Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 15.2.2009 23:17:26
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ja ja kahlo je bla... zdej pa vse jasn ....odkar si zamenjala avatar moram ful pogledat kira dečva me gleda al sara al ronja ...pol pa včasih malo zabluzim ja ja dober izgovor bom še enkrat zamenjala avatar, da te še mal zbegam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 15.2.2009 23:19:34
|
|
|
|
lana luna
|
samo še 6 strani. sej mogoče mi pa sami rata... u taprvo sem bla zravn ne sej zdj grem pa spat. sem dons za moje navade zelo zgodaj vstala. zdj mi pa učki že mal skupej lezejo... nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 6:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro,vam postrežem
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 7:32:16
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro, saraya. a še spite tako dobro? našo miško so ponoči spet zobki mučili. nisem prepričana, če je ta drugi tudi zunaj. vidi se bela črtica, tudi na otip se mi zdi,da je...ampak je še takšna otečena bulica okrog... včeraj je dobila pustni kostumček, a sem se spomnila, da imamo naslednji torek (ravno na pusta!!) cepljenje, tako da ne vem, če bomo kaj dosti pustovali. jazzy, vi tudi, kajne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 7:32:27
|
|
|
|
Marsy
|
Po mojem sem danes najbolj vesela tukaj! Kaja je spala 8 ur (od 21h do 5h), pojedla in sem jaz vstala pred njo! Sem vas mal brala glede GH, mam kar mal strahu, kako začet. Poleti sem brala eno knjigo, se moram spomnit naslov. V glavnem, v Franciji vse uvajajo na način, da zamešajo v mleko, da postopoma spremenijo okus, ki ga je otrok vajen. Ste ve tudi tako prakticirale ali štartale kar s sadjem oz. zelenjavo? (pa če ste to že vse premlele, pa nisem prebrala, me pa na tisto stran usmerite )
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 7:37:21
|
|
|
|
Olivija*
|
fiška, tole reklamo sem dobila na mejl, pa sem se takoj nate spomnila : Enega izmed kupcev nove Corolle Verso bomo v mesecu marcu razveselili z vračilom celotne kupnine. Ujemite Corollo Verso Family z bogato dodatno opremo* že za 16.700 € in sodelujte v nagradni igri. * Sedem zračnih blazin, avtomatska klimatska naprava, sistem ABS, EBD, in VSC, električni paket, parkirni senzorji, aluminijsta platišča, radio CD/MP3 in zatemnjena zadnja stekla. http://www.toyota.si/about/news_and_events/prodajne_akcije/cov_nagradna_igra_09.aspx?WT.mc_id=covigra_200902&WT.adsite=fb_contad pa še čisto zastonj ga lahko dobiš
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 16.2.2009 7:38:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 8:33:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 včeraj je dobila pustni kostumček, a sem se spomnila, da imamo naslednji torek (ravno na pusta!!) cepljenje, tako da ne vem, če bomo kaj dosti pustovali. jazzy, vi tudi, kajne? Nosecka08, tudi ja!! Me je kar malo groza. Srečala sem namreč eno kolegico, ki ji je tamala po 2. cepljenju imela 3 dni vročino. No, morda naju pa najini pikici presenetita Drugače pa dobro jutro vsem! Danes se je pa sonček spet malo skril vidim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 8:34:42
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babike! Samo da vas pozdravim in že šibam k matematiki nazaj. Saraya, držim pesti danes
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 8:41:39
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 9:17:46
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro ....naše detece je vpisano v jasli .. ..grem zdaj prebrat kaj ste napisale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 9:21:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 fiška, tole reklamo sem dobila na mejl, pa sem se takoj nate spomnila : Enega izmed kupcev nove Corolle Verso bomo v mesecu marcu razveselili z vračilom celotne kupnine. Ujemite Corollo Verso Family z bogato dodatno opremo* že za 16.700 € in sodelujte v nagradni igri. * Sedem zračnih blazin, avtomatska klimatska naprava, sistem ABS, EBD, in VSC, električni paket, parkirni senzorji, aluminijsta platišča, radio CD/MP3 in zatemnjena zadnja stekla. http://www.toyota.si/about/news_and_events/prodajne_akcije/cov_nagradna_ igra_09.aspx?WT.mc_id=covigra_200902&WT.adsite=fb_contad pa še čisto zastonj ga lahko dobiš nosečka ........ me jeziš ne
< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.2.2009 9:22:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 9:22:59
|
|
|
|
gold fish
|
...evo sem že prebrala.....zdaj pa šibam.... micat rit, da budem fit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 9:31:16
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro oz. dober dan punce. Prebrala spet zadnje tri strani, mašinca mi ne znese več. Saraya držim pesti da opraviš izpit danes in da ti Marisa tako lepo spančka še naprej. Jazzy in Nosečka 08 saj bo vse vredu po cepljenju. Bosta videli. Sigurno bodo kostumčki uporabni. Gold fish bravo za jasli. Drugače pa si nekaj pisala o zelenjavi kako jo pripravimo . Jaz prekuham in s paličnim zmiksam. Moram priznati, da je Lana pravi jedec. Še nisma nadomestile obrokov, pa vseeno poje okrog 400 ml na dan. Sadja, zelenjave in mlečne kašice. Pa tudi dojiva se še normalno na 3 do 3,5 ure. Recimo danes sva se dojile ob pol osmih, ob pol devetih je pojedla dobrih 100 ml sadne kašice, okoli pol enajste se bova spet dojile, pa okrog druge spet dojenje in zelenjavna kašica, okrog pete dojenje plus mlečna kašica in malo pred sedmo še dojenje. To zadnje večerno dojenje je kar obilno, ker prej vsak večer čofota pol ure in jo zmatra. No pa eno nočno dojenje še okrog tretje, če zobki preveč jezijo še eno dveminutno ponoči, ampak to je bolj cartanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:07:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Gloria, nik je tak srček Meta, te držimo za besedo Pa upam, da se res vidimo , v naši občini še ni bilo vpisov v jasli. Mislim, da bo aprila. Pred tem pa ne mislim tja hodit, ker bomo itak dobili mesto v istem vrtcu kot je bubi. Al sem preveč optimistična Kolkor vem, so vsi enakovredni pri uradnih vpisih, nič ne šteje, če greš že prej tja težit Lara, občine imajo svojo politiko sprejema v vrtec. Vsekakor pa je prednost, če po okolišu spada otrok tja in če je že kak starejši otrok v istem vrtcu. Cenzus npr. ne bi smel igrat vloge. Aha, je meta že en primer dala IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nekej pa meni ni jasno...no več stvari ampak med drugim tudi tole: Riževa kašica je meni ful sladka-kako naj bi zraven mešala zelenjavo Pravite, da mešate korenček in jabolko-a oboje kuhano? Kakšen okus pa ma to? Meni to sploh nikakor ne gre skup... Mlečna riževa kašica je res ful sladka. Navadni riževi kosmiči (npr. Rižolino ali Milupine iz modre škatle) pa so praktično brez okusa oz. vsaj sladki niso Jabolko korenček pa je klasična kombinacija, dobiš jo tudi pri Hippu ali Fruteku. IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..sprašujem zato, ker ko naš dobi v usta nekaj kar ni gladko se hoče zadrgnit gor...kljub temu, da ni nič velikega...še ni navajen.... jaz bubiki samo z vilico pretlačim. Vse. Ostane grobo, pa nima problemov z drgnjenjem. No, včeraj je bil riž očitno malo pregrob na začetku, potem pa je šlo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša miška pa je čist druga odkar ima zobek.Mogoče prehitro hvalim,ampak že tretja noč teče in ni nobenih problemov.... ojoj, vidim, da ne smem postov združevat, če se vam tak mudi na 4. del
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:09:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro babike! Samo da vas pozdravim in že šibam k matematiki nazaj. Saraya, držim pesti danes petra, s kako matematiko se ti to mučiš? Jaz bi se že raje MAT učila kot pa to, kar se moram
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:10:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraja - za izpit
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:27:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
a je narobe da sem podatek dodala? user posted image user posted image sem že zadnjič napisala nove podatke ,ali nažalost jih ni bilo gor sem zato jih sedaj sama dodala Prav si naredila....... Me to you lahko tudi kaj spregleda.. niso lahke tle z nami.. hihihi... Pravzaprav bi lahko vsaka svoje podatke dopisovala....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:37:59
|
|
|
|
leda
|
