|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
15.6.2009 11:02:47   
tea85

dobro jutro vsem.

vikend je bil kar zanimiv, po dolgem času, sem malo pozabla na vse skupaj, ampak saj veste kak je, še bolj smo  user posted image občutljive in ko vidim nosečnico kje z svojim partnerjem,me kar stisne saj jaz tega nem deležna, žal.

drugač pa vsem hvala za tolažbo in spodbudo.

glede bušija, jaz pa sploh nimam nekaj velikega, no vidi se že ampak ne tako kot katerim od vas user posted image , no saj bo že.
me pa moj user posted image pozdravlja vsako jutro pa me tudi zbudi user posted image user posted image

sem pa danes kar zaspana pa nejevoljna,mi kar za nič ni...mogoče bo popldan bolje.

vsem pa lep dan

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
15.6.2009 11:07:26   
*chance*
Dan,

pa smo dočakale spet nov tedenuser posted image . Vikend je bil zares enkraten, sva bila na poletu z balonom, pa malo sem se zležavala in prišel je dolgopričakovani ponedeljek, katerega sem res nestrpno pričakovala in sedaj sem takooooooo zellllllloooooooo user posted image user posted image user posted image . Sem iz MF - če ji sploh lahko tako rečem, ker so me tako hitr odpravle da še kar ne morem verjet. Dala sem vodo, pa pritisk mi je izmerila, pa stehtala sem se in potem na hitro na UZ, kjer je parkrat zaokrožila po trebuhu, povedala sestri mere glavice in trebušne votline in še neke druge mere, pa sestra mi je izmerila trebuh, pa rekla je da je za en teden manjši, kar so mi že na NS povedal, tako da sem danes 20t2d, ni pa nič rekla, da je vse v redu ali da kaj niuser posted image Potem sem pa vprašala še za spol in mi je rekla, da je komaj nogo videla, kaj šele kaj manjšegauser posted image in potem je s svetlobno hitrostjo oddrvela iz ordinacije in moj pregled je bil zaključen. Pričakovala sem, da mi bo vsaj počasi pokazala in pregledala notranje organe ter mi povedala ali je vse v redu ali ni, da mi bo mogoče še izmerila dolžino MV, pa je bilo vse tako kot bi ji bilo vse odveč.user posted image Ne vem, mogoče sem pričakovala preveč?user posted image user posted image user posted image Ali pa je imela pač slab dan... Zato vas prosim, če ve katera, ali so podatki, ki mi jih je vpisala v MK normalni ali ne:
BIP = 48
HC = 175 (obseg glavice - si razlagam, da je to potem 17,5 cm???)
AC = 156 (obseg trebuha)
FL = 32
posteljica = zad. st.
plodovnica = prim
Res prosim za pomoč, ker nisem pomirjena in najbrž še kar nekaj časa ne bom.user posted image
Naslednji pregled pa imam 16.7.

Pa lep ponedeljek vsemuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.6.2009 11:10:02   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Vse, ki ste pisale, da imate stanovanje, kot
da je bomba eksplodirala, da vam povem, da
je moje kot bi tri razneslo, pa mi je vse bolj
pomembneje, no, bolj fajn, ne. user posted image  user posted image  

Kok sem pa jaz vazna sedaj user posted image user posted image  od 8h do sedaj sem pucala stanovanje in se sedaj tako sveti, da bi skor soncna ocala morala gor dat user posted image  pa sip mi ni blo treba, ker pada dez.

Sedaj pa se mal delat, pol vas pa pridem brat.

Ja, Rizkoo me je pa prehitela, ma samo z velikostjo trebuha. Moj trebuh je res manjsi, sam na UZ je bil zadnji PDP ze 26. 9. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.6.2009 11:19:58   
Februarka08
Chance, tudi moj pregled oz MF je bila podobna tvojiuser posted image ko tu punce razlagajo, kako so pregledali vse organe ipd.... tega pri meni ni blo, pri meni je rekla, srček bije, hrbtenica je tukajle, nogice tu, rokice, glavica, trebušček... samo te osnovne stvari. Ima bolj star UZ in itak se drugega sploh ne vidiuser posted image user posted image je bilo pa že v 1. isto, tako da me ne sme biti strah, in verjamem da bo vse ok. Bi šla pa ful rada na 3d, pa moj pravi da ne, da tudi pri Larisi nisva šla in da tudi zdaj ne, ker nikol ne veš kaj povzroča toliko časa bit na UZ-juuser posted image tako da bomo njegov/njen obrazek vidli šele oktobrauser posted image bo pa potem toliko večje presenečenjeuser posted image

Malamravljica kako si ti pridnauser posted image uf, da bi imela jaz toliko energije... no, pa sej to bi še šlo, samo moči niuser posted image nočem tvegat, da ne bo kaj prezgodajuser posted image bom vidla kaj bo danes povedala dr.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
15.6.2009 11:24:34   
Anonimen
Tea85 za tvojo zgodbo sploh nisem vedel. Pošiljam ti en topel user posted image .

