|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
13.2.2009 21:26:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutrouser posted image
Naša user posted image pa je tak lepo prespala noč.Nič mrdanja,nič šraufkanja.Samo enkrat se je zbudila,pojedla in dalje spala...pa še zdaj sem jo  morala jaz budit..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Super, sem prav vesela!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.2.2009 21:27:57   
arabela*
upam,da bo danes tudi ajčkalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.2.2009 21:28:48   
arabela*
babe,pride katerauser posted image

v hladilniku imam poln pladenj tiramisuja...in    zdaj grem žret..... user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.2.2009 21:30:03   
arabela*
grem jo spokat v postlo,se vrnem....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.2.2009 21:31:47   
Lara Croft

babe,pride katerauser posted image

v hladilniku imam poln pladenj tiramisuja...in    zdaj grem žret..... user posted image

Meni je slabo.... sem pojedla dva tosta, pol pa je še soseda prinesla en trojanski krof... še dobro, da sva si ga z možem razdelila....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.2.2009 21:37:34   
KAHLO
ojla !!

no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt user posted image user posted image user posted image

No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že user posted image user posted image iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih.....
druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj?????

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.2.2009 21:42:27   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ojla !!

no jaz pa sem se nažderala pizze.....in je zdaj nočem videt en cajt user posted image user posted image user posted image

No naša ronja pa se je iz pridne bejbe prelevila v sitnobo.....mi že dva dni sitnari, pa v vozičku pa doma pa ponoči meni se že user posted image user posted image iščem vzrok pa ne najdem .....nikjer ne vidim kakšnih začetkov ali karkoli o zobkih.....
druga več nevem kaj bi lahko blo, vročine nima, kaka normalno, nos ima odmašen.....previjam jo itak na 3 do 4 ure, na sprehodu k začne tečnarit jo dvignem da vidi okolico, (zdaj nevem a jo moti ta smotan veter), doma noče več sedet v ležalniku, samo po rokah bi se nekaj nosila...pa še to nevem več včasih kako....jaz nimam pojma kaj bi rada....prej sva te dnevne spančke zrihtali ena dve tri, sem jo položla v sobo, navrla muziko in šla in je spala obvez no pol ure....zdaj se dere, in morem biti zraven postelje dokler madam ne zaspijo?!?!?! a majo to kakšno fazo ali kaj?????

pri nas je tut tako upam da bo čim prej minilo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.2.2009 21:42:33   
leda
a majo to kakšno fazo ali kaj?????

user posted image

majo, majo. in ko najdeš rešitev zanjo, padejo v novo fazo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.2.2009 21:43:48   
RAČKAPK
punce
a katera kaj ve kako je z našima dvojčicama pa s trojčicami?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.2.2009 21:44:24   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: leda

a majo to kakšno fazo ali kaj?????

user posted image

majo, majo. in ko najdeš rešitev zanjo, padejo v novo fazo user posted image

ja tut to je res

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.2.2009 21:45:44   
leda
aja, prehitro šlo. tko da jaz pri eli sploh ne iščem rešitev (razen za zame ključne zadeve kot je, da gre zvečer normalno spat, da mava z najljubšim vsaj nekaj ur brez otrok, pa za hranjenje,...). recimo zdej je nehala vstajat ob 6ih ne da bi jaz kaj storila v tej smeri in zdej sam čakam, kateri novi problem se bo pojavil...

in ja, kot vidte, mojih novih igračk iz ikee kar še ni...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.2.2009 21:46:24   
meta21
leda, jest se teb zmeri tolk narežimuser posted image user posted image user posted image

namig: jaz sem si sprintala naš seznam in si zraven dopisujem kakšne malenkosti kot so kraji od koder katera prihaja in podobno....saj ne da si delam kakšen seznam komu bom pisala za veliko noč, le ne bi rada vedno znova postavljala istih vprašanj in npr. povabla na kavo Lare in Me to you nekje sred Kranjauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.2.2009 21:46:35   
RAČKAPK

naši babiki pa je danes ven pokukal prvi zobekuser posted image

čestitke za zobekuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.2.2009 21:47:21   
KAHLO
leda jaz upam da čimprej najdem to rešitev.....se mi je danes že skoraj mešalo. Nisem več vedla kaj bi rada mala...ležala sedela!!?!?!?!?! jedla, pila ........nič......o bog pomagaj....sem ji že hotla calgel mazat po dlesnihuser posted image user posted image user posted image tak obup me je dajal.....ampak sem rekla da ne ......bo treba potrpet mamiuser posted image user posted image edino kar je, je to da upam da bo jutri bojše hahaha

naša bivša sunny24 pa bo po dvajsetem postala mami!!! morem it malo preverit kako se kaj počutiuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.2.2009 21:54:18   
meta21
Pri nas pa je petek 13. minil prav posrečeno-Lovro je za svojo obmesečnico prvič buden iz športnega vozička opazoval okolico (je pop spal skoraj 2 uri namesto običajnih pol), ob 2h je pojedel riževo kašico in ob 6h sadno ter celo popoldne nič poliluser posted image , okica se mu je praktično že pozdravla (hvala bubi!user posted image ).... Ne morem opisat, kako zelo novo doživetje je za naju z user posted image  to da LOvro popoldne ne poliva. Danes sta se igrala avionček, Lovro je atiju ležal na trebuhu, dvigoval ga je v zrak nad sebe in žgečkal... Mali se je tako krohotal, da sem bla kar solzna.... Vsega tega mi do zdaj nismo mogli počet, ker se je vedno končalo enako....s skutastim izbljuvkom po Lovru, po nama, po tleh in seveda z jokom.... In lahko je do onemoglosti pasel kravceuser posted image

