|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
27.4.2009 18:15:51   
Aniiita
Hojla,

jaz pa nič piknikov, pa jih tudi ne pogrešam preveč. Te dni se precej zanič počutim, prehlajena, pa potem posledično brez energije, na trenutke mi pol začne kar slabo delat in se mi vrtet v glavi. Pa slabe volje sem, ke nič za fax ne naredim, dela imam pa polno user posted image Pa saj bo bolje, delam na tem.

Malamravljica super slikca, res. user posted image

Kar se tiče opreme, nimam jaz še nič, vem pa,da si bom nekaj stvari lahko izposodila, nevem pa še kaj.. no, voziček, bova gotovo kupila..

Pa jutri grem v Qulandio po nosečniške hlače in upam, da jih tokrat res dobim..

Lep dan želim, kljub dežku user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.4.2009 21:11:02   
sonncnica
Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Po mojih izračunih smo sedaj v 15. tednu in 3 dneh, rok pa naj bi bil 21. 10., na nuhalni pa mi je rekla, da bo 15. 10. Bomo videli... Vseeno je, samo, da bo z otročičkom vse uredu!

Prihajam iz Sežane (28 let), prva nosečnost. Nakazali so na fantka, vendar mi na nauhalni ni 100% potrdila. Naslednji pregled imam 6. 5., drgač pa se kar veselo širimo. Nosečniške hlače nosim že vsaj 3 tedne, ker so me moje hlače motile, še posebje pri sedenju.

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
28.4.2009 10:04:53   
majakla
Dober dan.

Vam moram povedat, da danes pa tudi pri nas dežuje.
Pa saj paše malo. Ampak res malo.
Upam, da bo v četrtek že lepo.

Jaz pa sem taaakooo lena, da to ni več res!!!
Za nič mi ni.
Včeraj sem bila slabo urco na sprehodu, pol pa sem kar padla na kavč.
Kdaj bi naj bile polne energije, ker moja je na nuli???

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
28.4.2009 10:06:48   
Anonimen
Dobor jutro punceuser posted image No jaz sem se naspala po dolgem času, ampak zdaj pa zunaj dež. Sva jo mislila mahniti proti morju pa je tudi dol dež in pa še veter. Joj kako sem žalostnauser posted image Sem mislila it pogledat še voziček Babyboom, ker zdaj pa res ne vem več katerega bi, ali Brevi ali Baby boom. Lupinice res nima baby boom, ampak dobiš rabljeno že zelo ugodno, rabiš jo pa tako ali tako malo časa. Za sprehode pa itak pravijo,da otrok ne sme biti preveč dolgo notri. No ja če bi gledala samo ceno bi se lahko hitro odločila.user posted image

Jaz sem danes 16t 3d, pridelali smo 2 kg tako, da nikoli ne vem ali je to preveč ali premalo, ampak važno, da bo baby zdrav. Sem pa res zdajle med prazniki imela tak apetiti kot prej nikoli ne in sem tu pridelala pol kg v 4 dneh user posted image

user posted image

evo še moj buši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.4.2009 10:11:10   
katrin***
Dobro jutro vsem,

kaj ni nobene tuki gor user posted image  Ste vse pobegnile na dopust? Ja, nekateri še kar delamo spetuser posted image .

Tudi jaz se oglašam po dolgem času, ker smo imeli poroko v soboto in je bilo zelo lepo. Otočec je krasen, še posebej, ker sta imela zunaj pod paviljonom obred. Še dobro, da smo imeli lepo vroče vreme. Edina napaka vsega tega je, da sem še danes utrujena in nenaspanauser posted image

A mogoče katera ve v čem je razlika med vozičkom Peg Perego Tri fix in PP P3 On Track? Meni je ta zelo všeč, ker mi trikolesniki niso kej preveč. Mogoče veste, kje bi se ga dalo dobiti ceneje?

