|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
13.6.2009 16:56:11   
lenika83
Lep pozdrav!

Včeraj in danes sem bila malo bolj naokrog in imam še veeeeeliko za prebrati, pa bom kar sproti komentirala, če bo kaj takega. Vem da je zadnjič ena pisala, da je poceni prišla do hlač v H&M. Moram se pohvaliti, da jaz tudi, očitno imajo vsi H&M znižane hlače za user posted image , ker jaz sem kupovala v Mb. Sem pa se oblekla menda skoraj do konca user posted image , sem opremljena z majicami in hlačami.

Didikaa midva sva se lani poročila 1 teden kasneje kot se bosta vidva letos. Moj G pa je Šučur v ZD Ptuj. Kaj pa tvoj?

malaMravljica čestitam, da boš postala gospa. Glede prstanov pa nimam pojma kje se jih dobi lepe in poceni, ker sva jih midva kupila na Ptuju.

Pattaya skoraj na morem verjeti, da se zaradi špehka ne bi videlo na uz. Moj G ima tudi zelo slab uz, jaz pa tudi kar "obložen" trebuh, pa se vse lepo vidi.

majakla ti to tako potiho in nam nič ne poveš na ves glas. user posted image user posted image  Saj take čisto prave čestitke pa vse dobite, ko boste že uradno postale gospe.

tea85 user posted image user posted image user posted image

No, pa sem se uspela prebiti skozi vse. Sem mislila, da ste malo več načvekale. Se vidi, da je vikend. Jaz sem pa zdaj sama doma, je user posted image  v službi in grem malo počivat, ker sem neka utrujena.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
13.6.2009 21:36:42   
Februarka08
Kako paše bit stuširan in v sveži pižamiuser posted image končno je današnji dan mimo, mal sem mogla pospravit, pa sem zaradi bolečega trebuha kmal obupalauser posted image popoldne sem bla zunaj mal s tamalo, pa po dolgem času smo šli na sprehod in sem domov prišla kot kakšen kuža z jezikom do taluser posted image user posted image ne vem kam je šla vsa moja kondicija ki sem jo nabirala več kot 1 leto z nenehnim vozičkanjemuser posted image user posted image user posted image do poroda bo to treba popravit, samo ne smem pretiravat, bom zgleda na sprehode začela bolj hodit čisto na koncu, kot sem pri tamali.
Nič, zdaj pa počasi spat, moj se ravno tušira, bova sigurno še 1 uro klepetala v postliuser posted image
Nočko, jutri pa lepo nedeljo vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
13.6.2009 21:46:42   
Anonimen
Oj punce...spet mal jst.. user posted image Ni mi jasno kje dobite poceni hlače za nas nosečke, če sem prečekirala H&M Mb in Ce. Nimajo nič in pravijo, da je to čisto odvisno kaj kdaj znižajo..., da ne drži, da bi ble nosečniške cunje zdaj kaj znižane... Ne vem..user posted image
Še neki mi razložte al pa naj se javi tista, ki ima... tako velikega bušija kot jaz. Raste kot zmešan.., men se zdi to kr mal preveč...
Lejte ga,,... in to samo v 22t in 5d. user posted image
Drugač sm čist zlimana skupaj.., nimam nič bušija... tolelele zdej je pa ... hm..
MMravljica na polno sm te prehitela.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.6.2009 21:48:16 >

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
13.6.2009 22:23:46   
Suzikaa
Pozdravljene user posted image !

Tudi jaz sem dala skozi moj  MF in ugotovili smo, da bomo imeli punčko user posted image . Smo jo pa na začetku z UZ tako razjezili, da je G ni mogla zmerit, nasrkala pa sem seveda jaz, ker me je user posted image zbrcala 100 na uro user posted image .

Za nami je tudi teden dopusta na morju, je bilo tako fajn, da bi šla takoj nazaj user posted image    user posted image
Sem pa najbolj vesela, ko začutim te nežne brcike. Sem ugotovila, da ko začutim prvo in če dam takoj roko na trebuh da potem kar neha. Če pa ne dam roke gor pa si da duška user posted image . Moram si enkrat posnet trebušček ko me brca. To je res eno pravo doživetje!!! user posted image

Moj naslednji pregled je 2.7. , 9.7. pa grem po inekcijo, ker sem Rh negativna.

Čestitke vsem, ki vas čaka poroka!!!

