|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.7.2009 7:39:28   
karmen b
Uau pravoda sej si samo 6 dni več nosečka, pa maš tak velik okrogel trebušček. Pa sem jaz mislila, da mam velikega. Mislim, da zna tole še precej veliko ratat user posted image . Moja sodelavka je suha, ko grinta, ampak ko je bla mosečka, je mela taok velik trebuh, kot bi trojčke mela. No pa je bil samo en fantek user posted image . Lahko ga s ponosom nosiš naokoli.

No jaz sem popila tisto ogabno cukrano vodo in mi je zdaj pošteno slabo, čez 40 minut mi vzamejo pa kri. Do takrat ne smem ne jesti, ne piti in rigam, kot prašič. Upam, da ne bom želodca praznila. Zdaj moram pa hitro nazaj.
Sem mogla skočit vmes domov, ker sem telefon doma pozabla. Tako je to ane gorenka...nosečniški hormoni pa to user posted image .

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.7.2009 7:40:03   
gorenka
Lep buši pravodauser posted image  Men so itak vsi bušiji lepiuser posted image user posted image ...pa še da vidim kakšna bom čez 2 tedna k sm ene tolk za tabo...ker mi zadnje čase itak raste buši kot bi ga zalivaluser posted image

Jst čist aktivna dons. Mam že zel.juho skuhano za kosilo...sem včerej bolj cvrto jedla-ma je blo dobruser posted image , bo treba dons mal gledat spet na zdravje... Tut spakirano imam že vse za vikend k greva z user posted image  k njegovim u NM. Ker tle nad nami (točno nad našim stanovanjem) namreč prenavljajo kopalnico in je od 9h naprej štemanje in vrtanjeuser posted image . Mi je včerej čist dopuser posted image  in sam počakam da moj pride s službe pa greva...do takrat pa ven na eno klopco ob ljubljanci...k drgač se mi bo zmešal. Je kr šit če ne morš ne vem kolk dolgo zdržat zunej (sede ali hoja), pol pa domu pridš pa se ne morš odpočit... Sm bla včerej pol že z vato v ušesih k se ni dal več zdržat...pa jst bi še, sam user posted image  je pa čist noru u mojmu bušijuuser posted image  Sem mela popoldne in zvečer čist trd buši... No, še dobr da je dons sončk...k bojo začel delat grem vn pa bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.7.2009 7:41:30   
gorenka
Ja karmen poznamo to dost dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.7.2009 8:51:25   
muca*maca
Jutro, sončno in veselo!!!

Žabar - jst sem za!!! Pridem pa ob 4h in nekaj minut!

To sam tok na hitr, ker zdej šibam na sestank. Pol pa kej več.

Karmen B - še mal, pa prideš do sendviča, sej bo!!!

user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.7.2009 9:02:13   
mateja8
Dobro juto vsem,

res pridno klepetate in sem vas komaj uspela prebrat za nazaj.

Jaz vam bom priložila eno fotko svojga bušija, zredila sem se za eno kilo.
Na UZ so mi rekl, da je naša pupa velika 36 cm in težka okoli 600 gramov.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.7.2009 9:04:14   
mateja8
Evo slikica........zdej pa mi povejte kje to pupo nosim, ker me sodelavke dražijo da blefiram. :)

user posted image
Slikano v 25t 2d.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.7.2009 9:47:21   
pattaya
ninasiki tudi mene je pred mesecom tako uščipnilo. Sam pri meni se je to najbolj pojavlo ko sem sedela in nato ko sem vstala. Trajalo pa je kake 14 dni. Me je en dan tak zelo bolelo, ni popustilo, sem se vlekla okoli hiše, pol pa sem premišljevala, če bi lahko blo kaj narobe. Sem šla do gin in sem rekla, da me tak zelo boli, da komaj hodim, je pogledla in je blo vse ok. Rekla je, da so to samo vezi, naj pijem magnezij, če bi bilo pa zelo hudo pa naj vzamem buscopan. Pol je pa čez kaki dan minlo, zakaj pa ne vem (sem že prej pila magnezij). Zaj se pa čisto rahlo pojavi kdaj pa kdaj.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.7.2009 10:34:53   
Anonimen
Ja res je lepo okrogel, sem prav vesela, da je tak ratal, ker na začetku je bil najin user posted image bolj majhen, zdaj je pa dohitel vse user posted image . K sreči mi gre pa vse v trebuh in ne še kam drugam. Se pa res pozna kje nosiš. Jaz ga nosim čisto spredaj, zato me v nožnici tudi vse špika in moram malo bolj počivati. Kakšen bo pa na koncu pa ne vem.user posted image Hehe vn bo tko al tko mogu 1x pridetuser posted image

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.7.2009 11:02:09   
Februarka08
Ojla!

