|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
4.7.2009 14:03:40   
Februarka08
Lindi, jaz grem normalno v trgovino, lekarno, do moje mami... pa mam tud sam izhode k zdravniku. Do trgovine greš komot lahkouser posted image

Jaz sem ravno se mal najedla v miru, bejba še spi, mojega itak ni, že celo dopoldne slikce urejam user posted image ma kolko jih je user posted image ampak bo pa potem spet miruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
4.7.2009 15:14:29   
rakica 2
Dan!                                                                                                                                No pa je pregled za mano.Za kg ni blo pripomb,smo pa izvedli da čakamouser posted image ,je pa z glavo obrnjena dol in upam da tko ostane,težka pa je 1 kg(25ted in 5dni.je kera iz tolmina ali okolice?grem poslušat metal na balkon.Lep dan vsem čvekicamuser posted image user posted image .Čaw čaw                                                                                                           

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
4.7.2009 17:30:49   
karmen b
Dan....jaz sem se pa nadelala in mam zadost las do ponedeljka. Najedla sem se tudi, zdej pa čakam, da se tuš sprazne in potem grem stat pod mrzlo vodo user posted image .

Ko pa pridem k sebi pa v ta boljši gvant in na veselico na čevapčiče in plesat.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
4.7.2009 19:24:38   
Anonimen
No punce, mi imamo že vse spakirano in zutraj štartava. Sicer vreme ni najboljše napovedano, ampak mislem, da bo sprememba okolja že kar pripomogla user posted image

A katero kdaj matra kaj dihanje ? Mene občasno zvečer kar malo ( imam občutek, da imam kar malo premalo zraka ). No saj pravijo zadnje 3m ni prijetno.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
4.7.2009 19:28:11   
lindi1
JA,saj bom šla ker imam čisto blizu hofer,saj ne porabim veliko do tja,ker se ti res začne po mojem lahko mešati,popoldan me je zmanjkalo za 2 urci,sem kao knjigo bralauser posted image to je pa zato,ker ponoči ne morem spati,ker mi je tako zelo vroče in se nonstop premetavam po postelji,ko pa zaspim,pa bedarije sanjam.Jaz tudi rada urejam fotke,ampak zaenkrat nimam nič za not dat je še vse na računalniku,ker jih ni tako zelo veliko.Me zanima,koliko jih bo šele potem,ko bomo imeliuser posted image verjetno ne malo.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
4.7.2009 23:01:26   
stuhica
ojla

uhu ste bile ful priden če po pravic povem vas nisme vseh uspla prebrat... mi zmanjkuje časa pa tudi če prdolg sedim me začne vse bolet itak ful nizko nosm pa moj MV je zelo očitno kratek ... Mi je pa ta komisija res tako bedno tole no ---- kriza

Februarka a tebe tud dol ful prtiska a l zdej ko ima cerklažo narejeno ne več al kako je s tem
Punce jest mam tak občutek k da mi bo res ven padl vse... user posted image user posted image user posted image user posted image  me je res kr strah... dobila sem podlajšano bolnišno ampak tud izhd k zdravniku in upoštevanje predpisane terapije... to pa so sprehodi krajši že zarad cukra tako da vsaj neki... bemti 

Pattaya Moj cuker tud kr skoz neki skaće upam da bo ta teden na pregledu ok. povprečje mesečno čeprav sem imela ta mesec kar dostikrat povečane rezultate.... samo molim boga da se izognem inzulinu....

bejbe tiste k greste na dopust vam želim veliko priejtnih tenutkov sončka in senčke tako da skratka uživajte...

morm se mal sprehodt  po stanovanju pridem nazaj  

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
4.7.2009 23:08:56   
LINDI
Ja po svoje dobro,da greš lahko malo okoli,jaz tudi upam,da bo tako,da bom naštimala ginekologinjo,da bi šla lahko na spreho,mogoče bo ratalo,k glih ob6 ali ob 10 zvečer se mi pa ne da več,mene še glava nekaj boli,upam,da se  vsaj malo naspim to noč.Tako mi je vroče,da se samo premetavam nonstop,lepo pančkajte,lepo pobožajte svoje  buhije.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
   [Brisano sporočilo]
5.7.2009 0:04:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.7.2009 7:43:19   
Crystall
Vidim, da vas že kar nekaj prijetno uživa na dopustih user posted image user posted image user posted image .

