|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.6.2009 20:15:50   
malaMravljica
joj, se eno vprasanje, ce bo katera vedela.

Ker jutri zacnem 25 teden sem sla prebrat nosecniski koledar in tam pise, da moramo v tem obdobju posvecati posebno pozornost na prezgodnji porod. Kaj je sedaj kaksna prelomnica in bi bilo mozno, da se zgodi kaj takega ali to pise le, ker sedaj je plod na meji prezivetja, ce se rodi??? Ve katera kaj vec.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
12.6.2009 20:43:05   
Februarka08
Malamravljica čestitke še od meneuser posted image so pa res lepe poročne oblekeuser posted image a že v 25. teden grešuser posted image ma gre hitro... zdaj bi tvoj user posted image že preživel zunaj tebeuser posted image samo naj bodo še notri do oktobrauser posted image kaj več pa ne vem o prezgodnjem poroduuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3677
12.6.2009 21:00:38   
Crystall
Jz tud ne vem. Vem samo, da kolegica, ki je mela umetno oploditev in zelo rizično nosečnost, da so čakali do 20. tedna, da bi mali notri zdržal, ker bi lahko preživel.

Oblekce superrrr. Jz sm ravno danes na ebayu gledla poročne obleke. Ufff, kak so lepe user posted image . Le kdaj bom kakšno oblekla user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
12.6.2009 21:01:24   
majakla
Dober večer. Kak´ste kaj?

Ja, tudi jaz danes zaključujem 24. teden
in jutri začnem s 25. user posted image
Zadnje oz. 3. trimesečje - JUHU!

MalaMravljica: s tem mislijo, če imaš kakšne
simptome (npr. krče, ...), da pač moraš biti
pozorna, saj otroci rojeni pred 34. tednom še
ne morejo samostojno živeti in potrebujejo
posebno intenzivno nego.

Tako da dragi naši user posted image , se ne mudi!

Neposredna povezava do sporočila: 3679
12.6.2009 21:04:24   
majakla

Drage souser posted image , če bi kaj pogledale moj
ticker, bi videla, kaj me čaka čez
2 meseca, 1 teden in 3 dni. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
12.6.2009 21:09:09   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Drage souser posted image , če bi kaj pogledale moj
ticker, bi videla, kaj me čaka čez
2 meseca, 1 teden in 3 dni. user posted image

user posted image user posted image user posted image
vau, koliko porokuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
12.6.2009 21:14:16   
Crystall
Majakla ... juhuhu ... čestitke user posted image user posted image user posted image  In se najbrž obeta ena ornk fešta? Obleka že izbrana?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3682
12.6.2009 21:41:15   
majakla

O, saj vas je še nekaj tu.

Za obleko sem zmenjena s šiviljo,
ampak pravi, da se nikamor ne mudi,
da še imam čas, da bomo videli
kakšna (buši) bom takrat.

Bo pa poroka le civilna, le s starši in
sestro oz. brati z družinami (14 oseb),
po obredu pa v kitajsko, jo vsi obožujemo.

Aja, pa brez daril, čeprav po tiho upava,
"da bodo dali kaj zraven". user posted image

Prstana že naročena - tak´ da bo.

Cerkvena poroka pa sledi, ko bo dnar,
da pridejo res vsi sorodniki in prijatelji.
Razmišljava, da bi jo bilo lepo združiti
s krstom, ampak glede na krizo, ne
verjamem, da bo to prej kot čez kakšno
dooobrooo leto. user posted image

Uf, kak me spet zgaga peče. user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
12.6.2009 22:40:41   
frrrr
Crystall, če ti ne podaljšajo pogodbe, te lahko mož zaposli kot hišno pomočnico al neki takega... vem, da je znanka tako spedenala in ji je šlo 10 mesečna plača v obračun za porodniško, sicer bi imela pa klasičen starševski dodatek.

malaMravljica
- midva sva imela kr srebrne prstane, ker so bili na najinih rokah glih pol urce. 
po 26. tednu otročki čist komot preživijo... pred tem pa znajo bit komplikacije.

ampak se vas pa res veliko poroči... majakla, čestitke!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
12.6.2009 23:04:52   
majakla

LEP ViKEND !

Lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
13.6.2009 8:52:07   
malaMravljica
majakla, a ti tudi. Bova nekje skupaj postali gospa in se nekje skupaj pol postali mamiiiiii user posted image
Povej mi prosim, kje sta prstane narocila in kolko prideta oba. Jaz ne bi sla v neko visavo s ceno, sam bi pa imela nekaj lepega. Pa se slikco stila obleke prosim. He he.. te bom kar zaposlila. Pa saj ves, najina poroka bo tudi nekaj takega, sam ce bo po moje ne bova cist nobenega vabila, pol enkrat ena zurka doma na vrtu in jaz tudi mislim, da ko bo bejbi pri krstu bi lahko zupnik se naju pozegnal. Aja, pri nama ne bo kitajska, jaz sem mojemu rekla, ce me bo na sladoled povabu al pa v balkansko restavracijo na zar plosco in civapcice user posted image user posted image  
Majci, dobrodosla v 25. tednu. Madona sva kar vazicki lahko a ne.

Aha, pol je to le kot neko opozorilo napisano. Sem zadnjic gledala eno oddajo, ko je ena rodila v 28 tednu in mali po 2 letih ni imel cist nobenih problemov, cist normalen je bil. Sam ko se je rodil je bil pa tako drobcen. Si kar ne morem predstavljat, da je v meni tudi en tak majcken ma cist ta pravi clovecek ze.

Uzivajte v vikendu!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
13.6.2009 9:24:40   
Meliitak
jaaa se bomo kr krasile s svojimi user posted image in napisi na majčkah...kok smo lepe user posted image ...itak morm tud jest nabavt eno tako, sj že dolg zbiram sam povsod so drage, no ja razen tam kjer je Februarka kupla user posted image

ooo pa še poroke bodo...nice...pa vso srečo obema majakli in maliMravljici...itak pa jest to pojmujem samo kot uradno združitev, itakse žurka lahko nardi kasneje in bo tok bolj veselo kot pa če je vse na hitrco...če bi se jest poročila bi tud mela bolj na izi poroko, v družinskem krogu in pol en piknik...al pa še boljš da bi šla midva na počitnice, se tam poročila pol pa folk povabila na piknik in jih presenetila z novico user posted image

hmm tudi moja G nima dobrega UZ, tok da je vidla da so organi ok, pa tud nisem ravno suhica in mi nč ni rekla, da mam preveč špehca, čeprav me je že zadnjič okregala da gredo kile mal prehit gor in sem tud razmišljala o 3D, sploh zaradi tega ker se tam dobr vid...spol pa če se bo vidl se bo če ne pa sam da smo zdravi ane...do 25 tedna mam še mal časa...pa ne se sekirat
Pattaya zaradi takih izjav G...boš pa tok bolj vesela ko boš še enkrat vidla svojga user posted image ane

Neposredna povezava do sporočila: 3687
13.6.2009 9:58:09   
gorenka
Joj kako fino! Da bodo mladoporočenke letos med oktobrkami!user posted image user posted image Sem mogla takoj vse poročne obleke pregledat in sem čist sentimentalna ratala...pa še dons grem na poroko od bratranca mal pogledat (upam da mi bo ratal zdržat vsaj kakšne 2-3 urce). Že vidim da bom čist zalivala, prvič zato k sva se midva cca. eno leto nazaj poročila, drugič pa sem itak polna hormonov in me kr nese pri takih čustvenih zadevahuser posted image . Drugače pa mravljica prstani: pri privat zlatarjih (npr. Močnik) dobiš par že za 300€, Zlatarna Celje ima že zelo lepe cca. 600€, lahko greš pa v višave pri npr. Brodniku (lj http://www.brodnik.si/) kjer ne prideš pod 1000€. Ti povem k sm jih lansko leto zbirala. Midva sva se potem odločila za srednjo varianto- zlatarno Celje. Predvsem zaradi mene ker imam drugač rada nakit in modne dodatke ampak nikol kaj dragega ne kupujem, pa sem imela željo da imam vsaj nekaj od znanega slovenskega podjetja (poudarek slovenskega). Ja pač mal patriotizmauser posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 13.6.2009 10:00:19 >

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
13.6.2009 10:08:10   
Februarka08
Jutro.

