Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 21:49:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 evo še slikice: ...lep fantek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 21:51:49
|
|
|
|
gloria
|
pinka1 a nisi tudi ti čvekala z nami ko smo še bile .....kr pridruži se
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 21:54:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
PUnce... ma kako se vi zmenite s svojimi.... ve bi rade na nek način nekaj naredile, ker se vam zdi tako prav, njemu se pa to ne zdi prav in bi drugače? Đizus, midva sva danes imela borbo glede spanja... Je danes prvič, od kar sem jo začela dajat budno v pojslico malo jokcala... pa valda, da je nisem pustila samo dol, ampak sem ji najprej probala dudo dat... po nekaj sekundah sem jo pa dvignila... to ene trikrat..... pa je tudi na rokah jokala, ker je bila preveč zaspana in se ni mogla umirit... Je tam stal na vratih in jo žalostno gledal, v glavem je hotel, da mi zaspi na rokah... ko nisem hotla, je rekel, da če jo lahko dam njemu... pa nisem hotela... je bil kr jezen,da sem ga kar skenslala in mu nisem pustila, da se pocrta s svojo hčerko. Jaz pa sem vedela, da jo bo uspaval na rokah... Ma ne vem no, meni se zdi prav tako, da se nauči zaspat sama, pa še dobro ji gre.... zdej pa, ko jo bo on dajal spat, da jo bo cartal na rokah, ko jo bom jaz pa jo bom dala v pojslico... to pa ne bo glih v redu.... Pol, ko se mi je pomirila na rokah, sem jo spet dala dol in je v par minutkah zaspala... Je bla pa že prej tako zaspana, da je v stočku zaspala med tem, ko sem ji flaško pripravljala... in je on komentiral... ma joj, kar sama je zaspala tam.... joj, kr sama...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 21:57:23
|
|
|
|
Marsy
|
Sem vam že včeraj hotela odgovorit, pa mi je skos neki blokiral. Hvala za debato o tem, koliko se dojenčki nalezejo. Vem toliko kot prej . Midve si močno želiva, da ostaneva zdravi. Oči je dons boljš, bil pa je 6 dni čist bogi. Dons je pa šel na kontrolo in je dohtar delal skor s 40 vročine in ni nič mogel, tko da mu je sam bolnišku zaključil. Drugač pa ta teden začenjava z eno program hujšanja, ker ima plan do poletja precej 'dol vržt', ker se poroči. Tko da je to za obe izziv. Meni za napotke in moralno podporo, njej pa za pogum in vztrajnost. Spet sem pozabila, kaj sem hotla včer povedat in spet vprašat... Drugač pa naša pupa od rojstva spi v posteljici 60x120. Najboljš pa se počuti v najini 200x200
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:05:23
|
|
|
|
puhica13
|
Lara, pri nas je enako. Takrat ko mali čez dan premalo spi in je zvečer tako zmatran, da bi se on mal guncal, pa čeprav je navajen sam v posteljici zaspat. In takrat valda neki minut mal jokca oz. bolj jamra v posteljici in moj dečko je že zraven, da pa bi ga raje on ven vzel pa mal popestkov . Moje mnenje je, da če se je navadila sama zaspati v posteljici pa četudi malo jokca, poskusita to nadaljevati, res pa je da pridejo dnevi, ko pa sam ne more zaspat, takrat pa ga je potrebno malo pockrlat, da bo zaspal. Je pa tko bilo pri nas na začetku. Jaz sem stala zraven posteljice tudi po uro in pol da je mali zaspal sam, pa ga božala, pa lupčkala in se je obneslo. Ko pa je bil moj na vrsti za uspavanje pa je vzel easy way out. V naročje pa guncat. Tako , da sva imela midva na koncu borbe da sva ga uspavala na isti način. Ampak se splača mal potrudit.!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:13:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
poskusita to nadaljevati hehe... poskusita... Ma sej sem zraven, jo božam, lubčkam... počakam da zaspi, sploh ni sama.... tisto, kar je pojokcala pa sploh ni bil tapravi jok... Pa v naročje sem jo vzela, sem jo pa dala nazaj notri, ko se je pomirila... eh..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:22:19
|
|
|
|
puhica13
|
Lara, pa seveda to ni jok, sam desci to ne znajo ločit. Naši znajo že mal potarnat, pa mal brundat sam da bi jih mal po naročju nosil. Tisti pravi jok pa takoj slišiš ko je lačen, al pa res tako zaspan da sam ne more zaspat al pa če ga kaj daje. Žal pa desci še niso šli skozi to šolo. Tudi moj še ne zna ločit. Ga raj takoj v naročje vzame da je čim prej mir, pa da on lahko mal fuzbal pogleda .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:40:07
|
|
|
|
meta21
|
lana, kuku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:41:19
|
|
|
|
lana17
|