uradni vpisi so aprila, maja...samo ker so gužve je boljše it prej.... pri nas so do konca marca, tko da splača mal posrfat al pa poklicat. plus v ljubljani dobiš plus točke tudi za zgodnjo prijavo... glede A saraya je pa isto, če jo boš dala s vrtčevskim letom; torej septembra. meni je ped. delavka razložila, da ker gre zoja sred sezone (1. aprila) v vrtec, ni nobene komisije, ampak se jo razvrsti, kjer je prostor. če bi šla pa septembra, bi mogla pa vlogo oddat do konca naslednjega meseca in it čez cel postopek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:50:03
|
|
|
|
leda
|
ljubljančanki, ki se bojita za pustni torek: priporočam pustno soboto v centru, ko okoli skače vse polno malih maškar. sploh če bo tako pomladno kot včeraj, ko smo zunaj jedli pico...razmišljam pa, da bi si en sistem za samodejno premikanje vozička na teraso naštimala. včeraj smo šli peš v center, mal bo boljšjaku, na pico, na bus nazaj domov. skupaj tri ure ni ela niti oči odprla. takoj ko smo voziček zapakirali v predsobo pa alarm. ma kaj voha to bajto sicer pa lara očitno sta na vezi. že dve noči ob 3 juhej. sploh predvčerajšnjim, ko je pet min za prvim vriskom z žura prilezel najljubši. ma je zvenela, kot da bi hotla vse vedet...jst je žal ne morem pustit, ker a: mi lahko zbudi taprvo in b: jst ob teh grlenih vriskih niti pod razno ne zaspim. tko da se mal v horizontali trudim, mal šuškam, mal ignoriram, mal dudo dajem, mal jošk in po ene pol ure jo vzamem (sede) v naročje, zazibam in pade dol...vsaj dons bi pa pol še jst enga rabla, da bi me uspaval...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:51:24
|
|
|
|
leda
|
jaz bubiki samo z vilico pretlačim. Vse. Ostane grobo, pa nima problemov z drgnjenjem. super. to je idealno. ampak taprvi ni šlo po grlu, pa sem ene dva mesca miksala s paličnim, potem pa spet probala pretlačeno, pa je šlo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 10:59:56
|
|
|
|
leda
|
še zadnji v vrsti ledinih jutranjih pogovorov same s sabo: meni se je končal teden obeh doma zavoljo gripoznega varstva. tko da svečano obljubljam; tretji bo, če ga dobimo po puberteti lepo vzgojenega. taprvi je blo pa všeč. je dons zjutri tulila ko zmajček, da ona ne gre k babici in dedku, ampak bi bla doooomaaaaaa. ja valda, smo ble vse tri v avtu v rekordnem času
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 11:32:06
|
|
|
|
anchy82
|
Saraya, držim pesti za danes!!!! Gloria, tvoj Nik je pa pravi lepotec!!! Komaj čakam, da ga vidim... Petra, pošiljam ti čimveč volje in vztrajnosti za matematiko!!! Mi smo pa tudi danes celo noč lepo spali! Je pa včeraj imela Vita svoje urce popoldan, ko je revčka sam jokala! Pa jo nahranim, pa previjem, pa jo pestvam...ona pa joka . Pikico tak zobeki mučijo...pa noče in noče vn pokukat . Eh, bo že... Zdej grem pa krofe delat Upam, da mi uspejo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 11:35:31
|
|
|
|
anchy82
|
Delala jih bom pa po tem receptu (če mogoče še katero prime volja do peke ): 1 kg moke (pol gladke, pol ostre moke) 9 dag kvasa (2 kocki ali 1 kocka kvasa in 1 pecilni prašek) 1/2 l mleka 7 rumenjakov 6 dag sladkorja 1 vanilijev sladkor 1 dl olja 1/2 dl ruma 1 kavna žlička soli 1/2 limoninega soka Rumenjake, sladkor in vanilijev sladkor stepamo, da postane masa penasta in naraste. Dodamo olje in rum. Mešamo dalje in počasi dodajamo sol, limonin sok, vzhajani kvas, preostanek mleka in moko. Mešamo še približno 10 do 15 minut. Ko je zmešano, maso zajemamo z jedilno žlico in oblikujemo kroglice (približno 7 - 10 dag mase v kroglici) in jih pustimo vzhajati približno 30 minut. Med vzhajanjem jih lahko obrnemo, tako da vzhajajo z obeh strani. V kozico damo za 3 prste olja in jih v ne prevroči maščobi zlato -rumeno spečemo. Iz tega testa naredimo 24 krofov.Sama dam v testo še nastrgano limonino lupinico in pa malo pomarančne lupinice!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 13:36:47
|
|
|
|
Olivija*
|
anchy, ti si pa pridna! kako je s krofki? bo kakšna slikca? upam, da dobro uspejo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 16.2.2009 14:08:02
|
|
|
|
gloria
|
...ojla...za nami tudi katastrofa noč .... bila sva dve ure veni....zdej pa kuham cvetačo pa da spet poskusimo kak bo šlo ..... bubi jaz tudi sam z vilico zmečkam,a misliš ker je prvič da bi mogla z paličnim(ma veš z tistim mini sesaljnikom)... ...a mu lahko dam popoldne še enkrat mal cveteče ... ...pol vas pokomentiram gremo papat...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?