|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
23.1.2009 23:54:22   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

evo še slikice:

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Slikca mojga sončka:

user posted image

Ma kolk jst rada gledam te male hroščke.... ma kok sta lušna, noo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.1.2009 23:56:21   
Lara Croft
điz... ma kdaj je ratala ura polnoč? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.1.2009 23:57:53   
Lara Croft
haha.... sem klikala po teh smajlijih, ki zdej po novem, mi napiše kaj kateri predstavlja... user posted image ta je zmeden....

Neposredna povezava do sporočila: 728
24.1.2009 9:36:25   
pf
Jutro punce. Kak lep sonček je. Superca.
Puhica pozdravljena. Grozljivka je tole pri tvojem porodu, ampak samo da je vse dobro z vama. Luškanega fantka imaš.
Lana Jon je tak cartek. Lepa slikca.
Gold fish in Saraya hvala za informacije o delovnem času. user posted image   user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
24.1.2009 13:37:55   
tia
evo to pa je naš sonček

user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.1.2009 13:41:28   
gold fish

Punce zdravo-
Tudi jaz sem septemberka, sicer rodila 28.8.2008, čeprav sem imela rok septembra.

ooooo, si le prišla user posted image

dobrodošla user posted image , pa čestitke za tvojega junaka...user posted image

... tisto o cr..pa si kar živo predstavljam... sem bila že 2x..prvič urgentni..sedaj napovedano....sem tudi hotela isto kot ti v lokalni, ampak sem se hvalabogu odločila za splošno.... sem z eno  gin. imela izčrpen pogovor o tem...in vem, da sem naredila pravuser posted image

.....pa še to...res je priden ta tvoj Žan....user posted image

...pa še se kaj oglašaj....

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.1.2009 13:42:13   
gold fish

Ja gloria je se kar dogajal.

A vas lahko vprašam, tiste ki še dojite, kako dolgo se vam doji na vsaki joški. Men je ful čudn ker se mi nekje po treh minutah odstrani kao da ma dost, pol ga pa hočem nazaj dat se pa začne pritoževat, pa vse ostalo je potem bolj zanimivo kot pa joška. Čudno za fanta user posted image  ampak tko je

moj prvi je bil isti, pa je imel/dobil dovolj....

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.1.2009 13:44:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

evo še slikice:

user posted image

user posted image

...lep fantekuser posted image user posted image user posted image

se kar podpišem..user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.1.2009 13:49:57   
gold fish

Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR  

..bi ti lahko katera to potrdila....se bo mogoče sama javlauser posted image

..jaz sem prvič imela urgentni cr, sedaj v drugo sem pa jaz rekla za njega že vnaprej in mi moj gin. sploh ni kompliciral..... na koncu se je izkazalo, da bi mi ga itak morali naredit tudi če bi šla vaginalno poskušat...pa sem si vsaj tiste muke prišparala.....

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.1.2009 13:51:24   
gold fish

Slikca mojga sončka:

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kaki lubekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.1.2009 14:10:10   
gloria

Slikca mojga sončka:

user posted image

user posted image user posted image user posted image ....ma rad rokicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.1.2009 14:11:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Moj čebelček ima pa od danes osebno izkaznico... Jo hodim kar gledat, tolk se mi fajn zdiuser posted image

o lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.1.2009 14:12:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: tia

evo to pa je naš sonček

user posted image

....cartkan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.1.2009 14:15:06   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR  

..bi ti lahko katera to potrdila....se bo mogoče sama javlauser posted image

..jaz sem prvič imela urgentni cr, sedaj v drugo sem pa jaz rekla za njega že vnaprej in mi moj gin. sploh ni kompliciral..... na koncu se je izkazalo, da bi mi ga itak morali naredit tudi če bi šla vaginalno poskušat...pa sem si vsaj tiste muke prišparala.....

..jaz se javljam na to izjavo....ob 13 mi je voda šla...ob 02.30 so se pa končno odločli za CR in če takrat ne bi bilo mojga zraven in jih je kr na oštro bi me še v nedogled matrali...ma fajn pa je da se res vse hiter pozabiuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.1.2009 14:15:56   
gloria
Saraya tvojr pupe so pa si ful podobneuser posted image user posted image user posted image user posted image

...bežim kuhat dobim obiskeuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.1.2009 14:42:17   
arabela*
dober danuser posted image
Mi pa smo že bili pridni.Smo že šli zjutraj v ainkauf,pospravili,se najedli,zdaj pa sem sama s user posted image user posted image doma.user posted image  je odšel na dirko.Komaj mi je uspelo pospravit,malečka je bila tako tečna že,za znoret.Danes sem jo prvič dala popoldan spat,kar v kinderpet.Najprej sem jo dala v njen ležalnik,pa kot običajno flaško v usta,ko je zaspala,pa sem jo prestavila v kinderpet.In sedaj tako sladko tam spiuser posted image .
Jaz pa utrujena,ko user posted image ,me noge spet tako bolijo,da komaj stojim.
user posted image je ponoči spet 4krat jedla,madonca,je pravi jedecuser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.1.2009 14:43:30   
arabela*
Zdaj pa se grem za 10 min spravit pod odejo,potem pa bom verjetno torto naredilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.1.2009 16:18:20   
gold fish
...mi smo pa danes prvič korenčkovo kašico jedli - hippovo.....

