|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
6.2.2009 21:21:43   
KAHLO
še to pod narekovaji moja tašča je tista iz legendarnih pripovedovanjuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
6.2.2009 21:22:28   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

da ko bo dobila še bratca ali sestro (če bo) da ne bo pol kakšne štale doma delalauser posted image user posted image

nekam dost omenjaš,a ste že kaj naročili?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
6.2.2009 21:23:31   
Olivija*
tudi jaz imam precej različne poglede na vzgojo otrok kot moja tašča, zato me malo skrbi, da ne bo prihajalo do prevelikih trenj... Sicer je čist nora na otroke, ampak za moje pojme jih malo preveč razvaja.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
6.2.2009 21:24:12   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

da ko bo dobila še bratca ali sestro (če bo) da ne bo pol kakšne štale doma delalauser posted image user posted image

Je res malo sumljiva tale naša kahlo user posted image

Čas bi že bil, da bi tudi jaz spremenila svoj nick, da me ne boste začele kaj takega spraševat user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 6.2.2009 21:25:43 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
6.2.2009 21:24:51   
*bubi*
nosečka, jaz ti težko svetujem glede varstva pri babici/vrtec, ker nikoli nisem imela te prilike. Moja mami še dela, tašča pa je predaleč.

Sem pa imela prvo leto bubija v privat varstvu v manjši skupinici otrok, zjutraj je tako moral od doma.
Drugo leto pa sem ga dala v vrtec.

In ti povem, da sem bila z vrtcem ful ful zadovoljna. Tudi s tistim privat varstvom, da se razumemo.

Ampak ko je šel v vrtec, je res zelo napredoval. Res pa je, da je bil v kombiniranem oddelku in je bil najmlajši.

Tako da gre bubika septembra v jasli, sploh ne razmišljam drugače. Tudi zaradi financ konec koncev user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
6.2.2009 21:25:56   
petra1978
Ojla babike!

Čestitam za prvi zobek, Nosečka08 user posted image user posted image

Meta, super si to napisala, o taščah.

Kahlo, si drugi teden še tudi tukaj, ali že ghreš v LJ?

Midva sva tudi bila danes ful dolgo zunaj. Sem športni voziček skupaj spacala in je Gal tako užival. Prvo je tak z zanimanjem gledal okoli, potem pa je kar zaspal za uro in pol.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
6.2.2009 21:26:31   
KAHLO
ne nič še nismo naročili, moj še niti ne ve da bomouser posted image user posted image user posted image

samo jaz bi tam čez leto pa pol spet blauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
6.2.2009 21:26:34   
meta21
nosečka08, pri nas smo se zmenili nekak takole. Če se bo dalo, se bomo jaslim izognili in ga bo čuval dedi in tudi precej mojih kolegic razmišlja enako. Torej, če imaš možnost, da ti jo kdo čuva, je jaz tudi ne bi dala v jasli. Zdi se mi pa, da so precej prikrajšani tisti, ki potem ne hodijo v vrtec od 2. oz. 3 leta naprej. S tem mislim druženje z vrstniki in učenje razno raznih stvari, ki so v programu.

Je pa res, da nimam prav nobene izkušnje in verjetno je res dobro, da tudi otroci, ki ne grejo v jasli imajo stik z vrstniki, kar pa verjetno v naši starosti ni problem, ne? Bo šla pa babi na igrišče, če ne drugačeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
6.2.2009 21:29:40   
ključek

ne nič še nismo naročili, moj še niti ne ve da bomouser posted image user posted image user posted image

samo jaz bi tam čez leto pa pol spet blauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
6.2.2009 21:30:12   
petra1978
Mi tudi ne bomo dali Gala v jasli. Je šla moja mami lani v penzijo in ga bo imela. Bo pa šel v vrtec malo pred šolo. Ga pa jaz tašči tud ne bi zaupla, pa nimam tako slabe tašče. Ne vem, mami ga še dam, tašči pa...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
6.2.2009 21:31:14   
meta21

še to pod narekovaji moja tašča je tista iz legendarnih pripovedovanjuser posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
6.2.2009 21:32:01   
petra1978
Meta, tista petra iz našega kraja na skypu pa nisem jaz. Imam pa ga instaliranega, samo ne vem (jaz butl za računalnik) a to je samo pogovarjaš kakor preko telefona al tudi tako kot tukaj?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
6.2.2009 21:34:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Je res malo sumljiva tale naša kahlo user posted image

Čas bi že bil, da bi tudi jaz spremenila svoj nick, da me ne boste začele kaj takega spraševat user posted image

kahlo, tebe sem že zadnjič spraševala..... pa si še vedno sumljiva user posted image user posted image user posted image

nosečka, tebe pa je res hecno ogovarjat, sem tudi že hotela vprašat.... user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
6.2.2009 21:41:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Mi tudi ne bomo dali Gala v jasli. Je šla moja mami lani v penzijo in ga bo imela. Bo pa šel v vrtec malo pred šolo. Ga pa jaz tašči tud ne bi zaupla, pa nimam tako slabe tašče. Ne vem, mami ga še dam, tašči pa...

