meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Mi tudi ne bomo dali Gala v jasli. Je šla moja mami lani v penzijo in ga bo imela. Bo pa šel v vrtec malo pred šolo. Ga pa jaz tašči tud ne bi zaupla, pa nimam tako slabe tašče. Ne vem, mami ga še dam, tašči pa... Jaz bi ga pa menda prej dala tašči kot mami . Saj nobena ni slaba ampak moja mama ima eno tako čudno potrebo po tekmovanju, koga ima vnuk rajši . In zdaj ga bo pač pazil dedi Jaz sem se nekako sprijaznila s tem, da bo, pri katerem koli starem staršu že bo (pri vseh se najbolj bojim razvajanja), pa naj bo to varstvo ali pa počitnice, sit, živ in zdrav...kar se pa razlik v vzgoji tiče bo pa itak večino časa preživel z nama, če bodo pa kakšna večja odstopanja, bom pa lepo povedala, da midva ne želiva tako ampak tako in konec debate. Edino to sem že večkrat povdarila pa najbrž bom še pred obema babicama in dedijem, da ne dovolim, da mi kadarkoli kdo nasprotuje pred otrokom in da tudi jaz njim ne bom, ker se mi zdi, da potem otrok samo potuho išče-enkrat pri enem drugič pri drugem. Mene je ena babica filala s sladkarijami, druga me je branila pred mamo, ko me je kregala pa sem na koncu vseeno vedla kaj je prav in kaj narobe...za marsikaj itak življenje samo poskrbi. Se mi je pa tak fajn zdelo, ko mi je enkrat tašča rekla...veš, če bo mali poreden, ga bom jaz kar okregala, ti že zdaj povem . Sem rekla, da bom jaz njej svoje povedala, če ga ne bo okregala, če bo poreden. Bom poročala, kako bo to zgledalo v praksi
|