pf
|
Petra upam, da ti mine zobobol čimprej. Tia Mai je taki cartek. Pravi lepotec. Meta superca za osebno. Ti verjamem, da jo hodiš gledat, jaz bi jo tudi. Saraya no vidiš, da lepo spančka v kinderpetu. Kar dajaj jo v kinderpet spat, se bo bolj naspala. Včasih se pač malo pomatra čez dan preden zaspi, ampak če se mi zdi, da je zaspana vztrajam in itak da zaspi po petih minutah sigurno. Zdaj tak lepo spančka že. Sem ji pustila jantarjevo ogrlico gor, da vidim nočni učinek. Če sploh je kaki. Po moje, da izraščanje zobkov je najbolj dejavno ravno ponoči, čez dan bi samo nekaj grizla in včasih tečka. S calgelom sem ob šestih fajn pomasirala, pa ogrlico dala nazaj po kopanju. Bom pa malo pogledala, da bo vse ok. Samo naša ogrlica ni dolga, glih fajn okrog vratu ji pride. Smo bili v Mariboru. Zamenjala sem si nikice za druge, pa naši miški kupila adidaske. Malo je bilo razlike v ceni med prejšnjimi in temi, ki jih imam sedaj, pa nekaj sem doplačala. Številko 18 sem ji vzela. A ima katera pojma kdaj ji bo to načeloma prav? Zdaj še ima nekaj lufta. Centimeter in pol do dva. Tak so lepi. Ati jo je sprehajal, mami pa kupovala. Potem sem šla še v Mullerja po plenice, sokce, čistila, sladkarije, čaje, mehčalce itd., itd. V glavnem stotka je šla pa, pa. No samo smo pa imeli kaj nesti v avto. Sem kar dvakrat plačala. Prvič in nesla v avto, pa še drugič in nesla v avto. Pa v C&A sem šla. Sem ji kupila tri bodije za poleti. So bili taki lepi, pa ugodni. Trije za 4.50 €, pa en slinček iz PVC materiala, ampak mehki. Tisti trdi, ki imajo spodaj zavihke še niso za take male se mi zdi. Sem ga kupila zadnjič od Tommee Tippee, ampak okrog vratu še ni za take pikece. Saj tudi piše se mi zdi gor na navodilih od šest mesecev, se ne spomnim več. Trdo je.
|