Pravoda
ful lep okrogel buši user posted image user posted image
Mateja jo morš pa res nosit bolj v križu, ker imaš tako mali, eleganten bušiuser posted image samo ne skrbi, bo tudi tvoj zrasteluser posted image user posted image

Meni je pa slabo za znoret, sem prejle pojedla 1 košček peciva od tašče in mi je bil presladek, čez 3 dcl vode in zdaj mam kar mamuser posted image eh, morm mal počit, še nič nisem danes, ker ni blo časauser posted image če ma tašča obiske, je to tko... Po kosilu pa šibneva do moje mami, ker imajo pri nas doma delo z pospravljanjem trave in ne bo nobenega doma... komaj čakam kosilo - bo danes po dooooooolgem času šmorn in čežana, ker mojega ni doma in bo njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.7.2009 11:42:54   
metka_zone
Živjo!

Najprej bi komentirala eno,ki je spraševala glede Peg perego GT3:
-imela sem ga pri prvem in tudi sedaj ga bom kupila
-otroka lahko gledaš, obrniti si moraš strehico. Tega ti v trgovini ne pokažejo ( vsaj meni pri prvem niso, potem pa mi je od mojga svakinja demonstrirala, ima istega), dokupiti moraš le vrečo za prenašanje otroka,da ti slučajno kam ne zleze...zdemonstriraj si sama, ampak čeprav te bo malo zafrkavalo,bo rezultat odličen user posted image ...
Jaz grem pa jutri na morje in to na en otok blizu Šibenika.Sem pa paniko zagnala,ko sem brala kakšno user posted image ...imajo dol slovenci! Mislim,mi jim denar dajemo,oni pa zaradi politike tak vik in krik user posted image  user posted image ...

Lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 13:37:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.7.2009 14:59:16   
karmen b
Evo me punce...preživela cukrano vodo in dočakala sendvič. sam da je mim. Rezultate izvem v ponedeljek.
Zaradi krčev mi je pa hotla kar bolniško dat, pa sem jo vprašala, če je nujna in je rekla, da ne. Mi je pol dala predlog za bolniško po 4 ure oziroma če se lahko zmenim v službi, da si pač naročim stranke tako, da se vmes lahko vsedem in spočijem. Zdaj bom pa s šefico tole mal prediskotirala in bova vidle, kako in kaj. Bom probala mal bolj v izi delat par tednov še, pol pa mal na dopust, da ga pokurim, potem pa še vseen grem lahko na polno bolniško do porodniške, pa še komiciji bi se izognla. Pa tud nebi bla še doma kar skoz, ker se mi bo scufal. Pa da mi pol še materinsko šolo prepovejo,...ma ja. Sej mam tako šefico, da se da vse zment, bomo že pošlihtal, da bo za vse prav.

No muca*maca pol se pa vidiva mal čez štiri pri Žabarju user posted image ...a še katera pride na ta nadslasten sladoled? Frrrr? Rozilu? ena vem da je rekla, da ne more, pa sem pozabla, katera user posted image ...pa brez zamere user posted image

No, sem pogledala in vidim, da vidve ne morta....no bova pa z muco*maco še namest vas kako kepico user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 3.7.2009 15:01:57 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.7.2009 18:07:58   
karmen b
No tko, sladoled je bil odličen in kot obljubljeno, smo pojedle toliko sladoleda, da ji blo ziher še za kakšno od vas user posted image user posted image user posted image ...zmagale smo in men se zdi, da me bo začel vsak čas želodec bolet....ampak se je splačal user posted image ...in nujno bo trba ponovit v povečanem številu user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
3.7.2009 22:57:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.7.2009 23:37:27   
metka_zone
Jaz sem spravila svoja moška spat,do sedaj sem pakirala in moram priznati,da nisem nič likala,ampak sem kar likalnik popokala še v kufer...Pa vsako leto si rečem,da bom to storila zadnjič,ampak s cunjami se mi ne da ubadat v tej sparini user posted image ...Drugače pa gre letos tašča z nami samo za dva dni,pa še to komaj zaradi dopusta.Meni osebno to ni niti najmanj všeč,ker mi paše,če mi tamalga pazi vsaj eno urico  dnevno,da malo k sebi pridem.Tako,da bom morala biti zadovoljna z dvema ''fraj'' dnevoma,potem pa spet v akcijo za tamalim.
No,grem še drugam zijale pasit,najbolj visim na straneh s cunjami za otroke in nato blažena zaspim user posted image ...
Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 4315
4.7.2009 10:07:40   
Februarka08
Dan.

