|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
26.1.2009 15:26:25   
gala
Kakšno srečo imate s spanjem!!! Naša Miška ma že skoraj pet let, pa nikoli ni preveč dobro spala. Recept, naj se utrudi in razlaufa, pa bo spala celo noč, ne pomaga. Bolj ko je utrujena, slabše spi. Se zbudi ponoči od enih do treh enkrat, pa ne more zaspat. Ji je dolgčas, pravi... Smo poskusili vse mogoče, pa nič ne pomaga. Tako da če vstanem samo dvakrat na noč, je to že prav super dosežek. Proti jutru potem pride v najino posteljo, da še skupaj malo pospimo, če pa je celo noč pri nama, pa nihče ne spi, ker ima tako nemirno spanje, da sva oba z možem obrcana... Tolažim se, da bo nekoč bolje. Upam samo, da bo tale nekoč kmalu tu...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.1.2009 15:47:47   
Anonimen
pri nas je naš malček tud spal po treh mesecih skoraj celo noč in upam da bo pri drugemu enakouser posted image

za na morje pa nimam pojma, po eni strani bi šla, po drugi strani pa spet ne bi šla ker ........... nevem s tako majhnim user posted image it na morje, pa še na hrvaškouser posted image bomo videli, mogoče pa bomo šli v kakšen apartmauser posted image

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
26.1.2009 16:41:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudica, kje v Šibeniku ste pa bili? Mi gremo v Solaris - malo večje območje s hoteli... upam, da bo ok. Tam sem bila samo enkrat, ko smo imeli s službo 3 dnevno izobraževanje, pa se mi ni tolk napačno zdelo... Ma jst sem skoz za Lošinj bila prepričana, pa sem potem zaradi plaže menjala destinacijo... Moramo imeti zaradi Anžeta mivko in pesek...

bili smo v šibeniku v solarisu hotel  ANDRIJA,zelo zadovoljni,samo ni pa tam mivke je pesek pa mal večji kamenčki...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.1.2009 16:45:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
za na morje pa nimam pojma, po eni strani bi šla, po drugi strani pa spet ne bi šla ker ........... nevem s tako majhnim user posted image it na morje, pa še na hrvaškouser posted image bomo videli, mogoče pa bomo šli v kakšen apartmauser posted image

Mi smo bili v Savudriji- da si še vedno blizu SLO, če je karkoli narobe. Super sva bila zadovoljnauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.1.2009 16:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Mi smo bili v Savudriji- da si še vedno blizu SLO, če je karkoli narobe. Super sva bila zadovoljnauser posted image

kje v savudriji pa ste bili?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
26.1.2009 16:58:52   
Blueeyes

ja tej dimnikarji so taki se zmeniš kdaj naj pride potem pa pride takrat ko ni nobenga doma, pol se pa jezijo da ljudje nismo normalniuser posted image pri nas mu damo samo denar in ga naženemo pucamo pa sami dimnik, pa ne dvakrat na let ampak vsake tri mesece, pa še bolj čisto je, ker tast ful mirka, da ne umaže cele hiše, dimnikarji so pa taki da vse umažejo spucat moraš pa za njimi samuser posted image
je pa en let pršu dimnikar, zarad varnosti in zavarovanja in je reku da nima kaj pucat da je dimnik čist, tako da so do zdaj samo po podis hodil, kako pa bo zdaj ko so dimnikarji razdeleni po regji in ima dovoljenje samo ena firma dimnikarjev pa bomo še videliuser posted image

drugače pa pri nas se dolgočasimo, ker ne smemo nič delat, kaj ste delale takratko ste morale počivat?!

no, mi mamo vsaj tko dobrega dimnikarja, da nam popuca za sabo... še tm k ni njegovo... user posted image  user posted image  user posted image  vsaj neki koristnega

uuu, nekaj novega... namesto palačink punding... juhu majčice... evo še en moj

user posted image

petrazg si pa pohitela za morje... no sej prov, tko maš vsaj izbiro destinacij še odprto

KatMat jz se nisem odrekla sušenim dobrotam... če mi zadiši si ga kr privoščim.. ponavadi pršut... sej to ni vsak dan... sem pa tja pa zapaše

maja1488  in mayflower čestitke za pregled user posted image  user posted image

babe, a se vam že popek kaj obrača na ven?? men se bo počas začel... za zdej zgleda k da se mi je pomanjšal :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.1.2009 17:02:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
babe, a se vam že popek kaj obrača na ven?? men se bo počas začel... za zdej zgleda k da se mi je pomanjšal :)