Tudi pri meni je bila MF bolj hitra oz. je samo G govorila podatke sestri. Ampak jaz ji zaupam. Na koncu sem jo vprašala, če je vse OK in je rekla, da je tako da ji popolnoma zaupam. Tudi razmišljala sem o 3D UZ, vendar ne zaradi moje G, ampak pač tako kod dodatno, ampak sem se odločila, da ne grem.

Dopust, dopust ooo kje si ?? user posted image  Do najinega je še natanko 3t, zaključiva 3.7. potem pa do 12.7. Saj potem imamo pa še malo punce pa končamo za 1 leto. No malo bomo šle mogoče vmes pogledati, da ne pozabimo kako pa kajuser posted image

MalaMravljica PDP se ti je spremenil. Mogoče boš pa res še septembrka.??!! Samo kar pri nas ostani, te rabimo, da nam prebereš kakšen nasvetekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
15.6.2009 11:31:17   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Kok sem pa jaz vazna sedaj user posted image  od 8h
do sedaj sem pucala stanovanje in se
sedaj tako sveti, da bi skor soncna
ocala morala gor dat  
mM: ti bi lahko prišla še malo k meni user posted image

, sam na UZ je bil zadnji PDP ze 26. 9.
mM: pri meni pa 28.9.
kar bodi ti prva, da nam poveš kako in kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.6.2009 11:38:55   
Anonimen
user posted image Ja, ja Mmravljica... prehitela sm te pošteno.... ampak res. Sej sm ti že pisala... moj možek pravi, da je trebušček tok velik zarad lulčka user posted image  pa naj bo. Hvala vam pa vsem za take lepe pohvale... se mi fajn zdi pa lažje je...

Kar se poroke tiče.... mmmmmm se je rada spomnim. Moja je bla tko lepa, umirjena in pravljična. Par slikic mate v tickerčku... ooooo sm uživala...Še enkrat bi se tko. Brez procedur in odvečnega dela ter organizacije. To vam priporočam... Mmravljica.... tebe bi kr v Italijo poslala. user posted image  Prstančki ... mal pobrski... vsega se najde in vse ti lahko nardijo kar si zmisliš. Če boš v zlatarni CE... ti mogoče lahko zrihtam kakšen popustek. user posted image  
Ej pa ne mi rečt, da se je še PDP premaknil... bušija pa kr nimaš... oooo jst bom tak buhtlček... se kr vidim kako se kotalim po hribu...user posted image
Aja... ko bote mele test za sladkorno..., jst sm šla v torek.. si vzamite 1h časa, ker morate čičat in čakat v čakalnici. Uf so me popikal...Samo za tiste, ki še ne vejo in jih še čaka. Sicer pa komaj čakam na naslednji pregled..., bo moj fantek že kr velik. Mam ga pa 1.7.user posted image
Ime mu bo pa LIAM in nič drugače.
Punčke moje, ki še pridejo bodo pa: LIA, MIA, TIA, LINA
Fantki, ki še pridejo pa user posted image : TIN, NIK..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
15.6.2009 12:17:50   
gorenka
Pregledi - upam da moj pregled ne bo tako na hitrco k pri chance...sej komej čakam že na to MF da vidim pikico...ne pa da me bodo pol tko na hitro odpravil...no bomo vidl. Poročam v četrtek...

Pospravljanje - pridna mravljica ni kej...se tut jst priporočam če ti kej časa ostaneuser posted image

Rižkoo - dobra razlaga tvojega možkauser posted image  sem se mogla prau nasmejat!