Mi doma počivamo v senčki in je prav fajn. Drugače sem pa v petek izvedla, da bom z 31.8. ostala brez službe. In mi za 3 tedne ne bojo podaljšali, čeprav je ravnatelj še prejšnji teden trdil, da mi bojo. Razočarana sem do konca. user posted image  Ministrstvo za šolstvo je reklo, da bi bilo čudno, če bi mi podaljšal službo in bi po 3 tednih zaprosil za nadomestilo za mene. No, toliko o našem ministrstvu. S tem bom septembra izgubila 30% plače, regres, ne vem, kaj je s pravicami in ugodnostmi iz sviza - ali jih izgubim ali ne, in kar je najhuje - služba za nedoločen čas se mi bo spet izmaknila za kar nekaj let. Če bi me zdej vzel, pol bi mi čez leto ali dve moral dati pogodbo za nedoločen čas ... tako pa so se sanje o naši hiški premaknile za ene 6 let user posted image user posted image user posted image . To pomeni stiskanje na 30 m2 v garsonjeri - vsi skupaj. Edino, kar je bilo pozitivnega pri vsem tem so moji sodelavci, ki so skočili v luft in meli prav napad na ravnatelja. Še zdaj dobivam skoz smse, vabila na kavice ... Res sem žalostna. Mali že ene 3 dni čisto nič ne brca - ga nič ne čutim ... prej sem ga pa tak močno, da se je trebuh cel zatresel in še moj ga je čutil. Me prav skrbi. V vsem temle stresu in joku se je čisto umiril. Upam, da je vse ok ... hvala bogu imam v četrtek 3d!!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.7.2009 10:04:59   
Februarka08
Dan.

Stuhica
, tale cerklaža pomoje nima nič vpliva al men pritiska al ne... prepričuje da bi se odpirala al kaj, čeprav se ravno tako lahkouser posted image saj še sama ne vemuser posted image user posted image

Lindi, jaz sem tud rekla moji G če grem lahko kaj na sprehod, mi je rekla, da četudi ona napiše da grem lahko, komisija ne bo tega upoštevalauser posted image tako da mi je rekla, da naj hodim na sprehode, ko komisija več ne delauser posted image user posted image haloo, grozni so!

Včer zvečer me je tako bolelo, da nisem mela več volje vam kaj napisat. Trebuh se mi je zdel težak celo tonouser posted image in vam povem da sem tako jokala v postli zvečer kot da bi se mi ne vem kaj zgodilouser posted image moj me je samo gledal, itak ni imel kaj...user posted image pol sem mu razložila, da sem res že naveličana, da morm bit skoz odvisna od drugih, čeprav sama nisem kriva, ampak se imam za nesposobno, skoz enga klicat da mi tamalo dvigne, da mi jo da v/iz postelje, skratka, se mi zdi da mam taščo cel dan gor, še v gatah več ne morm bit, non stop sem vezana user posted image user posted image user posted image ni šans, da še 1x tako trpim. Saj pri tamali je blo vse ok, sem se samo prestavila iz postelje na kavč in počivala. Itak sem potem rodila čez rok. Zdaj me pa samo skrbi da ne rodim prezgodajuser posted image ker se ne da 100% počivat, ni šans. Razen, če se odselimuser posted image ok, dost mate moje slabe volje, psihično sem že čist na tleh, mojega ni skor nič kadar ga rabim, tako da... saj bo, sam še teh par kriznih tednov morm skoz dat. Upamuser posted image user posted image
Mam pa vsako noč ene čudne sanje, vedno so različne, ampak v smislu da rodim ful prezgodaj in da je vse okuser posted image je pa vedno user posted image pa saj je bil v1.user posted image tudi v sanjah user posted image na koncu pa rodimuser posted image  user posted image tako da... ne dam nič na sanje. Res pa upam da ničesar ne pomenijo v smislu prezgodnjega porodauser posted image

