|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
8.2.2009 23:06:19   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ah dej no Lara. sej si ti tut mela podbradek ko si bla dojenček, pa ji tut menda izginil a ne?

Ma ne bit hude name.... smrk, smrk..... <pipca>

ma kokla sej nismo hudeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.2.2009 23:06:25   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara.....bi mogla posnet kako ji vrat čistim.....se komaj dokopam do tistega njenega vratu!!!!user posted image

k pa ji ritiko pucam pa mišelinke, pa tud rabi en cajt da tiste prekate med mišelinkami spucamuser posted image

K a h l ooooooooooo.... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.2.2009 23:07:44   
Olivija*
tudi jaz imam mozilo, pa lahko dajem gor. tisto kodo pač sama označim in skopiram.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.2.2009 23:07:55   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Rožica mala.... kaj ima pa tisto rdečo pikico na čelu?

neko znamenje, ki sem  pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine...

kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.2.2009 23:08:44   
KAHLO
mah, če bo naša takšna ostala bo pa šla za unga sumoborca...oz. sumoborko....te še v sloveniji sigurno nimamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3530
8.2.2009 23:09:00   
lana luna

lih prej me je klical dragec......je rekel da bo prišel v petek po naju!!user posted image

kar pomeni da do zdaj še ni nardil nič za kar sva se dogovorila, če me bo do petka še pustil tukaj na štajerjuuser posted image user posted image

Najbolše da si zraven vzamem delovski plašč pa takoj k stopim čez prag začnem z čiščenjemuser posted image

a že prenavljata?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.2.2009 23:09:40   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Js pa še kr ne znam slikce gor prpopatuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi vam pokazala kakšne okrogle ličke ima Vita...včasih zgleda kot da ima celo jabolko v ustikahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pojdi tukaj;: http://www.shrani.si/

klikni brskaj in najdi fotko, ki jo hočeš pokazat.... odpri jo in klikni shrani....
potem kopiraj kodo za forume - tisti s predogledom in jo prilepi v okno, kjer pišeš sporočila....

ajde probaj, je čisto enostavno... če nisi sigurna, če je prav, prej poglej v predogledu..

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.2.2009 23:10:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

gloria in anchy 82... mi gremo marca v Čateške za en tedn in glede na to, da sta od tam, bi bla ful vesela, če bi se en dan dobili na kavici. naši septemberčki bodo že glih tolk velki, da bodo prou luštna družbicauser posted image user posted image upam da sta zauser posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no fajn sam da boš pol tut tko navdušena, da se bomo res dobiliuser posted image user posted image user posted image od 13. do 20. marca gremo. in v enem tednu upam da nam res rata da se dobimo nekje. lokacijo bosta vidve predlagali, ker bolj poznata tiste kraje.

pa loh se tko zmenmo, da se dobimo skupaj mamice, očki in otročki. zato da bodo tut očki si malo delili izkušnje, kako kaj življenje s septemberčkom zgledauser posted image men je moj lubi tko fletn, k se s kšnmu kolegam, ki je tut očka pogovarja o tem, kaj kej naša Sara počne, pa kdaj gre spat, pa kdaj se kopa. res znajp presenetit tile naši očkoti, ker drugač zgledajo čist nezainteresiraniuser posted image user posted image user posted image

...jes sem za...bomo si tel. izmenjale pa se dobimo...seveda tudi atiji sam user posted image teško čez teden...najlažje sobote in nedelje...

Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.2.2009 23:11:43   
KAHLO
lana luna....k je moj sam doma bi res lahko pol samo še prenovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne....sva z malo na štajerju, in takrat je naš ati k da bi bil brez rok, prehranjuje se z pogrej in jej izdelki v kakšem živi pa nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa meni skrajno sumljivo to, da zmeraj k se z malo vrnema iz najinih počitnic je doma spucano piccobello.....le kakšna stvar ga kje kaj izda!!! (npr. pobarvane cune itd.)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.2.2009 23:12:13   
Lara Croft
če maš Moziilo bo mal težje,

Jst imam tudi mozilo.... označim, desna miška in kopiram.... pridem sem, desna miška in prilepim....

Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.2.2009 23:13:41   
gloria

neko znamenje, ki sem  pozabila, kako se imenuje (hematonekineki ). pediatrinja pravi, da ti izgine po 3. letu... malo me skrbi,ker je vedno večje...hmhm... upam, da res zgine...

kaj pa če ima materino znamenje? kdaj pa jih sploh začnejo dobivat otročki? naša Sara ma samo na trebuščku eno pikico.