Lep, čeprav spet deževen dan user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.4.2009 11:16:03   
mashi
Hej drage moje. Javljam se po dooolgem času...saj me je pestilo veliko tegob.
Malo moram pojamrat, saj me strašansko boli križ. Vsi mi sicer govorijo, da je še prezgodaj, sama pa komaj stojim in sedim, cele noči se obračam in ne morem spat...kljub temu, da je še prezgodaj.
Malo sem gledala tabelo in videla, da mojih podatkov ni vpisanih, ker jih nisem sporočila. Pa zdaj popravljam napako: sem iz Kranja, stara 30 let, to je moja prva nosečnost in prvo dete. Moj naslednji pregled je 7.5. Je še katera iz mojih koncev na forumu?
Pa še nekaj sem vas hotela vprašati: neprestani krči, špikanje v trebuhu in jajčnikih..je to normalno? Nočem bit paničar, samo včasih me tako boli, da ne morem sploh imet hlač na sebi, ker me preveč tišči elastika.
Sem pa tudi sama prejšnji teden investirala v nosečniške hlače...kakšno olajšanje! Moram reči, da mi je kar težko, ker ne spravim nase več nobenih hlač in kar z nelagodnjem sprejemam spremembe na svojem telesu. Ko berem tale forum, opažam, da ste vse čisto navdušene nad trebuščki in spremembami, mene pa vse skupaj plaši in se kar težko navajam na svoje sprememnjeno telo. Sama sebi se zato zdim čudaška. Je še kakšna taka ali sem jaz edino čudo od ženske s takimi občutji?????

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.4.2009 11:35:48   
Suzikaa
Kako lepe bušije imate!!!!!!!!

Jaz pa sem že v 18t  pa se mi še nič prav ne vidi.user posted image user posted image   Samo klobase,ko sedim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.4.2009 11:45:59   
SONČEK LARA
Ojla

kako ste? Jaz v službi, sem vsi vzela malo pavze da vam kaj lepega napišem

kake lepe trebuščke imate, morm še svojga gor pripopat, da vidte to žogico, moj pravi to pa bo korenjak/inja.

MANCA...spraševala si glede odpuščanja. Zakon o delovnem razmerju, člen 115 te ščiti, seveda, če si povedala za nosečnost, (sedaj se najbrž to tudi že vidi) kakorkoli, kot so že druge povedale. Delodajalec te po zakonu ne more odpustiti, ampak kar večina se ne ozira na zakon. Pri nas je isto v službi, najprej so nam ponudili, če vsi podpišemo da smo za da nam nadalnje 6 mescov zmanjšajo plačo za 20%, če nismo vsi za to, jih 5 leti. No dva sta že + študentka. Tko da sam čakam ali se bodo lotili tudi mene. Jaz pričakujem, da mi bodo dali odpoved med porodniško, ampaks em pripravljena iti v boj in tega ne sprejeti, zakon je zakon, vem za dve, ki sta lepe denarce potegnle na ta račun. Služba te mora čakati, pa magar delaš sam en dan in dobiš odpoved. Tko gre to...baje.

MASHI...glede križa tudi mene je zelo bolel tam po 12. tednu, mi je tudi moja G rekla da to je pa res prezgodaj, da naj že sedaj gledam koliko pojem in koliko se bom zredila, ker pri bolečinah v križu se vsaka kilca pozna. Jaz vem da me križ boli (v soboto sem komaj stala, ležala malo lažje, ma nben položaj ni bil pravi, me je mogu moj zmasirat) samo zaradi prevelikega napora, preveč dvigujem prvorojenko, ki ima dobrih deset kil, jo dvignem na dan tisočkrat, pa potem še vsa pospravljanja itd...enostavno več počivaj, naj te dragi malo zmasira, če pa res ne bo šlo na boljše pa pejd k zdravniku, ker to je res boleče

Tudi jaz morm počasi po nosečniške hlače, tiste od prvorojenke so mi prevelike, me je blo mal več skp pred prvo N. grem anslednji teden v H&M pogledat za kavbojke.

