|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
26.1.2009 9:31:01   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image tudi pri nas so take vaje očitno bo leto boksarjevuser posted image user posted image user posted image
Ja tko pa je z dimnikarji ja čakaš jih kot nor pršu bo pa enkrat popoldne potem ko ni nobenega doma...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.1.2009 9:47:35   
christiana21
Dobro jutro!
Po neprespani noči se vam javljam totalno zaspana in utrujenauser posted image , še kavice se mi ne da it skuhat, kaj šele vse ostalo. Pa tolk dela me še čaka.
Popoldan morem še kri it dat, treba je skuhat, posesat, živalice nahranit, malo mojo dojenčico pocrkljat (to je še edino kar se mi da). Treba bo najti recept da preženem utrujenost.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.1.2009 9:50:49   
Dudica1
recept da preženeš utrujenostuser posted image user posted image user posted image sporoči mi ko ga najdeš,
ga rabim tudi jazuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa povej če rabiš eno brco user posted image user posted image user posted image ?
Aha pa izvoli eno user posted image da ti je ne bo treba kuhatuser posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 528
26.1.2009 9:55:34   
Anonimen
ja tej dimnikarji so taki se zmeniš kdaj naj pride potem pa pride takrat ko ni nobenga doma, pol se pa jezijo da ljudje nismo normalniuser posted image pri nas mu damo samo denar in ga naženemo pucamo pa sami dimnik, pa ne dvakrat na let ampak vsake tri mesece, pa še bolj čisto je, ker tast ful mirka, da ne umaže cele hiše, dimnikarji so pa taki da vse umažejo spucat moraš pa za njimi samuser posted image
je pa en let pršu dimnikar, zarad varnosti in zavarovanja in je reku da nima kaj pucat da je dimnik čist, tako da so do zdaj samo po podis hodil, kako pa bo zdaj ko so dimnikarji razdeleni po regji in ima dovoljenje samo ena firma dimnikarjev pa bomo še videliuser posted image

drugače pa pri nas se dolgočasimo, ker ne smemo nič delat, kaj ste delale takratko ste morale počivat?!

Neposredna povezava do sporočila: 529
26.1.2009 10:00:39   
Dudica1
hja cveka takrat ko moraš počivat ne smeš delat,to pomeni da strogo ležišuser posted image
Poznam eno ki je morala strogo ležat pa je šla samo do wc-ja pa ji je že nekaj krvi priteklo in je mogla rodit pa nevem kolk tednov je bla noseča mislim da okrog 24t.Nočem nobenga strašit al pa kaj samo to so resne zadeve ki jih je treba resno jemat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
26.1.2009 10:01:31   
christiana21
Dudica, hvala za kavico. Sem spila tvojo, zdaj pa še svojjo kuhamuser posted image . Brca v rit bi mi pa za malo pospeška prav prišla.user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
26.1.2009 10:04:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dudica, hvala za kavico. Sem spila tvojo, zdaj pa še svojjo kuhamuser posted image . Brca v rit bi mi pa za malo pospeška prav prišla.user posted image

no evo user posted image za pospeške za  pospravlat!!! user posted image

Sej bi dala slikco od brce v rit sm ne najdemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
26.1.2009 10:39:26   
FLASK_A
Zdravo, punce! user posted image user posted image Sem kot da bi me tovornjak povozil... Slaba noč, ni kaj. Ampak moj malček celo noč ni imel vročine, to sem pa ful vesela! Zdej ima samo noro zabasan nos, kašlja... Upam, da se kmalu izboljša. Bomo pa vse prenesli, samo da ne bo vročine.

Za sladko jutro vam lahko ponudim en dooober puding. Če katera želi...

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.1.2009 10:43:20   
Dudica1
flaska pozdravite se tudi mi smo bolje samo še iz noska teče user posted image
samo mam pomoje srečo da ponoči ne kommplicira ampak spi celo noč tudi če ma vročinouser posted image
S tem pudingom si me pa premamilauser posted image ,ga bom skuhala potem čokoladnegauser posted image
HVALA

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.1.2009 10:43:52   
Anonimen
o hvala za puding, jaz sem ga  v soboto jedla!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
26.1.2009 10:44:52   
Dudica1
Ma jaz bi ga lahko vsak danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.1.2009 10:56:37   
FLASK_A
Jaz bi ga tudi še jedla, pa ga ni več na zalogiuser posted image Moram kupit. Sem ga pa včeraj naredila čokoladnega s kokosom Njamiiiiii!!!! Smo ga pojedli s svetlobno hitrostjouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
26.1.2009 11:19:35   
Dudica1
evo jaz sem ga pa zdaj skuhala s smetano user posted image pa mali je šel spat tko da bom zdaj v miru se sladkalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 538
26.1.2009 11:29:46   
KatMat
FLASK_A