...to sem tudi jaz pomislila ker Nik ima na nogici od rojstva

Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.2.2009 23:13:45   
Lara Croft

mah, če bo naša takšna ostala bo pa šla za unga sumoborca...oz. sumoborko....te še v sloveniji sigurno nimamouser posted image

Na fotki pa ne zgleda debela... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.2.2009 23:14:57   
lana luna

lana luna....k je moj sam doma bi res lahko pol samo še prenovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne....sva z malo na štajerju, in takrat je naš ati k da bi bil brez rok, prehranjuje se z pogrej in jej izdelki v kakšem živi pa nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa meni skrajno sumljivo to, da zmeraj k se z malo vrnema iz najinih počitnic je doma spucano piccobello.....le kakšna stvar ga kje kaj izda!!! (npr. pobarvane cune itd.)user posted image user posted image user posted image user posted image

revčekuser posted image user posted image kr samga ga pustiš nebogljengauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.2.2009 23:15:37   
Olivija*
imate že vse otroške sobe za user posted image ?

mi zdaj še uživami v razkošju velike dnevne sobe... ampak jeseni ali najkasneje čez eno leto bomo morali odgradit en del za otroško sobo...jst bi kr z vgradnimi omarami, ampak user posted image pravi, da je knauf boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.2.2009 23:15:42   
KAHLO
lara vprašaj petro1978 ti bo povedala da je  mala baba in pol.......user posted image user posted image user posted image na tej sliki pa je stara 2 meseca in pol....zdaj ma pa 8 kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.2.2009 23:16:24   
lana luna

Jst imam tudi mozilo.... označim, desna miška in kopiram.... pridem sem, desna miška in prilepim....

ja vem, sam če prvič to delaš, ti Mozila neki zateži z eno zaščito in morš kao neki odkodirat, na nevemkateri strani in te strani jest ne najdem ker sem za tele kompjutreuser posted image user posted image user posted image in vem da je Anchy zanč mela isti problem.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.2.2009 23:16:32   
KAHLO
lanaluna......ja včasih ga pustim....da si dobro zapomni kaj ma doma (naju mislim)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.2.2009 23:17:56   
lana luna
gloria sej vem da bi blo najboljš čez vikend, da bodo tut očki doma. se bomo potrudli, pol bo pa uživancijauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
8.2.2009 23:18:48   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...to sem tudi jaz pomislila ker Nik ima na nogici od rojstva

A niso materina znamenja rjava?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.2.2009 23:19:40   
lana luna

lanaluna......ja včasih ga pustim....da si dobro zapomni kaj ma doma (naju mislim)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest ga pa ne smem samga pustit. me je dons revček mali klical že po dveh urah kje hodva, k je Saro pogrešal. da mu jo za en tedn odpelem mi pomojem s taprvim avionam za mano prleti...

še to ne vem, če me bo pustu na morje jit samo s tamalo. mi grozi da bom mogla jošk in Saro doma pustit pr njemuuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
8.2.2009 23:20:48   
lana luna
A niso materina znamenja rjava?

ja so drgač. ampak jest sem pomislila da ima Sara tisto rdečo pikico kot en zametek znamenja in bo čez čas spremenilo barvo.

Neposredna povezava do sporočila: 3546
8.2.2009 23:22:16   
lana luna
a zdj ste vse dol padle, al vsem otroc jokajo k ni nbene kr naenkratuser posted image user posted image user posted image

no jest morm jit pod tuš, pa u mižule. peglanje je pa itak danes splavalo po vodi... ne po ringaraji...

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3547
8.2.2009 23:22:17   
gloria

imate že vse otroške sobe za user posted image ?

mi zdaj še uživami v razkošju velike dnevne sobe... ampak jeseni ali najkasneje čez eno leto bomo morali odgradit en del za otroško sobo...jst bi kr z vgradnimi omarami, ampak user posted image pravi, da je knauf boljš.

...ja sobica ga čakauser posted image sam ne vem gdaj bo začel v njej spati...sem pa tudi bila za to varijanto kot ti na koncu je pa končalo z knaufom

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
8.2.2009 23:22:24   
Olivija*

ja vem, sam če prvič to delaš, ti Mozila neki zateži z eno zaščito in morš kao neki odkodirat, na nevemkateri strani in te strani jest ne najdem ker sem za tele kompjutreuser posted image user posted image user posted image in vem da je Anchy zanč mela isti problem.

lana luna, tole z zaščito ti zateži takrat, ko pritisneš gumb "Kopiraj", kajne? tistemu gumbo se lahko izogneš tako, da označiš besedilo za link, nato pa pritisneš CTRL+C, greš na forum in pritisneš CTRL+V in žeje skopirano... (ali pa namesto ctrl z desnim gumbom miške, označiš kopiraj...)

Neposredna povezava do sporočila: 3549
8.2.2009 23:23:41   
gloria

lara vprašaj petro1978 ti bo povedala da je  mala baba in pol.......user posted image user posted image user posted image na tej sliki pa je stara 2 meseca in pol....zdaj ma pa 8 kguser posted image

...kok rada preberem da imajo nekateri septemberčki 8 kg. ali več....ker je tudi moj pri tej težiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?