|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
25.1.2009 14:28:51   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    cveki!!!!   pocivat!!!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 501
25.1.2009 14:34:54   
Dudica1
user posted image CVEKA30 zdaj pa strogo počivat samo na wc pa nazaj!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 502
25.1.2009 15:51:17   
christiana21
Hojla čvekeuser posted image

Vidim, da ste že pridno pisale danesuser posted image .
Kdaj se začne na trebuščku videt brcanje ploda?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
25.1.2009 15:54:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hojla čvekeuser posted image

Vidim, da ste že pridno pisale danesuser posted image .
Kdaj se začne na trebuščku videt brcanje ploda?

uh pr men se že dolg,je odvisno od tega a si prvič  al večkrat pa od osebe do osebe odvisno.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 504
25.1.2009 16:04:28   
christiana21
No jst sm itak prvič noseča, sam, o tem, da se bi pa videlo brcanje, pa ne duha, ne sluha. Dragi je že nekajkrat poskušal dati roko na moj trebuh, pa ni uspel čutit nič, jaz v trebuhu čutim, ampak, če pa držim roko na trebuhu, pa tudi nič, sicer pa mala navihanka takrat tudi redko brcneuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
25.1.2009 16:17:43   
Dudica1
pa kdaj maš pdp,jaz mam 1 maja.
Sej bo slej al prej bosta tud tko čutila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
25.1.2009 16:26:38   
christiana21
PDP imam 16. maja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
25.1.2009 16:28:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

PDP imam 16. maja

oh bo že ne se obremenjevat,vem pa ja da je to že tko težko čakatuser posted image .
In kako sta drugače,že veste kaj boste imeliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
25.1.2009 16:57:14   
christiana21
Ja, že vemo. Postala bova ponosna starša deklice Glorie.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 509
25.1.2009 17:55:49   
Dudica1
o ful lepo poznam punčko ki ji je ime Glorija in ji ful paše ta ime ker je res en angelček user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
25.1.2009 19:07:01   
mani2
Cveka samo da je z vama z user posted image  vse ok. Sedaj pa le počivaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
25.1.2009 19:25:48   
Anonimen
sem pogruntala kako sem lahko na netu in da lahko lepo ležim in sem na RRuser posted image user posted image user posted image

tako, da bom mogoče zdaj večkrat na netuuser posted image user posted image user posted image

ja zdaj se mi je vse umerilo nehala sem čist krvavet, ter ne boli me nič večuser posted image user posted image

kako ste drugače, men bo ta teden kar dolgčas, ker bom samo ležla no ja en dan bo prišla moja mami na obisk en  dan pa ati, tako da mi ne bo dolgčas, paše malegabom imela doma, ker je bolan! moj možek pa dela ta teden popoldne, tako da bova z malim cel popoldne sama domauser posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
25.1.2009 20:21:23   
Leela
cveka super za dobre novice. Obvezno počivaj. Kaj mož ne more vzeti bolniške za tamalga?

Jaz, ko sem bila zadnjič bolna in je imel tamal vročino sem ga kar naterala naj vzame bolniško. Sem bila res fuč.
Danes je šel Luka spat že ob sedmih. Je tolk čudno, ura je osem in je tišina. Jemlje namreč antibiotik in je ful zaspan po njemu, je kar sede zaspal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.1.2009 21:27:24   
ledenka
cveka30, samo da je vse ok user posted image  upam, da boš lahko počivala, tudi če bo tvoj malček doma...

ve o palačinkah, jaz pojem pa enormne količine sladoleda user posted image  no, dobra stran tega je, da nisem zaprta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.1.2009 21:47:03   
BarbyD
ufff zdej si pa res ne smem več privoščit da me dva dni ni na RR čene vas sploh ne dohajam, samo nama je pa kooončno uspelo prebelt sobo pa mal zrihtat tiste stare grde omareuser posted image bom dala kakšno slikco gor ko bo končana user posted image user posted image

Petra a hi hi ja to mje tud moj šef reku če nisem mal prešvohcena za delat v rešilcu k sm pršla na razgovoruser posted image pa sem se pol čist za močno izkazalauser posted image user posted image hehe čeprov noseča pa res ne vem kako bi šlo

Vidim da ste se menle od imenuser posted image no js sm ga že itak večkrat povedala ( zauser posted image EROS če pa slučajn na enkat ratauser posted image bo pa ELA user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.1.2009 5:44:26   
AKP
Dobro jutro!
Kako ste kaj spale? Meni je bila danes takšna čudna noč in sem ful slabo spala. Bom pač dopoldan malce več lenarila. Cveka30 ti lepo pridno počivaj. Tudi jaz precej počivam. Ko imam bolečine ležem in nekaj časa počivam. Med tednom si lepo vse porazdelim in imam dovolj časa za počivanje. Med vikendom pa mi pomagata otroka in mož. Zdaj je najbolj pomembna moja mala miška in če bi bilo potrebno bi 24 ur na dan ležala. Zdaj pa grem še hitro likat, ker imam zjutraj še dovolj energije, da to opravim.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.1.2009 6:07:42   
mayflower
Dobro jutro. Danes sem bolj zgodnja , k imam pregled in test za sladkorno. Jst bi pa še spala, ker sem sem vstala že ob šitirh, ko je moj dragi bruhal. Očitno je fasal virozo, ki sem jo mela prejšnji teden. Ne preveč čvekat, da ne bom zvečer spet mela enih pet strani za se prebijatuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.1.2009 8:12:51   
Anonimen
dobro jutro

kako ste kaj jaz sem kar uredu, moj možek mi je že malo pospravil zdaj pa je šel na lov za delouser posted image
se mal izogiba, da bi doma samo ležal!