Nč vas pridem še pol mal prebrat. Zdej glih soseda kuha kosilo in je vmes spet ena user posted image  pražena čebula. Tko smrdi da tut skoz špranje v prezračevanju pride...katastrofa vam povem, da v kuhinji (kjer mam računalnik) tak cajt ni za zdržat... Najboljš da grem za ene pol ure ven pred blok na klopco...(v senčko) da se razkadi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.6.2009 12:32:10   
katrin***
Ojla, čvekiceuser posted image user posted image  me ni dobre 3 ure pa načvekate skor eno celo stranuser posted image user posted image user posted image

Chance...vse bo o.k. Pomiri se, ker to sam škodi tvojemu user posted image . Te čisto razumem ko si čisto zmešan od skrbi in vidiš samo črne scenarije in to samo zato, ker se tvojemu G al ne da govorit al pa ti nč ne razloži tko kt meni ni user posted image . Bi jih kr obesla. Tvoji rezultati v knjižici so po moje čisto o.k, ker so moji sicer malo večji k je moj user posted image  verjetno starejši od tvojega (22t3d ko me je meril) pa vem da je bil obseg glavice 182, ostalo se pa ne spomnim pa tudi knjižice nimam zdele pri sebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm pa ugotovila tkole k vas berem, da nobeni ne gledajo podrobno glavice. No, sej HB da nobeni niso odkrili tistih cistic ko meni, ampak mi je vseeno tako čudno kako teli naši G delajo vsak po svoje. Eni čist na hitr, drug pa ti najde boga in poluser posted image
Ravnokar sem poleg malice (beri koruzni krekerji s sirovim namazom) zmazala še kornet k ga je sodelavka prinesla user posted image user posted image  Se bo treba mal skulirat k če ne bodo kilce preveč gor šibale.user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.6.2009 13:01:38   
*chance*
Hvala vsem za spodbudouser posted image

Seveda sem preiskala vse živo in našla naslednje zanimivosti:

20. teden:
BIP (prečni presek čez glavico): 49mm
HC (obseg glavice): 181mm
AC (obseg trebuha): 143mm
FL (dolžina stegnenice): 33mm
Foot (dolžina stopala): 33mm

21. teden:
Vse meritve po Merzu v povprečju:
BIP (prečni presek čez glavico): 36mm
HC (obseg glavice): 193mm
AC (obseg trebuha): 154mm
FL (dolžina stegnenice): 36mm
Foot (dolžina stopala): 36mm

22. teden:
BIP (prečni presek čez glavico): 56mm
HC (obseg glavice): 206mm
AC (obseg trebuha): 165mm
FL (dolžina stegnenice): 39mm
Foot (dolžina stopala): 39mm

23. teden:
BIP (prečni presek čez glavico): 59mm
HC (obseg glavice): 218mm
AC (obseg trebuha): 175mm
FL (dolžina stegnenice): 41mm
Foot (dolžina stopala): 41mm

24. teden:
BIP (prečni presek čez glavico): 62mm
HC (obseg glavice): 230mm
AC (obseg trebuha): 186mm
FL (dolžina stegnenice): 44mm
Foot (dolžina stopala): 44mm

No, pa sem si malo olajšala dušo.user posted image Zdaj sem vsaj lahko videla, da rezultati MF ustrezajo meritvam.
Še naš user posted image je danes nekaj razburjenuser posted image user posted image user posted image že celo dopoldne veselo brca...

Lep danuser posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.6.2009 13:24:30   
katrin***
NO, js morm it pa v knjižico pogledat mal tele rezultateuser posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.6.2009 13:28:18   
Februarka08
Evo, jaz sem stuširana, oblečena, še mojga počakam in letiva. Zdele glih malcam čokolado za živceuser posted image ne vem zakaj me je tako strah, upam da to kaj ne pomeniuser posted image user posted image
Se javim, ko pridem, papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3737
15.6.2009 13:38:00   
katrin***
februarka...držim pesti in poročaj ko prideš. Sicer pa že vemo, da je vse o.kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
15.6.2009 14:39:15   
malaMravljica
ojoj punce, nobeni ne pridem nic pospravit, ker cist res razmisljam, da bi si se jaz eno pomocnico nabavla. PA se te sipe sedaj, grrrr....

