Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 17:59:39
|
|
|
|
maja1488
|
No ko ste glih pri hrani. Nidve s tamalo pa sva polnozrnate svedre z omako iz bučk, paprike in paradižnika. Pa solata. Po tem pa 6 rafaelotov in neke druge čokoladice. Študiram pa kaj naj za večerjo. Zajtrk pride ponoči, ko se dragi vrne iz koroške in prinese trojanske krofe!!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 18:45:36
|
|
|
|
gala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobro jutro Spala sem zlo slabo namreč danes me je spet stiskalo v prsnem košu in zadaj ,bom morala res k zdravniku da me pogledajo ker ful težko diham takrat,res je obupno . GALA kako si si ti pomagala takrat Moj me malo masira ampak nevem če je zarad tega kaj boljš,ni mi jasno zakaj se mi to dogaja,v prvi se mi ni niti približno kaj takega No jaz grem pa malo do frizerja tko da čvekice,kar načvekejte se Dudica1, počakala sem, da mine. Ker mi ni nič drugega pomagalo. Od dveh do treh enkrat ponoči sem se mogla usest, ker leže nisem več mogla dihat. Je pa trajalo kakšen teden, pol je blo pa iz dneva v dan bolje. Tko da držim pesti, da se tudi pri tebi čim prej umiri!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 19:09:00
|
|
|
|
KatMat
|
jjjuuuuhhhheeejjjjj!!!! avto popravljen!!!babe zdej gremo lohk pa kadar hocmo v celje!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 19:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zdej punce, kaj ste šle vse na večerjo , jaz sem se pa prejle tojk palačink najedla da mi zdaj nič več ne paše sem se pa zdajle kar že stuširala in se stehtala, vaga se ni nič primaknila , imamjih tojk kot pr tazadnem pregledu mj mali frajer je ušel spet na zgorni štuk k dediju, mu dedi dovoli šart po računalniku in je najraje že dva dni pri dediju no ja lahko vsaj jaz počivam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 19:42:25
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz sm se pa najedla ananasove rolade ,če se že skušamo kdo je kaj pojedel ja ja se vidi da je sobota da se vse certate pri svojih ,mi smo malega že dali spat zdaj pa pod tuš pa kakšen film pogledat pol pa spat . lepo preživite večer
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 20:13:10
|
|
|
|
maja1488
|
Misija 'Maša gre spat' uspešno zaključena. Zdej ji pa morem kaj majčk naročit, ker ji je že vse nekam ozko. Pa pomojem bom kaj za gušt še za malega vzela. Aja, pa jest bom šla zdaj v miru.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 20:21:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naša dva sta še pokonci,danes imata dovoljeno,ker se jutri- kao dolgo spi.Do pol sedmih,če rata. maja1488 kje pa naročaš majčke?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 24.1.2009 21:02:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čer! No, končno se malo javim. Sem imela norišnico zadje dneve... Vglavnem, vidim, da se samo o hrani opogovarjate. Pa jaz mojmu rečem: sama hrana jih je! On pa meni: vsaj s praznimi usti to povej lubi, hehehe! Naš princ je pa zbolel, tako da se bomo očitno zdaj borili z vročino... Upam da kmalu mine, ker sem totalno živčna, ko ima temperaturo. Ima namreč vročinske krče, tako da ko je on bolan sploh nič ne spimo- tudi če on zadrema Se ful bojim, da bom spala ko bo imel krč in ne bom mogla pravi čas ukrepat. Beda vglavnem Vam pa želim lep večer pa se tipkamo! Papa!
