|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
12.6.2009 1:42:01   
frrrr
gorenka - vse najboljše!

vse, ki ste uspešno opravile MF - čestitke!
js bom ugledala dete čez dobrih 8 ur user posted image

Meliiitak - kakšne alge?

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.6.2009 6:57:20   
Meliitak
Dobro jutro punce!

Bom pa jest dons ta prva zaželela lep danuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Februarka za alge sprašuješ? Sj tud jest nisem vedla dokler mi prijetelca ni rekla za njih in seveda ker sem mela probleme s tabletami s folno kislino, pa sem kr probala...skratka...to so take zelene tabletke (bdw dobre za vso populacijo) - ja itak alge he, he...bom mal povzetek nardila kaj piše: vsebujejo nujne vitamine, minerale, vlaknine, beljakovine oz ogljikove hidrate, maščobne kisline, klorofil, CGF (skupek hranil), naravno čistijo telo in ščitijo telo pred toksini, čistijo in ohranjajo pravo pH vrednost...ne more škodit, čeprav se lahko posvtuješ s svojim zdravnikom da boš bolj mirna user posted image

punce jest mam pa probleme z utrujenostjo, nikakor nisem živahna kot pišejo da naj bi ble v tem času. Skoz me dol vleče, premikam se kot polž he, he, najraj bi skoz ležela, tud sedenje ne zaleže več...a se trudim...čeprav zvečer od utrujenosti ne morm zaspat in zjutrej ko se enkrat zbudim je konc...itak, sam poglejte ob keri uri pišem...sej se bom sestavla do oktobra he, he ane user posted image

no zdej ko sem nazaj v službi, pa nimam idej kaj naj jem za malco...tiste pol ure al manj mine kot bi trenil, jest pa bi pojedla vola, sam tega pa ne spečeš v pol ure he, he...kao želim si da bi jedla zdravo, po drugi strani pa mi razne solate, siri al pa riba ne diši glih vsak dan...jest bi kj toplga...kaj mislte a je dobr če si doma pripravm ala golaž, kakšno čobrico ipd, pa si pol nesem v službo (pogrejem v mikorovalovki)...a malca je dost kasnej okol štirih, petih in je že vse skup mal staro...sj bi blo ok kaj pravte?

nč, jest grem še mal ležat, ve pa se pridno božajte

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.6.2009 7:49:05   
štefy
živjo ste pa ene velike čveke!!!!user posted image Saj vas več ne dohajam sem sedaj brala da imam čisto solzne učke.                                                                                                  Čestitke vsem za MF in seveda za opravljene dejavnosti ki ste jih imele.Jaz pa danes na valetouser posted image še sedaj nevem kaj naj oblečem,                                                     če mi zgoraj štima pa odspodaj ne ali pa obratno še zmešalo se mi bo.Ha sin je prišel na idejo da mu moram ZLIKATI LASE ima malo daljše in na stran počesane.Mami moram lase pobarvat hvalabogu sebi sem jih že.Saj nevem kaj me še danes čaka.Če si sedaj nebi vzela čas za user posted image bi verjetno že znorela.Sedaj pa veselo na delo.pa se slišimo ko bo več časa.                                                                                                                                                                                         user posted image pa tako pridno pomaga z svojo telovadbo v trebuhu da nevem če bom sploh lahko plesala.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
12.6.2009 7:49:08   
gorenka
Hvala za čestitke, čeprav vas morm mal popravt. Včerej je imel moj dragi r.dan in ne jst, jst bom praznovala šele oktobra (tko k moj user posted image ). Ampak ni problema, boljš 2xčestitke kot pa nikoluser posted image

Meliitak - tut jst nisem ne vem kolk poskočna. Oziroma je čist od dneva odvisno, pa razpoloženje mi niha da je kaj. Zdej zjutrej v 2h urah naredim tolk k pol cel dan ne... Tko da že pečem kruhuser posted image Sem pa dans tko zanič spala da itak od ene 11h naprej ne bom več za nikamor. Se mi je celo noč sanjalo da sm šla rodit, pa kr od enega pokopališča...da smo tam kofe pili...mislm vam povem tko odtrganih sanj že dolg neuser posted image user posted image user posted image Še dobr da me je moj user posted image že zjutraj pozdravil...sem bla kuj boljše volje. Upam da bo dan kaj lepši kot je bla noč!