Rizkoo, a ti mislis, da lulcek naredi tak velik trebuh user posted image user posted image user posted image  
ah, ne bom zapustila oktobrk, saj na uz je bil datum ze vedno mal prej, sam g mi ga uradno ni spremenil. Sicer je moj ljubi rekel, da bom rodila 28.9. Bomo videli, do sedaj je vse prav napovedal, da sem noseca je cvekal ze 2 tedna preden sem test delala, pa pol je rekel, da bo vse ok in preden je dobil pismo od g kjer je pisal spol, je ze z imenom vprasal kako gre najinemu dojencku. PA zihr ne bom prva od oktobrk, ki bom rodila, po moje se bo itak pol seznam rojstev cist spremenil.

Februarka, stiskam pesti za pregled.

Da pa g naredi MF tako na hitro se mi zdi pa visem nesramnosti. Pojma nimate kolk denarja dobi od zavarovalnice za en tak pregled in pol si dovoli kaj takega. Mi kar prtisk dvigne, ko preberem kaj takega. Men je recimo moj na MF delal uz vsaj 15 minut. To, da uz skodi plodu je pa po moje itak ena sama izmisljotina, da vse bolj na hitro naredijo, v tujini ocitno uz ne skodi plodu.

Rizkoo, zadnjic sem v Italiji ze sprasevala za poroko, pa so me na obcino poslal in pol je moj reku, da ze ima eno drugo idejo, pol niti nisem sla sprasevat naprej. Baje se bova kar tukaj, drzi mi pesti, da se greva cist sama porocit. Sem rekla, da s poroko ne mislim cist nic komplicirat, sam prstan bi rada imela lep.

Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.6.2009 15:38:16   
skačica
dan!

februarka- verjetno si zdele že konec s pregledom, upam, da dobro kaže z MV.

chance- tole je pa res kar nekaj, da te takole na hitro odpravijo. Tudi pri meni je kar nekaj časa trajal pregled, gin. si je vzela čas, pregledala VSE organe (ledvičke, mehur,glavico podrobno,...), vse lepo razložila in še napisala v knjižico. Tako to mora bit, ne pa da naredi vse na hitro in amen. Takšen UZ (hiter) meni naredi vsak mesec na pregledu, samo da preveri utrip, koliko je plodovnice, kako je dojenček obrnjen,...
Jaz bi se v tvojem primeru potem res odločila še za 3D morfologijo. Kaj pa vem, jaz sem šla pri obeh in mi ni žal. Tudi tam se ti posvetijo tako kot je treba.

Sicer sem bila pa tudi jaz danes že pridna, oddelala svoje 4 urce, se najedla kosila in češenj in malo počivala zraven tamale, ki še spi.

malamravljica- midva ponavadi pospravljava ob četrtkih, ker čez vikende pohajamo in tudi midva bi imela najraje kakšno pomočnico. Sva bila že fiksno odločena, ena je že prišla na razgovor, pa naju oz. mene je potem nekak minilo. Mi ni, da bi mi čisto ena tujka brkljala po kopalnici in nasploh po stanovanju. Sem si premislila in zaenkrat še vedno glancava sama. Bova pa o tem resno razmislila potem, ko bova zgradila hiško, če jo bova. namen imava...

Mi smo bili včeraj s taščo v zoo-ju, potem pa še malo pri njej na obisku in sem šla v mansardo, kjer sva prej živela midva, malo prebirat Izine cunjice. Jih imava kar gor lepo pospravljene. Sem ugotovila, da imam premalo cunjc št. 56 (ne vem kam so šle) in da bo treba še malo dokupiti. Težko miuser posted image . Malo več imam 62, še več oz. ogromno jih je pa 68. Sem pri Izi kar dolgo uporabljala št.56 pa ni bila ravno majhna, ko se je rodila, čisto povprečje (51 cm in 3520g). Tko da se bom tudi zdej založila s to cifro. Katere št. pa ve mislite kupovati?

Grem, Iza je že pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 3740
15.6.2009 15:59:41   
Crystall
Držim pesti za vse, ki mate morfologijo al pa ste jo imele.