Eh, bom nehala, itak se nobeni ne bo dalo tole moje jamranje bratuser posted image
vsem želim lepo nedeljo, izkoristite jo s svojimi, ker je skupnih trenutkov itak premalo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.7.2009 10:06:36   
Februarka08
Crystall user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.7.2009 12:31:27   
lindi1
FEBRUARKA kdaj greš lahko potem na sprehod,ob 6 zjutraj pa ob 11 zvečeruser posted image nori so,boga si jaz te čisto razumem nič ne smeš sama,zaprta si notri,skrbi te kako in kaj bo, nič čudnega,da te zvije,kdaj imaš že rok.

Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.7.2009 12:34:28   
karmen b
Crystall tole ti pa nič ne zavidam user posted image ....grozno je, če imaš sanje o novem prostornejšem domu in se ti razblinijo, sploh pa če je to takrat, ki ti hormoni še dodatno emocionalno bombo delajo. Ne smeš se sekirat, ker veš da ne bo nič bolje. Lepo najdi mir v sebi, da tvoj otročiček ne bo čutuil te grozne presije, goboko zadihaj in misli na lepe stvari. Potem bo pa tudi tvoj malček začel spet brezskrbno brcat po trbuščku in tebe bo nehal skrbet zanj ali zanjo.

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.7.2009 12:37:26   
lindi1
crystall,boš videla,saj bo boljše,ko boš najmanj pričakovala takrat se bo vse dobro izteklo,mogoče boš pa še boljšo službo dobila,verjamem ,da te skrbi,pa še denarja bo manj,žal mi je da se morate stiskati v stanovanju,tega ti niti najmanj ne zavidam,ampak verjamem ,da če boš imela voljo,želje in cilje je vse mogoče,mogoče ne zdaj ampak tvoj čas sigurno prideuser posted image user posted image user posted image
Glede bejbija pa po mojem ni nič narobe,moj je enkrat tudi ful aktiven,drugič pa manj,da bi najrajši kar buhi pretresla,da vidim,kaj je zdaj

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.7.2009 12:39:00   
lindi1
FEBRUARKA a pa ti je povedala,kdaj komisija več ne delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.7.2009 13:13:32   
tršica
Pozdravljene!

Koncno sem prebrala vse za nazaj.
Crystall, ne se sekirat. Vem, da zdaj zgleda hudo, ampak verjemi, vse se bo postimalo. Ko bos doma, in ko boste se z dojenckom malo postimal, bos pa kake instrukcije sibala. Se da z njimi tudi zelo lepo zasluzit. Ze res, da ni potem regresa, pa ne vem kaj se, je pa denar na roko in hiska bo kmalu tu. Samo pozitiva.

Februarka08, mislim da so za vse krivi hormoni. Tudi jaz sem zadnje case cist na off. Do petka sem se bila v sluzbi, zdaj pa zacenjam dopust. Vcerja je bil poln dan. Sem bila na vrtu, delali smo zunaj, prala sem perilo... Skratka, bila sem zelo aktivna. Danes pa je nedelja - ni ravno dan za na vrt. Pa se vroce je, da dol pades. In sem se ze celo dopoldne vlekla iz hise, pa nazaj not, pa si nisem znala poiskat pravega dela. Pa sem postala na enkrat cela depresivna - kako sem neuporabna, kaka debelajsa sem, vse posvsod menekaj boli in nisem za nobeno rabo. Skratka, res se počutim slabo. Zato te cisto razumem. Vseeno pa se tolažim, da so to samo hormoni in da so le ti posledica za danasnji 3 minutni jok.

Lindi1, pa se kdo, ki ne smete nikamor... Jaz pa res ne razumem tega. OK, treba je pocivat in cim manj okrog hodit. Ampak sprehodi bi pa morali biti odobreni. Se bolj pa materinska sola. Saj to je kot da gres zdravniku. Mislim, res ne vem...

