skačica
|
jutro! A še vse spite? Bom zdele hitro izkoristila mir, ker tamala še spi. Ko se bo zbudila, bo samo letanje in hitenje okrog, gremo danes v zoo in bomo zraven vzeli še babico, jo ima Iza full rada. Včeraj smo pa uživali na Bledu, sem že malo pozabila kako lepo je tam gor. Joj, tud jaz si štejem malo drugače mesece. Če imam rok 3.10. potem napolnim polnih 6 mesecev 3.7. in 4.7. vstopim v 7 mesec. A je prav tako? In se mi s tedni, ki jih je februarka gor nalimala ne poklapa . Sem pa tudi jaz že nekje prebrala tole. prstančki- kok vas bo nevestic. Sem ravno včeraj na blejskem gradu vidla eno lepo nosečko nevesto, je imela lepoooooo oblekico nekje do kolen, malo dekolteja, skratka preprosto, ampak je bila res čudovita. Sicer sva pa midva prstane dala delat v Velenju, ker sva takrat še tam živela in so za moj okus res lepi, bili so pa kar poceni. Kombinacija belega in rumenega zlata, moj ima en briljantek. Jih pa ves čas nosiva, no proti koncu nosečnosti sem ga morala dat dol, mislim, da bo zdaj enako. Sem se jaz tudi poročila noseča, ampak mislim, da sem bila šele v 10. tednu in se mi ni skoraj nič poznalo, sem lahko imela še klasično poročno obleko. katrin- suuuuuuuuuper za pregled, Pušenjak pa itak ve kaj dela in govori. Jaz imam z njim same lepe izkušnje pa poznam tudi kar nekaj punc, ki jim je pomagal, da so nosečnost BP speljale do konca. tea85- to je pa zoprna situacija, ampak super da gledaš pozitivno naprej in ti daje moč, da boš lahko živela mirno naprej z ali brez njega. rižkoo- moj trebuh je tudi tu nekje, je pa res, da sem že v 25. tednu. Imaš res kar luštnega, ampak ni panike. suzikaa- čestitke za punčko, le ne bodo sami fantje. Sicer me pa zanima kakšna imena imate izbrane za punčke? Midva sva že skor 100% odločena, ampak hormoni delajo svoje in lahko se zgodi, da si tik pred porodom premislim . Grem pod tuš. Lep dan vsem.
|