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 8:50:02
|
|
|
|
OliveOyl
|
So pa res lepe stvari,sam tudi jaz ne znam nemško. Od Esprit-a so full znižane,to sem najdla. FLASK_A čim prej se pozdravite in preženite tisto vročino.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.1.2009 9:03:05 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste, mene spet ful boli v spodnjem delu, in že celo jutro premišljujem kaj sem včeraj delala da me zdaj boli, pa že spet sem krvavela zdaj se je umerilo, danes pa ne bom nič delala, samo ležala bom, da ne bo kaj res narobe! sem govorila z eno kolegico, mi je povedala svojo izkušnjo, je imela isti problem in je rodila v 24 tednu, na žalost prezgodaj za malega in je umru mi je pa povedala da je imela isti problem kot ga imam jaz, in se ni dovolj mirkala tako da je šlo naprej1 po enem letu ko pa je spet zanosila je bila na strogem bolovanju in na bolniški celo nosečnost na koncu je rodila dvojčka in to zdrava tako da se moram res mirkat da ne bo kaj narobe! moj možek je šel zdajle v trgovino, ker včeraj ni hotel it, je šel pa danes!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:45:01
|
|
|
|
KatMat
|
jutro
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:46:34
|
|
|
|
KatMat
|
cveki pejd se mi mal dohtarjem pokazat....ni dobr...mi se hocmo s tabo do maja pogovarjat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat: saj sem bila pr svoji G. pa je rekla da naj počivam, počivam.... in da bom verjetno spet mal zakrvavela, tako da lahko samo počivam in ležim ter noge v zrak držim!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:48:29
|
|
|
|
majuška10
|
Dobro jutro vsem skupaj! Madonca ste pridne. jst pa spise pišem, pol pa ugotovim ,da smo se preselile že v drugi del majčic 2009. heehe Cveka 30 ali nebi mogoče poklicala zdravnika ali pa se šla vsaj pokazat, mene bi ful skrbelo, če bi se mi to zgodilo. Drugače pa res počivaj. Sam se mi zdi, da smo vse, ko se gre za druge, ful pametne, ko se pa nas osebno tiče, smo pa iste. Hitro pozabimo, kje je meja. Drugače sem pa imela v četrtek 3d pregled in je res super zadevca. Mali navihanček nama je jezik pokazal pol pa se z rokico zakril, tko da nisva nič več videla obrazka. Rada bi ga tle gor poslala sam ne vem kako. Drgač pa res lepo doživetje. pa še vse kaže ok, da bo z našim malim njokcam. ajd uživajte, jst bi spet kavooooo, pa spet nimam družbe ajd čau
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:53:00
|
|
|
|
OliveOyl
|
Cveka30 pejd se ti raje mal pokazat kam...pa pripravljena bodi,da te notri obdržijo. Pa zakaj ne ležiš ,daj ne seri veš da smo majčice in ne januarke. Vem kako je bilo pri meni... majuska čestitam za 3D UZ,slikce pa nimam pojma kako se gor da.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 25.1.2009 9:54:59 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:58:13
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka30 tud jaz mislim da bi se mogla it mal pokazat,ker pomoje ni glih normalno če spet krvaviš in maš bolečine Drugač pa če ti je g. rekla da strogo počivaj potem tud kuhaj NE in ne pospravljaj,pomoje te je to zdelalo včeraj... majuška10 čestitke za 3D uz. pa le daj nam gor filmček če se boš naučila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 9:59:11
|
|
|
|
KatMat
|
se kr strinjam z Oliveoyl....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:00:35
|
|
|
|
KatMat
|
res ni dobr znak da SPET krvavis pa pravs da te full boli....pejd no...ce ne zaradi sebe pejd zarad nas...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:01:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat res ni dobr znak da SPET krvavis pa pravs da te full boli....pejd no...ce ne zaradi sebe pejd zarad nas... predvsem zarad
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:02:27
|
|
|
|
OliveOyl
|
Cveka jaz sem ležala k cvek 1 mes.,še na WC me je blo strah it. Meni je že takoj rekla,da bom mogla v bolnico če se ne umiri.Hvala lepa,to je pa res tazadnje kar bi si želela. Ne misli da te kaj kregam al pa pametujem,sam skrbi me zate.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:04:13
|
|
|
|
KatMat
|
vse nas skrbi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sem že poklicala v ZD je ena fajn dežurna mi bo naredila UZ, se pišemo ko pridem če pridem nazaj! cao!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.1.2009 10:16:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem že poklicala v ZD je ena fajn dežurna mi bo naredila UZ, se pišemo ko pridem če pridem nazaj! cao! ja le sporoči
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?