*bubi*
|
Dobro jutro! Gloria, nik je tak srček Meta, te držimo za besedo Pa upam, da se res vidimo , v naši občini še ni bilo vpisov v jasli. Mislim, da bo aprila. Pred tem pa ne mislim tja hodit, ker bomo itak dobili mesto v istem vrtcu kot je bubi. Al sem preveč optimistična Kolkor vem, so vsi enakovredni pri uradnih vpisih, nič ne šteje, če greš že prej tja težit Lara, občine imajo svojo politiko sprejema v vrtec. Vsekakor pa je prednost, če po okolišu spada otrok tja in če je že kak starejši otrok v istem vrtcu. Cenzus npr. ne bi smel igrat vloge. Aha, je meta že en primer dala IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekej pa meni ni jasno...no več stvari ampak med drugim tudi tole: Riževa kašica je meni ful sladka-kako naj bi zraven mešala zelenjavo Pravite, da mešate korenček in jabolko-a oboje kuhano? Kakšen okus pa ma to? Meni to sploh nikakor ne gre skup... Mlečna riževa kašica je res ful sladka. Navadni riževi kosmiči (npr. Rižolino ali Milupine iz modre škatle) pa so praktično brez okusa oz. vsaj sladki niso Jabolko korenček pa je klasična kombinacija, dobiš jo tudi pri Hippu ali Fruteku. IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..sprašujem zato, ker ko naš dobi v usta nekaj kar ni gladko se hoče zadrgnit gor...kljub temu, da ni nič velikega...še ni navajen.... jaz bubiki samo z vilico pretlačim. Vse. Ostane grobo, pa nima problemov z drgnjenjem. No, včeraj je bil riž očitno malo pregrob na začetku, potem pa je šlo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša miška pa je čist druga odkar ima zobek.Mogoče prehitro hvalim,ampak že tretja noč teče in ni nobenih problemov.... ojoj, vidim, da ne smem postov združevat, če se vam tak mudi na 4. del