Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 14:57:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , v naši občini še ni bilo vpisov v jasli. Mislim, da bo aprila. Pred tem pa ne mislim tja hodit, ker bomo itak dobili mesto v istem vrtcu kot je bubi. Al sem preveč optimistična Kolkor vem, so vsi enakovredni pri uradnih vpisih, nič ne šteje, če greš že prej tja težit [ pri nas še tud ni blo uradnega vpisa, je enkrat aprila, ampak sem klicala in mi je ravnateljica rekla naj rajši pridem, ker je fuuuuuuuuuul vlog že zdaj tam....pa saj veš, mi smo na vasi ...ni toliko prostih mest, pa oddelkov tud ne more bit, ker ni prostora
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 15:10:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jaz bubiki samo z vilico pretlačim. Vse. Ostane grobo, pa nima problemov z drgnjenjem. super. to je idealno. ampak taprvi ni šlo po grlu, pa sem ene dva mesca miksala s paličnim, potem pa spet probala pretlačeno, pa je šlo... pri nas je pa zgleda obratno..pri prvem šlo..ta se pa drgne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 15:11:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Zdej grem pa krofe delat Upam, da mi uspejo... jaz pa nutelino torto...... baje, da je dobra...... ...bo za jutri...ko mamo pol leta.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 16:31:11
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Zdej grem pa krofe delat Upam, da mi uspejo... Ni mi uspelo!!! Danes mi je uspelo samo vse sestavine pripravit...stehtano in pripravljeno imam že vse, ju3 pa zgnetem testo in upam, da mi krofe resnično uspe ju3 tudi spečt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 16:35:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Zdej grem pa krofe delat Upam, da mi uspejo... jaz pa nutelino torto...... baje, da je dobra...... ...bo za jutri...ko mamo pol leta..... lahko prineseš v sredo, da stestiram
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 16:52:28
|
|
|
|
gold fish
|
posvetovalnico imamo ob 15.15 .....jaz sem pa bla ziher da ob 12.45...še sreča, da sem šla gledat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 17:04:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz pa nutelino torto...... baje, da je dobra...... ...bo za jutri...ko mamo pol leta.....user posted image Jaz sem jo pa včeraj..... dobra, dobra...., hihihi.. Jo moram raztalat...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 17:06:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Z vilico? Kdo ali kaj? Vilica? Kje so pa dobre stare vilice?
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 16.2.2009 17:09:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 17:27:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Z vilico? Kdo ali kaj? Vilica? Kje so pa dobre stare vilice? ....glede na to da sem 20 let živela na hrvaškem in šolo nardila tam sem še dobra ......yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 17:52:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Z vilico? Kdo ali kaj? Vilica? Kje so pa dobre stare vilice? ....glede na to da sem 20 let živela na hrvaškem in šolo nardila tam sem še dobra ......yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:12:34
|
|
|
|
gloria
|
...joj kje ste danes.....prej sem že spraševala ali lahko dam dvakrat na da poskusit zelenjavo glede na to da je prvič ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:13:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Zdej grem pa krofe delat Upam, da mi uspejo... Ni mi uspelo!!! Danes mi je uspelo samo vse sestavine pripravit...stehtano in pripravljeno imam že vse, ju3 pa zgnetem testo in upam, da mi krofe resnično uspe ju3 tudi spečt ...dobra si....jaz se ih sploh letos ne bom lotila delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:18:08
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:19:01
|
|
|
|
arabela*
|
hvala vsem za pestke
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:26:41
|
|
|
|
pf
|
[Saraya kako ti je šlo na izpitu? Jaz sem utrujena za krepat. Sva bile dvakrat danes zunaj. Skupaj štiri ure in pol. Upam, da se bo počasi začelo kaj videt na tehnici. Vizualno se nekaj vidi, kg pa so še isti. No verjetno dekagrami niso. Prejle sva se pa še pol ure kopale in Lana mi je zaspala dobesedno v minuti. Položila sem jo v posteljico, pokrila, zvezdico zaspanko vklopila in ko sem jo pobožala po glavci je že ajala. Revče malo, kak je zaspančkala. Sem ji kupila danes nike kratke hlače in majico, tak roza rumena varianta za samo 12 € v Sport 2000. Ful je cart, imajo ful kompletkov in mikic na kapuco od nike za bebije po znižanih cenah. Anchy vsaka ti čast, da se spraviš krofe peči. Jaz ful rada kuham in pečem, ampak potice, krofi, keksi, buthlji pa so zame tabu. Sploh ne probam, ker se mi zdi, da itak ne bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:28:42
|
|
|
|
pf
|
Gold fish a Jaka bo jutri že pol leta star? Kak čas mine. Fajn speči nutelino torto. Jaz jo bom čez štirinajst dni, ko ima roj. dan. Sem mu danes v Celju kupila wind stopper za darilo. Je bil iz 100 € znižan na 42 € in je ful dober.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:28:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf [Saraya kako ti je šlo na izpitu? vredu,hvala,vse znala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:29:26
|
|
|
|
pf
|
Nobene čvekice ni, jaz imam pa res srečo, da se prijavim stalno takrat, ko ni nobene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:37:15
|
|
|
|
pf
|
Nočka. Grem pred TV.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:43:41
|
|
|
|
Marsy
|
A se res lahko zgodi, da sem edina gor? Al je z računalnikom kej narobe Je pa res, da je nenavaden dan - Kaja je spala celo noč, pa čez dan tud vsaj 4 ure, kar ne morem verjet. A vsi spite . Jutri imava cepljenje, pa je danes kao neki izgledalo, da ima vneto oko. Pa me spet skrbi... Sicer sem ji takoj mleko notri nakapljala, ampak še vseeno je ne bi cepila, če ni čisto zdrava. Saraya, bravo! Ne bom spraševala, kakšen izpit .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:44:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nočka. Grem pred TV. pa daj. jaz sem tu
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:45:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Saraya, bravo! Ne bom spraševala, kakšen izpit . nemščina
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 19:46:54
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo tud imeli posvetovalnico in cepljenje danes. so nam rekli,da naj kar z zelenjavnimi juhicami začnemo in mesekom....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?