aja, sem pozabila včeraj napisat...sem v A kupila Aptamil1 in mu ga danes naredila.....je dosti bolj gost kot ta kupljen pri nas v lekarniuser posted image ..... stane pa tista 800g pakunga 12,45€  A ve mogoče katera koliko je pri nas v Mullerju?

Meta, ti si nekaj o Aptamil AR pisala, da nisi vedela user posted image ..se ne spomnim točno kaj...al da jih je več....no sem v A včeraj pogledala imajo 2, stane pa okrog 10€ 800g...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.1.2009 16:47:05   
arabela*
user posted image ,AR imajo v Avstriji še dvojko,pri nas pa neuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.1.2009 18:08:09   
arabela*
tak,jaz pa sem ravnokar torto naredila in to sadno(banana,ananas,pa krema zrave in veeeeeeeeeeeeliko smetane)......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.1.2009 19:02:14   
arabela*
nobene ni??user posted image
nič,pol pa grem počasi user posted image user posted image rihtat

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.1.2009 19:10:40   
petra1978
Čer!

Da se malo javim. Danes ravno nisem pri volji, me je celo noč bolel zob kot hudič in sem šla zjutraj k dežurnemu zobozdravniku, pa ni nič kaj rešil. Še zdaj me boli, fora pa je v tem, da sploh ne znam povedat kateri zob, ker me že cela desna stran boli. Z uho vred.user posted image
Smo pa bili danes na obisku pri Gašperju (1 leto) in sem se imela prav fino, tako da sem celo malo pozabila na bolečino.

Gloria, sem ti poslala.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.1.2009 19:31:25   
pf
Petra upam, da ti mine zobobol čimprej.
Tia Mai je taki cartek. Pravi lepotec.
Meta superca za osebno. Ti verjamem, da jo hodiš gledat, jaz bi jo tudi.
Saraya  no vidiš, da lepo spančka v kinderpetu. Kar dajaj jo v kinderpet spat, se bo bolj naspala. Včasih se pač malo pomatra čez dan preden zaspi, ampak če se mi zdi, da je zaspana vztrajam in itak da zaspi po petih minutah sigurno. Zdaj tak lepo spančka že. Sem ji pustila jantarjevo ogrlico gor, da vidim nočni učinek. Če sploh je kaki. Po moje, da izraščanje zobkov je najbolj dejavno ravno ponoči, čez dan bi samo nekaj grizla in včasih tečka. S calgelom sem ob šestih fajn pomasirala, pa ogrlico dala nazaj po kopanju. Bom pa malo pogledala, da bo vse ok. Samo naša ogrlica ni dolga, glih fajn okrog vratu ji pride.
Smo bili v Mariboru. Zamenjala sem si nikice za druge, pa naši miški kupila adidaske. Malo je bilo razlike v ceni med prejšnjimi in temi, ki jih imam sedaj, pa nekaj sem doplačala. Številko 18 sem ji vzela. A ima katera pojma kdaj ji bo to načeloma prav? Zdaj še ima nekaj lufta. Centimeter in pol do dva. Tak so lepi. Ati jo je sprehajal, mami pa kupovala. Potem sem šla še v Mullerja po plenice, sokce, čistila, sladkarije, čaje, mehčalce itd., itd. V glavnem stotka je šla pa, pa. No samo smo pa imeli kaj nesti v avto. Sem kar dvakrat plačala. Prvič in nesla v avto, pa še drugič in nesla v avto. Pa v C&A sem šla. Sem ji kupila tri bodije za poleti. So bili taki lepi, pa ugodni. Trije za 4.50 €, pa en slinček iz PVC materiala, ampak mehki. Tisti trdi, ki imajo spodaj zavihke še niso za take male se mi zdi. Sem ga kupila zadnjič od Tommee Tippee, ampak okrog vratu še ni za take pikece. Saj tudi piše se mi zdi gor na navodilih od šest mesecev, se ne spomnim več. Trdo je.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.1.2009 19:36:21   
arabela*
pf,ja res je lepo spala v kinderpetu in to celo uro.user posted image
Naša ogrlica je tudi fajn kratka.Sem slišala,da fajn pomaga za zobke tudi olivno olje in klinčki in potem masirašuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.1.2009 19:42:50   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: tia

evo to pa je naš sonček

user posted image

Še en lepotecuser posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?