|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
26.1.2009 12:42:26   
petrazg
Mayfloer super za pregled user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 551
26.1.2009 12:54:18   
maja1488
O kolko ste napisale v enem dnevu. Nisem vsega brala, vidla pa sem post, kjer vas zanima kolko je poštnina... Poštnina pride cca 18€, pride pa nekje do enega tedna. Poštnina je kr draga, sam so pa stvari tako poceni, da takoj noter prineseš.

No glihkar sem iz pregleda. Z user posted image  vse Ok, tudi spol smo izvedeli ampak se nisva z mojim še zmenila, če bova povedala al ne. Dojenček je težak 860g in ima vse na svojem mestu. Za seznam - naslednji pregled 2.3.2009

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 552
26.1.2009 13:08:16   
OliveOyl
mayflower in maja1488 user posted image  za pregled,zdaj je pa kilaža že kar taprava pri teh naših pikotih.

Jaz pa še zmeraj čakam od ZZZS-ja,dohtar je dal 13.1 naprej za podaljšanje pa še nič.Ne vem kaj mečkajo,zdaj pa že nakam dolgo tole traja.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.1.2009 13:14:20   
girly
joj, prehitro pišete, ne morem več sledit user posted image

no, čestitke maja in mayflower za pregled user posted image

čveka, lepo počivaj...samo, da je user posted image  ok!

aja, pri nas bomo mel tud športnika, skoz neki brca. drugače pa se brce čez trebuh čutijo že kakšna dva tedna, vendar ne vedno, samo ko bolj močno brcne (PDP 7.5.).

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.1.2009 13:53:22   
BarbyD
Jutro punceuser posted image

No sej sem že prej ustala samo preden sem se oblekla pa pojedla je trajal neki časauser posted image

Jaz se pa že kar nekaj časa nisem tehtala, se rajši ne glee na to kolk tortic pojem zadnje čase user posted image pa vsega ste ve krive k samo od tortic pa palačink govoriteuser posted image user posted image zdej ste pa še s pudingi začeleuser posted image groza

jaz se pa zadnje čase res super počutimuser posted image user posted image mam včasih občutek kot da sploh nisem noseča...krčev že kakšen tedn nisem mela nič tako da bom zdaj vprašala ginekologa če lahko začnem hodit na telovadbo za nosečiniceuser posted image da se malo razgibam do poroda čene ga pomoje sploh ne bom preživelauser posted image
A katera mogoče hodi kam na kakšno telovadbo? user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.1.2009 13:58:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
spodnjo celjust mi je skor v prvo nadstropje zabil....mogla bi vidt kako so se mi usta odprla k sm zagledala tale puding...!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvala vsem za pikepoke, da se čimprej pozdravimouser posted image user posted image user posted image

Zdejle luftam stanovanje, da preženem vse bacile! Potem bomo pa čisto drugače zadihaliuser posted image

Vsem, ki ste bile na pregledu in je vse ok bravouser posted image user posted image

Pa vsem, ki mislite, da boste kaj spale maja in junijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj predlog (preizkušen)- pejte na morje! Jaz sem šla ko je imej Jaka komaj dva meseca in od takrat je spal celo noč (razen enega podoja sredi noči). Majka! To je bil dopust. Smo bili pa cel mesec tam in je res zelo dobro vplivalo nanjuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.1.2009 14:00:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
A katera mogoče hodi kam na kakšno telovadbo? user posted image

Midva pleševa, če to štejeuser posted image Prejšnji petek smo plesali dve ure petnajst, sem bla čist hin na koncu.user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 557
26.1.2009 14:01:43   
Dudica1
mayflower čestitke za pregled da je vse okuser posted image
maja1488 tudi tebi čestitke za pregleduser posted image ,pa v zvezi z to trgovino,a je plačilo s kreditno kartico al po prejemu pošiljke al kako?imaš dobre izkušnje?

