emi*
|
Dan! Malo po dolgem času.Ma vse več se ubadam z Ines,bolj malo sem gor na računalniku.Moram jo nonstop opazovat,ker že beži,se že kar prevrača,sploh ni pri miru,tudi že sedi napol. Malo se še gunca,jo kar med poušterje vtaknem. MTY-sem ti že napisala za pregled 21.1. zrasla samo 64,5 in za 330g,nič skoraj a zdravnica pravi,da to ni nič takega,da saj je zdrava in ni suha,da ji nič ne manjka. Da bi bla pri kaki drugi bi mi rekla da naj jo bašem s hrano.Ma kdo bi jih razumel. Drugače vse ok,full poje pa mi ni jasno kako se nič ne zredi.Naslednji pregled ma komaj,ko bo stara 9 mesecev,moram jo naročit mesec prej. mi tudi pomaga bolj švoh,kot da sam živi,ko muha brez glave.Ma sem ga en dan prisilila,da je zjutraj vstal,ko ga j .Kaj me briga,da bom jaz vedno hop zjutraj,ko se Ines zbudi.Dobila sem fešto in trebuh me je bolel,no ne tolko,da ne bi mogla vstat,sem lepo zaglumla zjutraj ob 9h,da me full boli in je moral gospod vstat. Mi je prinesel zajtrk v posteljo,Ines preoblekel in mi prinesel kašico,da jo nahranim,tako,da sem ji pol jaz dala pol pa on,ko sem jaz jedla zajtrk. Ne grem se več tega,da bom tudi jaz non stop sama vse delala,nema više. Naj se že enkrat navadi,da ni sam.
|