Jaz že mal počivam, sem se trudla mal pospravljat, ker mamo tako, kot bi bomba treščilauser posted image pa ne upam nič kaj pretiravat, čeprav bi najraje kar vse naenkrat naredila, da bi blo čim prej za manouser posted image nabiram moči, da grem potem mojo omaro okrog obrnit in zamenjat zimsko/poletno garderobo (je še nisemuser posted image ) mi je moj reku, da mi bo pomagal, ampak če na njega čakam, bom do naslednje zime čakalauser posted image

Prstani.... uf, ja, drag špasuser posted image midva sva jih vzela pri Mohoriču, meni so še zdaj ful všeč, imava jih iz belega in rumenega zlata, jaz imam notri še 3 kamenčke. Koliko sva pa dala, se mi pa tud sanja neuser posted image user posted image mogoče bo moj vedu...

Larisa je pri tašči, moj pa zunaj dela. Jutri smo pa baje sami domauser posted image uživaaaaaaaaancijauser posted image user posted image ja, to ni velikrat...
Lep vikend vsem, uživajte s svojimi!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
13.6.2009 10:17:45   
Februarka08
Vau, tudi jaz sem ˝že˝ v 6. mesecuuser posted image user posted image user posted image še malo, pa bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3690
13.6.2009 10:37:42   
katrin***
Drage moje pozdravljene,

včerajšnji dan je minil v živčnosti, ampak hvala bogu ne tolikšni, ko me je user posted image  klical da je prej nehal s šihtom in da gre z manouser posted image user posted image . Prideva v porodnišnico in komaj najdeva tisto sprejemno pisarno, kjer sm bla takoj na vrsti in gas v 4.nadstropje v čakalnico. Mislim da nisva čakala dobrih 10 minut, ko naju je sestra že pršla iskat. Notri ful dobr UZ ala televizor in potem ugotovim, da polega mene sedi dr. Pušenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bi ve vedele, kako se mi je smejalo in koliko sem si že takrat odahnila še preden je karkoli začel pregledovat, ker sem vedela, da bo res strokoven in povedal tako kot se za gre. In ja, imamo sicer dve majhni cistici v glavici, vendar naj ne bi ogrožale razvoja ali karkoli drugega. Je še vse ostalo pregledal in samo govoril, da je vse o.k, da je vse super in odličnouser posted image user posted image user posted image . Potem je povedal še spol in se je nama obema kar smejalo - sva se odločila, da bo user posted image  za vse ostale. Na koncu pa je rekel, da naj kar odmslim te cistice, ker on ne vidi razloga za skrb in da ne potrebujem še enega pregleda v P. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko bi ve vedele kako mi je odleglo, čeprav so še vedno tam, me je tako pomiril, da resnično bolj uživam v user posted image .  Potem sva šla z user posted image  še v šoping in si v 10 minutah kupila dvoje nove 3/4 hlače in majčko - zame je to zelo ekspress, user posted image  pa ponosen ko user posted image  in mi je po hitrem postopku v garderobo nosil nove stvari, samo da bom kej izbralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala, hvala za vse vzpodbudne besede in dr. Pušenjaku, da me je čisto pomiril!user posted image  Bom pa za vsak slučaj verjetno še enkrat rekla svojmu G. naj mi napiše še eno napotnico za pregled, pa bom mogoče šla po 25t še enkrat za vsak slučaj oziroma da se prepričam, če so izginile ali ne. Nisem še čisto odločena glede tega ali ja ali ne - kaj ve mislite?

Uživajte v vikendu in upam, da se nism preveč razpisala user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3691
13.6.2009 10:39:22   
Februarka08
http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-roditi-res-pomeni-umreti.html

Ne se ustrašit, preberite do koncauser posted image

Katrin, a veš da že od včeraj mislim nate... super, sem res vesela da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
13.6.2009 10:47:15   
katrin***
februarka...hvala. Tudi meni je veliko bolje sedaj user posted image  Pa da se tudi ti bolje počutišuser posted image user posted image user posted image

poroke...uuuuu to bo še luštno letos potem. Mi bomo pa še videli glede tega - verjetno drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo v 22t3d pa se morm šibat še slikat, da vam bom potem prilimala še slikico bušija in moje majčke ob kateri se vsi začnejo smejatuser posted image user posted image user posted image

pridem kmalu nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
13.6.2009 11:19:25   
*chance*
katrin*** user posted image user posted image user posted image samo da je vse OK! user posted image

Vidim, da bi ble kar vse rade poročene gospe...user posted image Mene pa zaenkrat še nič ne vleče v zakonski stan, saj mi je na koruzi čist lepo in pravjo da na koruzi ni še nobeno prase crknilo...user posted image user posted image user posted image