leela: upam da se Luka čim prej pozdravi, glede bolniške, da bi mož uzel se pa raje ne upam zahtevat ker mu potem kar 200€ tržejo pr plač, od teh pa sva ful odvisna sploh ko jaz zdaj dobim ful majhno plačo oz.bolniško! vsak cent nama prav pride, pa ne zaradi tega da bi si kaj privošla ker si ne! rabva za položnice in fasango, pa še šparat morva ker se aprila ženi moj brat, pa stanovanje na podstrehi bi rada v dveh letih uredila, pa drugo leto pride še streha na vrsto, tako da morva ful šparat, ker bova rabila denar, za kakšen kredit ali posojila pa ne pride v poštev ker sva na banki oba v minusu in kreditihuser posted image user posted image tak je to! zato čim manj bolnišk za moža! pa še ta recesija, jih odpuščajo kolikor vidijo da so preveč na bolniškiuser posted image

moj frajer tako kašlja da se bojim, da bo fasal plučnico, ga kar filava z ventolinom, da se mu bo upam kmal umerilouser posted image
zdajle pa gleda mojstra mihatauser posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
26.1.2009 8:14:18   
Dudica1
dobro jutro
barbyd lepa imena imaš izbranauser posted image
akp nism ti nč fouš da moraš likat navsezgodaj
mayflower  dobro opravi

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.1.2009 8:44:02   
OliveOyl
Jutro user posted image

Na hitrco,da vas pozdravim,pol pa letim mal stanovanje, po tavelkem ,pospravit.
Zdaj sem tamaladva naročila za cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu,madona kakšna beseda.user posted image
Upam,da bosta zdrava čez 14 dni,ko cepivo pride.Jih je še katera cepila?
Pri nas je te golazni povsod polno,greš čez vrt pa ga dobiš.Je pa ena doza 30€,vsak pa rabi tri...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.1.2009 9:01:56   
Anonimen
danes vas je pa malo tle goruser posted image

e jaz imam že vse za malčka avto sedež za mal večiga mi bo prodala kolegica, za voziček moram it pogledat, pa bomo videli če je vse vredu ga bom kar vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image

kupit moram samo še nekaj pajacev za malega ker do treh mesecev nimam skoraj nič, sem mela izposojeno, pa sem vse vrnila, tako da bom šla v nabavouser posted image ampak en mesec nič!

v četrtek grem na pregled k svoji dr. drug teden pa k svoji G. komaj čakam!

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
26.1.2009 9:08:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jutro user posted image

Na hitrco,da vas pozdravim,pol pa letim mal stanovanje, po tavelkem ,pospravit.
Zdaj sem tamaladva naročila za cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu,madona kakšna beseda.user posted image
Upam,da bosta zdrava čez 14 dni,ko cepivo pride.Jih je še katera cepila?
Pri nas je te golazni povsod polno,greš čez vrt pa ga dobiš.Je pa ena doza 30€,vsak pa rabi tri...user posted image

mi ga ne cepimo,nevem sploh nisem o tem razmišljalauser posted image
CVEKA30 kaj plača pa bolniška važno je da bosta vidva z user posted image vredu prigurala do konca!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.1.2009 9:13:01   
Anonimen
ja dudica saj to vem, ampak vsak ve da brez keša se ne da živet, zdaj pa sploh ko pa bi samo jedlauser posted image user posted image user posted image

pri nas malega tud ne cepimo, saj ne vem zakaj bi ga ker nekateri pravijo da vseeno dobiš klopni miningitis?!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
26.1.2009 9:17:50   
Dudica1
ja ma za zdravje pa tud nardiš vseuser posted image

Pr nas mamo vso opremo od prvega nič rabljeno ker glede tega sem jaz malo skeptična,samo zdaj moramo kupit nov avtosedež za večjega ker bo tega do 18 kg prerastel pa še bolj udobno mu bo v večjemuser posted image
Pa belili bomo sobe tko da bom potem začela počasi prštimavat za našega user posted image ,komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.1.2009 9:27:10   
Blueeyes
jutro... he he. sem sem že dolg budna.. čakam na dimnikarja, pa se kr očitno ne misli oglasit... :( pa smo zarad njega budni že od 7h,... ja dons delam popoldne, tko da sem zjutri hotla malo poležat - pa mi ni blo usojeno...

moja mala je bla včer tko aktivna, da sem še k sem šla spat vidla po trebuhu njeno premikanje... v skor čisti temi... tko da so ble očitno boksarske vaje user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?