Meliitak
|
Dobro jutro punce! Bom pa jest dons ta prva zaželela lep dan Februarka za alge sprašuješ? Sj tud jest nisem vedla dokler mi prijetelca ni rekla za njih in seveda ker sem mela probleme s tabletami s folno kislino, pa sem kr probala...skratka...to so take zelene tabletke (bdw dobre za vso populacijo) - ja itak alge he, he...bom mal povzetek nardila kaj piše: vsebujejo nujne vitamine, minerale, vlaknine, beljakovine oz ogljikove hidrate, maščobne kisline, klorofil, CGF (skupek hranil), naravno čistijo telo in ščitijo telo pred toksini, čistijo in ohranjajo pravo pH vrednost...ne more škodit, čeprav se lahko posvtuješ s svojim zdravnikom da boš bolj mirna punce jest mam pa probleme z utrujenostjo, nikakor nisem živahna kot pišejo da naj bi ble v tem času. Skoz me dol vleče, premikam se kot polž he, he, najraj bi skoz ležela, tud sedenje ne zaleže več...a se trudim...čeprav zvečer od utrujenosti ne morm zaspat in zjutrej ko se enkrat zbudim je konc...itak, sam poglejte ob keri uri pišem...sej se bom sestavla do oktobra he, he ane no zdej ko sem nazaj v službi, pa nimam idej kaj naj jem za malco...tiste pol ure al manj mine kot bi trenil, jest pa bi pojedla vola, sam tega pa ne spečeš v pol ure he, he...kao želim si da bi jedla zdravo, po drugi strani pa mi razne solate, siri al pa riba ne diši glih vsak dan...jest bi kj toplga...kaj mislte a je dobr če si doma pripravm ala golaž, kakšno čobrico ipd, pa si pol nesem v službo (pogrejem v mikorovalovki)...a malca je dost kasnej okol štirih, petih in je že vse skup mal staro...sj bi blo ok kaj pravte? nč, jest grem še mal ležat, ve pa se pridno božajte
|