|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.2.2009 9:13:35   
malaMravljica
Aniiiita, ne v 4. tednu meni ni bilo s enic slabo, zacelo se je z 6. tednom. Imas se upanje user posted image  user posted image  user posted image   ne, hecam se, res ti ne prizelim slabosti, je prevec hudo.

Jaz sem imela vceraj popoldne eno tako pavzo brez slabosti, kar eno uro je trajalo, sam potem je bilo pa se slabse naprej. Je pa pri meni sedaj boljse ponoci, ko pridem v posteljo mi je se slabo, samo potem se umiri in lahko zapsim, zjutraj ko vstanem pa gre vse dalje.

Rizkoo, se tukaj, tako sem vesela, da si srcek slisala in to tako zgodaj, sedaj pa mores biti pomirjena a ne da.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.2.2009 9:20:17   
Anonimen
Živijo punce...jaz sem tako zbita. Včeraj sem delala do 10 zvečer, pa zjutraj sem takoj ob 7 letela v službo in evo mi je zdale uspelo oddati vse potrebno. Naj vam povem, da sem bila tako živčna ...me je prav strah da sem pikici kaj škodovalauser posted image  Ko sem šla spat me je zgaga pekla, čudno me je črvičilo, še zdaj imam v grlu kepo...ah te službe. No upam, da je to za mano zdaj in, da bom danes lahko okoli 12 šla. Čeprav sem spet sama v pisarni tako, da ne vemuser posted image
Ma danes sem pa res čisto obupana...Sem si zdale vzela prov 15 minut, da malo tukaj počvekam, drugale se mi bo zmešalo od stresa.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
13.2.2009 9:50:57   
tane
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee...jaz sem tud srčka videla, sem imela danes že pergeld in je velik 4,7mm, pa srček mu že bije, sem od veselja domov kar jokala.
pri meni so se pa tudi že ornk slabosti in dva dni tud že bruhanje pojavilo, sem danes omenila G in ji rekla, da so pri moji mami bile prvič slabosti drugič pa ne, ker pri meni so bile tudi že prvič, pa j erekla, da je možno, da imam isti spol kot prvič, kar seveda ne vemo zaradi SS...no, ampak tolažim se s tem, da so slabosti po 3tednih prenehale.
je bilo pa hudo čez cel dan slabo in potem zvečer okrog 19h bruhanje, zdaj je isto samo, da je najhuje in bruhanje okrog 21h in potem slabo celo noč.

< Sporočilo je popravil tane -- 13.2.2009 9:56:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.2.2009 9:55:45   
Aniiita
MalaMravljica, hvala za info. Se mi je zdelo, da mora bit kaj takega user posted image

Čeprav imam vseeno še upanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
13.2.2009 10:25:18   
malaMravljica
Ma  super, user posted image user posted image user posted image  za vse srcke. Sedaj bomo pa kot racke po vrsti hodile na preglede in sporocale novicko, da srcek bije.
Jaz sem zadnjic ze videla mini mini dojencka, ki pa sploh ni izgledal tako zelo majhen, 7 mm je rekel in srcek je bil, samo se ne morem privaditi na misel, da je v meni res novo zivljenje. Se vedno je prisoten strah od zadnjic, bojim se prevec veseliti in ponovno doziveti razocaranje. No, pa se kljub temu ze pogovarjam s pikico v trebuhu, samo ji tudi povem, da ne morem se dojeti, da je notri.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.2.2009 10:40:46   
ninčy
Res, super za srčke.
Ste se pa kar  načvekale včeraj in danes ... še nisem uspela vsega prebrati. Sem namreč čist fuč - zdej pa bruham že po vsakem obroku, tudi po pitju mi je slabo, čeprav se pomatra, ker vem, da bi drugače še dehidrirala.
Sem vas samo malo prišla pozdravit, zdaj pa šibam nazaj počivat. Namreč sem na bolniški, ker mi služba ne dopušča, da bi lahko kadarkoli šla na WC bruhat. Mi je pa kar malo dolgčas doma ...user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 506
13.2.2009 10:46:04   
maj2009
mravljica zs maš

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.2.2009 10:57:36   
Aniiita
Mravljica, ti samo pozitivno misli še naprej, ker jaz sem skoraj gotova, da bo tokrat pa vse v redu.