ja jaz ga mam že skor zunaj,tud v prvi user posted image sem mela tko zunaj,tako da sm že navajena,me je to motilo takrat zdaj pa neuser posted image
Je pa smotano ker se ful vidi če maš kaj oprijetega oblečenouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.1.2009 17:03:37   
Anonimen
ni čudnega da se vse tle gor samo redimo, saj samo o sladkem govorimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
26.1.2009 17:07:34   
mani2
Jaz pa sem se danes odločila da ne bom prakticirala vsakodnevne telovadbe - Pot do hladilnika in nazaj pred računalnik - in sem šla na dolg sprehod. Sabo nisem vzela nič denarja da me nebi v kakšni slaščičarni premamilo in bi se napokala sladkih dobrot. Bravo zame user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.1.2009 17:10:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Jaz pa sem se danes odločila da ne bom prakticirala vsakodnevne telovadbe - Pot do hladilnika in nazaj pred računalnik - in sem šla na dolg sprehod. Sabo nisem vzela nič denarja da me nebi v kakšni slaščičarni premamilo in bi se napokala sladkih dobrot. Bravo zame user posted image .

bravo tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš kako se še da izogent? da doma nimaš nič sladkega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
26.1.2009 17:13:29   
mani2
Da nebi doma imeli nič sladkega user posted image . to pri nas ni izvedljivo. Če ne drugo sine skriva v svoji sobi kakšno zalogo za hude čase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.1.2009 17:19:18   
dito
KatMat- jaz se tudi večkrat pregrešim s pršutom. Glede hrane ne pazim- jem vse.

Blueeyes- pri meni je popek še normalen, glede na to da že imam ful velik trebuh. Se mi pa "joške" večajo iz dneva v dan. Danes sem šla na lov za moderci. Upam, da bo tudi kaj mleka.user posted image user posted image

naša je prespala že noč prvi dan po rojstvu. Je ful zaspanka še sedaj. Vendar imamo vsako večer borbe preden gre spat. Je žejna, lačna, jo srbi... kar naprej si izmišljuje stvari. Potem pa ko zaspi jo z muko jutraj ob osmih zbudim ( zaspi pa okrog 9). Ravno danes sva se z dragim pogovarjala kako bo user posted image user posted image . Spal tako kot hčerka ziher ne bo. user posted image   Ker še nisem slišala, da bi user posted image  spal kot naša. Spala je praktično noč in dan. To do 6 meseca. Potem pa po 5 ur do 2 let čez dan, ponoči pa 12- 14 ur. Brez zbujanja. Imela sva res srečo. Je pa bil drug problem. Hrana- še zdaj je ful neješč otrok. redko kdaj, da je lačna.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.1.2009 17:19:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Da nebi doma imeli nič sladkega user posted image . to pri nas ni izvedljivo. Če ne drugo sine skriva v svoji sobi kakšno zalogo za hude čase.

ja tudi pri nas je tako,skrivna zaloga se vedno najdeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.1.2009 17:21:58   
zoja10
Jaz že nazaj, prvič vesela novica, pridelala 'samo' 2 kg...sicer mi ni čist jasno kako je to možna sam,....bravo zame...user posted image user posted image user posted image ali je mogoče spet čas za palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slaba novica je da se mi je vse skupi mal znižalo in da morm več počivat, ležat nič težkega dvigovat in predvsem najbolj žalostno ,....nič slončkat...user posted image user posted image sicer je rekla da je fajn zaprto ampak mal nizko tko da zdej mam kontrolo čez 3 tedne če ne bo boljš bom mogla sam ležat in na wc....tega se pa najbl bojim....tko da...zdej bom pridna počivala in se učila( no ja to se itak skoz).
Sem pa že dobila uno potrdilo za na socialno da lohk grem po un paket in nevem kaj še ko dopolnim 28teden...juhej...user posted image
za seznam naslednji pregled 16.2 , PDP 1.5 tko da me lohk prestavite ker očitno uni pdp iz nuhalne ne drži.

Aja mi gremo na morje v Rovinj(komaj čakam), in upam da bomo kr cel avgust v prikolici, če bo le naš paketek priden...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 589
26.1.2009 17:26:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
Slaba novica je da se mi je vse skupi mal znižalo in da morm več počivat, ležat nič težkega dvigovat in predvsem najbolj žalostno ,....nič slončkat...user posted image user posted image sicer je rekla da je fajn zaprto ampak mal nizko tko da zdej mam kontrolo čez 3 tedne če ne bo boljš bom mogla sam ležat in na wc....tega se pa najbl bojim....tko da...zdej bom pridna počivala in se učila( no ja to se itak skoz).
Sem pa že dobila uno potrdilo za na socialno da lohk grem po un paket in nevem kaj še ko dopolnim 28teden...juhej...user posted image
za seznam naslednji pregled 16.2 , PDP 1.5 tko da me lohk prestavite ker očitno uni pdp iz nuhalne ne drži.

