|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
24.6.2009 12:57:58   
ninasiki
čau punce

februarka ja se kr povabim user posted image user posted image  na kosilo jota je pa tkoooo dobra da bi jo lahko skos jedla oz vse kar je z zeljem povezan drgač se pa tud jst nebi branla enga frizerja sam k se mi tud iz kauča ne da dvignt sm tok lena da znoriš

brcike čutmo vsak dan sam me mal heca k včas k dam roko gor neha

a gre katira jutr v živalski vrt

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
24.6.2009 13:00:54   
majakla

Zdravo.

Sem končno doma, no, v službi user posted image .
Sem bila na testu glukoze - sladkorne
in je trajalo od 7.30 do 11.30 in so
kar sproti merili in baje, da je vse ok,
več izvem jutri teden pri G.

Moj Nikec tudi cele dneve brca, ali skače,
pač telovadi, ampak se mi trebuh, ker je
pač bolj obložen, ne izboči, ampak se samo
pozibava - no, meni izgleda kot puding. user posted image

Nekje sem zasledila, da s porodniško
začneš ali 28 ali 45 dni prej,
ve katera kak je s tem - zakaj in kako?

Neposredna povezava do sporočila: 4002
24.6.2009 13:35:28   
Februarka08
Ninasiki, ti kar pridi, je dovolj joteuser posted image je pa jutrišnji ZOO prestavljen na soboto zaradi vremenauser posted image

Majakla, zdaj se vse porodniške začenjajo mislim da 28 dni pred PDP-jem. Tisto je blo včasih. Vsaj tko so men razložili, k mi prej tud ni blo jasno ko sem urejala to...

Evo, kosilo se kuha, jaz pa spet ležečkiuser posted image kok je fino ko se samo kuha in ni treba zraven statuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
24.6.2009 14:45:19   
tea85
dan

tako, pa smo bili na pregledu user posted image user posted image , sem ga že komaj čakala. smo imeli morfologijo, kjer je pokazalo vse dobro, tako da sem prav veselauser posted image user posted image user posted image

edinoo, kar je blo da je moj user posted image kazal ritko in še ne vemo 100 % če bo punčka al ne. tako da bomo spet čakali 1 mesec user posted image
v glavnem da je z mojim bebijem vse vredi, prav sem vidla kako je požiral plodovnicouser posted image v glavnem lepo jo je bilo videt.

za tabelo :
naslednji pregled : 24.7, kjer merimo tudi sladkorno, baje :D
je moja  1 user posted image , starost 24, kraj ptuj,
PDP popravljen : 31.10

buščekmi raste, vsak dan čutiim brcike bolj ali manj.

jah nič, grem počivat me je vse to čakanje kr utrudilo.

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 4004
24.6.2009 15:19:39   
Anonimen
Čestitke za preglede punce user posted image

Evo pa še moj buši 24t5d

user posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
24.6.2009 21:46:56   
Anonimen
Punce... , sm bla na testu za sladkorno. Danes dobila pošto, da imam povečan krvni sladkor in naj se nujno oglasim pri diabetiku.
Če je kateri kaj znano in se sooča z enakim problemom, nej mi mal helpa... Jst sm mal zgubljena, vso to literaturo brat mi je pa preveč.
Kera ma podobn primer in kaj je, kaj dela...??!!! Sm žalostna...user posted image Tok sm nerada omejena..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
24.6.2009 21:57:24   
rozilu
Hej punce - čestitke za lepe trebuščke!!!!

Tea85 - čestitke za MF. Tudi jaz sem videla kako moja user posted image pije plodovnico, res je prav luštno...

Majakla - tudi tebi čestitke za dobre rezultate za sladkorno. A za to boste vse imele pregled? Meni je rekla, da samo če se bom preveč redila  - ali pa če bi bil user posted image prevelik... Se mi zdi da spet šparajo po nepotrebnem... sicer mi je jasno, da ta pregled ni prijeten, škodi pa ne. 