No prijeten dan vsem čvekicam

Pozdravček

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
28.4.2009 12:17:47   
Februarka08
Dan.

Jaz mam končno malo miru, sem dala bejbo spat, za kosilo imam pa tudi že vse pripravljenouser posted image tako da imam sedaj skoraj 2 uri miruuser posted image bom šla kar malo na kavč, ker sem brez energije. Moja je tudi na čisti nuli, če ne celo v minusuuser posted image user posted image zaspana sem pa itak skoz, ko se zjutraj zbudim, je tako, kot da sploh ne bi šla spatuser posted image user posted image upam, da bo poleti kaj boljuser posted image user posted image
Pozdravček, uživajte v bušijihuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
28.4.2009 13:01:08   
mng
Pozdravljene!

Potolažit vas moram, da bolečine v križu niso posledica prekomerne teže. Meni so se bolečine pojavile nba začetku nosečnosti, ko sem shujšala.... Bolečine so posledice delovanja hormonov., ki pripravljajo sklepe na porod. Ni pa bolečina točno v križu, ampak bolj v trtici- baje je podobna išiasu (sama ga nimam tako da ne morem ocenit).

lp

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
28.4.2009 13:21:32   
emaa
Sonček Lara 30 dni moraš delat po porodniški (ali dopust, itd), preden ti lahko vročijo odpoved. 

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
28.4.2009 13:52:09   
Crystall
En prav lep pozdravček!

Vidim, da vas kar nekaj križ boli. Mene bo bolel, če bom še dolg za knjigo. user posted image

5. maja imam namreč strokovni izpit iz šolstva, pa je too much učenja, nobene volje nimam, pa še skoz imam občutek, da tega ne bom naredila user posted image . Rada bi se ukvarjali z bebijem, gledala vozičke, oblekce, pa sploh nimam časa. In priznam, da me je zelo strah tega izpita, ker če ga ne naredim, ne vem, kdaj ga bom lahko šla ponovno opravljat.  Brez strokovnega pa bo tudi službo zelo težko najdet user posted image .

Lepo se mejte, pa uživite mal še namesto mene. Sem pa zelo vesela, ker date na forum kakšne linke in kake nove stvari ... sem vsaj tako na tekočem user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
28.4.2009 14:03:21   
Aniiita
Živjo punce,

danes sem se že spravila k sebi.. user posted image Prehlad bolje, počutje bistveno bolje. user posted image

Ja, tudi sama vem, da lahko križ boli brez posebne obremenitve v teži. Mene je tudi ene dva tedna precej bolel, potem pa sam od sebe nehal. Je pa res, da sem začela pazit kako sedim in kako dvigujem stvari, pa na telovadbo hodit in ji že prvi dan zatežila, kdaj bomo delale vaje za hrbet user posted image

Mene sedaj občasno boli zjutraj, ko se zbudim ali ko vstanem iz postelje..pa mi tudi ni jasno kako- pa saj sem spala, ne garala!

sonncnica, pozdravljena- super, še ena Sežančanka user posted image Pa rok (tisti prvi) imaš prav blizu mojega (moj 22.10), čeprav mi občutek pravi, da bo tudi pri meni kaj prej.. Bomo videli user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.4.2009 14:11:10   
SONČEK LARA
MNG imaš prav tole glede križa, res je tko bolečina bolj v trtici kot ne.
Tudi jaz opazim da se bolečine pojavijo, ko sem doma in cel dan kaj pospravljam, pomivam, tamalo dvigujem in letam z njo po ulci.