Aja mi gremo na morje v Rovinj(komaj čakam), in upam da bomo kr cel avgust v prikolici, če bo le naš paketek priden...

POTEM RES SAMO POČIVAJuser posted image user posted image user posted image
pdp imava pa na isti danuser posted image user posted image user posted image
a za paket si že dobila potem tud mene že čaka naslednič user posted image Samo dobiš pa mesec prej al kako je s tem,se spomnim od prvič tako.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 590
26.1.2009 17:26:59   
FLASK_A

kje v savudriji pa ste bili?

prva leta v Veli Jože kampu, predlani z malim pa v Pineti.user posted image Blizu in lepo. Čist super za nasuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
26.1.2009 17:27:55   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Men se zaenkrat še ni obrnil, imam pa občutek, da se bo prej kot v enem mesecu. user posted image Pri Anžetu se mi je konec 8. meseca...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.1.2009 17:39:06   
petrazg
Zoja in Cveka počivajta.... drugače se ne bomo lepo pogovarjali user posted image . Pazita na svoje bejbeke!!!

Mi smo bili predlani, ko je bil Anže star 2 meseca, tudi pri tašči v prikolici, v Lanterni. Pa smo se imeli super... mali je bil pa tudi priden... brez problemov...

Blueeyes - A veš zakaj smo letos pohiteli... lani smo komaj apartma našli, ker smo bili tako pozni, ker so se moški ukvarjali z rezervacijo, oktobra smo misli it v Egipt, pa nismo dobili prostora... Itak potem ne bi šli zaradi mojih problemov, samo šola nam je bila pa dobra...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.1.2009 17:39:17   
35m
Pozdravljene, mi bomo maja dobili fantkauser posted image .
Meni se je popek obrnil malenkost le v zgornjem delu. Mislim, da se bo zdaj začel intenzivneje, ker se mi trebuh zdaj iz dneva v dan vidno večauser posted image .
Za posladkanje pa priporočam palačinke (brez sladkoraj) z jabolčno čežano (sladkaš po okusu)-je sladko in ne rediuser posted image user posted image user posted image .

Zanima me, kdaj greste v šolo za starše?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 594
26.1.2009 17:39:17   
zoja10
Tiste papirje lohk začneš urejat 60 dni pred pdp urejaš za porodniško in očitno že v 28 tednu lohk greš rihtat pa za paket od socialne, tko sm jst razumela...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 595
26.1.2009 17:40:57   
petrazg
Kaj ste se pa odločila za paket ali denar? Mi bomo glede na to, da imamo večino že vse vzeli kar denar...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 596
26.1.2009 18:02:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kaj ste se pa odločila za paket ali denar? Mi bomo glede na to, da imamo večino že vse vzeli kar denar...

mi smo že pri prvem denar pa ga bomo tudi zdaj,men tisto k je v paketu nč ne potegne velik stvari je neuporabnih...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.1.2009 18:04:17   
OliveOyl
Moj popek se še nič ne obrača sam števec na vagi se.user posted image user posted image  
Mleko mi pa že zdaj teče iz prsi,vsako nosečnost prej dobro da je tazadnja,recimo..

Jaz bom na socialnem vzela denar se mi zdi,da se najbolj splača.

Majčice smo pa vse nekaj razštelane,ene krvavimo,druge dol tišči,tretje imajo sladkorno...še mal pa bomo zmagale.user posted image user posted image  zoja tudi ti se lepo čuvaj.

slikice od pudingov pa ne več gor limat,vsaj od jagodnih ne...bljek..vsaj ena stvar,ki mi ne gre

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.1.2009 18:05:22 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.1.2009 18:26:19   
KatMat
mi bomo tud uzel dinarcke...bom velik stvari dobila od njegove sestre ki ima 4 user posted image
  popek je pa ze skor na meji da se mi obrne...k mam res veeeelllliiikkk trebuh...strije pa se nobene ceprav sem zelo nagnjena k tem da jih dobim ze ob najmanjsem pridobivanju kilaze...zdej pa se nic

FLASK_A  ....JOJ ne vem kaj naj...zmazala sem ze cetrti puding...je moj skor brez ostal...

no ja sej sem tud kosila tok vec naredila da je bil napokan kot boben....ko sem mu ponudila puding ga je zavrnil...(jaz pa hehehe   hitr dva vase zmetala)

upava pa da bova letos fuuulll na morju...mamo prikolco cel let dol postavljeno pa coln...tko da nam ne bo dolgcas...upamo da bo mala strucka pridna...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.1.2009 18:36:47   
OliveOyl
KatMat se priporočam za prikolico...user posted image user posted image user posted image

A tisto na motorju si ti?Kaj je una zraven tebe medicinka?

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 26.1.2009 18:39:19 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?