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
12.6.2009 8:29:18   
palegia30
Ojla, včeraj morfologija ok, le spola nisem izvedela...Pa drugič...Bilo je samo ugibanje glede na zgradbo telesa, nogice je plodek stisku, Tako, da ne vemo nič..Sem pa vesela, da je vse v ok.

Lep dan vsem in čestitke za uspešno morfoogijo!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
12.6.2009 8:46:00   
frrrr
jutro... še dobro urco in bom bebo vidla user posted image

štefy - uživajte danes!

palegia30 - če se otrok do konca ne razkrije, je pa bolj zanimivo pr porodu, ker te firbec matra kaj bo... in porod prej mine user posted image

lep dan!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
12.6.2009 8:59:55   
muca*maca
Jutrooooo!

Rozilu - sploh se ne sekirat zarad teže. Jaz sem se v 5t zredila za 4 kg, sicer sploh ne vem, kako in kam, ampak tehtnica je tako pokazala. Pa me G.ni nič kregala, samo malo me je opozorila, da naj za naprej pazim in seveda telovadba. Pa sem povedala, da sem končno našla pravo telovadbo zase, potem je bila pa čisto zadovoljna. Odkar sem noseča, sem se zredila 6 kg. Je pa res, da sem se zadnji mesec držala pretežno notri, ker sem imela strašne težave z alergijo na cvetni prah. Ti si se pa za dve kilci v 6t!

Čestitke vsem za zdrave otročke, kar tako dalje.

Moj mali pamžek je imel včeraj tako user posted image zabavo user posted image cel večer, da sem se zbujala. Trebušček se je premikal, da je veselje. Brce, poskoki, prevali, kaj jst vem! Se vidi, mamica telovadi in otroček telovadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče je pa to zarad tega, ker sem cel večer na računalnik pela karaoke user posted image user posted image user posted image  Brca, brca, brca.
Komaj čakam soboto, ker greva z dragim na morje in se tako zelo veselim, da grem plavat!!!!user posted image user posted image

En lep pozdrav vsem in uspešen zadnji delovni dan v tem tednu in seveda LEP VIKEND
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
12.6.2009 9:13:34   
katrin***
živjo čvekiceuser posted image ,

mi smo pa že sedaj nervozni ko user posted image  pa je še 4,5h do pregleda pa me že zvija kaj bouser posted image user posted image . Joj, k bi blo le vse o.k in da se po nekem čudežu te cistice danes ne bi vidle ozirom abi že kr zginle. No, bomo vidli kaj bo bodo rekli, do takrat pa glavo pokonciuser posted image

zdele grem še malo za faks nardit eno zadevo, k mi bo vzela dobre pol urce, potem pa na kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

poročam, ko pridem iz pregleda. Ve pa fino, fino držite pesti, da bo vse o.kuser posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
12.6.2009 9:22:13   
majakla
DOBRO JUTRO!

Pa je HB že spet petek.

Tudi jaz sem imela neke čudne sanje,
da sem rodila, pol pa je naenkrat
moj user posted image  bil muca, ki sem jo previjala
in ji mleko v flaško nalivala ...
Čudne, ne?

Kako kaj prenašate vročino?
Jaz sem kar slabe volje, ko mi je
non-stop vroče.
V pisarni si naštimam klimo, pol
pa vsi gnjavijo, da jih zebe, pa
raje vgasnem in gledam na uro,
kdaj bo 15., da grem domov, pod
tuš in v trenerko.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
12.6.2009 9:46:03   
ninasiki
ojla punce

madona ste se načvekale v dveh dneh user posted image  sm že ceu tedn pr mami k moj popoudan dela pa pridem dam (k menuser posted image ) sam spat tko da sm vs bl tko tko brala

vse tiste k ste mele MF user posted image user posted image user posted image  a ni lepo k vidš in slišiš da je spet z našimi user posted image  vse cool  moj je biu tok špkiran( v pozitivnem smislu) nad vsem tem kaj je vidu da je mogu k je vn pršu mal vode spit je reku lubi a si vidla kako mu je srčk biu pa noska pa ...pa... user posted image user posted image  sm se mu tok smejala pol je pa začeu kako bo šolu z mano in bla bla bla tko da mislam da se moj kr mal tko počas psihično prpraula kako bo vse izpelu čeprou mu ni blo na začetku jasn kako mi bo torbo prnesu k bom šla jst rodit če bo slučajno on na šihtu user posted image  pa sm mu rekla da takrat mislm da je najbol pomembn da jst sebe do porodnišnice spravm ostalo bomo pa že dobil user posted image user posted image  je en taprau zmedenko moj user posted image

