|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
23.1.2009 21:49:25   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

evo še slikice:

user posted image

user posted image

...lep fantekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.1.2009 21:51:49   
gloria
pinka1 a nisi tudi ti čvekala z nami ko smo še bileuser posted image .....kr pridruži seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.1.2009 21:54:10   
Lara Croft
PUnce... ma kako se vi zmenite s svojimi.... ve bi rade na nek način nekaj naredile, ker se vam zdi tako prav, njemu se pa to ne zdi prav in bi drugače?

Đizus, midva sva danes imela borbo glede spanja...

Je danes prvič, od kar sem jo začela dajat budno v pojslico malo jokcala... pa valda, da je nisem pustila samo dol, ampak sem ji najprej probala dudo dat... po nekaj sekundah sem jo pa dvignila... to ene trikrat..... pa je tudi na rokah jokala, ker je bila preveč zaspana in se ni mogla umirit...

Je tam stal na vratih in jo žalostno gledal, v glavem je hotel, da mi zaspi na rokah... ko nisem hotla, je rekel, da če jo lahko dam njemu... pa nisem hotela... je bil kr jezen,da sem ga kar skenslala in mu nisem pustila, da se pocrta s svojo hčerko. Jaz pa sem vedela, da jo bo uspaval na rokah... Ma ne vem no, meni se zdi prav tako, da se nauči zaspat sama, pa še dobro ji gre.... zdej pa, ko jo bo on dajal spat, da jo bo cartal na rokah, ko jo bom jaz pa jo bom dala v pojslico... to pa ne bo glih v redu....

Pol, ko se mi je pomirila na rokah, sem jo spet dala dol in je v par minutkah zaspala...

Je bla pa že prej tako zaspana, da je v stočku zaspala med tem, ko sem ji flaško pripravljala... in je on komentiral... ma joj, kar sama je zaspala tam.... joj, kr sama...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.1.2009 21:57:23   
Marsy
Sem vam že včeraj hotela odgovorit, pa mi je skos neki blokiral. Hvala za debato o tem, koliko se dojenčki nalezejo. Vem toliko kot prej user posted image .

Midve si močno želiva, da ostaneva zdravi. Oči je dons boljš, bil pa je 6 dni čist bogi. Dons je pa šel na kontrolo in je dohtar delal skor s 40 vročine in ni nič mogel, tko da mu je sam bolnišku zaključil.

Drugač pa ta teden začenjava z eno program hujšanja, ker ima plan do poletja precej 'dol vržt', ker se poroči. Tko da je to za obe izziv. Meni za napotke in moralno podporo, njej pa za pogum in vztrajnost.

Spet sem pozabila, kaj sem hotla včer povedat in spet vprašat...

Drugač pa naša pupa od rojstva spi v posteljici 60x120.
Najboljš pa se počuti v najini 200x200 user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.1.2009 22:05:23   
puhica13
Lara,

pri nas je enako. Takrat ko mali čez dan premalo spi in je zvečer tako zmatran, da bi se on mal guncal, pa čeprav je navajen sam v posteljici zaspat. In takrat valda neki minut mal jokca oz. bolj jamra v posteljici in moj dečko  je že zraven, da pa bi ga raje on ven vzel pa mal popestkovuser posted image . Moje mnenje je, da če se je navadila sama zaspati v posteljici pa četudi malo jokca, poskusita to nadaljevati, res pa je da pridejo dnevi, ko pa  user posted image  sam ne more zaspat, takrat pa ga je potrebno malo pockrlat, da bo zaspal.

Je pa tko bilo pri nas na začetku. Jaz sem stala zraven posteljice tudi po uro in pol da je mali zaspal sam, pa ga božala, pa lupčkala in se je obneslo. Ko pa je bil moj user posted image  na vrsti za uspavanje pa je vzel easy way out. V naročje pa guncat. Tako , da sva imela midva na koncu borbe da sva ga uspavala na isti način.  Ampak se splača mal potrudit.!!

Neposredna povezava do sporočila: 705
23.1.2009 22:13:12   
Lara Croft
poskusita to nadaljevati

hehe... poskusita... user posted image

Ma sej sem zraven, jo božam, lubčkam... počakam da zaspi, sploh ni sama.... tisto, kar je pojokcala pa sploh ni bil tapravi jok...
Pa v naročje sem jo vzela, sem jo pa dala nazaj notri, ko se je pomirila...

eh..

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.1.2009 22:22:19   
puhica13
 Lara,

pa seveda to ni jok, sam desci to ne znajo ločit.
Naši user posted image  znajo že mal potarnat, pa mal brundat sam da bi jih mal po naročju nosil. Tisti pravi jok pa takoj slišiš ko je user posted image  lačen, al pa res tako zaspan da sam ne more zaspat al pa če ga kaj daje.
Žal pa desci še niso šli skozi to šolo. Tudi moj še ne zna ločit. Ga raj takoj v naročje vzame da je čim prej mir, pa da on lahko mal fuzbal pogleda .

