|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
24.1.2009 17:59:39   
maja1488
No ko ste glih pri hrani. Nidve s tamalo pa sva polnozrnate svedre z omako iz bučk, paprike in paradižnika. Pa solata. Po tem pa 6 rafaelotov in neke druge čokoladice. Študiram pa kaj naj za  večerjo.

Zajtrk pride ponoči, ko se dragi vrne iz koroške in prinese trojanske krofe!!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.1.2009 18:45:36   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dobro jutro
Spala sem zlo slabo namreč danes me je spet stiskalo v prsnem košu in zadajuser posted image ,bom morala res k zdravniku da me pogledajo ker ful težko diham takrat,res je obupnouser posted image .

GALA kako si si ti pomagala takratuser posted image

Moj me malo masira ampak nevem če je zarad tega kaj boljš,ni mi jasno zakaj se mi to dogaja,v prvi user posted image se mi ni niti približno kaj takegauser posted image

No jaz grem pa malo do frizerja tko da čvekice,kar načvekejte seuser posted image

Dudica1, počakala sem, da mine. Ker mi ni nič drugega pomagalo. Od dveh do treh enkrat ponoči sem se mogla usest, ker leže nisem več mogla dihat. Je pa trajalo kakšen teden, pol je blo pa iz dneva v dan bolje. Tko da držim pesti, da se tudi pri tebi čim prej umiri!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.1.2009 19:09:00   
KatMat
jjjuuuuhhhheeejjjjj!!!!   avto popravljen!!!babe zdej gremo lohk pa kadar hocmo v celje!!!!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.1.2009 19:21:22   
Anonimen
kaj zdej punce, kaj ste šle vse na večerjouser posted image user posted image user posted image , jaz sem se pa prejle tojk palačink najedla da mi zdaj nič več ne pašeuser posted image user posted image user posted image

sem se pa zdajle kar že stuširala in se stehtala, vaga se ni nič primaknilauser posted image user posted image user posted image user posted image , imamjih tojk kot pr tazadnem pregleduuser posted image user posted image

mj mali frajer je ušel spet na zgorni štuk k dediju, mu dedi dovoli šart po računalnikuuser posted image in je najraje že dva dni pri dedijuuser posted image no ja lahko vsaj jaz počivamuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
24.1.2009 19:42:25   
Dudica1
ja jaz sm se pa najedla ananasove rolade user posted image user posted image user posted image ,če se že skušamo kdo je kaj pojedeluser posted image user posted image user posted image

ja ja se vidi da je sobota da se vse certate pri svojihuser posted image ,mi smo malega že dali spat zdaj pa pod tuš pa kakšen film pogledat pol pa spatuser posted image .

lepo preživite večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.1.2009 20:13:10   
maja1488
Misija 'Maša gre spat' uspešno zaključena. Zdej ji pa morem kaj majčk naročit, ker ji je že vse nekam ozko. Pa pomojem bom kaj za gušt še za malega vzela.

Aja, pa jest bom šla zdaj v miru.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.1.2009 20:21:59   
OliveOyl
Naša dva sta še pokonci,danes imata dovoljeno,ker se jutri- kao dolgo spi.Do pol sedmih,če rata.user posted image user posted image

maja1488 kje pa naročaš majčke?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.1.2009 21:02:52   
FLASK_A
Čer!

No, končno se malo javim. Sem imela norišnico zadje dneve...

Vglavnem, vidim, da se samo o hrani opogovarjate. Pa jaz mojmu rečem: sama hrana jih je! On pa meni: vsaj s praznimi usti to povej lubi, hehehe!

user posted image user posted image

Naš princ je pa zbolel, tako da se bomo očitno zdaj borili z vročino... Upam da kmalu mine, ker sem totalno živčna, ko ima temperaturo. Ima namreč vročinske krče, tako da ko je on bolan sploh nič ne spimo- tudi če on zadremauser posted image Se ful bojim, da bom spala ko bo imel krč in ne bom mogla pravi čas ukrepat. Beda vglavnemuser posted image

Vam pa želim lep večer pa se tipkamo! Papa!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.1.2009 21:03:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Naša dva sta še pokonci,danes imata dovoljeno,ker se jutri- kao dolgo spi.Do pol sedmih,če rata.user posted image user posted image

maja1488 kje pa naročaš majčke?

Pri nas je luksuz, če spi do pol sedmih. Naročam na eni nemški spletni strani.

evo, tuki: http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_loader-Start;sid=3somgtmY--IngpDjuU9EitiSlpujblqk-Mc=

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 459
25.1.2009 8:21:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pri nas je luksuz, če spi do pol sedmih. Naročam na eni nemški spletni strani.

evo, tuki: http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/Mt_loader-Start;sid=3somgtmY--IngpDjuU9EitiSlpujblqk-Mc=

Dobro jutro!

MAJA1488 super lepe zadeve za naše user posted image samo kaj ko bi znala kaj po nemško da bi si kaj naročilauser posted image .
In koliko plačaš poštnine,pa v kolikem času pride?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 460
25.1.2009 8:50:02   
OliveOyl
So pa res lepe stvari,sam tudi jaz ne znam nemško.user posted image
Od Esprit-a so full znižane,to sem najdla.