spodnjo celjust mi je skor v prvo nadstropje zabil....mogla bi vidt kako so se mi usta odprla k sm zagledala tale puding...!!!user posted image user posted image user posted image

ekola mene...sele zdej sm ustala....tale piščancek u meni mi je pustu do zdele spat....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.1.2009 11:42:52   
Anonimen
kat mat: o tisi pa dolg spalauser posted image jaz od kar imam že enega frajerja nisem spala tako dolgouser posted image

jaz pa kar leže tipkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
26.1.2009 11:45:32   
Dudica1
uf KATMAT tole si pa povlekla,blagor tebiuser posted image
No sej tud za nas pridejo lepši časi,bo mož vozu pa hodu iskat večjega v vrtec da ne bo treba men ustajat midva z user posted image pa bova spančkala ke do 9h vsaj,upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
26.1.2009 11:46:35   
KatMat
mislim da tud pol ko bo nasa Tia na svetu bom lahko velik spala...sam ne ponoc...zaspi sele zjutraj pol pa potegnemuser posted image user posted image user posted image

no sej teb se tud fajn godeuser posted image user posted image user posted image sm pa kr ze mal lacna....skocim sam do hladilnika pa pridem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
26.1.2009 11:47:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No sej tud za nas pridejo lepši časi,bo mož vozu pa hodu iskat večjega v vrtec da ne bo treba men ustajat midva z user posted image pa bova spančkala ke do 9h vsaj,upamuser posted image

to so pa lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
26.1.2009 12:29:38   
petrazg
Cveka user posted image user posted image user posted image samo, da je vse ok s tabo in tvojim user posted image . Zdaj pa PAZI nase in se ne naprezaj!!! Sej nimamo več tako dolgo do konca... bomo čez poletje notri dobile....

Puding sem tudi jaz včeraj kuhala in tudi ni nič več user posted image ... smo vse zmazali... Smo nosečke res sladkosnedke.

Flaska... user posted image user posted image user posted image za sinčka. Smo imeli samo enkrat takšno visoko vročino, pa me je skoraj pobralo od skrbi in predvsem panike, da dobi krče. Je od prijateljice punčka full boga - vročine do 38.5 sploh nima, takoj čez in takoj vročinski krči... hudo zgleda...

No, jst sem bila pa pridna user posted image sem rezervirala in plačala morje...user posted image Mi je prvič uspelo tako zgodaj, drugače smo vedno čakali do konca... Pa še popust sem dobila za zgodnjo prijavo...user posted image user posted image user posted image Komaj čakam morje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.1.2009 12:30:13   
KatMat
ej babe...a se je kaksna od vas odrekala sušenim dobrotam??(prsut,panceta....)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.1.2009 12:32:59   
petrazg
o 9h vsaj,upam
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Imaš pa super načrte... sploh tisto o spanju do 9... user posted image Jst takoj podpišem jutranje vstajanje ob 7, samo da bomo celo noč spali...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.1.2009 12:34:08   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej babe...a se je kaksna od vas odrekala sušenim dobrotam??(prsut,panceta....)

Jst jem vse, mogoče v manjših količinah...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.1.2009 12:36:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Cveka user posted image user posted image user posted image samo, da je vse ok s tabo in tvojim user posted image . Zdaj pa PAZI nase in se ne naprezaj!!! Sej nimamo več tako dolgo do konca... bomo čez poletje notri dobile....

Puding sem tudi jaz včeraj kuhala in tudi ni nič več user posted image ... smo vse zmazali... Smo nosečke res sladkosnedke.

Flaska... user posted image user posted image user posted image za sinčka. Smo imeli samo enkrat takšno visoko vročino, pa me je skoraj pobralo od skrbi in predvsem panike, da dobi krče. Je od prijateljice punčka full boga - vročine do 38.5 sploh nima, takoj čez in takoj vročinski krči... hudo zgleda...

No, jst sem bila pa pridna user posted image sem rezervirala in plačala morje...user posted image Mi je prvič uspelo tako zgodaj, drugače smo vedno čakali do konca... Pa še popust sem dobila za zgodnjo prijavo...user posted image user posted image user posted image Komaj čakam morje...

in kam boste šli na morje???

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 548
26.1.2009 12:40:50   
petrazg
[/quote]

in kam boste šli na morje???

[/quote]

Ja letos bomo šli na Hrvaško , v Šibenik.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.1.2009 12:41:00   
mayflower
Sem nazaj s pregleda. Vse OK, še najslabš je čakat rezultate preiskav, k se vleče. Drugače je samo srček poslušala, tamali je pa brcal 100 na uro. Nekaj so mi napovedale, da me naslednjič čaka že CTG.

Sva se pa z mojo G kar malo načvekali. Joj, da bi bilo več takih kot ona.

Vidim, da ste pridne čvekiceuser posted image jst sem zdej dve urci doma, pol pa še k osebnemu dohtarju. Se mi ne da. 

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?