Tale vikend je zame prav stresen, vseskozi samo nekaj premišljujem in me je prav strah, ali bo vse OK na morfologiji ali ne in že res nestrpno pričakujem ta dan.user posted image Sicer je naš otroček prav živahen in me veselo brca kar večkrat na dan, tako da res upam, da bo vse v redu.user posted image

Zdaj pa se moram lotit pospravljanja, ker imam stanovanje v totalnem razsulu.user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep vikend in čimveč prijetnih brcik user posted image !
Papauser posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
13.6.2009 11:31:18   
tea85
lep pozdravček

Crystall
- glede tega če ti ne podalšajo pogodbe je tak, da se ti porodniška opošteva za 12 mesecov nazaj če si bila zaposlena. namreč jaz nisem več zaposlena in so mi rekli da mi pripada porodniška, ker sem še delala v oktobru, novembru in decembru, mi te 3 mesece pač povprečje vzamejo. tak so mi rekli ko sem se hodla pozanimat.

mene pa zanima, kak potekajo ti tedni v mesecih? recimo od keriga tedna si recimo v 4 mescu, pa v 5  in itd.?!

drugače pa končno malo k sebi prihajam, saj boma z mojo bebico vrjetno ostale same, brez njeniga očeta, ampak boma že nekakouser posted image je moj sonček ki me razveseljuje in komaj čakam da jo bom držala v rokah.user posted image user posted image

lepo sobotno popoldan vam želim...user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
13.6.2009 12:58:16   
Februarka08
Tea85 najprej en user posted image zate... nisem vedela da bosta s user posted image samiuser posted image no, ampak kot praviš, te bo pa tvoj sonček razveseljevaluser posted image evo tole sem našlauser posted image

22t2d...nosečke smo točno 5 mesecev... vstopamo v 6. mesec
26t5d...nosečke smo točno 6 mesecev... vstopamo v 7. mesec
31t1d...nosečke smo točno 7 mesecev...vstopamo v 8. mesec
35t4d...nosečke smo točno 8 mesecev... vstopamo v 9. mesec
40t...PDP...že imate svojo pikico ali pa jo boste imele najkasneje čez 2 tedna

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
13.6.2009 13:52:54   
LINDI
tea85,tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,saj bo ti tako,kot sedaj misli na svojegauser posted image pa bo,če bo pa hudo se nam pa zaupaj,pa bomo napisale kakšne spodbudne besede...drži se

Neposredna povezava do sporočila: 3697
13.6.2009 14:00:37   
malaMravljica
Zlate ste z nasveti glede prstana. Bi pa res lahko sla pogledat k temu Mocniku.

Katrin** Suuuuuper! user posted image user posted image  oh, ce Pusenjak tako pravi pol je pa ze res vse 1a.

Chance, ma saj tudi meni je ta koruzica kar vsec, sam moj pravi, da sedaj se pocuti, kot da je nasel kar je iskal in da bi rad, da bom njegova gospa. Pa se lazje bo zaradi priimka, v najinem primeru bi dojencek namrec avtomaticno dobil mojega, jaz pa hocem, da ima ocijevega in pravzaprav, da imamo vsi istega.

Tea85 user posted image  sicer pa pusti malo casa, nobena juha se ne poje tako vroca kot se skuha.

Februarka, kje si pa dobila to razpredelnico? jaz sem pa sama racunala in imam sedaj mal drugacen razpored in pridem kasnej v nov mesec kot ti user posted image  Drugace pa se baje lahko tudi racuna tako, da ce imas rok recimo 5.10 je potem 5 v mesecu vedno zacetek novega meseca.

Kdaj bomo pa dale gor novo rundo trebusckov?

Neposredna povezava do sporočila: 3698
13.6.2009 15:27:08   
katrin***
Živjo punce,

evo moja majčka je pa takale
user posted image
in buši v 22t3d, torej po zgornji razpredelnici 5 mesecev - žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa izgleda takole
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
13.6.2009 16:19:12   
tea85
res hvala za tolažbo, sicer pa ne bom se smilila sama sebiuser posted image bom se potrudla čim boljše in dobro izpeljati mojo nosečnost, on si bo pa sam kriv da je taki bedak, še bo občutil poslediceuser posted image user posted image malo sem hudićevauser posted image

aja, hvala za razpredelnico, tako da sem na polovički 5 mesecauser posted image , vsak večer me malo pobrca, pa včasih čez dan čutim kak ustvarja neke akrobacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala še enkrat...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?