Rižkoo nič se ne sekiraj če ti raste buši "prehitro". Potem že mora tako biti. Jaz sem vedno jamrala, da se mi nič ne vidi pa to do petega meseca!! No pa je zdaj že tudi moj buši lepo izbočen.  Tak da, čim manj obremenjevanja z nepotrebnimi stvarmi!!user posted image

Me pa zanima, če vam kaj noge zatekajo!?!? Meni malo zatekajo ampak se mi zdi da ne prehudo, me pa nenormalno bolijo noge od kolena navzdol vsako večer. Pa zdi se mi da so mi malo žilice popokale. Sem vidla v eni reviji da se dobi v lekarni ena krema proti krčnim žilam. A poznate kaj to??? Mislim da je pisalo Venoren al nekaj podobnega. Pozabila sem user posted image

Hihihi, spet me mala user posted image brca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
14.6.2009 9:21:45   
skačica
jutro!

A še vse spite? Bom zdele hitro izkoristila mir, ker tamala še spi. Ko se bo zbudila, bo samo letanje in hitenje okrog, gremo danes v zoo in bomo zraven vzeli še babico, jo ima Iza full rada. Včeraj smo pa uživali na Bledu, sem že malo pozabila kako lepo je tam gor.

Joj, tud jaz si štejem malo drugače mesece. Če imam rok 3.10. potem napolnim polnih 6 mesecev 3.7. in 4.7. vstopim v 7 mesec. A je prav tako?  In se mi s tedni, ki jih je februarka gor nalimala ne poklapauser posted image . Sem pa tudi jaz že nekje prebrala tole.

prstančki-  kok vas bo nevestic. Sem ravno včeraj na blejskem gradu vidla eno lepo nosečko nevesto, je imela lepoooooo oblekico nekje do kolen, malo dekolteja, skratka preprosto, ampak je bila res čudovita.
Sicer sva pa midva prstane dala delat v Velenju, ker sva takrat še tam živela in so za moj okus res lepi, bili so pa kar poceni. Kombinacija belega in rumenega zlata, moj ima en briljantek. Jih pa ves čas nosiva, no proti koncu nosečnosti sem ga morala dat dol, mislim, da bo zdaj enako.
Sem se jaz tudi poročila noseča, ampak mislim, da sem bila šele v 10. tednu in se mi ni skoraj nič poznalo, sem lahko imela še klasično poročno obleko.

katrin- suuuuuuuuuper za pregled, Pušenjak pa itak ve kaj dela in govori. Jaz imam z njim same lepe izkušnje pa poznam tudi kar nekaj punc, ki jim je pomagal, da so nosečnost BP speljale do konca.

tea85- to je pa zoprna situacija, ampak super da gledaš pozitivno naprej in ti daje user posted image  moč, da boš lahko živela mirno naprej z user posted image  ali brez njega.

rižkoo- moj trebuh je tudi tu nekje, je pa res, da sem že v 25. tednu. Imaš res kar luštnega, ampak ni panike.

suzikaa- čestitke za punčko, le ne bodo sami fantje. user posted image  Sicer me pa zanima kakšna imena imate izbrane za punčke? Midva sva že skor 100% odločena, ampak hormoni delajo svoje in lahko se zgodi, da si tik pred porodom premislimuser posted image .

Grem pod tuš. Lep dan vsem.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
14.6.2009 9:30:57   
skačica
aha, še tale znižanja v HM. Sem bla v petek na Rudniku in imajo res znižane 3/4 hlače, športne, v olivno zeleni in beli barvi. Mislim, da so po 5 eurov. Pa nekaj majic je bilo tudi znižanih.No, jaz nisem nič od tega kupila, sem pa vzela 3/4 kavbojke, k sem jih že nekaj časa iskala in zdaj imajo en tak soliden model, da sem jih kupila. Sem full vesela, ker sem si jih prav želela. Niso ble nič znižane, cena pa 35 eurov. Še kar solidna, glede na to, da je vse okrog 50 eurovuser posted image .

februarka- men je pa tvoja majčka veliko bolj všeč kot moja, k jo imam od Popka. Pa cena je tud veliko bolj ugodna. Sem pa šla gledat in ima tudi moja ena kratek rokav, ravno ta z napisom Pridem oktobra.Jo bom še kdaj oblekla, čeprav sem se jo že naveličala.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
14.6.2009 10:07:59   
Februarka08
Jutro.