Midva sva tudi včeraj imela čistilno akcijo - no bolj mini akcijo, ker je bilo 1,2,3 vse fertik. Dans nadaljujem user posted image

Pri oblekcah se bom tud jz založila s 56 in 62. Pretiravat ne nameravam. Sem pa bila danes v Bby centru, ker imajo neko akcijo majčk in hlačk po 2,99 eur. Sem kupila eno rumeno in eno zeleno črtasto majčko, pa hlačke v rumeni in zeleni barvi. Majčke so z dolgimi rokavi in na preklop. So kr fine. Drugač mi je pa sestrična dala neki tetra majčk na trakce - pa bomo še te lepo ponosli user posted image . Pretiravala pa ne bova. Počasi zaključujeva z nakupi oblekc. Čaka naju ornk nakup v ikei - potem bomo pa videli, kaj nam še manjka. Ja, pa voziček morma it pogledat konc junija enkrat. Da se sploh odločva do konca - Concard, Perego SKate al pa Mutsy. Boma vidla. Najbolj navijam za skate user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
15.6.2009 16:47:11   
malaMravljica
Jaz tudi ze zakljucujem z nakupom oblekc, sem pa mogla vse kupit, ker me nima nihce namena zalozit s ponosenimi zadevami. No ja, nekaj dinarckov je slo, se pa tolazim, da bo dojencek res nov kot iz trgovine user posted image  Sem pa tudi jaz polovico zadev 56 in polovico 62, belo, rumeno, zeleno, ena majcka je pisana, pa ena rdeca in ena svetlo modra. Se vse lepo kombinira skupaj. Sedaj cakam se eno jaknco, sem jo vzela preko neta, ker sem dobila tok dobr popust, bo pa ze bolj za spomladi in je ena vecja stevilka. Bombazne plenice ze imam, 2 dekci, dude in flaske - ce bo treba. Sedaj caka se vozek in lupinica, sobica bo delana, rabim le se vse za kopanje in nego. Pa se kaj malenkosti bo.

Skacica, jaz pa glancam sama user posted image  pa ta tedn morem se klet, ker tasce ni in ne bo morila zraven. Mah ja, tolk enih zadev je za pucat, da se pocasi pocutim ze kot cistilka. Ja, midva sva v hisi, tolk veliko stanovanje imava, ce boste gradil ne pretiravat, je pol tudi veliko za pucat.

Februarka, kaj je novega?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.6.2009 16:51:58   
*chance*
Evo mene...sem se že mal pomirila...je pomagala 300g Milka z lešnikiuser posted image user posted image user posted image
Bom pač vse do konca v majčkenih skrbeh.user posted image Sicer me je pa moj dragi pomiril, da če bi bilo kaj narobe bi mi menda že povedala... No ja, nikol se ne ve... Spola pa tudi očitno do konca ne bova vedela, kajti kot berem pripadata user posted image samo dva UZ in današnji je bil torej zadnji?user posted image
Glede pospravljanja naj povem da sem imela jaz v soboto dopoldne pravo generalko...user posted image in sem prav vesela, da imam končno spet malo bolj popucano.user posted image
Februarka, upam da si uspešno opravila MF!user posted image

Grem napadat nektarine...user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.6.2009 16:53:55   
Bety11
Chance...Ali lahko daš meritve še za naprej???

Malamravljica...tebi so PDP spremenili...user posted image ..Po meritvah bi tudi meni lahko, pa moj G noče, ker je boljše, če se ti porodniška začne kasneje. Potem tudi dalj časa uživaš porodniško s user posted image , kot da si na porodniški s trebuhom. Moj uradni PDP je 2.10. in po meritvah je user posted image  večji za en teden do 10 dni....

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.6.2009 16:55:28   
Februarka08
Ojla.

Samo vas na hitro pozdravim, potem grem pa malo venuser posted image no, UZ za mano, mi je ta prijazna G rekla, da sicer ni ravno najbolj dolg MV, prav kratek pa tudi neuser posted image tako da naj bom optimistka, ker me ˝rešuje˝ moja 1.user posted image ker sem Lariso nosila 41 tednovuser posted image tako da se oziram na ta podatek in upam, da bo tale škratek tudi še nekaj časa zdržal pri mamiciuser posted image me je pa non stop brcal/a, je blo njej bolj zanimivo tiste petke gledat v ekran, ko so skoz migale, kot pa MVuser posted image

Hvala vsem za pestke, res delujejo!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.6.2009 17:16:37   
Meliitak
živjo punce

*chance* - superca za vse podatke za MF, in superca da si sedaj pomirjena...medtem ko jaz nisem grrrr....verjetno se je sestra zmotila ko je s kartončka prepisovala, ker kakor sem jest G razumela, se user posted image razvija normalno...bode mi v oči HC - OBSEG GLAVICE: 51???
ostali podatki pa
AC-OBSEG TREBUHA: 160
FL - FEMUR: 35
Posteljica: zadaj
Plodovnica: primerna
teden: 21t 5 dni

Midva sva pa nedeljo preživela na Sečovljskih solinah in me je moj user posted image ujel s prfila, tko da se buši vid he, he...blo je zelo v redu, se celo malo barvice na dekolteju in rokah me je zvečer presenetilo...je bil vsaj mir glede na celotno obalo, kjer je blo kot v najhujši sezoni...