oliveoyl upam da dobiš kmalu rešeno podaljšanje bolniške user posted image

barbyd na telovadbo pa ne hodim nič sej sploh nevem kdaj bi mela čas k mam še enga razgrajača domauser posted image Bi blo pa dobr se mal razmigat ja,sej zdaj bo lepše vreme pa bomo lahko hodile ven na sprehodeuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.1.2009 14:04:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Pa vsem, ki mislite, da boste kaj spale maja in junijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj predlog (preizkušen)- pejte na morje! Jaz sem šla ko je imej Jaka komaj dva meseca in od takrat je spal celo noč (razen enega podoja sredi noči). Majka! To je bil dopust. Smo bili pa cel mesec tam in je res zelo dobro vplivalo nanjuser posted image

no glede tega je naš spal celo noč od 3 meseca in to v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.1.2009 14:08:45   
BarbyD
Flask_a ples tud šteje jauser posted image user posted image sva midva tud hotla it na tečaj samo takrat jaz nisem smela pa kr precej je bil draguser posted image zdej majo pa pri nam na fitnesu fizioterapevtko ki ma 2x na teden telovadbo za nosečnice in so punce res zadovoljne...tako da moram v petek na pregledu vprašat če zdej smem tud jaz ituser posted image user posted image

Dudica1 to je največji problem ja...časuser posted image pri nam bo dragi merkal, če bo šu pa zraven imajo pa na fitnesu tako igralnico z varuško ki ti zastonj merka otročička medtem ko si ti na vadbi...user posted image tako da se bo kar dalo zmenituser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.1.2009 14:25:04   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Flaska... user posted image user posted image user posted image za sinčka. Smo imeli samo enkrat takšno visoko vročino, pa me je skoraj pobralo od skrbi in predvsem panike, da dobi krče. Je od prijateljice punčka full boga - vročine do 38.5 sploh nima, takoj čez in takoj vročinski krči... hudo zgleda...

Ojej.. No jaz se tolažim, da bo to kmalu mimo.. No ja, še minimalno dve leti skrbi... Je pa dedno, tako da bo noviuser posted image najbrž tudi temu podvrženuser posted image Mah, kaj čmo. Tako je. Samo ne spiš pa niti ene minutke ko ima mali vročino, to pa je res.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.1.2009 14:37:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
no glede tega je naš spal celo noč od 3 meseca in to v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

saj, tudi naš je potem posledično prespal celo noč- tudi v svoji sobiciuser posted image Lahko kar pospraviš jezičekuser posted image Torej, če ne boste vedle kaj narest- morska klima ful pomagauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.1.2009 14:40:04   
KatMat
hehehehe....racunalnik mi je skurl  heheheheheh

se sreca da mam se dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa puding delat....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 563
26.1.2009 14:40:33   
FLASK_A
Evo, zdaj pa zdravo kosilce, da ne bomo samo sladkega: ribicauser posted image

user posted image

Pa dober tek!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 564
26.1.2009 14:41:23   
Dudica1
ma pa mi nismo nikamor hodili da bi spal celo nočuser posted image ,ko je bil star 3 mesece je začel spati celo noč in smo ga dali v svojo sobo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 565
26.1.2009 14:50:16   
Anonimen

ma pa mi nismo nikamor hodili da bi spal celo nočuser posted image ,ko je bil star 3 mesece je začel spati celo noč in smo ga dali v svojo sobo.

blagor vam ! Mi še zdaj ne spimo celo noč ! A ko se to zgodi, pojem ALELUJA !

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
26.1.2009 14:50:25   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image Kako fino, da imaš tako pridnega malčkauser posted image Ni kaj!

Ampak meni je pa vseeno pasalo bit na morčiju cel mesecuser posted image Letos ne bo priložnosti, tako da bom prav pogrešala kampiranjeuser posted image Pa upam, da bo tale naš naslednjiuser posted image priden kot tvoj in bo spal ponoči tudi brez morjauser posted image

Ja, saj vem... Pobožne željeuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.1.2009 14:53:05   
zoja10
Hej hoj.....user posted image sam tok da vas obvestim da sm bila danes s svojim znanjem na izpitu zadovoljna, zdej pa čaaaaaaakanje na rezultate. user posted image    Tanja_ kako si kaj ti odpravla danes tvoj Dan D?

Jaz se pa zdej odprvaljam na pregled, sicer bi ga mogla met v sredo sam mam ene take čudne bolečine okol jajčnikov in v spodnjem delu trebuha da jih niti opisat ne znam, mal so podobne krčem sam niso lih prou krči, sploh čudno in je itak moja gin in sestre k delajo tam ful fajn in so rekle nej pridem kar danes, sam upam da bom še naprej lohk okrog laufala k če ne si ne morm predstavljat kaj bo,...no ja,...vse za našega čmrljčka user posted image
Se pa zelo bojim srečanja z gospo TEHTNICO user posted image . sej vem, ta mesec se bom poboljšala, obljubim....user posted image
tko, zdej pa držat pesti da je vse 'zaprto' in kot more bit,...

