skačica
|
dan! februarka- verjetno si zdele že konec s pregledom, upam, da dobro kaže z MV. chance- tole je pa res kar nekaj, da te takole na hitro odpravijo. Tudi pri meni je kar nekaj časa trajal pregled, gin. si je vzela čas, pregledala VSE organe (ledvičke, mehur,glavico podrobno,...), vse lepo razložila in še napisala v knjižico. Tako to mora bit, ne pa da naredi vse na hitro in amen. Takšen UZ (hiter) meni naredi vsak mesec na pregledu, samo da preveri utrip, koliko je plodovnice, kako je dojenček obrnjen,... Jaz bi se v tvojem primeru potem res odločila še za 3D morfologijo. Kaj pa vem, jaz sem šla pri obeh in mi ni žal. Tudi tam se ti posvetijo tako kot je treba. Sicer sem bila pa tudi jaz danes že pridna, oddelala svoje 4 urce, se najedla kosila in češenj in malo počivala zraven tamale, ki še spi. malamravljica- midva ponavadi pospravljava ob četrtkih, ker čez vikende pohajamo in tudi midva bi imela najraje kakšno pomočnico. Sva bila že fiksno odločena, ena je že prišla na razgovor, pa naju oz. mene je potem nekak minilo. Mi ni, da bi mi čisto ena tujka brkljala po kopalnici in nasploh po stanovanju. Sem si premislila in zaenkrat še vedno glancava sama. Bova pa o tem resno razmislila potem, ko bova zgradila hiško, če jo bova. namen imava... Mi smo bili včeraj s taščo v zoo-ju, potem pa še malo pri njej na obisku in sem šla v mansardo, kjer sva prej živela midva, malo prebirat Izine cunjice. Jih imava kar gor lepo pospravljene. Sem ugotovila, da imam premalo cunjc št. 56 (ne vem kam so šle) in da bo treba še malo dokupiti. Težko mi . Malo več imam 62, še več oz. ogromno jih je pa 68. Sem pri Izi kar dolgo uporabljala št.56 pa ni bila ravno majhna, ko se je rodila, čisto povprečje (51 cm in 3520g). Tko da se bom tudi zdej založila s to cifro. Katere št. pa ve mislite kupovati? Grem, Iza je že pokonci.
|