EMAA hvala za pojasnilo. toliko da vem, če me slučajno doleti. sicer pa bom ko rodim začela aktivno iskat službo, upam da mi uspe dobiti kaj dobrega

LP

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 15:02:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 15:10:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
28.4.2009 15:20:38   
palegia30
Mashi vse to kar naštevaš se tudi meni dogaja, joj te bolečine v križu si bila pred nosečnostjo suha? Jaz ful zato pravijo da me zato boli, saj telo ni navajeno pa še kg so šli gor. Špikanje je posledica raztezanja maternice. Glede hrbtenice si kupi venitan in si zvečer ko greš spat namaži cel hrbet takoj pomaga. Mene je boleli tudi v levi ritnici, da sem mislila da je ishias, tako da brezskrbi.

Drugače kuham - makaronov narastek, vse pospravila ko sem prišla iz službe potem pa malo tv gledat in zvečer en dolg sprehod s psom potem pa pančkat. Kaj ve kej počnete danes?

Lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.4.2009 16:47:25   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, NS/MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                              (2user posted image , 1 user posted image )              ??
anonimna5  (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            5.5
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )             ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                     (1user posted image , 0 user posted image )            4.5
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 1 user posted image             8.5
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image       13.5
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image             ??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image )            20.5MF

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                   (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image           26.5 MF
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image           18.5 MF 

06.10
sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )             ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )            ??

08.10
tane   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )                ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image              ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )            19.5

10.10
mng  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ??  
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image             ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )            22.5
september25  (25)Štajerska      (1user posted image , 0 user posted image )              20.5 

13.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image             20.5

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (24)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            7.5
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            6.5
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           12.5/2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )            7.5  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            12.5

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska           (2user posted image , 1 user posted image )            4.5/5.5

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            18.5
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             4.5

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            11.5 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           27.5 
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.5
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            6.5
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )            ??
Crystall   (24)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            12.5
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            8.5
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )            ??
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Šelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             7.5

25.10
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           15.5 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           13.5
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )          19.5
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           13.5 

28.10
anonimna.k  (?)                              (?user posted image , ? user posted image )            ?? 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          19.5  

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           29.4 
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           20.5 
michelle1  (30  Posavje                 (4user posted image , 2 user posted image           ?

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 85

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 28.4.2009 17:00:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2393
28.4.2009 17:11:45   
malaMravljica
popravila sem seznam, da bo cez praznike obnovljen. Jaz grem jutri za cca 1 teden smer J in na oddihu res nam prevec na racunalniku.

Danes sem si kupila en tok dober top. Ima ob strani vsite trakce in tam gor je blago nabrano zasito, posledicno je spredaj tako fajn nabrano, da lepo trebuscek zakrije. Cena pa zmaga, znizan iz 40 na 14 eur user posted image user posted image user posted image  zame!
Pa eno knjigo o dojencku sem kupila. Zajema razvoj otroka po mesecih, prakticno vse teme so obdelane. Od istega avtorja jo imam ze o nosecnosti, samo jo imam izposojeno, ta bo pa moja.

Tiste bolecine v kolku sem imela tudi jaz, noro je bolelo. Pol mi je pa en sodelavc rekel, da to je nosecniski isias in rekel, naj napnem misico v stegnu na tisti strani ki boli. Stegno pokrcis naprej in napnes misico, ko to delas res boli, sam par dni vsak dan parkrat in bolecine ne bo vec.

Sem vam povedala kaj nameravam glede vozicka. Moj novi plan je nabaviti bugabooja, sam sem zadolzila sodelavca, ce mi bo dobil eno dobro ceno na ebayu, pa bomo videli ce mi rata. Drugace pa ne vem kaj bom. Bugaboo je baje zelo dober vozek drugace, vsaj tako so mi rekli.

pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 2394
28.4.2009 17:13:40   
Februarka08
Ojla, čvekice. Pridno čvekateuser posted image
Palegia30 kako pa narediš makaronov narastek, če ni skrivnost? Jaz bi ga tudi kdajuser posted image je fino še kaj od drugega sprobat, da ni skoz isto na miziuser posted image
Michelle1 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image upam, da bo zdaj vse ok, saj mora bituser posted image user posted image

Meni se spet nič ne ljubi, bi malo počivala, pa ne morm... moj je ravno spet nekam šel, sem zopet varuška, prej je bila kolegica na obisku, sem vsaj počvekala lahko maluser posted image grem se z njo ukvarjat in z mojim bušijemuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 28.4.2009 17:14:47 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2395
28.4.2009 18:03:25   
lenika83
Lep pozdrav!