Jaz mam pa musklfibruser posted image user posted image groza, sploh ne morm verjetuser posted image
Rižko, prav lep trebuščekuser posted image saj sem jaz tudi v tednih nekje tako kot ti, pa imam ogromnega za moje pojmeuser posted image pač tako je, na koncu bomo bolj user posted image podobne (mal hecauser posted image user posted image ).
Skačica, saj majčka mi je všeč, samo v popku imajo bolj take luštne napise kot so lačen... spim... podoben sem mamici (al nekaj takega) in podobno... taklo da je mal drugače. Ja, se pa pozna tud na ceni potemuser posted image mah, važno da mam 1 novo, tko mal za lušteuser posted image
Sva se pa zjutraj z mojim mal stiskala in potem saj veste... glih user posted image ni bilo, bil je pa vrhunec. In mi je potem trebuh otrdel... ampak mislim, da je blo v 1.user posted image tud tkouser posted image zanima me, če vam tud otrdi potem? Pa prejle mi je spet, sem spila Mg, upam da bo zdej ok. Jutri mam UZ - merjenje MV, me kar mal skrbi kaj bo... upam da bo okuser posted image

Zdaj pa želim vsem lepo nedeljo, izkoristite jo na sončku, mi jo bomouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
14.6.2009 10:08:02   
lenika83
Dobro jutro!

Jaz sem kupila hlače v H&M v Mariboru, ampak ne v Europarku, pač pa v mestu. Mislim, da v Europarku sploh nimajo oddelka za user posted image  So pa bile znižane športne 3/4 hlače, športne kratke hlače, dolge lanene hlače in pa nekaj majic.
Rižkoo imaš pa res že lep trebušček user posted image

Suzikaa jaz sem tudi opazila, da imam popokane žilice na nogah, izgledajo kot da bi mi nekdo s kulijem narisal črtice, prav smešno. Če odkriješ s čim naj si pomagam, pa kar javi, ker meni se tudi sanja ne.

Jaz si mesece štejem po tistem kar je februarka napisala, ker sem že pred časom to našla. Sem si pa kar v excelu naredila tabelco in napisala kdaj je prehod v novi mesec, tako da ni treba zmeraj sproti računati.

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
14.6.2009 10:10:29   
Februarka08
Aja, še tole, glede mesecev... jaz sem tole tabelco najdla na sosednjem forumuuser posted image in jo pač prilepla sem. Sem pa tud jaz v 1.user posted image štela mesece kot pravite - npr. rok imam 14.10, tako da sem ravno danes user posted image 5 mesecev in šele jutri vstopam v 6. Tam pa pač piše par dni prej. Saj ni važno, važno da vemo približnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
14.6.2009 11:47:24   
katrin***
Ojla punce,

tudi jaz sem si 3/4 hlače kupila v H&M na Rudniku. user posted image Vzela sem črne in rjave, ker belih niso imeli več številke 38user posted image  Drugače sm hotla ravno bele, pa ker niso imeli številke več sm pa črne. Važno da imam par novih hlač in še eno olivno zeleno-belo majčko. Če bi šla takoj ko sm zvedla da je 50% znižanje bi sigurno še kaj več dobila, tako pa se mi ni dalo in je bilo že pobrano v petek ko sm js tja prišla. Pa nič zato, pa kdaj drugič. Mi je pa malo žal, da nism probala še bele dolge hlače ala lanene, sam ko z user posted image  nisva imela več časa in sva že šibala na šolo za starše.

skačica...zato pa sem mnogo bolj mirna odkar sem bila pri Pušenjaku, ker on bo pa res user posted image  vedu kaj govori in zakaj je tako. user posted image

rižkoo...joj kako lep buši. Si kot manekenka - vitka z lepim bušijem - ma sm ti kr foušuser posted image user posted image user posted image  Ne sekiraj se, važna je vsebina a neuser posted image

lepo nedeljo vsemuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3710
14.6.2009 12:10:52   
stuhica
ohoho same poroke bodo še letos pred našimi sončki!!!user posted image user posted image  Bravo za vse bodoče nevestice majakla in mala mravljca pa upam da nsiem ktero še spustila...

Poročni prstančki midva sva jih dala delat v zlatarni na bledu v gadafiju pri pavlovsekmu ful zadovoljna ker nama je naredil take kot sva sama hotla...    sva pa se pravi 7 let nazaj dala  cca 250 -300 eur se ne spomnim točno... Se mi zdi da oraš res nekaj takega zbrat da i je všeč ker to naj bi potem nosil celo življenje....