Zdaj pa ne vem, naj v torek vseeno grem na gastro in se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas sploh ne bouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.2.2009 21:56:35   
leda
leda, jest se teb zmeri tolk narežimuser posted image user posted image

veš meta, tut tvoji "preveč veseli desci" in podobne mene vedno nasmejijo...

nasveti pa tut. no, sej jst sm za družboslovko zelo naravoslovna. najbrž tut zato, ker sem že od srednje šole naprej razen poklicno vedno v družbi naravoslovcev...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.2.2009 21:58:38   
leda
n se samo posvetujem z zdravnikom ali naj v pon pokličem, da nas

poklič svojega pediatra. nas morda čaka podobna zgodba, le da naša, kot sem že pisala, raje čaka do konca, preden pošlje na preiskave...vprašanje seveda je, kdaj se reče, zdej je pa dost, gremo bolj natančno pogledat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.2.2009 22:01:28   
leda
leda jaz upam da čimprej najdem to rešitev.

kahlo, nočem preveč pametovat, ampak pri taprvi sem se vedno raziskovalno lotla vsazga problema. in zdej za nazaj vidm, da sem pogosto porabla ful časa za nekaj, kar bi itak minilo samo od sebe. in česar se recimo trenutno še spomnim ne, čeprav se mi je v enem trenutku zdelo, da pa bo konc sveta. če malo seveda karikiram.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.2.2009 22:02:32   
meta21
No jaz sem pa druga zgodba... Tale zadevščina s ščitnico me vsak dan bolj žalosti... Zunaj se začenja lepše vreme, jaz pa nimam kaj oblečt, redim pa se že skoraj od vodeuser posted image . Oči in obraz imam vsak dan bolj zatečene (mi je dragi prej rekel, da mi za valentinovo kupi sončna očalauser posted image -najboljš da una k so čez cel obraz). Zdi se mi tudi, da vsak dan težje govorim-kot da bi imela debel jezika al kaj... Ful hitro se utrudim in nobene moči več nimam... Zadnjih par dni ugotavljam, da si še zob ne morem umit...me začne tolk roka bolet, da moram počivat vmes... Sej sem optimist in vem, da bo kmal boljše ampak pride pa trenutek, ko bi kar mal popiuser posted image . Še dobr, da mam tegale mojga sončija, da se mi nasmeje in mi je vseeno, če mam 500kil...pa njemu tudiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.2.2009 22:06:11   
meta21
Pa še v tivoli ne morem prit naslednji teden, ker sem se spomnla, da gremo na štajersko. No saj rada grem ampak sem mela že vse splanirano v glavi...jah boste pač na mojo pojavo mogle še en teden počakatuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.2.2009 22:06:24   
KAHLO
boga meta....pol pa jaz jamram!!user posted image user posted image

leda.....saj druga mi res ne preostane k potrpežljivost in opazovanje vsakega giba in spremembe na pikiciuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.2.2009 22:06:40   
leda
No jaz sem pa druga zgodba...

joj meta, sej verjamem, da je bad, ampak vsaj diagnozo maš in to upam da pomeni, da bojo hitro ugotovil, kako in kaj. in se boš poštimala. ma res, drži se.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.2.2009 22:24:17   
meta21
kahlo in leda in co, saj ne jamram, da bi se komu smilila...sam dons je prišel en trenutek, ko sem opazila, da se znašam nad ljudmi okol sebe in da mi gre vse na živce (pa še to klinčevouser posted image  bom očitno imela na 3 tedne, ker jo mam že 3. LETOS!!!). SEj vem, da bo vse kul in da bo prej al slej se poštimalo ampak so se mi mal plani podrli in še vsako leto me je pomlad spravljala v obup zarad oblačenja, zato mi tole nevarno približevanje 3-mestni številki letos ne vpliva najbolj na moralo.

Drugač pa sej me "poznate"! user posted image  to sem jaz! Pa še sončna očala dobim na račun jamranja namesto bonboniere s srčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.2.2009 22:24:43   
Olivija*
jaz sem pa danes končno zlikala cunje, ki sem jih cel teden pomikala sem in tja. juhu!

meta, tole tvoje zdravstveni poročilo je res srhljivo. še sreča, da ste našli vzrok in da zdravila čimprej začnejo delovat. saj bo user posted image Praviš, da te v četrtek ne bo v tivolija? jaz sem ti pa hotela muffine spečt user posted image

kahlo, za zobke lahko preveriš kar s prstom (umitim, brez calgela), če ji paše masiranje dlesni. naša user posted image se je takoj začela smejat, ko sem ji malo zmasirala dlesen, pa četudi brez dentinox gela.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.2.2009 22:27:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

leda.....saj druga mi res ne preostane k potrpežljivost in opazovanje vsakega giba in spremembe na pikiciuser posted image user posted image

Meni se zdi, da bomo, razen svetlih izjem, kmalu vse na istem. Zdaj okrog pol leta bojo vi naši sistemi, ki smo tako skrbno naštudirale naše pikce, padli v vodo. Nova hrana, večja gibljivost, radovednost... uh, bo luštnouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?