Februarka08
|
Dan. Stuhica, tale cerklaža pomoje nima nič vpliva al men pritiska al ne... prepričuje da bi se odpirala al kaj, čeprav se ravno tako lahko saj še sama ne vem Lindi, jaz sem tud rekla moji G če grem lahko kaj na sprehod, mi je rekla, da četudi ona napiše da grem lahko, komisija ne bo tega upoštevala tako da mi je rekla, da naj hodim na sprehode, ko komisija več ne dela haloo, grozni so! Včer zvečer me je tako bolelo, da nisem mela več volje vam kaj napisat. Trebuh se mi je zdel težak celo tono in vam povem da sem tako jokala v postli zvečer kot da bi se mi ne vem kaj zgodilo moj me je samo gledal, itak ni imel kaj... pol sem mu razložila, da sem res že naveličana, da morm bit skoz odvisna od drugih, čeprav sama nisem kriva, ampak se imam za nesposobno, skoz enga klicat da mi tamalo dvigne, da mi jo da v/iz postelje, skratka, se mi zdi da mam taščo cel dan gor, še v gatah več ne morm bit, non stop sem vezana ni šans, da še 1x tako trpim. Saj pri tamali je blo vse ok, sem se samo prestavila iz postelje na kavč in počivala. Itak sem potem rodila čez rok. Zdaj me pa samo skrbi da ne rodim prezgodaj ker se ne da 100% počivat, ni šans. Razen, če se odselim ok, dost mate moje slabe volje, psihično sem že čist na tleh, mojega ni skor nič kadar ga rabim, tako da... saj bo, sam še teh par kriznih tednov morm skoz dat. Upam Mam pa vsako noč ene čudne sanje, vedno so različne, ampak v smislu da rodim ful prezgodaj in da je vse ok je pa vedno pa saj je bil v1. tudi v sanjah na koncu pa rodim tako da... ne dam nič na sanje. Res pa upam da ničesar ne pomenijo v smislu prezgodnjega poroda Eh, bom nehala, itak se nobeni ne bo dalo tole moje jamranje brat vsem želim lepo nedeljo, izkoristite jo s svojimi, ker je skupnih trenutkov itak premalo.