A v H m  imajo pa razprodajo že al kaj al samo nosečniške cunje? a je bla ktera v kranju? Majo še kaj al je že vse izropano??  Oh sva se tolk za omaro skeširala ampak za kake hlačke bi se pa še našl mrbit kaj?

Rižko kak lepa slikica pa tista majčka pridem oktobra je tud carska od februarke pa od katrin tud... joj kolk ste fletne  stemi buškoti!!! Super!
Jaz se še vendno ne redim, se m še vedno na -8 kg tako da  počasi bodo šle tud pr men kile gor... ampak trebušček pa že počasi postaja izrazit...

Superca ste... jaz pa na hitro ker nimam tolk časa se javljam saj sva naročila končno omaro za v dnevno komodo in mizico sem šla zadnjič na tiste pike, tako da smo jo vplačal in me je čist presenetu d apridejo že čez 10 dni tako da že dva dni pospravljam vso kramo iz stare dnevne ( zmanjkuje mi že placa ker ne vem kam naj kaj dam... tako da oh kriza) in se enostavno nimam časa nič javit bom pa potem ene par dni še odkloplene od računalnika in vas sploh ne bom mogla brat in z vami čvekat ker bom na polno zaposlena... no ja sej do konca meseca pa upam da bodo zadeve poštimane...

Sem pa mal še žalostna ker so nas klical d aje teta ful zbolela in da ni nič več od nje.. tako da sem user posted image user posted image  ampak se ne smem preveč obremenjevat ker potem mi gre pa cuker gor kar pa spet ni dobruser posted image user posted image ... Upamo sicer da bo kaj bolje a ji očitno ni več pomoči... Sem pa žalostna ker jo ne morem it pogledat, ker je predaleč.

No ja edina stvar ki se jo sedaj veselim je Morfologija ki jo komaj čakam 24.06.  da bom spet vidla svojga sončka .... vsaj neki pozitivnega...

nč se še slišimo če se dolgo ne javim se utapljam v pospravljanju ve pa uživajte...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
14.6.2009 20:22:34   
Februarka08
Čer.

Mi smo se meli super v končni spet eni sami nedelji, postavili smo hiško in se mal cartali, zdaj princesa spi (no, ne vem če žeuser posted image ) jaz sem pa na kavču, ker me je prejle ful bolelo, sem mislila da me bo mogu nekam peljatuser posted image no, ampak zdaj je popustilo, hvala bogu. Jutri imam samoplačniški pregled, grem na merjenje MV in me je fajn strah kako bouser posted image upam da bo vse ok.

Zdaj vam pa še našo bejbo pokažem kako je uživala danesuser posted image

user posted image

user posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
14.6.2009 20:35:54   
Crystall
Rižkoo lepa slikca in prečudovit buši user posted image  Samo ponosno hodi z njim po svetu user posted image .

Tea85 ... tebi pošiljam en objemček ... kmalu te bo pa objemal že tvoj mali pikec ali pikolina user posted image

Stuhica .... tebi, tvoji teti in vaši družini pa pošiljam en kup pikapolonic, da boste močni karkoli se že zgodi ... upam pa, da bo ozdravela user posted image user posted image user posted image

Drugače imam pa jaz kar pestre dneve. Včeraj sva bila z mojim v Rogaški, ker je imel bioresonanco. Super je bilo. Vsaj izvedela sva, kaj naj paziva pri prehrani, da te alergije, katere ima moj dragi, vsaj malo omilimo - da bo malce manj kihanja. Popoldne sem se fino najedla in šla spat. Zvečer šla na piknik h kolegu in tam seveda res ornk bruhala (najbrž posledica težkega želodca), pekla me je zgaga. Tak, da na celem pikniku nisem niti enega grižljaja spravila vase. Ampak ok, smo preživeli. Danes smo pa s fantovim bratom, nejgovo punco in 7-mesečno hčerkico odšli na izlet na Kal nad Hrastnikom. Me ženske z avtom, fanta pa z motorjem. Super je bilo. Samo mene je malce špikalo. Dobro, da imam v torek morfologijo, da vidi, če je vse ok. Gibi niso več tak močni kot so bli in komaj kdaj ga začutim. user posted image  Upam, da je vse ok.