Začetek porodniške, dopust itd. Ma ja, saj komaj čakam, samo po drugi strani imam 10000 stvari za dokončat do takrat, dobiti kakšne rezultate... da bom potem na dopustu in porodniški obdelovala in spravla v obliko doktorata user posted image . Super, ne user posted image

Joj, da vam povem kako je z otroci tukaj na Češkem - sem namreč prišla v en raziskovani laboratorij en mali projekt naredit... V glavnem tle so otročki kar skoz s starši v službi ali pa jih na tem inštitutu kdo čuva (študenti ki tu raziskujejo npr.) itd.. No ta služba je pač tako, da pridejo in grejo ko hočejo, pa še živijo večinoma 500m stran... Ampak ena mamica (ki ima sicer 4 otroke) ima takorekoč novorojenca (2m) in je ga pripelje kar v lab, pa kar dela z njim. user posted image Po eni strani jih občudujem, samo vem da se bom držala fizično čim dlje od službe 1 leto - mogoče bom šla sodelavcem kdaj pokazat mojo user posted image  user posted image .  Sploh pa dojenčka v nosit v lab. user posted image

A jutri je praznik - zato ni nobene več gor, hehe. No lepo se imejte, sploh če si boste vzele podaljšan vikend. Škoda ker ne bo nikjer kaj lepo vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
24.6.2009 23:42:19   
rakica 2
mmm gobe...dans sm jh nabrala dve košari,dobesedno nažiram se z njimi,pri prvih dveh sem se tud,pa ni blo nč narobe.zadne cajte mi kg kar letijo gor(evrokrem,čokolada).sem pa v 24 t,stara pa 34 let.user posted image -takega jurčka našlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.6.2009 0:24:05   
rakica 2
kaj sam še jst ne spim????lahkooo nooočuser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.6.2009 7:36:05   
pattaya
Zdravo Rižkoo!

Jaz sem ena izmed oktobrk in se soočam z nosečniško sladkorno (lahko ti pa povem da je tudi Stuhica ena izmed nas).

Nosečniška sladkorna ni neki ful bav bav, res pa je da se moraš omejiti pri hrani. Jest ne smeš popolnoma nič sladkega, čimanj slanega, mastnega, vglavnem bolj pusto hrano. Čimveč sadja (spet moraš gledat da ni preveč sladko) in zelenjave. Priporočajo še pa čimveč gibanja. Opazila pa boš tudi, da se moraš izogibati strestu, ker ta tudi nabije sladkor.

Ko se boš naročila diabetologu, boš navrste nekje po kakem tednu ali dva. Ker ne vem kako močan test si delala (50g, 75g, 100g), se lahko zgodi, da če nisi delala 100g, da te bo še diabetolog najprej poslal na to. V primeru, da se potrdi, si ena izmed nas (najdeš nas tudi na forumu nosečnost, nosečniška prehrana, nosečniška sladkorna).

Na prvem pregledu bo pogledal, kakšni so rezultati. Povsej verjetnosti, ti bo na začetku predpisal samo dieto. Dobila boš tudi aparatek za samokontrolo sladkorja, kjer se boš piknila v prst in si z aparatom izmerila sladkor. Meriti si ga moraš pred zajtrkom, koslom, večerji, 1,5 do 2 uri po zajtrku, kosilu, večerji, pred spanjem in še enkrat ponoči.
Kontrole boš pri diabetologu imela na 14 dni do 3 tedne, kjer bo vsakič pregledal tvoje rezultate samokontrole, če bodo dobri boš ostala na dieti, drugače pa lahko pristaneš na inzulinu.

Jaz sem bila nekje 1 mesec na dieti, zdaj pa sem že en mesec na inzulinu in ni noben bav bav.

Če še te kaj zanima samo vprašaj mene ali stuhico.

LP

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.6.2009 9:14:03   
tršica
Pozdravljene!

Spet sem vas komaj dohitela z branjem...

Da se vam malo javim... V ponedejek sem imela MF in je vse ok. Sicer sem jaz bolj slabo videla zelodcek in mehur in kaj vem kaj se vse mij je pokazala. Bolj so mi bilel to neke črne luknje na monitroju. No, pa G ze menda vedo. Sicer se je menda videlo slabo, ampak bolj kaze na roza kot na modro, tako, da se se naprej pogovarjamo z dojencico :) Delala mi je tudi test na tokso, ampak so za to rezultati sele cez teden dni. No naslednji pregled imam pa 22.7.

Kg so pa tudi pri meni zdaj kar poskocili. Od zacetka pa do danes, 24t2d, sem pridobila 9kg. Zadnje case imam sladkosnede napade, že res, pa pikniki, pa praznovanja... To bo verjetno to. Vidim vse vase trebuscke... Vse zgledate take manekenke, jaz sem pa en taki mrož. Sicer sem še čisto gibčna in se dobro počutim, ampak že oopažam, da mi tekanje čez dve stopnice ne gre več, pa tudi pri tenisu postajam bolj okorna. Pri odbojki sem tudi bolj počasna in tisti ta hitri gibi nekak kar ne grejo več.