Puhica 13, pozdravljena! kako to, da si imela dogovorjen CR, jaz sem tud imela medeninčno, pa mi ga niso hotli nardit...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:43:56
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 Ja gloria je se kar dogajal. A vas lahko vprašam, tiste ki še dojite, kako dolgo se vam doji na vsaki joški. Men je ful čudn ker se mi nekje po treh minutah odstrani kao da ma dost, pol ga pa hočem nazaj dat se pa začne pritoževat, pa vse ostalo je potem bolj zanimivo kot pa joška. Čudno za fanta ampak tko je Ne boš vrjela, ampak pri men je isto...zato pa hoče nonstop jest...mislim, da s enikoli ne naje do konca...kaj čmo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:47:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 lana, kuku kuku, Meta
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:49:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
haha lana.... vedno znova se lotim brat tudi tvoj poddpis... haha
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:49:52
|
|
|
|
lana17
|
Mi smo šli danes pogledat dva tedna staro punčko...ja, s fulom zgodaj...ampak na željo mamice...babuške, jaz sem že čist pozabla kako majhen je bil Jon...kaka mala štručka je...ja nisem mogla vrjet...pa tak cortek...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:49:57
|
|
|
|
puhica13
|
Lana ne vem zakaj, verjetno zato, ker sem imela pred to nosečnostjo splav, pa v bistvu mi je sam gin. to svetoval, češ da se otrok manj matra in pa da ne bo še kakšnega vakumskega poroda . Kako pa je šlo pri tebi. A si uredu rodila a je bilo hudo. Jaz bi raje rodila naravno, vendar po drugi strani ne veš kako se bo odvijalo. Aja pa vprašanje je še kje si rodila. Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:50:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft haha lana.... vedno znova se lotim brat tudi tvoj poddpis... haha ma je dolg
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:57:16
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 Lana ne vem zakaj, verjetno zato, ker sem imela pred to nosečnostjo splav, pa v bistvu mi je sam gin. to svetoval, češ da se otrok manj matra in pa da ne bo še kakšnega vakumskega poroda . Kako pa je šlo pri tebi. A si uredu rodila a je bilo hudo. Jaz bi raje rodila naravno, vendar po drugi strani ne veš kako se bo odvijalo. Aja pa vprašanje je še kje si rodila. Vem da v nekaterih porodnišnicah se izogibajo CR me je blo strah rodit po naravni...me je blo strah rodit s CR...mi je G rekel, da najprej probajo po naravni poti, če pa ne gre pa naredijo CR...sem prek vez se poskušala dogovorit za CR, pa sem bla naročena na pregled, da vidijo, kolk je možnosti za dogovorjen CR...no, pa je moje dete hotlo pridit na svet mal prej in me je rešil vseh dilem in strahov...ne ni blo tolk hudo, ker sam porod ni trajal dolgo...popadki pa bolijo k sam hudič...mislim na tiste, ko so mi predrl, da je voda odtekla...ampak, takoj pozabljeno, ko zagledaš prečudovito bitje, ki je rastlo v tebi in končno tu pred teboj...joj kak fajnn občutki...tak lepo
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 22:58:19
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 evo še slikice: ...lep fantek tile naši otročki so res tak cortkani...človk jih bi kr pojedu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:06:33
|
|
|
|
lana17
|
Slikca mojga sončka:
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:07:33
|
|
|
|
lana17
|
Že vse spite? Nočka...jaz grem tud spat
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:08:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Najboljš pa se počuti v najini 200x200 pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
naša pupa še zdaj spi ,nič ni jedla in je kupček ne more zbudit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:09:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Že vse spite? Nočka...jaz grem tud spat jst tut moram še marijo uspavat je še zmeraj pr men na rokah NOČKO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:13:50
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem v posteljo k ostalim..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:17:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Slikca mojga sončka: Jonko bonbonko!!!! Kolk dobra slikca!!!! Mene boš ti počas nekam poslala s temi mojimi vzdevki, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 23.1.2009 23:22:59
|
|
|
|
meta21
|
Moj čebelček ima pa od danes osebno izkaznico... Jo hodim kar gledat, tolk se mi fajn zdi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?