Zdajle sem pa naredila eno super verižico - mojo prvo. Wiiiiii, sem ponosna user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3713
14.6.2009 21:51:10   
Februarka08
Sva bla zdele z mojim skup v kopalnici, pa se gledam v ogledalo in si rečem: joj, taka nisem bla prej na koncu nosečnosti!!! pa me gleda, pa pravi: vau, a pa si prepričana da nista 2 user posted image ??? da se niso kaj zmotiliuser posted image user posted image user posted image user posted image res sem bla zdele vidt ko na koncu... pa še češenj sem se najedla - se s tem tolažimuser posted image
Zdaj čakam, da pride iz kopalnice, potem pa pančkat. Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
14.6.2009 21:57:44   
Crystall
Nočko user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3715
14.6.2009 22:14:16   
stuhica
ohoj ja kje so pa vse ostale čveke... mam občutek d ako mene ni so vse ko sem jaz se vse nekam skrijete user posted image user posted image user posted image user posted image
crystall hvala za pikapolonice ... res vsi upamo na najbolje ...

februarka... kako lepo hiško ima vaša mala lepotička... user posted image  je pa to fajn ko imaš kje postavit takšno stvar za otročke.. tisti ki smo v bloku nimamo nič tako da žal se mormo zadovoljit z našim parkom ki pa moram rečt da je zelo lepo urejen....

Pa za trebušček se nič ne sekiraj.... mogoče sta pa res dva user posted image user posted image

Mene pa dons vse tako špika pa vse me že boli od tega pospravaljanja in prestavljanja vseh stvari.. komaj čakam da bo zadeva za mano in da končno uštimamo našo dnevno kot se šika.. za user posted image  pa smo se odločl da bomo šli v ikeo verjten iskat postelco in pa jogi ker zdaj zaenkrat ne bomo štimal otroške.. bomo še kako leto ali dve se pe mal stiskal vsi pa bo... šreden bo šu pa mali v šolo bo pa dobil svojo sobo pa se bova midva selila v dnevno al pa bomo kej drugega pogruntal....

se še tipkamo.. sem ful utrujena bi šla spat pa morm še do 11 h počakat da si ta butast cukr zmerm.. sem dons ful pozn večerjala...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
14.6.2009 22:17:29   
stuhica
aja pattaya sem dobila neko tvoje zasebno sporočilo a mi ga sploh ne odpre al sem pa že čist smotana da mi ga noče odpret a ktera ve zakaj... pa sej grem na zasebna pa na prejta in tam ko piše odpri  pa mi nič noče odpret... user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
14.6.2009 23:09:03   
rozilu
Ojla pupe user posted image ...

vas nisem že par dni brala, sem si malo oddahnila od računalnikov, zdaj pa se malo navajam nazaj na delovne dneve user posted image . Čestitam vsem za uspešno opravljeno MF. Samo zgleda, da bo res manj user posted image , ali tiste nočete povedat? user posted image Ali pa G (če so taki kot moja) nočejo potrditi spola v takem primeru, hm...

Tea85: user posted image drži se in se druži z ljudmi, ki ti dajo pozitivno energijo... Žalostno, da se morajo take stvari dogajat user posted image in user posted image .

Katrin - super, da so te potoložili glede user posted image !!!

Poroke: a mi bomo pa edini ostali neporočeni? user posted image   Meni je tudi čisto všeč življenje na koruzi, hehe. Moj dragi pa itak ni nima namena se kakih ceremonij udeleževat, tak pač je... Sicer pa vsem, ki se boste poročile prav lepo čestitam user posted image

Ena je povprašala po imenih za user posted image . Evo, napišem kar mi je všeč... itak pa ne vem če mi je katero od teh idealno, da bi si katerega izbrala... pa dejte še ve kaj predlagat user posted image

Maruša, Nika, Lucija, Sofija, Anita, Ema, ...

Sem se pa odločla, da bo moj user posted image imel dva priimka, zato ime ne sme biti predolgo - 6 črk je že zelo veliko... 3 pa mi je spet premalo... Sem rekla, da bom določila št. črk (4 ali 5), pa katere črke so lahko not, katere ne (da se bojo skladale s priimki) in potem bomo delali permutacije user posted image . Lahko rečem user posted image naj napiše programček za to, user posted image .

Aja, majčke - super so tiste za katere si dala link februarka! Ne vem če se bom lahko odločila samo za 1... všeč mi je "baby inside", samo tista ni nič telirana... mogoče bom to pa še eno z lepim modelčkom...