Neposredna povezava do sporočila: 707
23.1.2009 22:40:07   
meta21
lana, kuku

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.1.2009 22:41:19   
lana17
Puhica 13, pozdravljena!

kako to, da si imela dogovorjen CR, jaz sem tud imela medeninčno, pa mi ga niso hotli nardit...

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 709
23.1.2009 22:43:56   
lana17

Ja gloria je se kar dogajal.

A vas lahko vprašam, tiste ki še dojite, kako dolgo se vam doji na vsaki joški. Men je ful čudn ker se mi nekje po treh minutah odstrani kao da ma dost, pol ga pa hočem nazaj dat se pa začne pritoževat, pa vse ostalo je potem bolj zanimivo kot pa joška. Čudno za fanta user posted image  ampak tko je

Ne boš vrjela, ampak pri men je isto...zato pa hoče nonstop jest...mislim, da s enikoli ne naje do konca...kaj čmouser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 710
23.1.2009 22:47:26   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

lana, kuku

kuku, Metauser posted image

Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 711
23.1.2009 22:49:36   
Lara Croft
haha lana.... vedno znova se lotim brat tudi tvoj poddpis... haha

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 712
23.1.2009 22:49:52   
lana17
Mi smo šli danes pogledat dva tedna staro punčko...ja, s fulom zgodaj...ampak na željo mamice...babuške, jaz sem že čist pozabla kako majhen je bil Jon...kaka mala štručka je...ja nisem mogla vrjet...pa tak cortek...

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.1.2009 22:49:57   
puhica13
Lana ne vem zakaj, verjetno zato, ker sem imela pred to nosečnostjo splav, pa v bistvu mi je sam gin. to svetoval, češ da se otrok manj matra in pa da ne bo še kakšnega vakumskega poroda .
Kako pa je šlo pri tebi. A si uredu rodila a je bilo hudo.

Jaz bi raje rodila naravno, vendar po drugi strani ne veš kako se bo odvijalo.
Aja pa vprašanje je še kje si rodila. Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR  

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 714
23.1.2009 22:50:37   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

haha lana.... vedno znova se lotim brat tudi tvoj poddpis... haha

ma je dolguser posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 715
23.1.2009 22:57:16   
lana17

Lana ne vem zakaj, verjetno zato, ker sem imela pred to nosečnostjo splav, pa v bistvu mi je sam gin. to svetoval, češ da se otrok manj matra in pa da ne bo še kakšnega vakumskega poroda .
Kako pa je šlo pri tebi. A si uredu rodila a je bilo hudo.

Jaz bi raje rodila naravno, vendar po drugi strani ne veš kako se bo odvijalo.
Aja pa vprašanje je še kje si rodila. Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR  

me je blo strah rodit po naravni...me je blo strah rodit s CR...mi je G rekel, da najprej probajo po naravni poti, če pa ne gre pa naredijo CR...sem prek vez se poskušala dogovorit za CR, pa sem bla naročena na pregled, da vidijo,  kolk je možnosti za dogovorjen CR...no, pa je moje dete hotlo pridit na svet mal prej in me je rešil vseh dilem in strahov...ne ni blo tolk hudo, ker sam porod ni trajal dolgo...popadki pa bolijo k sam hudič...mislim na tiste, ko so mi predrl, da je voda odtekla...ampak, takoj pozabljeno, ko zagledaš prečudovito bitje, ki je rastlo v tebi in končno tu pred teboj...joj kak fajnn občutki...tak lepo

Rousseau

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.1.2009 22:58:19   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

evo še slikice:

user posted image

user posted image

...lep fantekuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tile naši otročki so res tak cortkani...človk jih bi kr pojedu

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.1.2009 23:06:33   
lana17
Slikca mojga sončka:

user posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 718
23.1.2009 23:07:33   
lana17
Že vse spite? Nočka...jaz grem tud spat

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.1.2009 23:08:16   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Najboljš pa se počuti v najini 200x200 user posted image

pri nas tudi

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.1.2009 23:08:38   
arabela*
naša pupa še zdaj spiuser posted image ,nič ni jedla in je kupček ne more zbudituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 721
23.1.2009 23:09:13   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Že vse spite? Nočka...jaz grem tud spat

jst tut user posted image
moram še marijo uspavat
je še zmeraj pr men na rokah

NOČKO

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 722
23.1.2009 23:13:50   
arabela*
nič grem v posteljo k ostalim..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 723
23.1.2009 23:17:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Slikca mojga sončka:

user posted image

Jonko bonbonko!!!! Kolk dobra slikca!!!! Mene boš ti počas nekam poslala s temi mojimi vzdevki, ne?user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 724
23.1.2009 23:22:59   
meta21
Moj čebelček ima pa od danes osebno izkaznico... Jo hodim kar gledat, tolk se mi fajn zdiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?