Aniiita
|
Živjo so Se še jaz oglašam po par dnevih, ko vas nisme čekirala. Imam res veliko dela za fax, tako da se dam v to, drugače vas vseskozi hodim kaj čekirat (pa za koncentracijo to ni najboljš) Crystall, ful pozno, a dober namen je ključen. Ob rojstnem dnevu ti želim, da nadaljna leta tečejo po tvojih načrtih in v sozvočju z vsemi tvojimi željami, ki naj se uresničujejo ena za drugo, po najboljšem in najbolj drznem scenariju. MalaMravljica, super, da že čutiš brcike. Joj, ji kar mislim, kako more biti lepo, jaz se jih veselim že vnaprej.. zaenkrat me včasih sicer kaj požgečka in velikokrat na istem mestu, približno dva cm pod popkom, vendar je baje za čutenje še prezgodaj, zato tega ne razglašam.. Imam pa močan občutek, da to ni prebava Trgovine v Italiji- jaz sem že bila v Monfalcone v Tutto per il bambino in Io bimbo (vendar nisva bila v teh "tavelilkih centrih", vsaj pri Io bimbo ne, v Tutto per il bambino pa menda ja). Mal sem bila razočarana nad izbiro vozičkov, se mi je zdelo, da jih je v pikapolonici več.. Pa cenejše so italijanske firme (peg perrego npr.), vse pa ne. Zelo ugodne se dobi komplete Chicco in Peg perrego z malimi kolesi (štirikolesniki), vendar pa jaz nočem takega, trikolesnikov so imeli zelo slabo izbiro..par modelov. So pa drugače res zelo ustrežljivi in nama je obljubila da pokliče ko dobijo en model trokolesnika od bebe conforta (tam je bila le košara)..ma name ni pustil nekega vtisa.. posebno ne glede ceno.. V ta velik kompleks Io bimbo pa še morava it, tako da mogoče je tam več, vse gornje besede govorim torej le za to, kjer sem bila. Se pa dobi kakšno malo drugačno stvar kot tu, to pa res. sonchica, hvala za informacije, bom tudi sama še kaj spremljala. ja, tudi jaz hodim k Merlotu in sem najprej razmišljala o materinski šoli v Postojni, potem pa prišla do enakega zaključka kot ti- zakaj nabijat kilometre, ko pa bo vsej verjetnosti isto ali pa zelo podobno (vsaj kar se tiče vsebin). Pa da še mal o taščah in tastih rečemo- jaz nimam proti njima čisto nič in mislim da o proti mojima tudi ne..vendar vztrajam pri mnenju- stran živet, če se le da Me je mama nekaj za naprej spraševala kako bova, ker to stanovanje ravno ni veliko, pa sem ji prav direktno tako povedala In ker ima izkušnjo, kako je živet v neposredni bližini tašče, me je tudi takoj razumela. Če bo le možnost, bova tudi za naprej tako izhajala. Se mi zdi, da se imaš tako najraje Drugače se konflikti pač pojavljajo saj gre za sožitje dveh generacij odraslih ljudi z izdelano osebnostjo in to pač zna bit problem (enako se pokaže tudi pri otrocih, ko že odrastejo, živijo pa še vedno v hiši s starši) Spanje dojenčka, pri nama bo tudi v isti sobi, ker svoje ne bo mogel/mogla imet. Bo pa v svoji postelji, pa na koleških, tako da lahko tudi na hodnik zapeljeva čez dan ali med posteljnimi aktivnostmi . Bova pa dobila posteljico na izposojo od njegove sestre. Ni nova in ni fensi,( ma važno, da je jogi nov) in bo enako dobro prišla skozi. delo prek študenta, ena je to spraševala- ne vidim razloga, zakaj ne bi delala preko študenta, če ti časovno znese, saj boš imela čisto običajen status. Mislim, da to ni povezano s tistim starševskim dodatkom, ki ga pač dobiš.. Ni pa to preverjena informacija, no.. Ah, sedaj pa še mal tipkat za fax.. pa pozdravčke vsem
|