No zdaj pa res spančkat, da bom jutri lahko odšla na delo... Nočko!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.6.2009 7:23:02   
Anonimen
Dobro jutro punce. No pa smo v novem delovnem tednu. Za nazaj vas nisem še nič brala, ker sem danes komaj prišla do računalnika ( sem si vzela vikend na computer offuser posted image  ). Bom pa danes nadoknadila...si bom vzela čas popoldne, po kakšnem sprehodku.

Z dragim sva se malo potepala včeraj in ko sva prišla dam sem samo skočila pod tuš in ob 19 v posteljo in sem spala do zvonjenja budilke...kaj takega pa še ne ?? No razen ponoči ko sem skočila na WC sem se zbudila, pa še naša  user posted image  se je spet malo spomnila, da naju pozdravi po skoraj 2 dneh. Eh ne vem kako ji to uspe, se oglasi, pa spet nič, pa se oglasi...user posted image

Se vam oglasim danes da malo preberenem za nazaj, pa še bušija upam, da mi bo pa danes uspelo slikati. Jutri imamo pa pregled, da vidimo kako pa kaj, čeprav verjetno ne bo UZ.user posted image  Bomo videli..

Se slišimo, pa ne preveč se naprezat v službi in tiste, ki ste doma, pa pazite na sončka dans...bo baje vroče user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.6.2009 8:26:08   
gorenka
Jutro vsem!

Sem tut jst mela kar izklopljen računalnik za vikend. Saj drugač skoz gor visimuser posted image . Smo bili v soboto na poroki. Krasno! Mi je prav pasalo it malo med folk po dooolgem času. Sem že pozabila kako to zgleda k sm več al manj skoz doma. Drugače pa nevesta v klasični dvodelni svileni obleki, lepa (kot je men itak vsaka nevesta), bratranec (ženin) mi je pa prvič deloval kot "desc" -je pač mal mlajš od mene in bil do zdej zame mulc. Hja, kaj ženske nardimo s fantov a ne?user posted image user posted image user posted image
No in po poroki je nevesta imela govor in povedala da je 2m noseča in ima rok konec januarja! Presenečenje ena a! user posted image user posted image user posted image  K sem čestitala bratrancu je pa reku da itak morm jst zmerej vse zaj.... , k more bit on zmerej ta drug, k sm ga spet prehitelauser posted image

Drugač pa nisem ne vem kolk časa ostala, sva šla z mojim med prvimi domu, pa se je moj user posted image  kljub vsemu pritoževal. Je bila bolj glasna muska, mami je bla bolj sentimentalna k ponavad, hrane itak prevečuser posted image , pa spali nismo nč čez dan, zvečer pa tut ne ob običajni uri. Tko da me je zbudil ob 3h ponoč k je to user posted image user posted image da me je kr metalo po postli. Sem mogla nedeljo kar počivat, tko da sva z user posted image  prišla na običajen red...

Februarka - Držim pesti za pregled! Javi kako in kaj!user posted image user posted image  In ja, meni po user posted image  tut otrdi trebuh...sam pol se morm umirit pa popusti... Vprašej pa kljub vsemu g. k mene tut zanima če je to normalno...

Tea - user posted image user posted image user posted image  nč sekirat. Te imamo pa zato me rade namesto očija tvojega sončka... pa sej veš - včasih boljš tko k pa skupej bit pa se kregat. Ti sam na svojga user posted image  glej in se cortkejta!!

Vsem ostalim en lep dan, bolj se not držite k bo user posted image vroče dons...pa veliko dobrih novičk za tiste k imate ta teden preglede!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.6.2009 8:51:41   
katrin***
Jutro vsemuser posted image ,

tudi mi smo že v polnem zagonu v novem delovnem tednuuser posted image  Vikend je bil lep, smo bli v zidanci in malo zažarili s kolegi in je blo res super. Jutri in v sredo grem na predavanja ZUP v lj, potem spet malo delamo, za v petek pa še ne vem, verjetno bom kr šla delat za tistih 5 urc bom že menda user posted image . Drugi teden pa že na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer šele v soboto,ampak jaz že komaj čakam user posted image user posted image  Upam, da bomo imeli lepo vreme in da bo morje toplo.