Glede materničnega vratu... meni ga niso še nikoli izmerili. Niti mi ni določila velikost dojencka, ko sem imela morfologijo. Tak, da mislim, da vas ni treba kaj skrbet, ker imate odlicen G. Moja je pac bolj na hojladri, pa vseeno upam, da bo vse ok.

V petek sibam na morje in se ze veselim.

Lepo nedeljo vsem. Upam, da zdrzimo se do konca s cim manj tezavami, ki pa so baje v tem casu najbolj zoprne. No jaz imam do konca se 100 dni :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.7.2009 13:30:31   
lindi1
Še dobro,da imam računalnik,da lahko komu malo jamramuser posted image user posted image user posted image drugače bi bilo pa za znoreti....brez vas punc bi bil dan šele dolg tako imam vsaj nekaj , da se malo zamotim hvala punceuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.7.2009 15:25:05   
Crystall
Ženske HVALA VAM!!! Res hvala za vse tele spodbudne besede.

Sva se pa z dragim odločila za stroge finančno-varčevalne ukrepe. Nekak bo že šlo. Problem je, ker kredita ne bom mogla vzet. Moj fant ima pa prenizko plačo, da bi karkoli lahko dobil. Ampak bomo že, samo da bomo vsi zdravi!!! Sem pa najbolj žalostna, ker sem vedno iskrena in potem verjamem, da so vsi in da tisto kar rečejo, da naj bi držalo. In tako sm prvič v življenju nasedla. Od zdaj naprej velja samo še tisto, kar bo črno na belem - na lepe besede več ne padam.

Uživajte v današnjem dnevu ... jz grem malo nakit delat, da se sprostim.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.7.2009 15:41:01   
lindi1
Ja ,če si pošten vedno nasankaš,jaz tudi preveč zaupam,pa me je tudi neslo,mogoče sem zdaj malo bolj previdna,ampak po mojem me še vedno lahko  hitrouser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
5.7.2009 19:39:19   
rakica 2
pozdravljene punce!tud sama sm na na bilniški,ampak v trgovino pa vseeno grem,saj nima nobena od nas hišne pomočnice,sem pa slišala da komisija dela do 17 ure in da v višji nosečnosti ne hodjo tok gledat,nikol pa ne veš...So mi pa v službi lepo dopust zaj...user posted image ,saj mi ga ne dajo in tako bom do konca na bolniški,adijo dopust,me pa zanima kdo si bo mal vč privošču na moj račun.!na sviz-u so rekl da mi pravno pripada,ma se mi ne da preganjatuser posted image ,še plača je nižja od bolniške,naj se mal zamislejo teli ministri.Lepo se mejte,grem mal vn na zrakuser posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.7.2009 19:45:50   
lindi1
AJA jaz sem pa na netu prebrala da hodijo od 7 do 22 ure vsak dan tudi ob praznikih,samo to ni preverjeno,ker je na forumih,tako,da ne vem...če bi do 17 bi bilo idealnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.7.2009 19:47:31   
lindi1
To pa ni prav glede dopusta,jaz sem pa celega pokoristila pred bolniško,čeprav je bilo potem šefinji žal,da mi ga je dala,pa saj je sama tako hotelauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.7.2009 21:05:38   
Februarka08
No, končno je princesa v postelji, jaz pa na kavču...
Lindi, ne ni mi povedala do kdaj delajo, sem pa tud jaz slišala da lahko pridejo tud ob 20h zvečer. Tako da...user posted image Aja, sem pa slišala za eno user posted image ko so jo preverjali na Božični večer!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si predstavljate? Toliko o tem...

Zdaj pa mal počit od tega dneva, smo bli mal zunej, mal na sprehodu, obiske smo dobili, pa še do pokopališča smo se zapeljali in svečko prižgali. kar aktiven dan.