Baj baj,....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.1.2009 14:59:54   
petrazg
No, mi še zdaj večinoma ne prespimo cele noči... mu še dam čaj vmes, pa potem med 5 in 6 še čokolino... Ampak, če bo drugi saj malo podoben Anžetu, bom vsa srečna... lahko ima pa manj energije za noret okoli...user posted image Edino kar si pri drugem user posted image najbolj želim, je malo krajša dojenjauser posted image .... Če se mi pa ta želja uresniči, potem bom pa tudi jaz rekla ALELUJA....user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.1.2009 15:02:18   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ampak meni je pa vseeno pasalo bit na morčiju cel mesecuser posted image Letos ne bo priložnosti, tako da bom prav pogrešala kampiranjeuser posted image Pa upam, da bo tale naš naslednjiuser posted image priden kot tvoj in bo spal ponoči tudi brez morjauser posted image

Ja, saj vem... Pobožne željeuser posted image user posted image

Zakaj pa letos ne boste kampirali, zaradi user posted image ...  Kaj bi jst dala, da bi lahko bila mesec na morju....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.1.2009 15:09:02   
Dudica1
zoja10 upam da bo vse dobro s tabo in tvojim user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Sej na to če spi al pa ne pa itak nimamo vpliva mi tko da...če ne spijo bojo že ko bojo.

V šibeniku sem pa že bla je res zelo lepo,
kam bomo pa letos pa še ne vemo,kakšne idejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.1.2009 15:14:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Zakaj pa letos ne boste kampirali, zaradi user posted image ...  Kaj bi jst dala, da bi lahko bila mesec na morju....

Ne, user posted image ni problem. Če smo šli pri prvem in je bilo SUPER!, zakaj ne bi šli še enkrat... Prikolico sva prodala... Upam, da kupiva drugo, ampak ni evrčkovuser posted image Bomo videli kako se bo izcimilo. Ampak kampiranje je za naju pravi dopust.user posted image user posted image In do sedaj smo skos imeli pavšal na morju, letos bo pauser posted image No, bomo videli. Upam, da se kaj obrne.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.1.2009 15:15:18   
petrazg
Dudica, kje v Šibeniku ste pa bili? Mi gremo v Solaris - malo večje območje s hoteli... upam, da bo ok. Tam sem bila samo enkrat, ko smo imeli s službo 3 dnevno izobraževanje, pa se mi ni tolk napačno zdelo... Ma jst sem skoz za Lošinj bila prepričana, pa sem potem zaradi plaže menjala destinacijo... Moramo imeti zaradi Anžeta mivko in pesek...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.1.2009 15:16:44   
Kasija
Pozdravljene user posted image ,

Jaz imam kar malo slabo vest, ko vas berem sem in tja, pa nimam časa napisat. Sploh pa ko ne spremljam redno in potem še temam ne sledim. Eni sem odgovarjala za chicco voziček in sploh ne najdem nazaj, če je še kaj vprašala user posted image . Se opravičujem, lahko na zs, če je še kaj, kar nisem odgovorila. Moj izgovor je en silno živahen 15-mesečnik, ki mi odvzame vso energijo, kar jo imam. Mogoče se vam več pridružim, ko bom na bolniški, vsekakor pa na porodniški.

Jaz tudi upam, da bo tale novi user posted image  user posted image  spalni model.  Ker prvi je ravno tu zelo zahteven.

user posted image   A ste že kaj ali pa še boste dajale slikce od oblekic za iz porodnišnice, pa vozičkov, pa sobic? Saj zdaj verjetno še ni pripravljeno, ampak je zanimivo za gledat.

user posted image   A katera nosi oz. bo nosila otroka v nosilki/slingu?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.1.2009 15:19:29   
Lalica1
No, da še jaz malo pohvalim svojo hčerkico. Midve spiva celo noč že od nenapolnjenega 1. meseca user posted image  user posted image  user posted image
Vmes je bilo tako "hudo", da smo jo hodili opazovat če diha. Že v porodnišnici je znala spati po 5 ur, pa so me sestre kregale naj jo zbujam. Seveda je nisem!
Me pa sedaj toliko bolj skrbi kako bo z user posted image , ker sem navajena na mir ponoči. Mi bo verjetno kar težko user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?