|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
10.2.2009 11:38:25   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... user posted image user posted image

a je ali ni????????????

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
10.2.2009 12:04:47   
Virtualna
Midve z Leylo sva ravnokar prisle s pregleda...bili sva cepljeni...dve pikici je dobila...ko jo je stric doktor prvic spiknil...ga je ful grdo pogledala...ko je pa drugo pikico dobila...je pa malo jokala ... miska moja mala user posted image ...baje nimajo kombiniranih cepiv, zato so ji mogli dati dve cepivi na enkrat...eno v levo, drugo v desno nogico user posted image ...no skratka, jo je pohvalil, da je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna user posted image ...user posted image ...

Bili sva tudi izmerjeni...tehta natanko 8500g...velika je pa 68 cm...obseg glavice ima pa 42cm user posted image ....tak da, Me to you lahko dodas v seznamcek....
Naslednji pregled oz. naslednje cepljenje imave cez 4 tedne user posted image ...

Grem ji flasko pripravit...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
10.2.2009 12:11:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Nič.... se je umirilo... sem pazla, da mi ni šla hrana gor.... s slano vodo sem sprirala pa z grenčico...

mene tud še zmeraj.Bilokaj jem,me boliuser posted image ...ma...bo že...baje pa da se z dlesnimi ni za špilat..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
10.2.2009 12:12:13   
arabela*
naša babika pa je bila danes v laboratoriju,so ji kri iz prstka vzeli.
Pa je bila tako pridna,da se je zraven smejalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
10.2.2009 12:13:27   
arabela*
nič babike,malo vas bom ta teden zanemarjala,ker imam ogromno učenja in ne sfolgam....
lepo bodite,se beremo kaj..........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
10.2.2009 12:46:22   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...ker imam ogromno učenja in ne sfolgam....

Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ...user posted image  user posted image ...

user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.2.2009 12:55:32   
lana luna
ojla...

sam na hitrco vas pozdravim, pol grem pa mesit testouser posted image user posted image user posted image za pizzo... njamiuser posted image aja pa na hitrco morm stanovanje pospravt. ker pride moja mami, pol me pa krega, kasn mamuser posted image user posted image user posted image

včerej sva bili s Saro od 11h do pol petih zunaj. tak vreme loh sam sanjaš k je bil včer. jest upam da kmalu pride pomlad in vsak dan sončekuser posted image včer sva se še dojili zunaj na soncu, ker mi je blo škoda sonca, da bi not hodiliuser posted image sem se tko obnašala kot da je prvi in zadnji dan sonceuser posted image user posted image user posted image popoldne sva bli pa tko utrujeni, da sva mogli mal jt spat skupej. pa zvečer so me od girotov tko noge bolele, očitno je moja kondicija na nuli. bo treba spomlad začet u hribe leztuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.2.2009 12:59:16   
lana luna
aja še ene par stvari sem hotla napisat, pa ne vem katera je kej spraševala.

midve s Sari nosiva cunce od 56 do 74user posted image user posted image user posted image H&M ma tko velke bodije da kr rastejo z njo in so ji 56 še prou. ma še ene tri kompletke 62, k ji bodo počas na knap (ker smo jo s tišlarskim metrom merli pa ma že 62 cmuser posted image ), pol mava pa še 68 in 74. pa niti ene cunje ji ni mami kupla. to kr nosjo te roza kompletke pa majčkeuser posted image

aja še neki. jest tut dojim, pa zdj jem že čist vse. včasih tut že zelje. ampak ne prekislega pa ne preveč, ker mal jo šraufa po njem. jem pa tut svinjino občasno. pa vse oreščke. sam dojela da manj ko kompiciram boljš je.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
10.2.2009 12:59:47   
lana luna

nič babike,malo vas bom ta teden zanemarjala,ker imam ogromno učenja in ne sfolgam....
lepo bodite,se beremo kaj..........user posted image

ti se kar pridno učiuser posted image user posted image RR počaka, šola pa ne...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
10.2.2009 13:00:12   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

meta, tudi jaz sem bila prepričana, da se je vrnil nekdo iz ignore liste... user posted image user posted image

a je ali ni????????????

mal je sumljivo vse skupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
10.2.2009 13:03:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ce bi se ob "pravem cajtu" piflala, ti se zdaj nebi bilo treba ...user posted image  user posted image ...

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.2.2009 13:04:24   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

a je ali ni????????????

ma kje se najde tak folk, no...

prou podozivlja in dozivlja in zivi neko svoje namisljeno zivljenje...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.2.2009 13:05:39   
Virtualna

hvalauser posted image

zakaj hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.2.2009 13:15:37   
arabela*

zakaj hvala user posted image

ja,hvala za vzpodbudo...

Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.2.2009 13:17:20   
Virtualna

ja,hvala za vzpodbudo...