Lep večer, nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.7.2009 21:29:56   
Meliitak
Midva sva šla pa danes malo v oping in sva kar nabavila enih par stvari. Ne vem mogoče se vam bo smešno zdelo, ampak jaz sploh ne vem kakšno št. naj kupim za najinega malčka...in pa kaj naj kupim. Ma sem čisto zgublena zadnje čase. Je pa že res, da moram iti na dopust...jupi nedelja morje here I come.user posted image

Jaz sem si pa danes malo junk fooda prvioščila. Sem pojedla hrenovko in pomfri pa še sladoled. Joj kako je pasalo po dolgem času malo take hrane. Kar se tiče kg. Jaz bom jutri 26t in sem se danes stehtala in sem pridelal 6kg. Od kar imam redno prebavo ne grejo tako gor. Seveda morm pa kar paziti pri vnosu, kr nisem več tako aktivna zaradi MV. Kako bo pa na koncu pa ne vem.

Kar se tiče spanja, meni je tako vroče. Pa ne morem najti pravega položaja. 1x levo, desno, hrbet, pol na trebuh ( potem me je strah, da ne bo kaj narobe ) pa spet na bok ( grrr....ne maram spanja na boku )..no tako, da spanje ni prav prijetno zadnje čase.

pravoda, vse kar si napisala se tudi meni točno to dogaja, kot da bi mi vzela besede iz ust he, he...razen seveda tega da jest morja in dopusta še nam dolg vidla, sam se ne sekiram sj bo...pa ja tud tvoj buši pravoda je mojmu podoben he, he, še v tem sva si podobe...lep jasno user posted image ...sem pa danes 25t 3dni, torej tm nekje sva

jaaa rozilu tud jest se tko vagam pol pa se čudm kako se lahko to dogaja...tko da sm za naslednjič prpravljena da ignoriram G glede teže, sploh pa od kar sem bla nazadnje pri njej, sem šla cca 2kg gor tko da ni tko drastično

ah ja brcike...ne se sekirat bejbike glede tega da bodoči očki njih ne čutijo...mam isti problem, sam se moj user posted image ne sekira pač pravi da jih bo tko al tko dobil, ko jih bom jest že pošteno sita he, he...no ja ne bom jih sita, sam bodo verjetn že močnejše in jih bo laži vidt in čutit...aja in te brcike, sem ugotovila da se bolj pogosto pojavljajo ko sem lačna in ko zvečer poležavam pred TVjem

kar se pa prehrane recimo tiče...sj bi jedla vse sam pol se počutm krivo in si dolg česa ne privoščim, tko da je moj jedilnik bolj osiromašen, v službi npr. nevem več kaj jest, ker ene stvari me naženejo, al pa napihujejo do konca, kar seveda nočem, od enih gredo kilce kr mal bl gor, neki najraj nebi, ker tud pred nosečnostjo nisem glih jedla....tko da vedno pristanem na enoličnem jedillniku...žalostno...pa tko rada jem in uživam ob hrani...

aja voziček mava tud midva naročen, pa ne drag, tko da je ena skrb manj user posted image

no ja bomo preživel ane saj smo optimisti ane user posted image ...uživajte

< Sporočilo je popravil Meliitak -- 5.7.2009 21:33:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.7.2009 21:32:05   
mateja8
Uf, danes je pa bil naporen dan, obiski, dalši sprehod, vlaganje rdeče pese in likanje. Čist preveč za nedeljo.

Moj mali že spi, dragi je pa cel dan pri enmu zidal in majo zdej zaključek. So bli fantje kar pridni.

Punce, ki vam kakorkoli slabo kaže s službami ali podobnim ne se sekirat. Jst sm bla pri Žigu tut brez službe. Ker sem bla še na faksu in nisem bila zaposlena še porodniške nisem dobila. Tako da smo živeli z eno plačo in tisto osnovno socialno podporo, ki sem jo dobila. Pa vso opremo in ostalo za dojenčka sva sama kupila. Sva šparala in šparala, ampak se je vse izšlo.

Glede bolnišk so pa čist ubrisani. Jst si privoščm it v knjižnico, trgovino, vtrec pa še kaj......ne vem no, če me bojo dobil me pa bojo. Sam to ni normalno, da tut na sprehod naj ne bi šla. Doma sem zarad visokega pritiska, vendar to ni neka rizična nosečnost, da bi mogla ležat al pa kaj. Zmerna telesna aktivnost celo niža pritisk, vendar sprehoda nimam odobrenega. Absurd.......

Bodite pridne in nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?