katrin***
|
Drage moje pozdravljene, včerajšnji dan je minil v živčnosti, ampak hvala bogu ne tolikšni, ko me je klical da je prej nehal s šihtom in da gre z mano . Prideva v porodnišnico in komaj najdeva tisto sprejemno pisarno, kjer sm bla takoj na vrsti in gas v 4.nadstropje v čakalnico. Mislim da nisva čakala dobrih 10 minut, ko naju je sestra že pršla iskat. Notri ful dobr UZ ala televizor in potem ugotovim, da polega mene sedi dr. Pušenjak . Ko bi ve vedele, kako se mi je smejalo in koliko sem si že takrat odahnila še preden je karkoli začel pregledovat, ker sem vedela, da bo res strokoven in povedal tako kot se za gre. In ja, imamo sicer dve majhni cistici v glavici, vendar naj ne bi ogrožale razvoja ali karkoli drugega. Je še vse ostalo pregledal in samo govoril, da je vse o.k, da je vse super in odlično . Potem je povedal še spol in se je nama obema kar smejalo - sva se odločila, da bo za vse ostale. Na koncu pa je rekel, da naj kar odmslim te cistice, ker on ne vidi razloga za skrb in da ne potrebujem še enega pregleda v P. Ko bi ve vedele kako mi je odleglo, čeprav so še vedno tam, me je tako pomiril, da resnično bolj uživam v . Potem sva šla z še v šoping in si v 10 minutah kupila dvoje nove 3/4 hlače in majčko - zame je to zelo ekspress, pa ponosen ko in mi je po hitrem postopku v garderobo nosil nove stvari, samo da bom kej izbrala Punce hvala, hvala za vse vzpodbudne besede in dr. Pušenjaku, da me je čisto pomiril! Bom pa za vsak slučaj verjetno še enkrat rekla svojmu G. naj mi napiše še eno napotnico za pregled, pa bom mogoče šla po 25t še enkrat za vsak slučaj oziroma da se prepričam, če so izginile ali ne. Nisem še čisto odločena glede tega ali ja ali ne - kaj ve mislite? Uživajte v vikendu in upam, da se nism preveč razpisala