A dej no, bejz bejz...mal heca pa mora bit user posted image

Ne zameri mi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.2.2009 13:37:53   
Olivija*

a je ali ni????????????

jah,men se tut zdi bibica in kokica zlo podobno. če ima 5-mesečnega otroka, je najbolj, da še par tednov počakamo, ker naslednji mesec bo sigurno spet rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.2.2009 13:40:42   
Olivija*

jah...hm...js sem bla vedno pridna učenka...vse ob pravem času...zdej ko imamo pa user posted image , mi je pa čist dol padlo...me čaka še 5 izpitov oziroma 4 in pol, pa se kr ne vsedem zravem...jao.

Saraya, upam, da se bom kaj od tebe nalezla. Ti še kr večkrat napiši, kako pridno študiraš, da mene malo dregneš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.2.2009 13:43:11   
Olivija*
je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna user posted image ...user posted image ...

Ma saj takega otroka ne moreš lačnega pustit, to bi blo zjanje! Ko ima pa dost, pa itak sam otrok neha jest. Se mi zdi, da prvo leto starši ne moremo kaj dosti vplivat na to  kolk pojejo. Drugače je pa potem, ko jih začnejo sladkarije mikat...

Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.2.2009 13:54:43   
urska238

jah...hm...js sem bla vedno pridna učenka...vse ob pravem času...zdej ko imamo pa user posted image , mi je pa čist dol padlo...me čaka še 5 izpitov oziroma 4 in pol, pa se kr ne vsedem zravem...jao.

Saraya, upam, da se bom kaj od tebe nalezla. Ti še kr večkrat napiši, kako pridno študiraš, da mene malo dregneš user posted image

ja, se strinjam... jst se tut ne morm spravt k pisanju diplome... mam vse izpite že narejene, samo še diploma mi manjkauser posted image  pa se mi kr ne da pa ne da

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.2.2009 13:56:00   
urska238

Midve z Leylo sva ravnokar prisle s pregleda...bili sva cepljeni...dve pikici je dobila...ko jo je stric doktor prvic spiknil...ga je ful grdo pogledala...ko je pa drugo pikico dobila...je pa malo jokala ... miska moja mala user posted image ...baje nimajo kombiniranih cepiv, zato so ji mogli dati dve cepivi na enkrat...eno v levo, drugo v desno nogico user posted image ...no skratka, jo je pohvalil, da je "prava punca"...nic nisve bile kregane kar se spehca tice, je rekel..."tale vasa Leyla je pa res velika in mocna puncka"...mamica pa tako ponosna user posted image ...user posted image ...

Bili sva tudi izmerjeni...tehta natanko 8500g...velika je pa 68 cm...obseg glavice ima pa 42cm user posted image ....tak da, Me to you lahko dodas v seznamcek....
Naslednji pregled oz. naslednje cepljenje imave cez 4 tedne user posted image ...

Grem ji flasko pripravit...user posted image

ooooo, super mere user posted image user posted image user posted image  je mamica res lahko zelo ponosna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.2.2009 13:59:52   
urska238

aja še neki. jest tut dojim, pa zdj jem že čist vse. včasih tut že zelje. ampak ne prekislega pa ne preveč, ker mal jo šraufa po njem. jem pa tut svinjino občasno. pa vse oreščke. sam dojela da manj ko kompiciram boljš je.

ma, sej jst tut tko mislm... ma ta patronažna... jst bom od zdej naprej tut vse po vrsti jedla, pa se mi mogoče Matej tut kej bolj zredi user posted image   Aja, kaj pa kej pijete drgač- no, k tut glede pijače je men patronažna rekla, samo čaje- za dojenje in otroški čaj pa kompot; bog ne daj pa kakšne sokove- sploh npr. pomarančne in kar ima veliko vitamina C

Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.2.2009 14:34:16   
Lara Croft
Tiste, ki dojite- ali jeste vso hrano? Ker men je patronažna rekla, da NE smem jesti naslednjih stvari:

Meni je rekla, da moram do Larinega prvega meseca jesti vse... čokolado sem pa itak jedla že v porodnišnici... sicer samo na biškotih, ampak, čokolada je bila.... user posted image

In jaz jem vse...sem takoj tudi gobe jedla... hahaha pa ne samo zato, ker je ona tko rekla... user posted image

potem pa spet deževje par dni.

Sej je super... za tiste, ki ne marajo sprememb... hahaha

Lara Croft: ne, to res ne bi bilo fajn. Ampak to bi lahko itak prej preverila, če bo katera tam. Drugače pa jaz tolk blizu živim, da lohk pa do mene prideš, al pa jaz tja prišiban user posted image user posted image

Itak... user posted image
Hvala.

bo treba spomlad začet u hribe leztuser posted image user posted image user posted image

Ja, jaz že iščem nahrbtnik....

Pa kaj pr streli teži s tem posted image user- jem...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.2.2009 15:31:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish kakšno vato? user posted image

neko tako, posebne vrste........CLIO gor piše user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 10.2.2009 15:33:52 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.2.2009 15:31:52   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..sem dala včeraj oglas za vato gor, pa mi telefon zvoni kot da mam hotlineuser posted image ..

že vato prodajaš???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
10.2.2009 15:35:04   
gold fish

že vato prodajaš???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ja, je že silauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?