Glede porodniske in dopusta... Tudi jaz sem brala, da nastopimo porodnisko 28 dni prej. Sem si pa predstavljala, da je 45 dni prej za tiste, ki nosijo dvojcke. Ampak mislim, da je to zraslo cisto v moji glavi, ne vem ce sem res kje prebrala. Ker delam v soli, bom sla zadnja dva tedna na bolnisko, tako bo tudi zacetek za nadomestno učiteljico in učence lepši. Smo pa vceraj imeli zadnji delovni dan z otroki, zdaj nas caka samo se sedenje za racunalniki, pisanje porocil, urejanje dokumentacije... Tako da 3.7. zacnem z dopustom, pa potem malo na morje za 10 dni. Malo relaksacije se bo prileglo. Sploh pa upam, da bo vreme do takrat kaj boljse, ker tudi mene spravlja v depresijo. Pa seveda bova ta cas namenila se za urejanje prostorcka za naso dojencico. Ze komaj čakam...

Pa kje ve vse najdete gobe?! No, ze res da kar same menda ne pridejo do človeka :) Ste mi pa postene luste naredile. Ne vem ce ne bomo vsaj kake gobove juhe iz vrečke danes :)

Bolečine v predelu zelodca... Tudi jaz jih imam. Ugotovila sem, da je hudo, če ne sedim dovolj pokonci. Takrat se tam notri očitno vse skupaj naguzva in potem boli, da ne vem kak bi se se namestila, da bi to minilo. Tudi s polnim zelodcem zvecer it spat ni pametno. Največkrat pa me bolijo misice ob lopatici. Verjetno od sedenja za racunalnikom. Pa tudi za to je sigurno kriva nepravilna drza. Moje strokovno mnenje :)

Dnevi in tedni pa res bezijo in se mi zdi, da bomo vsak cas brale novicke o tem katera je ze rodila, katera se kar čaka...Joj, kak bo fajn. Jaz ze kar komaj čakam.

Dan se ze od osmih naprej barva s sonckom. Uzivajte ga, pa ne bit zalostne za vsako figo. Potem so nasi dojencki tudi zalostni, tega pa ze nocemo ne?

Lep dan vsem!

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.6.2009 9:48:57   
Suzikaa
Pozdravljene!

Jaz pa sem spet prehlajena user posted image . Že drugič!! To je za znoret. Nažiram se s temi čaji,ki jih več ne morem videt. Zdaj sem si naredila tudi karameliziran sladkor z mlekom. Veste, če to kaj pomaga?? Sem nekje prebrala da je kao to tudi vredu. V glavnem upam samo, da me ne napade spet tisti ubijalski kašelj, ki sem ga že enkrat prebolela user posted image . Zjutraj sem grgrala tudi slano vodo. Mislim da si bom še enkrat to pripravila, saj škodit ne more.

Spanje tudi meni dela preglavice. Ponoči se zbudim po 10 krat in potem je taka muka nazaj zaspati. Proti temu pa ne moremo nič a ne? Saj bo boljše! user posted image

No, upam da ste druge kaj boljšega počutja. Glavno pa je, da moja mala bebika veselo razgraja čez cel dan pa še ponoči včasih user posted image

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.6.2009 10:03:33   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

In še ena koristna informacija za vas...

Zdej pa za vsako od vas...
Izpolnila sem en obrazec in ga faksirala, dobila pa en fajn paketek..., velik koristnih stvari not. Izpolniš, pošlješ, te ena teta pokliče, odgovoriš na par vprašanj in to je to.
Evo obrazec.... http://www.varnaprihodnost.org/index.html . Izpolnite in pošljite, jst paketek že imam. Sm ga v 3 dneh dobila. Not od aventove flaške do babybooka2 in bonov, palčke za ušeska, nivein kompletek.., nogavičke, nalepka baby on board, in še in še....... kr neki zadevic, nič neuporabnega. To je to.. Plačaš pa sam 3 EUR poštnino.

Tok, če vas zanima..

kaj pa tam ko moraš napisati katere izdelke bi radi preizkusili napišeš npr. Avent, Ariel itd??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.6.2009 10:17:54   
gorenka
Suzika - upam da te prehlad čimprej mine. Kar se tiče karameliziranega mleka - to pomaga proti kašlju, oziroma je za grlo (recept naših babic). Meni je že pomagalo, je pa res da tega v času nosečnosti nism pila. Ker mi mleko glih ne paše, vprašanje če mi ne bi blo zdej po tem slabo. Samo če lahko to piješ, potem kar nadaljuj, pomaga.