Da se še jaz  malo javim po dolgem času. Prvi del praznikov je že mimo, danes sem šla malo v službo, pa je bilo katastrofalno dolgočasno in sem se odločila, da je za ta teden dovolj. Jutri sem doma, v četrtek popoldne pa greva z user posted image  na morje. Komaj čakam, pa upam, da bo lepo vreme.

IZVIRNO SPOROČILO: palegia30
Mene je boleli tudi v levi ritnici, da sem mislila da je ishias, tako da brezskrbi.

Do zdaj sem bila prepričana, da me je križ in leva ritnica bolela, ker sem bila pred kakim mesecem na vrtu predolgo počepnjena. Očitno je treba tudi to pripisati user posted image . Vsak dan izvem kaj novegauser posted image  Sicer me pa občasno še zmerja boli v trtici, če sedim z nogami na stolu ali pa klopi, včasih ne morem niti nog premkaniti. Pa ful mi paše sedet z nogami gor, samo kaj , ko potem ne morem dol.
Pozna mogoče katera vozičke, ki jih prodajo v Toys'r'us? Nekaj sem gledala njihov katalog in imajo vozičke že za 250€, kar se mi zdi precej poceni. Ne vem pa katera firma je, nekaj čisto neznanega. Pa me zanima kakšna je kvaliteta, če je mogoče kateri poznano? 600 € ali več se mi zdi kar dosti denarja za voziček, posebej, če se potem dojenček ne vozi rad.

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Danes sem si kupila en tok dober top. Ima ob strani vsite trakce in tam gor je blago nabrano zasito, posledicno je spredaj tako fajn nabrano, da lepo trebuscek zakrije. Cena pa zmaga, znizan iz 40 na 14 eur user posted image user posted image user posted image  zame!

Meni še nikoli v življenju ni uspelo najti ničesar znižanega, razen na razprodaji. Predvidevam, da bi morala večkrat naredit kakšen krog  po trgovinah, bi verjetno lažje kaj ugodnega našla user posted image  Samo moram priznati, da mi je pa to strašna muka, že prej mi je bila, zdaj ko sem nonstop utrujena in me kaj boli, pa je to sploh cel projekt. Opažam pa, da bom počasi morala iti v nabavo kakih udobnih hlač, ker me že vse tišči.

Lep pozdrav in uživajte med prazniki.

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
28.4.2009 18:19:59   
palegia30
MAKARONOV NARASTEK

Prepražiš čebulo, česen, zelenjava po želji in faširano meso vse skupaj dobro prepražiš. Skuhaš makarone bolj trde in daš v pekač en sloj potem poliješ malo bešamela omako ki si jo prepražila in spet drug sloj makarone nato povrhu še malo omake in bešamel ter nariban sir, daš v pekač na 180 stopinj in pečeš dokler zlato rumeno ne porjavi. MJAMI! Zraven paše zelena solata.

Drugače če katero zanima imam knjigo za dojenčke, ki jo lahko pošljem v elektronski obliki tiste, ki želite je zelo fajn knjiga. Pišite na zasebno.

