Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:51:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf [Saraya kako ti je šlo na izpitu? vredu,hvala,vse znala ...dobre ste z Petro da se lahk učite zraven otrok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:52:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo tud imeli posvetovalnico in cepljenje danes. so nam rekli,da naj kar z zelenjavnimi juhicami začnemo in mesekom.... ...ej to vse skupi naenkrat ali vsako posebi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:13:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer punce! Sem ravno gledala vreme - za četrtek sicer ne bo take jasnine kot prejšnjič, ampak nekega dežja pa (baje) tudi ne. Tako da: jaz se prijavim za Tivoli! Upam, da vas tokrat več uspe priti!! Drugače pa sem kar malo fouš vsem, ki že pridno uvajate GH. Midve imava stroga navodila, da zaradi alergije tudi dan pred 6. mesecem ne smeva začeti. Ampak bova pa začeli zato na zelo lep dan: 8.3.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:30:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tko da svečano obljubljam; tretji bo, če ga dobimo po puberteti lepo vzgojenega. Eh dej no dej, mal mazohista pa tud morš bit... No ja, to al pa na tajsko ko Angelina
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:37:55
|
|
|
|
leda
|
Eh dej no dej, mal mazohista pa tud morš bit. bah. zdej se nam je še uspavanje ferdirbalo; tko da že dva dni traja tut po eno uro. gor pa dol, pa duda, pa jošk, pa mal objet... mala pa vriska...sam uživam pa ne, tko da mazohizem odpade. sem pa kr na izi; dobrodošli flegmatiki;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:40:52
|
|
|
|
leda
|
in še ledine kučne čarolije za doječe mame: polento skuhaš v jabolčnem soku (1 : 3,5). zmešaš zraven par žlic kokosove moke in zliješ v model po želji. posuješ s kokosovo moko, malo počakaš in poješ (moj primer) ali postrežeš (primer malo manj požrešnih). zdej greva pa en film na laptop pogledat...tko da do jutrišnji monologov adijo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:43:18
|
|
|
|
meta21
|
Jaz pa sem danes poklicala na pediatrično kliniko in rekla, da nas jutri ne bo...pa so rekli: Prav! Tako, da jutri šibamo v Prlekijo... Ene 2 stvari sta še v zraku in če se bo izteklo vsaj približno po (mojih) pričakovanjih, pridem že v sredo v MB. Gold fish, bubi, Saraya, pf (ti maš mal dlje, ne?), (če) kateri je do kave, mi povejte kam in kdaj naj pridem. Mb sicer ni ravno moja jača strana ampak, če se bo 1 od unih 2 stvari iztekla ok bom imela spremstvo in ne bo noben problem, drugače pa tudi najdem... Pridem pa iz Ptujske strani...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:46:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda in še ledine kučne čarolije za doječe mame: polento skuhaš v jabolčnem soku (1 : 3,5). zmešaš zraven par žlic kokosove moke in zliješ v model po želji. posuješ s kokosovo moko, malo počakaš in poješ (moj primer) ali postrežeš (primer malo manj požrešnih). In jaz se sprašujem kako skupaj pašeta korenček in jabolko Veš kaj, jaz bom namesto v Prlekijo prišla kar k tebi za kakšen teden...mam občutek, da bom kljub moji servisa potrebni ščitnici uspela kakšen gramček zgubit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:47:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nobene čvekice ni, jaz imam pa res srečo, da se prijavim stalno takrat, ko ni nobene. jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:48:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo tud imeli posvetovalnico in cepljenje danes. so nam rekli,da naj kar z zelenjavnimi juhicami začnemo in mesekom.... to je blo 3 cepljenje ...mi pa v sredo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:51:01
|
|
|
|
leda
|
Jaz pa sem danes poklicala na pediatrično kliniko in rekla, da nas jutri ne bo...pa so rekli: Prav super! uspavanje taprve še traja, tko da mam še par minut. in sem te glih hotla vprašat kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:51:43
|
|
|
|
leda
|
to je blo 3 cepljenjeuser posted image ...mi pa v sredo... tut mi. plus rota. že zdaj vem, da bom kvihtala... uh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:53:26
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz mam pa biskvit pečen, ohlajen,.....zdaj ga po pa lepo na 3 dele prerezal, da mami kaj ne zaj .. ...je pa pred tem naredil že nuteline žepke...sedaj so v pečici.... .... ....pol pa naj človek shujša .......kak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:54:19
|
|
|
|
leda
|