jah vročina nam bo pa dala vetra letos jo mislm da bomo kr use težko prenašale čeprrou smo nekatere pe cmarle na tistmu največmu soncu pa po možnosti enkrat v vodo na 3 ure ja letos bomo pa lepo v senčki se skrivale sam k pa pomislm da pa drugo leto bojo naši user posted image  stari okol 10 mescou (augusta ) in da bojo že čofotal in bomo skupi na prvem morju ni pa tkole srček bije user posted image user posted image user posted image user posted image  prou komi čakam

bodte pridne pa se vam še javim kej papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
12.6.2009 10:25:19   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem danes malo bolje, hvala bogu, vrti se mi ne, slabo mi je pa še vedno malouser posted image no, važno da drugega niuser posted image
Včeraj zvečer je končno začel user posted image mal bolj brcat, tako da je moj dragi končno občutil z rokouser posted image se je trebuh ornk dvigoval, se mu je kar nasmejalo...user posted image pol sva se šla pa še mal stiskat in fletno met user posted image pa je bil dan sploh popolnuser posted image

Zdaj sem se pa ravno najedla, vas grem še mal prebrat...user posted image vsem lep petek, ker bo kmalu vikenduser posted image user posted image user posted image

Katrin, Frrr srečno in poročajtauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
12.6.2009 12:13:04   
frrrr
morfologija OK. dete se ni hotelo obrnit, hrbtenica bila zgoraj in metala senco. smo podrobno pregledali glavo, srček, trebušno votlino. premerili stegnenico. nismo pa naredili fotk, ker ni blo kakšne primerne poze. sicer pa lega otroka full spodaj, zato me pa tolk medenične kosti bolijo med uriniranjem - mi zgleda vse mau dol pritiska. kaj še? spola ne bi mogel povedat, tut če bi ga hotela vedet. to je to. naslednji pregled imam pa šele 23.7.. do poroda še 3x na pregled, pa rodit user posted image

katrin - srečno!

lep vikend vsem!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
12.6.2009 12:38:22   
Februarka08
Frrrr user posted image user posted image user posted image super da je vse ok.

Evo mojo novo majčkouser posted image mal je čudno slikanauser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.6.2009 13:12:21   
pattaya
Hojla punce.
Res ste čveke.

No da še jaz poročam.
Sem šla včeraj k g., ker me ko se vstanem iz sedečega položaja ful ostro in pekoče zaboli na levi strani trebuha. Včeraj me je že prijelo zjutraj, da skoraj več hodit nisem mogla in ker me je blo strah, da bi lahko blo kaj narobe z user posted image sem šla do g. Pregledala me je in rekla da ni nič narobe in da so krive samo vezi, moram pa še naprej pit magnezij in čimveč počivat.

Zram mi je še naredla MF, drugače bi jo pa imela drugi teden.
Ker ima ful slab uz nisem videla skoraj nič, ona je vidla da so vsi organi na pravem mestu, srčeka pa mi ni mogla podrobno pogledat, ker imam predebelo trebušno steno(lepše povedano za preveč špeha) in se ni vidlo, tak da me je poslala v P na uz srca (naročena sem za 13.7.). Pa še jamrala je ker user posted image ni hotel biti pri miru. Ker se zaradi slabega uz ne zanašam preveč na njeno MF, sem se naročila še na 3d uz, pri zdravniku za katerega je rekla kolegica da se je njej ful posvetu in vse 2krat pregledal (19.6.). Sem jo pa vprašala za spol pa je rekla, da to se boma zaradi mojega špeheka menle komaj po 30 tednu, tak dolgu mi pa tudi ni začakat in upam, da bom danes teden tudi to izvedela. Sploh se mi ni hotela nevemkako posvetit in isto je bilo tudi pri kolegici.

Naslednji pregled pa imam 8.7.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3664
12.6.2009 13:39:54   
malaMravljica
Punce, kolk ste zlate, vsem posiljam poljubcke. A zakaj? Ja zato, ker pisete podatke z drugo barvo in bo sedaj razpredelnica popravljena ena, dva, tri. Zadnjic sem porabila pa res par ur in sem ze skoraj obupala zraven.