Z eno mojo sošolko je bilo podobno- je zanosila takoj, prvič splavila, potem pa zelo kmalu spet zanosila in ima zdaj eno tako pridno zdravo punčko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
13.2.2009 11:51:49   
Anonimna.k
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ja, verjetno se ta drugi še skriva user posted image .
Jaz imam UZ v sredo, me res zanima kako bo.

Še vedno mi je cel dan in celo noč slabo, ampak moram rečt, da sem danes imela vmes - enih 4x - trenutke, ko mi je bila manj slabo user posted image (sem se že veselila), potem pa spet ful slabo user posted image . Sem brala, da je eni bilo slabo do 6. meseca, ampak nama bo največ do konca marca - pol pa mir (sem kar sama določila).

Ta nesrečnica sem bila jaz. user posted image  Res dobro, da si se tako odločila! user posted image  Meni je bilo drugače slabo šele nekje od 7. tedna naprej - takrat sem se že hvalila, da meni očitno ne bo slabo v nosečnosti, potem pa se je začelo.... Grrrr

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.2.2009 12:20:09   
Anonimna.f
Juhu, čestitke vsem za že slišane srčke vaših pikcevuser posted image user posted image user posted image
Jaz se grem zdaj spravit kosilo narest, potem pa v službo... pa vedno mi je po kosilu in celo popoldne najbolj slabouser posted image pomoje bom mogla kmal povedat na šihtuuser posted image ah, bo že...

Lep dan, predvsem s čim manj slabostmi in nevšečnostmiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimna.k)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.2.2009 12:34:57   
Anonimen
Kako lepo, da ste naketere že slišale in videle svoje srčke. Meni se pa tako vleče do pregleda pa strah me je, da srček ne bi bil in, da bi bilo kaj narobe. Skoz gledam če je kaj krvavo kje...ah ja.
No ena dobra novica je pa le, da sem zdale že doma in mi je res uspelo iti iz službe ob 12. Tako, da sem se lepo na kavč vrgla pa malo klepetam tukaj...a je katera kje ?!

(odgovor članu Anonimna.f)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
13.2.2009 12:36:23   
malaMravljica
Maj, ti tudi imas zs nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.2.2009 12:37:54   
malaMravljica
pravoda, ma ne postavljaj si takih vprasanj no. Bos vidla, srcek bo in vse bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 513
13.2.2009 12:42:02   
Anonimen
Saj se probam oddaljevat od takih tem in včasih mi dobro gre, včasih pa ne. No si bom zdale prvošla polnozrnate špagete s tuno pa bo takoj bolše.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
13.2.2009 12:48:08   
malaMravljica
jaz pa si delam krompir v pecici in ne morem vec cakat, da bo narejen. Pa tako mi dela user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.2.2009 12:55:43   
Anonimen
Joj bogica upam, da bo s slabostjo kmalu bolše in da se bo oddalila malo od tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 516
13.2.2009 12:59:06   
Pikapolonica_
Super, da ste nekatere že slišale srčke. Je res, da je v enem mesecu v bistvu 4tedne nosečnosti razlike in to se kar pozna.
Si bo katera vzela Angelsound? Jaz razmišljam, sploh ker ga bodo imeli preko baby centra v spletni akciji. Moram malo spremljat.

Menda bomo zibali...drugič ;)

Neposredna povezava do sporočila: 517
13.2.2009 12:59:33   
malaMravljica
ves, zadnja dva tedna res ne pocnem cisto nic drugega, samo jamram koko je hudo. Ampak dejansko mi je non stop slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
13.2.2009 13:35:16   
Anonimen
Ti kr jamri... sam, da bo pikica pri tebi. Sej smo tuki, da te beremo in ti pomagamo...

Neposredna povezava do sporočila: 519
13.2.2009 14:11:35   
Vijolica77
Olja punce!

Koliko se nas je že nabralo, sem sedaj potrebovala kar nekaj časa, da sem za nazaj vse prebrala, pa še nisem vsega. Vse nove nosečke dobrodošle.

