SONČEK LARA
|
Ojla, že dolgo se nisem javila, imam gužvo v službi, doma pa itak skoz neki. Najprej tebi februarka želim, da se vse dobro izteče, v kar seveda ne dvomim. Ugotovljeno je bilo kr zgodaj tako da bo še vse dobro. Ena je spraševala glede telovadbe če jo priporočamo. Jaz lahko zase rečem, da telovadba name deluje pozitivno, če ne drugega sem vsaj tisti čas res sama s sabo. Naša vadba poteka tam okol 45 minut aerobne vadbe z raztezanjem in potem še pol urce pogovora o porodu in na koncu sproščanje. In mi ta čas pomeni ogromno, saj imam cele dneve šundr okoli sebe, najprej služba , potem pa še doma hčerkica s polno energije in še vsa gosp. opravila. No imela sem v torek 5. pregled, sem v 19t in še nekaj dni (zmeraj pozabim), no sedaj sem najbrž že v 20t. No in mi ni naredila MF, jo imam čez 14 dni. Mi je pa vseeno naredila UZ in me presenetila, saj baje pričakujemo fantka, na NS so mi rekli da je punčka, tukaj, sedaj pa baje je fantek. Jaz sem čist šokirana, tko da se sedaj navajam in mi je prav luštno ko vem da bom imela parček. Čeprav bom rekla tko, nič več jim ne verjamem, se bom prepričala sama lepo ko rodim :) Naš dojenček pridno miga v trebuščku, sedaj je zamenjal ritem in očitno v dopoldanskem času pridno pančka, in jaz vsa panična če ga vsako uro ne začutim. Prou luštn je, sam na hrbtu pa sploh ne morem več ležat, kr vse mi pritiska, pol težje diham, kr neki. Govorite o glavobolih, me prav čudi da jih sedaj v N nimam, ker prej sem bila kr boga, sem dala orng posege čez, ker me je glava bolela tako močno da so solze tekle, tudi stat nism mogla. A so vse slike CT pokazale vse bp. Naj bi imela nekaj s sinusi. Tako da točno vem kako se počutite in je res grozno moteča zadeva, to kljuvanje. Groza, tako da se držite, veliko pit tekočine, gibanje na svežem zraku in predvsem tudi počitek pomaga. No sedaj pa bom nehala, imam polno dela v službi. Čao
|