Lara Croft
|
PUnce... ma kako se vi zmenite s svojimi.... ve bi rade na nek način nekaj naredile, ker se vam zdi tako prav, njemu se pa to ne zdi prav in bi drugače? Đizus, midva sva danes imela borbo glede spanja... Je danes prvič, od kar sem jo začela dajat budno v pojslico malo jokcala... pa valda, da je nisem pustila samo dol, ampak sem ji najprej probala dudo dat... po nekaj sekundah sem jo pa dvignila... to ene trikrat..... pa je tudi na rokah jokala, ker je bila preveč zaspana in se ni mogla umirit... Je tam stal na vratih in jo žalostno gledal, v glavem je hotel, da mi zaspi na rokah... ko nisem hotla, je rekel, da če jo lahko dam njemu... pa nisem hotela... je bil kr jezen,da sem ga kar skenslala in mu nisem pustila, da se pocrta s svojo hčerko. Jaz pa sem vedela, da jo bo uspaval na rokah... Ma ne vem no, meni se zdi prav tako, da se nauči zaspat sama, pa še dobro ji gre.... zdej pa, ko jo bo on dajal spat, da jo bo cartal na rokah, ko jo bom jaz pa jo bom dala v pojslico... to pa ne bo glih v redu.... Pol, ko se mi je pomirila na rokah, sem jo spet dala dol in je v par minutkah zaspala... Je bla pa že prej tako zaspana, da je v stočku zaspala med tem, ko sem ji flaško pripravljala... in je on komentiral... ma joj, kar sama je zaspala tam.... joj, kr sama...