bile prej. Saj mislim, da je to čisto normalno, ali ne?
Sem pa na morju kar dosti prenosila tamalo, ker se je stalno limala name in včasih pač ati ni bil dovolj dober, jaz pa ji vedno popustim. Se zdaj bolj pazim, ker se kar malo bojim, da se ne začne kaj prezgodaj dogajat.

Vidim, da ste čvekale o imenih. Midva imava že skoraj 100% dogovorjeno in bo ZARA. Meni gre lepo zraven Ize, možu je tud full všeč, Iza pa itak dojenčka v trebuhu že ves čas kliče Zara. Tko da ja, za punčko imava izbrano. Všeč so mi še Laura, Lara in Hana.
Za fantka sva se nehala dogovarjat, ker je Puško potrdil, da nosim punčko, do skupnega imena pa nisva prišla.Če bo slučajno presenečenje na porodu, bo pa kriza, se bomo kar na mestu odločal.
Sicer je pa meni tudi zelo lepo ime Blaž, sem imela brata s tem imenom, je žal lansko leto umrl, star 22 let. Bi dala fantku takoj ime Blaž, ker je tudi mojemu zelo všečno ime, ampak ne, ker bi me ves čas ime spominjalo na brata.
Torej, tiste, ki boste imele Blaža imate tudi moje "odobravanje", super odločitev.

O pranju las ste se tudi pogovarjale. Jaz nimam nobenih težav, ker si jih vedno perem stoje, ko se tuširam. Si jih dobro sperem in ne vidim tukaj nobenega problema.

Kok že kaj nabavljate za dojenčka? Vidim, da je Crystall uživala v šopingu v A, kaj pa ostale?
Jaz sem nekaj bodijev in pajackov nabavila že v juniju, zdele pa nisem nič kaj v filingu. Sem se pa odločila, da avgusta vse komplet pripravim za dojenčico, ker želim imeti pač vse prej pripravljeno da ne bo panike na koncu.

MM si ti spraševala o pestunjah, slingih, ipd? Tudi jaz razmišljam o tem, sem pa zaenkrat najbolj navdušena nad slingom. Se mi zdi fino, da otročka dam noter in imam vsaj eno roko frej še za ta večjo. Tkole za v trgovino al pa kam drugam. Pa ne vem ali zdaj nabavit ali čakat do rojstva? Bom še razmislila.

Grem tole poslat, da mi ne zbriše pol pa nalepim še fotko.

Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.7.2009 22:48:23   
skačica
user posted image
moj trebuh v 29. tednu

user posted image
tale mi je pa tud full dobra fotka tamale.

Čao

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!