Pa ja nisem prvauser posted image user posted image stroj se že 2. pera, 1 se suši, kruh se peče (čeprav ga je tašča zamesila in ga prinesla k meni pečtuser posted image tud to je nekiuser posted image ) pojma nimam kaj naj skuham samo za naju, potem greva spet do moje mami, da naši že pospravijo tole travo, včeraj je šel skoz dež, niso nič pametnega narediliuser posted image samo živci, živci, slaba volja... še mene je trebuh bolel od vzdušja v hišiuser posted image upam da bo danes kaj boljše vreme!

Uživajte v vikendu, vsem, ki greste pa na dopust, pa lepo vreme, čim manj skrbiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
4.7.2009 10:19:23   
lindi1
Meni se kar trena doma ta sparina me ubija,pa vse mi gre na živce,upam,da potem kaj boljše pa ful bi sladoled pa  ne morm od doma

Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.7.2009 10:23:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Meni se kar trena doma ta sparina me ubija,pa vse mi gre na živce,upam,da potem kaj boljše pa ful bi sladoled pa  ne morm od doma

zakaj ne moreš od doma? privošči siuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
4.7.2009 11:27:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.7.2009 11:48:32   
katrin***
Čaw, baw čvekiceuser posted image ,

en lep morski pozdravček iz enotedenskega dopusta, ki je še kako prehitro minil. Vreme je bilo super, počutje sploh v redu, tako da bi šli še kar nazaj.

Nism uspela prebrati za nazaj, ker ste bile zelo pridne, bom pa sedaj nadoknadila za vse nazaj.

Uživajte pa se slišimo kasneje user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.7.2009 12:35:02   
mateja8
Ojla mačke,

jaz mam danes tudi dan za pospravljanje. Se je moj sine (5) odloču, da mi bo pomagal, pa bi same neumnosti počel. On bi po tleh pomival, zato da bi po vodi brazdal. Da bi pa kako svojo igraču pospravu s tal pa ne.
Jaz tut že veselo perem in kuham boranjo z domačim stročjim fižolom.

Tako svinsko mi je vroče, da bom kar crknla. Tale sparina ubija.

Držite se v senčki in pridne bodite.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
4.7.2009 13:41:29   
lindi1
Ne morem,saj veš  odločbo sem dobila od zzzs mirovanje na domu,odhod samo k zdravniku,šele od torka pa sem že čisto znervirana,jaz sem doma pri mamici,moj pa moj brat,pa naš podnajemnik pa 3km stran zidajo bajtico,ki bo enkrat  najinauser posted image tko,da taščica kuha za njih
saj drugače bi bila pri njih,ampak bi bila do 17 sama,pa tukaj lahko še koga  povabim na kavo,da čas mine,tam pa ne morem,nimam nič svojega kar imava je ena sobica v kateri se bomo drenali z bejbijem,upam,da se bomo vsaj za kuho zmenili,da bi midva posebej kuhala. 

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.7.2009 13:44:18   
lindi1
Prijavljena sem pa itak še na tem naslovu doma,pa saj bo...na materinsko sem se pa vseeno odločila,da grem v vsakem primeru,če smem ali pa ne,ker bom imela prvič bejbija in nič ne vem o teh stvareh....me še ogromno zanima,kako in kaj.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.7.2009 13:51:04   
lindi1
SJADOLED IMAM SEM MAMI naštimala,da je šla iskat  user posted image za nosečko vseuser posted image bo pa za po kosilu,midve bova pa imele zelenjavno župco,pa solatko....pa sladoled...user posted image    mene najbolj sladoled zanima...pa včasih imam napad in bi ful samšnito ali indijančka jedlauser posted image še dobro,da ne morem vedno do sladkarije.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
4.7.2009 13:52:59   
lindi1
Ponoči se mi je nekaj hudega sanjalo,se je revček še moj bejbi zbudu,ne samo jaz je brcal kot za stavo,revček. 

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?