Prebava - jst imam en teden kar probleme s tem. Ene 2 dni nisem jedla jogurta in malo več čokolade kot običajno pa me je čist zaštopalo. Pol sm šla pa na vago me je pa skoraj ubrisalo ker sem imela 2kg več kot prejšnji teden. Pa je dons že bolje, sem spet skoraj za eno kilo lažja ker sem bila na wc-ju...ne morš verjet kakšna razlika je če imaš normalno prebavo... Upam da je blo to samo začasno. Mi je pa v enem tednu tudi (ne glede na kilažo) buši tako ven stopil se da moj user posted image ne more načudit, moja mami, ki me je vidla po 2 tednih je pa na vratih skorej brez besed ostala...Ja zgleda se že zgodaj moj user posted image navaja na "superior suite". user posted image user posted image

Pa še nekaj za v razpredelnico:
Moj naslednji pregled je 2.7.

Uživejte v prazniku, midva z user posted image sva že himno poslušala zjutrej...patriota pač.user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.6.2009 10:39:11   
rolika
Zdravo so user posted image še jaz malo povem kako in kaj....
včeraj je bil pregled vse je ok, samo vnetje imam in sem dobila neko vaginalno kremo Dalacin (a ima katera izkušnje z njo?). Z user posted image je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zdravnica me je kregala, da sem se preveč zredila user posted image 7 kg (24t1d). Se zgodi, če pa imam rada sladko user posted image sicer pa je bila zelo neprijazna user posted image in še vredu da to ni moja zdravnica jo je ta samo nadomeščala....
Lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.6.2009 11:33:40   
mateja8
Ojla punce,

javljam se po dolgem času, saj sem bila od ponedeljka pa do danes v bolnici. Oziroma v LJ v porodnišnici. Ni nič narobe, samo preventivno sem šla na 24 urno merjenje pritiska in še na nekaj preiskav. Skratka zvedela sem, da je vse v redu, da otroček lepo raste in da je tudi moj pritisk za enkrat v redu. Mi je pa na ultrazvoku rekla da imam obilo plodovnice - več kot jo otroček potrebuje. Izvedela pa sem še, da bomo imeli user posted image . Sem prev vesela, da bomo imeli parček doma.

Prebava mi na srečo ne nagaja in nimam nobenih težav. Spanje mi ne dela problemov - razen obveznega lulanja ponoči. Skupno sem se zredila za 1 kg, sem pa noseča 24t1d. Pa je rekla, da je to čisto v redu, da očitno telo nima potrebe po kopičenju zalog.

Pazite nase.

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.6.2009 11:35:23   
malaMravljica
Bejbe,

jaz sem ze iz pregleda danes.

Vse ok pri meni, nic ne zatekam, pa pohvalil je negovan trebuscek. Vzeli so mi kri iz prsta in iz roke, kg po stetju v materinski knjizici sem na +8, po mojem stetju pa na + 6 kar je tudi realno na stanje pred nosecnostjo. Ker pocasi koncujem 6 mesec se mi za sedaj to zdi ok.
Otrok pa tehta cca 750 g ( me veseli, da ni pri tezkih), z glavico je ze dol in g je rekel, da bo verjetno sedaj tako ostal - da bi le. Spet je gledal srcek, pa med nogice sva pogledala. Se je pa zjutraj ravno prebujal iz spanja, pa zacel precej migati in ga je bilo pol tezko na ekranu ujet.
Dal mi je dovoljnenje za dopust, rekel pa je, da naj pri delu dam v nizjo prestavo, pa saj to tudi sama ze vidim.  Naslednji pregled 23.7.
Je prav lepo, ko rece, da je vse kot mora biti.  Tukaj pa se ena slikca

user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.6.2009 11:36:21   
kalypso
Preveč zredila?!?! 7 kg v skoraj 25 tednih?? pa kaj je s temi dohterji? čist Ok si, jaz sem se 6 kg zredila, v prejšnji nosečnosti pa v enakem obdobju že 12kg, pa ni noben delal panike user posted image Res, da so mi noge zeeeeeeeeeelo zatekale pa malo sem mela povišam sladkor, zato zdaj malo omejujejm ampak ne pretiravam, če se mi lušta, pač jem in pijem kar mi paše user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.6.2009 11:51:03   
Anonimen
pattaya,
ma ti si ena krasna punca user posted image . Tok fajn si mi obrazložila in ja, zdej ko te mam bo sigurno še kaj vprašanj padlo.
Nisem nek komplikator ampak to omejevanje in gledanje kaj jest in kaj ne, mi tok ne paše. Sej res..za bebiko vse ampak sej najbrž razumeš. Po vsem kar sm prebrala se človek kar malo ustraši.
SPloh pa ker nism nek jedec, sm ena drobna deklica, ki ima res v 24t in 3d že 7 kg več.. ampak nora na sladkarije sploh nisem, nikakor. Seveda se pregrešim ampak redkokdaj, ker žeje enostavno ni.
Se pravi, vsi nadaljni testi šele pokažejo ali gre za nosečniko sladkorno ali ne, drži? Mela sm pa 50g glukoze, 4 dcl sem spila, počakala 1h in po še eno pikico šla. To je bilo to.