FLASK_A  čim prej se pozdravite in preženite tisto vročino.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.1.2009 9:03:05 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
25.1.2009 9:37:02   
Anonimen
dobro jutro

kako ste, mene spet ful boli v spodnjem delu, in že celo jutro premišljujem kaj sem včeraj delala da me zdaj boli, pa že spet sem krvavelauser posted image user posted image user posted image

zdaj se je umerilo, danes pa ne bom nič delala, samo ležala bom, da ne bo kaj res narobe!

sem govorila z eno kolegico, mi je povedala svojo izkušnjo, je imela isti problem in je rodila v 24 tednu, na žalost prezgodaj za malega in je umruuser posted image user posted image user posted image mi je pa povedala da je imela isti problem kot ga imam jaz, in se ni dovolj mirkalauser posted image user posted image tako da je šlo naprej1 po enem letu ko pa je spet zanosila je bila na strogem bolovanju in na bolniški celo nosečnost na koncu je rodila dvojčka in to zdravauser posted image user posted image

tako da se moram res mirkat da ne bo kaj narobe!user posted image user posted image

moj možek je šel zdajle v trgovino, ker včeraj ni hotel it, je šel pa danes!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
25.1.2009 9:45:01   
KatMat
jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 463
25.1.2009 9:46:34   
KatMat
cveki pejd se mi mal dohtarjem pokazat....ni dobr...mi se hocmo s tabo do maja pogovarjat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 464
25.1.2009 9:48:17   
Anonimen
KatMat: saj sem bila pr svoji G. pa je rekla da naj počivam, počivam.... in da bom verjetno spet mal zakrvavela, tako da lahko samo počivam in ležim ter noge v zrak držim!user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
25.1.2009 9:48:29   
majuška10
Dobro jutro vsem skupaj!
Madonca ste pridne. jst pa spise pišem, pol pa ugotovim ,da smo se preselile že v drugi del majčic 2009. heehe

Cveka 30 ali nebi mogoče poklicala zdravnika ali pa se šla vsaj pokazat, mene bi ful skrbelo, če bi se mi to zgodilo. Drugače pa res počivaj.
Sam se mi zdi, da smo vse, ko se gre za druge, ful pametne, ko se pa nas osebno tiče, smo pa iste. Hitro pozabimo, kje je meja.

Drugače sem pa imela v četrtek 3d pregled in je res super zadevca. Mali navihanček nama je jezik pokazal pol pa se z rokico zakril, tko da nisva nič več videla obrazka. Rada bi ga tle gor poslala sam ne vem kako.user posted image  Drgač pa res lepo doživetje. pa še vse kaže ok, da  bo z našim malim njokcam.
ajd uživajte, jst bi spet  kavooooo, pa spet nimam družbeuser posted image  
ajd čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
25.1.2009 9:53:00   
OliveOyl
Cveka30 pejd se ti raje mal pokazat kam...pa pripravljena bodi,da te notri obdržijo.
Pa zakaj ne ležiš user posted image ,daj ne seri veš da smo majčice in ne januarke.
Vem kako je bilo pri meni...

majuska čestitam za 3D UZ,slikce pa nimam pojma kako se gor da.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.1.2009 9:54:59 >

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 467
25.1.2009 9:58:13   
Dudica1
cveka30 tud jaz mislim da bi se mogla it mal pokazat,ker pomoje ni glih normalno če spet krvaviš in maš bolečineuser posted image
Drugač pa če ti je g. rekla da strogo počivaj potem tud kuhaj NE in ne pospravljaj,pomoje te je to zdelalo včeraj...

majuška10 čestitke za 3D uz. pa le daj nam gor filmček če se boš naučilauser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 468
25.1.2009 9:59:11   
KatMat
se  kr strinjam z Oliveoyl....

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 469
25.1.2009 10:00:35   
KatMat
res ni dobr znak da SPET krvavis pa pravs da te full boli....pejd no...ce ne zaradi sebe pejd zarad nas...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 470
25.1.2009 10:01:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

res ni dobr znak da SPET krvavis pa pravs da te full boli....pejd no...ce ne zaradi sebe pejd zarad nas...

predvsem zarad user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 471
25.1.2009 10:02:27   
OliveOyl
Cveka jaz sem ležala k cvek 1 mes.,še na WC me je blo strah it.
Meni je že takoj rekla,da bom mogla v bolnico če se ne umiri.Hvala lepa,to je pa res tazadnje kar bi si želela.
Ne misli da te kaj kregam al pa pametujem,sam skrbi me zate.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 472
25.1.2009 10:04:13   
KatMat
vse nas skrbiuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 473
25.1.2009 10:14:57   
Anonimen
sem že poklicala v ZD je ena fajn dežurna mi bo naredila UZ, se pišemo ko pridem če pridem nazaj!

cao!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
25.1.2009 10:16:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem že poklicala v ZD je ena fajn dežurna mi bo naredila UZ, se pišemo ko pridem če pridem nazaj!

cao!

ja le sporoči  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?