Evo mojga bušija po enem mescu spet slikan user posted image :
user posted image

držte se punce

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.6.2009 18:07:28   
*chance*
Aha, Bety11, ti si pa daleč pred menojuser posted image ...

25. teden

BIP (prečni presek čez glavico): 65mm
HC (obseg glavice): 241mm
AC (obseg trebuha): 196mm
FL (dolžina stegnenice): 46mm
Foot (dolžina stopala): 46mm
Teža za fantka: 800g
Teža za deklico: 760g
Dolžina za fantka: 34cm
Dolžina za deklico: 33cm

26. teden
BIP (prečni presek čez glavico): 68mm
HC (obseg glavice): 253mm
AC (obseg trebuha): 207mm
FL (dolžina stegnenice): 49mm
Foot (dolžina stopala): 49mm
Teža za fantka: 940g
Teža za deklico: 880g
Dolžina za fantka: 35cm
Dolžina za deklico: 35cm

27. teden

BIP (prečni presek čez glavico): 71mm
HC (obseg glavice): 263mm
AC (obseg trebuha): 217mm
FL (dolžina stegnenice): 51mm
Foot (dolžina stopala): 52mm
Teža za fantka: 1080g
Teža za deklico: 1000g
Dolžina za fantka: 36cm
Dolžina za deklico: 36cm

Meliitak najbrž se je zmotila in napisala v napačen okvirček, po zgornjih podatkih bi to lahko bil BIP = 51, kar pa je za mojo razlago čisto v mejah normale...user posted image Tako da so teli naši dohtarji očitno tudi zeeelllooo zmotljivi oz. v mojem primeru izredno neprofesionalni pri opravljanju svojega dela!user posted image
Pa slikca je zelo lepa, imaš že res velikega bušija... meni pa vsi pravijo, da se mi ne pozna še nič...user posted image ja, to je pa tako, če si velik in imaš okol še mal špehcauser posted image user posted image ...

Februarka08 user posted image za dober rezultat...

Zdaj imam pa dovolj za danes...user posted image če ne mi bo glavo razneslo od vseh puser posted image ...

Pozdravček do jutri user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.6.2009 18:36:35   
malaMravljica
Februarka user posted image

Meliiiitak, lep trebuscek in ja, kar velik je ze.

Bety, ni mi uradno spremenil datuma, sam na uz je bil ta datum napisan. PA saj je vseeno, bejbi bo prisel ven, ko bo njemu zapasalo.

Sedaj pa prosim se za en nasvet. Na moj vozicek bo sla lupinica Maxi cosi cabrioFix. Ja, grrrr tolk je draga. In sedaj je zadnja cena, ki sem jo nasla 119 eur. Kaj jo cem vzet?? Kaksne cene ste pa ve videle, ce ste kaj gledale. Bi jo vzela sedaj, da se stroski mal porazdelijo, da ne bo prevec bolela glava, ko bom vozicek nabavla. Kaj menite? Tistega podtsvka spodaj pa ne mislim vzet, ker v trgovini sem gledala in mislim,  da me ne bo pobralo, ce bom pac s pasom pripenjala vedno znova. Ve boste vse vzele tisto isofix zadevo spodaj?

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.6.2009 19:03:22   
miska10
Mravljica, na www.novorojencek.com si lahko v paketu E zbereš tudi lupinico od maxi cosi ali pa jo kupiš za 111€
Jaz sem si kar svoj paket E sestavila

LP
Miška

Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.6.2009 19:06:40   
skačica
malamravljica- ja, tud tam nekje 120 eurov sem gledala, da imajo cene. Midva jo bova tud vzela, ker sva pri Izi imela izposojeno peg Perego in nisem bila prav nič zadovoljna tako, da bova sedaj sigurno kupila to. Pa za podstavek sem tudi gledala, mater je draguser posted image , ampak vsakič pa tud ne bom privezovala s pasom. Jaz sploh ne vem, če imava v avtu isofix, čeprav imava audija A6 starega 2 leti. Po moje bova tist easybase al kaj je vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?