Povej mi prosim kakšna je bila dieta? Kaj si smela jest, koliko.., kaj priporočajo? Vem, da bi morala počakati, da mi razložijo, povejo ampak... če te že mam tukaj sem pač lahko malo nepotrpežljiva in izkoristim. A ne?user posted image

Skratka, iskrena HVALA, da si si vzela čas in mi obrazložila. Cenim to, zelo. CMOKA

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.6.2009 11:53:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

In še ena koristna informacija za vas...

Zdej pa za vsako od vas...
Izpolnila sem en obrazec in ga faksirala, dobila pa en fajn paketek..., velik koristnih stvari not. Izpolniš, pošlješ, te ena teta pokliče, odgovoriš na par vprašanj in to je to.
Evo obrazec.... http://www.varnaprihodnost.org/index.html . Izpolnite in pošljite, jst paketek že imam. Sm ga v 3 dneh dobila. Not od aventove flaške do babybooka2 in bonov, palčke za ušeska, nivein kompletek.., nogavičke, nalepka baby on board, in še in še....... kr neki zadevic, nič neuporabnega. To je to.. Plačaš pa sam 3 EUR poštnino.

Tok, če vas zanima..

kaj pa tam ko moraš napisati katere izdelke bi radi preizkusili napišeš npr. Avent, Ariel itd??

Suzikaa

Sem pustila prazno... ti že sami pošljejo različne zadevce..

(odgovor članu Suzikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.6.2009 12:19:05   
LINDI
   MATEJA8 kako pa to,a so te dali  sami na pregled v  Ljubljano,ker jaz o tem še nič ne vem,sem pa v  22
   tednu tako,da lahko da me to še čaka,a so ti že prej povedali,da notri ostaneš,ali si šele tam zvedla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.6.2009 13:02:44   
Rebeka_
Dan srečke nosečke,

najprej čestitke vsem nosečkam!

Malo vam bom posmetila vaš forum - tiste, katere razmišljate o nakupu vozička Peg Perego GT3, se vljudno priporočam, je nov, oranžno rjave barve, prodajam pa ga, ker ga ne spravim v moj avto. Sem iz okolice Ljubljane.

Če je katera zainteresirana naj se mi javi na zs!

Lepo nosečnost še naprej vam želim!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.6.2009 13:25:43   
ninasiki
ja končno sonček jeeeeeeeeej user posted image

sm tok vesela pa še full jih ma okol mene RD tok da je celo vzdušje na vrhuncu k bi blo vsak dan tko leti pa se še javim uživite iz izkoristite sončka

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.6.2009 13:38:32   
Februarka08
Dan, user posted image

Jaz sem dala kosilo na šporget, danes bo obara, potem bova pa še palačinke naredilauser posted image mmm, z Nutellouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bla prej končno mal na sprehodu, je prav pasalo mal it na sončkauser posted image kok je fino ko je možek domauser posted image

Joj, teli kg v user posted image pa naj že nehajo teli G! A one se pa niso nič redile, ko so ble user posted image ???? Mislim....... jaz mam zanič prebavo, pa ne vem kaj narest. Pa pojem dost sadja (se men zdiuser posted image ) pa solate in tekočine, pa ni nič.. zato sem pa tud vsa napihnjena in mi je slabo večino časauser posted image prejle sem češnje jedla, upam da bojo še te kaj pomagaleuser posted image

Lep praznik vam želim, izkoristite sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.6.2009 16:12:04   
malaMravljica
Punce, jaz sem se pa sele sedaj narocila na to starsevsko solo oz. predporodno pripravo in ker nisem vedela kaj in kako sem se kar pri enih prijavila in imam sedaj tako pozno, zacnem 23.julija do 24 septembra, vsako sredo 2 uri skupaj. Ta gospa po telefonu se mi je zdela tako resna, me je kar strah ratalo.  Pa to imam sedaj do 24. septembra, 2. oktobra imam pa ze pdp.
Kako ste pa ve prijavljene na ta tecaj, bo se katera tako pozno imela kot jaz?

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?