Veš kaj, jaz bom namesto v Prlekijo prišla kar k tebi za kakšen teden...mam občutek, da bom kljub moji servisa potrebni ščitnici uspela kakšen gramček zgubituser posted image ti kar pridi. mamo radi goste kuho za alergike (ki obenem tudi kile kopni) mam pa že v malem prstu. le moja mati in oče, ki sta bolj stare šole na naših kosilih mal vzdihujeta v smislu: "oh, vi pa zdravo jeste" in zraven zelo slow foodovsko žvečita zelenin pire (zmešan s paličnim ). ampak to sta tut že prej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:57:04
|
|
|
|
gold fish
|
...danes sem vozila testnega max-a.......mi je všeč ... ..zdaj pa še edina dilema ...al bencinca al pa dizla ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:58:09
|
|
|
|
leda
|
.pol pa naj človek shujšauser posted image .......kakuser posted image mene rahlo skrbi nehanje dojenja. ker sej hvalim dieto, ampak tut pri taprvi sem kar kopnela. doker se je polno dojila. potem pa so moje (požrešne) prehrambene navade ostale, kile pa niso šle več dol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 20:58:41
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz pa mam por doma, pa bi rada nekaj dobrega iz njega naredila....pa nimam pojma kaj ma katera kako idejo..tako užitno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:02:58
|
|
|
|
Marsy
|
gold fish, koliko se pa vozite? dizli so dražji, vzdrževanje je dražje, gorivo pa tud ni tolk cenejše, da bi se zarad manjše porabe full poznalo. Razen če res velik km delate. Moj ima zdaj laguno dizla, pa pravi, da ne bi več dizla. Mene sicer nič ne moti... Porova juhica je prav užitna .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:05:00
|
|
|
|
meta21
|
Leda, če se jaz povabim v goste, boš lahko kuhala ravno toliko kot zdaj ko me ni-zelenjavo pojem samo, če si jo kam skrijem-npr. pod kakšen zrezek . Glede pediatrične pa ja, se mi je prav kamen odvalil od srca, ko sem jih skenslala. Moj otrok pa vsak dan bolj uživa, ker ga cele popoldneve premetavamo, žgečkamo in se sploh in oh na veliko igramo z njim za razliko od prej, ko je revež moral po vsej sili ležat in samo z rokami migat. Tud za atija, je misija: biti oče dobila povsem nove razsežnosti-danes sta mi pritekla po stopnicah naproti...no je malo hitreje šel, Lovro pa je bil avionček in se je zraven tako krohotal, da je kar cvilil...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:05:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy gold fish, koliko se pa vozite? dizli so dražji, vzdrževanje je dražje, gorivo pa tud ni tolk cenejše, da bi se zarad manjše porabe full poznalo. Razen če res velik km delate. Moj ima zdaj laguno dizla, pa pravi, da ne bi več dizla. Mene sicer nič ne moti... saj to sma se ravno menla......glede na to, da bo to kot drugi avto....je skoraj brezveze dizla vzet....samo majo enega giftnega ...zato
< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.2.2009 21:07:37 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:09:24
|
|
|
|
gold fish
|
...pa kaj te 4 strani ne moremo naklofat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:11:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz ful rada kuham in pečem, ampak potice, krofi, keksi, buthlji pa so zame tabu Jaz tudi rada pečem.... najrajš kake sladice, torte, pite... potice, krofi, keksi, buhlji.... buuuuuuuuu.... ne ravno, da so tabu, ma mi ne sedejo te vzhajajoče zadevšne.... keksi so mi pa zguba cajta... haha vredu,hvala,vse znalauser posted image user posted image Sarayaaaaaaaaaaaaa...... bravooooooooooo nemščinauser posted image Ajne švajne kaput.... haha... to je vse, kar znam....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:12:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz pa mam por doma, pa bi rada nekaj dobrega iz njega naredila....pa nimam pojma kaj ma katera kako idejo..tako užitno Jaz sem tud za porovo juhco-jaz naredim kar tako kalorično. 1. varianta: Malo podušim narezan por, zalijem, začimbe, včasih dodam na kocke narezan krompir, na koncu zalijem s kislo smetano in to je to. 2. varianta: brez dušenja, krompir in por zmečeš v vodo, začiniš, skuhaš do mehkega in zaliješ s kislo smetano. Če bi rada tako gladko, zmešaj s paličnim. Glede diesla-midva sva ga lani kupila, sicer forda in na koncu ugotovila, da je sloves, ki ga ima diesel še iz časov, ko so ti avti občutno manj žrli in trošili cenejše gorivo, že malo zastarel. Poraba je danes pri vseh novih avtih relativno nizka (razen, če si boš omislila nekaj 100 konjskih moči), diesel pa tudi ni več bistveno cenejši, če sploh...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 21:14:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes sem vozila testnega max-a.......mi je všeč ... ..zdaj pa še edina dilema ...al bencinca al pa dizla .... Hm.... jaz sem vseeno spet vzela dizla, čeprav naredim samo 20000 km na leto... če bi hotla bencinca bi mogla vzet močnejši motor, da bi se lahko primerjal.... pol je pa vzdrževanje dražje, pa bi bila na istem, kot če dam že v štartu več.... se mi zdi..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?