Sedaj pa grem še malo na sprehod in lep večer še naprej!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
28.4.2009 19:15:38   
gorenka
Helou,

Moram povedat da sem tut jaz danes ponoči konkretno občutila špikanje v jajčnikih. To tako močno da sem se zbudila. In pol me je čist zajela panika kaj je narobe. Tko da mashi, se ne jemljem sama sebe kot paničarko, samo če te ponoči zbudi bolečina in je to prvič nosečnost tako daleč, potem se avtomatsko zasekiraš da je kaj narobe. Tako da te čist razumem. Sem potem danes zjutraj prišla do podatka da je to posledica širjenja maternice, samo do takrat sem bila pa čist mimuser posted image . Tut s križem imam probleme...pa ne zaradi odvečne teže...tko da pri meni so krivci sigurno hormoni...pomaga pa počitek, oziroma da vse delaš po malem..malo sediš, malo hodiš (al pospravljaš ipd), pa se spet mal usedeš...u glavnem meni pomaga menjanje položajev, da ne "olesenim".
Grem pa tut jaz jutri malo po nakupih. Kot prvo po nosečniške hlače. Ostalo pa pofirbcat. Gre pa moja mami z mano in ne vem katera od naju je bolj navdušena.user posted image  Tko da nism čist prepričana da bo samo pri hlačah ostalo...

lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 2398
28.4.2009 19:42:32   
Meliitak
Zdravo oktobrke!

Končno sem si tudi jaz našla nekaj časa da preberem kaj se dogaja meni podobnim...Menim, da preveč delam in ko pridem domov samo padem na kavč in počivam, praktično se mi nič ne da, žalostno tudi ven na sprehod ne...le kaj je služba od mene nardila...ja, seveda jaz delam tudi nedelje in praznike, tako torej počitka od nikoder....No, da neham jamrat...na splošno je lepo biti user posted image , čeprav tudi kot vas mnoge pestijo podobne težave. Mislim, da so tiste bolečine v križu pri meni povezane z dviganjem gajb v službi in ker sem non stop na nogah...Mam pa en zanimiv problem...od kar sem izvedela da sem noseča imam neozdravljivo drisko...2-3x na dan se olajšam s tekočim blatom...zdravniki pravijo, da to ni nič narobe (me je zdavnica poslala tudi na eno raziskavo), saj si user posted image vzame toliko kot rabi, jaz pa se sekiram in študiram katera hrana mi škodi...he, he bom napisala novo knjigo o prehrani...pri meni deluje in mi paše bel kruh in krompir...medtem ko vitamini v zelenjavi in sadju samo pospešujejo moje odvajanje...menim tudi da je delno kriva tudi dodatna folna kislina, ker sedaj ko sem se za nekaj dni odrekla tabletk s folno se moje "kao" obnaša bolj nosečnosti primerno....pa povetje kaj o tem menite?

Pred nekaj tedni ko sem šla na nuhalno (prvič) je bila bebica premajhna (šla v 11t 5 dni), da bi nuhalno zmerla, sem se kr malo zasekirala, ker ji nikakor ni šlo v račun kako da ji ne gre...potem pa drugič (13t), je dr. nekaj spet stokala, da je kao to že "kao" predaleč (hmm ja kako pa me je potem naročila???), ampak ji je nekako ratalo in sporočila dobro novico, da ima dojenček veliko možnosti da bo normalen...Uh ti zdravniki me pa res mal preveč sekirajo, vsi skupaj...
No, tko za začetek...uh ja začetek he, he...sedaj sem v 15t 5dni...user posted image
Še nekaj podatkov za statistiko:
PDP: 15.10.2009
NS: 30.3.+9.4.
naslednji pregled me čaka v 20.tednu: 26.5.
spol: še ne vemo, glavno da je dete zdravouser posted image
starost: trenutno 32, kmalu 33
kraj poroda: Kranj....to tudi pomeni da sem gorenjka user posted image iz gorenjske prestolnice...za informacijo uporabnicam katere pogrešate kranjčanke...evo mene...

Upam, da se kmalu spet usedem za comp in se javim...pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 2399
28.4.2009 19:51:24   
sonncnica
O, živijo!

Lepo, da je še kdo s Krasa! Mogoče bomo pa v porodnišnici skupaj user posted image !

A katera že hodi v šolo za starše? Jaz nameravam iti junija.

Deževen pozdrav!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?