Oktobrka, uff.. pardon, februarka user posted image user posted image   kolk lepa majcka, taka odstekana. Kolk je pa bla? A veste, se jih dobi tudi z angleskim napisom?

Pattaya, jaz sem ti pa kar fous, ker se ne ves spola. Jaz pa nisem hotla vedet in je bilo tako lepo pricakovati. Pa enkrat sem razmisljala ce bo puncka bova delali to pa to in to, ce bo fantek pa cist drugo.In pol nikol nisem vedla kaj bo, sedaj pa vem in bejbija ze po imenu klicem.

Punce, kaj ve na MF dobite izpisane podatke tako kot na nuhalni? Jaz nisem pa nic dobila, ceprav je v pa vse pregledal in iz uz je sprintal vse podatke, sam jih je sam obdrzal. Mogoce zato, ker sem vmes rekla, da ce vidi spol, sam da naj ne pove, pa je mogoce kaj zabelezil gor. Mi pa sedaj ze dvakrat ni delal 3d/4d posnetka, prej pa vedno. Morem malo zajokat drugic, da vidim spet obrazek nasega bejbija.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
12.6.2009 13:52:04   
majakla
Ja, MalaMravljica, me te vse ubogamo.

Pattaya to za špehec pa ziher ne drži,
ker te meni tudi ne bi morali nič
naredit, pa je šlo in tudi videlo se je
čisto vse. Mora imet pa res bogi
aparat!
No, pa saj boš videla na 3D in v P.

Februarka08 fuuul dobra majčka, kje
pa si jo naročila?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
12.6.2009 14:00:44   
Februarka08
Majčko sem naročila na majčke.net in majo vse živo tam... ene so res ful ful dobre, bi mela kar vse. Dala sem pa 15€+poštninauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
12.6.2009 14:01:25   
Februarka08
Ne, tiste ful dobre majo v popku, sam so pa tud dražjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3668
12.6.2009 14:14:55   
didikaa
joj...ste načvekale..ps samo en dan me ni blo...user posted image
glede poročnega potovanja...mislim,m da bomo ga prestavli na drugo leto in šli letos samo v Pulo malo pogledat, če je voda še slana user posted image  
lenika83 kerga ginekologa pa imaš ti ?

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

Neposredna povezava do sporočila: 3669
12.6.2009 14:37:14   
malaMravljica
majakla, ma saj nisem mislila tako ostro nooo. sam sem mogla napisat, da si delo olajsam. Sem pac ena lenobica. Jah ne vem, se mi zdi, da spet v eno zapano fazo prihajam.

Februarka, ma kako tiste ta lepe. Men je pa tvoja full lepa.

Pa se nekaj vam povem. Baje da bom v roku 2 mesecev ze gospa user posted image  Moj sicer pravi, da v roku enega meseca, sam on je en prevelik optimist.Ve pa zagotovo veste kje dobim lepe in poceni prstane.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
12.6.2009 14:53:05   
pattaya
malaMravljica najprej čestitke za bodočo gospo. Kar se pa tiče spola, pa te čisto razumem da mi zavidaš. Sam jaz bi pa ful rada vedela spol, ker sma se z user posted image dogovorila, da boma ime izbrala takrat ko boma vedela in jaz bi z veseljem rada user posted image klicala po imenu. Pa še stvari bo malo lažje kupovat.

Majakla, meni je pač rekla da je kriva trebušna stena, ampak mislila je s tem na mojega špeheka. Samo ma res slab aparat, ker sem na nuhalni veliko več videla, pa čeprav je bil user posted image tam veliki slabih 7 cm, zdaj pa slabih 20cm. Pa upam, da se bo na 3d videlo, ker moja kolegica je rekla da pri g tudi nič ni videla, sploh pa spola ne, na 3d pa se je vse ful lepo videlo, pa nima toliko špeheka kot jaz.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
12.6.2009 15:33:27   
Crystall
Drage moje!

Včerja je bil zame en krasen dan, ker sem imela z mojim otroškim pevskim zborčkom samostojen nastop. Krasno je bilo. Pa pe ravnatelj nas je prišel pogledat in zdaj upam, res upam, da mi bo podaljšal pogodbo - službo rabim v sept. še za 3 tedne, drugače ostanem brez porodniške in dobim samo starševsko nadomestilo. Pa mislim, da me bo, ker sem se res letos zelo izkazala v šoli in sem bila zelo pridna.

Katrin čestitke za projekt. Jupiiiiiiiiii.