Pri meni se ponavlja zgodba prve nosečnosti: trenutno sem na bolniški od ponedeljka, strogo mirovanje zaradi krvavitve v ponedeljek. Takoj sva šla  G, me je pregledala, videli smo pikico, videli da srček bije, vse je bp. Dobila sem nekaj proti krčem in nekaj za posteljico. V glavnem isto kot pri hčerki. Kontrolo imam sedaj prihodnji petek, ko bi tako imela prvi pregled. Zanimivo, da se mi je ta krvavitev zgodila v istem tednu kot v prvi nosečnosti.
Punce, če se vam pojavi izcedek ai krvavitev takoj k G, tudi če kaj sumite, se ne počutite dobro, pojdite. Za to so tam in še pomirjene boste.
Sicer pa je bilo počutje do sedaj pravzaprav brez znakov, malo špikanja in nič drugega.
Veselim se vašega nadaljnega poročanja o pregledih in ostalega pisanja. Pa upam, da se kaj prej oglasim.

lp,
vijolica

p.s. sedaj grem prebrat še vse kar nisem user posted image . Najbrž bom še kakšno novo nosečko odkrila. user posted image

< Sporočilo je popravil Vijolica77 -- 13.2.2009 14:12:25 >

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.2.2009 14:22:43   
maayaa
No, da se še sama malo javim.
Meni ni slabo- tko navadn, slabo mi je v želodcu, kot, da mam eno kepo noter, neki me tišči, občutek mam, da sem lačna, čeprav nisem, kr neki. Enkrat mal bolj enkrat malo manj, čeprav se to pojavi najbolj zvečer, ko se uležem. Pa vse mi tko smrdi, apetit pa tko tko, glava bi samo želodecu ne zadiši, :)
Je taka slabost normalna tudi pri vas?
Sem v dobrem sedmem tednu, še vedno me špika tam dol, enkrat na levi enkrat na desni. Je to normalno, čeprav nisem več čisto na začetku, se maternica širi tako dolgi. Prva nosečnost jaaa.

Drugač je pa super, komi čakam, da bodo ostali tudi vedl.   user posted image user posted image user posted image

Papa   user posted image

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 521
13.2.2009 18:01:28   
frrrr
čer,

men tut še nč slabo. joške ohoho velike in težke, pa zgaga me je dans začela pečt. in vsa mozoljasta sem user posted image v prvi nosečnosti sem imela tolk lepo kožo... očitno bo zdej drugače user posted image upam, da pri slabostih ne bo slabše, ker v prvo mi je bilo mau slabo, bruhala pa le 2x. utrujenost me že matra, pa zebe me na trenutke full.

lep vikend vam želim! brez slabosti in z veliko energije!

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.2.2009 19:18:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

čer,

men tut še nč slabo. joške ohoho velike in težke, pa zgaga me je dans začela pečt. in vsa mozoljasta sem user posted image v prvi nosečnosti sem imela tolk lepo kožo... očitno bo zdej drugače user posted image upam, da pri slabostih ne bo slabše, ker v prvo mi je bilo mau slabo, bruhala pa le 2x. utrujenost me že matra, pa zebe me na trenutke full.

lep vikend vam želim! brez slabosti in z veliko energije!

O glej jo glej, še enkrat oktoberkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam!
Kdaj maš rok? Ne slučajno 11.10?
Jaz pa že počasi finiširam, še dobra 2 meseca, pa baje, da bo spet punčka.
Ej lepo nosečnost ti želim, drži se, pa probi nč bruhatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.2.2009 20:15:09   
maayaa
ups, jest sem pa šele zdajle vidla,da sm mela spol nastavljen na moški.   user posted image user posted image user posted image
No ženska sem, razen, če nisem še en Arnold Schwarzenegger, haha

če sem pa srečka nosečka, pa sm mal zbegana :) 

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.2.2009 20:33:37   
majakla
Dober večer!

Anonimna.k: res si ne znam predstavljat, kako ti je bilo oz. kako si to zdržala, ker jaz sem zdaj 2 tedna (od 5. do 7. t nosečnosti) taka in mi je groooozaaa. Ampak nič ne moreš, ne. Morda kakšen nasvet, kaj ti je vsaj malo pomagalo oz. pasalo?

Oj Vijolica77, sem te že pogrešala. Držim pesti user posted image

Maayaa: po mojem je tu že vse normalno user posted image . Imam take znake kot ti, z razliko, da mi je non-stop slabo.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?