tršica
|
Pozdravljene! Spet sem vas komaj dohitela z branjem... Da se vam malo javim... V ponedejek sem imela MF in je vse ok. Sicer sem jaz bolj slabo videla zelodcek in mehur in kaj vem kaj se vse mij je pokazala. Bolj so mi bilel to neke črne luknje na monitroju. No, pa G ze menda vedo. Sicer se je menda videlo slabo, ampak bolj kaze na roza kot na modro, tako, da se se naprej pogovarjamo z dojencico :) Delala mi je tudi test na tokso, ampak so za to rezultati sele cez teden dni. No naslednji pregled imam pa 22.7. Kg so pa tudi pri meni zdaj kar poskocili. Od zacetka pa do danes, 24t2d, sem pridobila 9kg. Zadnje case imam sladkosnede napade, že res, pa pikniki, pa praznovanja... To bo verjetno to. Vidim vse vase trebuscke... Vse zgledate take manekenke, jaz sem pa en taki mrož. Sicer sem še čisto gibčna in se dobro počutim, ampak že oopažam, da mi tekanje čez dve stopnice ne gre več, pa tudi pri tenisu postajam bolj okorna. Pri odbojki sem tudi bolj počasna in tisti ta hitri gibi nekak kar ne grejo več. Glede porodniske in dopusta... Tudi jaz sem brala, da nastopimo porodnisko 28 dni prej. Sem si pa predstavljala, da je 45 dni prej za tiste, ki nosijo dvojcke. Ampak mislim, da je to zraslo cisto v moji glavi, ne vem ce sem res kje prebrala. Ker delam v soli, bom sla zadnja dva tedna na bolnisko, tako bo tudi zacetek za nadomestno učiteljico in učence lepši. Smo pa vceraj imeli zadnji delovni dan z otroki, zdaj nas caka samo se sedenje za racunalniki, pisanje porocil, urejanje dokumentacije... Tako da 3.7. zacnem z dopustom, pa potem malo na morje za 10 dni. Malo relaksacije se bo prileglo. Sploh pa upam, da bo vreme do takrat kaj boljse, ker tudi mene spravlja v depresijo. Pa seveda bova ta cas namenila se za urejanje prostorcka za naso dojencico. Ze komaj čakam... Pa kje ve vse najdete gobe?! No, ze res da kar same menda ne pridejo do človeka :) Ste mi pa postene luste naredile. Ne vem ce ne bomo vsaj kake gobove juhe iz vrečke danes :) Bolečine v predelu zelodca... Tudi jaz jih imam. Ugotovila sem, da je hudo, če ne sedim dovolj pokonci. Takrat se tam notri očitno vse skupaj naguzva in potem boli, da ne vem kak bi se se namestila, da bi to minilo. Tudi s polnim zelodcem zvecer it spat ni pametno. Največkrat pa me bolijo misice ob lopatici. Verjetno od sedenja za racunalnikom. Pa tudi za to je sigurno kriva nepravilna drza. Moje strokovno mnenje :) Dnevi in tedni pa res bezijo in se mi zdi, da bomo vsak cas brale novicke o tem katera je ze rodila, katera se kar čaka...Joj, kak bo fajn. Jaz ze kar komaj čakam. Dan se ze od osmih naprej barva s sonckom. Uzivajte ga, pa ne bit zalostne za vsako figo. Potem so nasi dojencki tudi zalostni, tega pa ze nocemo ne? Lep dan vsem!
|