Držim pesti za pregledeuser posted image

imena... meni so všeč imena za punčko Manca, Ela, Alina, Tajda, pa še kera bi se najdla pa se ne spomnim. Za fantka prevladuje Matic, Jakob, Anej, Enej. Čeprav veva kaj bo, še vedno jemljeva tako z rezervo (pa ne da nama ni všeč kar bo, seveda nama je, sploh user posted image  je čist navdušen), ker nikoli ne veš a bo tko al neuser posted image

Pazite se sončka danes pa čim bolj uživajte v teh dnehuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.6.2009 9:39:14   
ninasiki
dobro jutroooo

po ceumu tednu sm se spraula nazaj na net mal sm vs brala ampak sam na hitrco danes imam pregled tko da sporočim če bo kej nouga

tea85 en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe iz moje strani pa tko k so punce napisale ne se sekirat smo me kle pa tvoj sonček bo kmal zajoku in pol se bosta lepo imela

majčke midva jih bova dala tiskat k enmu prjatlu sm pa dobila zdej mal idej od tiste strani k jo je februarka napisala tko da hvalauser posted image

poroka ja to bom še mal sanjala kej je trenutno bol pomembn najin štuk tko da bom mal počakala na moj srečni danuser posted image

bodte pridne pa se slišmo popoudan papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
15.6.2009 10:06:04   
Februarka08
Jutro, user posted image

Moja noč je bla bolj user posted image ker me je blo mal strah za tamalo... je včer grdo padla na glavico (pa ne po lastni krivdiuser posted image ) in sem se bala da bi kaj bruhala ponoči. Tako da nisem skor nič spala. No, važno da je z njo vse ok, jaz se bom že naspala...

Držim pesti za preglede, jaz grem ob 14h. Me je strah, da živet ne mormuser posted image
Lep začetek tedna vsem!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
15.6.2009 10:36:44   
majakla
Dober dan čvekice, sem že vse nadoknadila
(kar zdaj v službi - PSSST user posted image ).

MalaMravljica: za obleko nimam (še) slikice,
ker bom jo dala zašit, v mislih pa imam nekaj
lahkotnega, čisto poletnega, pa ne bi imela
bele, ampak rožasto, v prsih ozko, potem pa
fajn padajočo ... Jo imam v mislih, se že
lep čas spravljam po blago.
Prstani pa bi naju prišli okrog 700 €, ampak
ker sva "not dala" kar nekaj "starega" zlata,
bova plačale le cca. 390 €.

Vse, ki ste pisale, da imate stanovanje, kot
da je bomba eksplodirala, da vam povem, da
je moje kot bi tri razneslo, pa mi je vse bolj
pomembneje, no, bolj fajn, ne. user posted image  user posted image

Katrin*** - user posted image  vidiš, da smo držale pesti, jih
bom še kar naprej - za vse nas, OK?

Tea85 - prav razmišljaš, ne daj se user posted image .

Lepi bušiji, moram slikat še mojega, je prav
hecen, ni kot D, ampak je kot B. No, boste
že vidle.

Grem na user posted image , ker sem še vedno zaspana, pa-pa.

Neposredna povezava do sporočila: 3724
15.6.2009 10:48:22   
pattaya
Hojla.

Stuhica ne vem zakaj ti noče odpret mojega ZS?

user posted image je pa bil celi vikend na travniku sušil seno, imajo njegovi doma kmetijo. Zame pa jim je že naprej povedal, da me ne bodo vidli na travniku in zato mora zdaj njegov oče malo več delat, ko mu prej ni blo treba, ker sem se jaz vsako leto parla in matrala na tisti vročini. Zdaj pa sem samo od daleč zraven gledla user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tudi meni ni jasno, da se zaradi mojega špeheka (trebušne stene) ne bi dobro videlo, ker na nuhalni je rekla da sploh nimam tak debele, da je pri drugih še večji problem. Saj je tudi meni g na MF rekla, da so vsi organi videti ok (razen srca ni mogla vredu videt) pa ji nikakor ne morem zaupati, zaradi slabega aparata. Pa saj se bom prepričala v petek na 3d in takrat bom lahko prepričana da je vse ok, pa upam da še spol izvem. Komaj čakam na petek.

Zdaj že tudi meni raste trebušček, ampak še imam čisto malega in se vidi samo pod oprijeto trenirko. Tudi pri meni je user posted image zdaj dva dni malo bolj pridno brcal, upam da bo še danes ko sem malo več v ležečem položaju da ga bom bolj čutla.

LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?