Čestitke vsem za opravljeno morfologijo. user posted image  Mene čaka v torek. Moj ne bo šel zraven. Bo pa z nama šel na 3d julija.

Malamravljica .... čestitke! Obleko že imaš izbrano? Midva se bova tudi poročila, vendar ko bova imela denar. Haha, pa seveda, ko se bo na moji roki svetil zaročni prstan. Je pa res, da sva skupaj šele malce več kot 1 leto user posted image .

Februarka ... nora majčka. Zdajle grem takoj pogledat. Mislim, da bom tudi sama kmalu ponosna lastnica ene takšne majčke.

Drugače pa pri nas vse poteka standardno. Služba, počitek, razne dejavnosti. Jutri greva z dragim v Rogaško na bioresonanco, ker sumim, da je moj na nekaj alergičen. Pa da malce pogledajo. Sicer pa polniva skrinjo s sadjem - za pecivo, za sadne kupe ... da bomo pozimi imeli dovolj vsega!!! Nakupujeva po malem in tisto, kar vidiva v akciji. Babycenter ima večkrat kakšne akcije in potem naročam kar preko neta. Je pa zadnjič šla v nakup moja sestrica in prinesla en čudovit kompletek, številko 44. user posted image  Je mislila, da bo to za našga fantka ravno prav, ko se bo rodil - uffff, ampak mi mislimo imeti fantka, ki mu bo prav 50-ka ali 52-ka. user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
12.6.2009 15:33:50   
Izabela_
Februarka, super majčka! Jih že gledam! Daj samo povej, kakšne so velikosti? Mislim, ali so številke "majhne" ali "velike", ker ne vem, katero velikost izbrati. Hvala!

Mala mravljica, čestitam za skorajšnjo poroko. user posted image Za Gardo se še nismo odločili, zdaj je padlo še toliko drugih idej, da ne vem, kam nas bo odneslo, če na koncu sploh kam.... Gre pa naš malček v sredo z babico in dedkom na Pag, pa bova šla z možem verjetno ponj čez en teden in ostala par dni tam. Čisto odvisno, kako bom pridna v službi... (sem sama svoja šefica)...

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 12.6.2009 15:34:26 >

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
12.6.2009 19:45:13   
Februarka08
Hvala za pohvaleuser posted image sem spet mal začela uživat v user posted image upam da mi bo še en čas namenjenouser posted image Mam še 1 majčko od Larise, bom še tisto slikalauser posted image na drugi pa piše Pridem februarja, samo tista ne pride v poštevuser posted image

Izabela, zdaj odvisno, nekje majo po št. majice, nekje pa M,L,XL... jaz sem lani vzela M pa je bla ravno prava, samo ko sem jo tolkrat oprala, so zdaj rokavi mal prekratki in je bolj oprijeta ratala... zdaj sem vzela L, mi je še mal prevelika, ampak saj bom jaz tud še zraslauser posted image user posted image
Princesa čaka na svojo dozo mlekauser posted image potem pa midva pod tuš in se pol sladkat z borovnicami s sladoledomuser posted image
Lep preostanek večera vam želim, uživajte v petkuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
12.6.2009 20:10:01   
malaMravljica
ja hvala za cestitke. Saj se porocava ze 1 leto, pa se nisva datuma izbrala.

Crystall, ves saj mene je zarocil brez prstana in pol se je hvalil, da sva zarocena pa sem vedno iztegnila roko in rekla, nic ne vidim, pol mi je naknadno se prstan kupil user posted image  Za obleko pa se ne vem, morem prevert kaj ima moj v namenu oblect in bom pol nekaj nabavla. Bom verjetno eno belo do kolen, nekaj preprostega. Poglej, vsec mi je na tem linku druga http://www.braut.de/index.php?id=80  najlepsa porocna obleka vseh casov mi je na sledecem linku tretja , sam ker bova imela poroko na hitro ne pride v postev, pa se draga je kot zafran http://www.braut.de/index.php?id=122

Izabela, ma karkoli boste izbrali se boste imeli zagotovo lepo. Meni je sicer mosrka voda boljsa, sam ker imamo vikend dol smo poleti sam dol, pozimi pa letimo nekam na toplo. No, to zimo se bomo greli kar doma user posted image  ko bo dojencek dovolj velik bo sel pa z nami.

Februarka, sedaj grem pa majcke gledat. Ta tvoja je tooooolk lepa.

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?