skačica
|
hej! Mi smo doma, deset dni je bilo čudovitih, bi šla zdele kar nazaj. Samo cunje bi zamenjala ali oprala in šla nazaj za še 10 dni. Je pa Vir res čudovit, vsaj ta del, kjer smo bili mi nastanjeni. Ulice urejene da te kap, morje čisto blizu, čisto, da se vidi vsak kamenček,...aaaaaaaaahhhh, še bi. Mala je pa tud tako zelo uživala, da jo je bilo veselje gledati. No, ampak vsega lepega je enkrat konec in evo me doma, za računalnikom. Bomo šli še en podaljšan vikend proti koncu avgusta, ampak samo do Krka, dlje raje ne. Moj trebuh je zraseeeeeeel full, bom slikco nalimala. Počutje je ok, je pa bilo dete zadnje dneve dopusta bolj mirno, me je kar skrbelo. No, zdaj se že bolj muva, ampak takih brc pa ni kot so bile prej. Saj mislim, da je to čisto normalno, ali ne? Sem pa na morju kar dosti prenosila tamalo, ker se je stalno limala name in včasih pač ati ni bil dovolj dober, jaz pa ji vedno popustim. Se zdaj bolj pazim, ker se kar malo bojim, da se ne začne kaj prezgodaj dogajat. Vidim, da ste čvekale o imenih. Midva imava že skoraj 100% dogovorjeno in bo ZARA. Meni gre lepo zraven Ize, možu je tud full všeč, Iza pa itak dojenčka v trebuhu že ves čas kliče Zara. Tko da ja, za punčko imava izbrano. Všeč so mi še Laura, Lara in Hana. Za fantka sva se nehala dogovarjat, ker je Puško potrdil, da nosim punčko, do skupnega imena pa nisva prišla.Če bo slučajno presenečenje na porodu, bo pa kriza, se bomo kar na mestu odločal. Sicer je pa meni tudi zelo lepo ime Blaž, sem imela brata s tem imenom, je žal lansko leto umrl, star 22 let. Bi dala fantku takoj ime Blaž, ker je tudi mojemu zelo všečno ime, ampak ne, ker bi me ves čas ime spominjalo na brata. Torej, tiste, ki boste imele Blaža imate tudi moje "odobravanje", super odločitev. O pranju las ste se tudi pogovarjale. Jaz nimam nobenih težav, ker si jih vedno perem stoje, ko se tuširam. Si jih dobro sperem in ne vidim tukaj nobenega problema. Kok že kaj nabavljate za dojenčka? Vidim, da je Crystall uživala v šopingu v A, kaj pa ostale? Jaz sem nekaj bodijev in pajackov nabavila že v juniju, zdele pa nisem nič kaj v filingu. Sem se pa odločila, da avgusta vse komplet pripravim za dojenčico, ker želim imeti pač vse prej pripravljeno da ne bo panike na koncu. MM si ti spraševala o pestunjah, slingih, ipd? Tudi jaz razmišljam o tem, sem pa zaenkrat najbolj navdušena nad slingom. Se mi zdi fino, da otročka dam noter in imam vsaj eno roko frej še za ta večjo. Tkole za v trgovino al pa kam drugam. Pa ne vem ali zdaj nabavit ali čakat do rojstva? Bom še razmislila. Grem tole poslat, da mi ne zbriše pol pa nalepim še fotko.
|