Jaz bi ga pa menda prej dala tašči kot mamiuser posted image . Saj nobena ni slaba ampak moja mama ima eno tako čudno potrebo po tekmovanju, koga ima vnuk rajšiuser posted image . In zdaj ga bo pač pazil dediuser posted image

Jaz sem se nekako sprijaznila s tem, da bo, pri katerem koli starem staršu že bo (pri vseh se najbolj bojim razvajanja), pa naj bo to varstvo ali pa počitnice, sit, živ in zdrav...kar se pa razlik v vzgoji tiče bo pa itak večino časa preživel z nama, če bodo pa kakšna večja odstopanja, bom pa lepo povedala, da midva ne želiva tako ampak tako in konec debate. Edino to sem že večkrat povdarila pa najbrž bom še pred obema babicama in dedijem, da ne dovolim, da mi kadarkoli kdo nasprotuje pred otrokom in da tudi jaz njim ne bom, ker se mi zdi, da potem otrok samo potuho išče-enkrat pri enem drugič pri drugem.

Mene je ena babica filala s sladkarijami, druga me je branila pred mamo, ko me je kregala pa sem na koncu vseeno vedla kaj je prav in kaj narobe...za marsikaj itak življenje samo poskrbi.user posted image

Se mi je pa tak fajn zdelo, ko mi je enkrat tašča rekla...veš, če bo mali poreden, ga bom jaz kar okregala, ti že zdaj povemuser posted image . Sem rekla, da bom jaz njej svoje povedala, če ga ne bo okregala, če bo poreden. Bom poročala, kako bo to zgledalo v praksiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
6.2.2009 21:43:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Meta, tista petra iz našega kraja na skypu pa nisem jaz. Imam pa ga instaliranega, samo ne vem (jaz butl za računalnik) a to je samo pogovarjaš kakor preko telefona al tudi tako kot tukaj?

Oboje je možno... Lahko poskusiš mene najt in pol imaš možnost mi poslat sporočilo al me pa poklicat... Mislim, da imaš dovolj podatkov, da me najdešuser posted image , drugač pa povej

Neposredna povezava do sporočila: 3165
6.2.2009 21:46:45   
meta21

A nimaš ti še en nick-nosečka09? Mam nekje v spominu, da si enkrta pozabla geslo v službi al kajuser posted image .

Drugač je bla pa na rr tudi ena punca, ki je imela nick bodoča mami in ji je to začelo it na živce, ko je rodila...itak. Vse kar bi sama lahko naredila je, da bi si odprla nov nick in pozabila na albume in zvezdice in vse ostalo, kar ima pri starem nicku zato je pisala administratoorjem pa so ji ga zamenjali. Torej če te moti, lahko narediš isto... meni se pa ne zdi moteče. Saj si bla res nosečka08user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
6.2.2009 21:49:05   
Olivija*
meta, ti imaš pa neverjeten spomin! sem že jaz sama pozabila, sa sem se v službi drugače prijavila, hehe!

torej: kakšen predlog za nov nick?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
6.2.2009 21:50:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A nimaš ti še en nick-nosečka09? Mam nekje v spominu, da si enkrta pozabla geslo v službi al kajuser posted image .

Drugač je bla pa na rr tudi ena punca, ki je imela nick bodoča mami in ji je to začelo it na živce, ko je rodila...itak. Vse kar bi sama lahko naredila je, da bi si odprla nov nick in pozabila na albume in zvezdice in vse ostalo, kar ima pri starem nicku zato je pisala administratoorjem pa so ji ga zamenjali. Torej če te moti, lahko narediš isto... meni se pa ne zdi moteče. Saj si bla res nosečka08user posted image

jaz sem tud nick menjala. sam je hec, k morš kr neki predlogov dat, ker je že ful jih zasedenih. edin če se res neki originalnega spomneš, gre v prvo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
6.2.2009 21:50:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sem se nekako sprijaznila s tem, da bo, pri katerem koli starem staršu že bo (pri vseh se najbolj bojim razvajanja),

v varstvu pri "tujem" človeku (v vrtcu ali varuški) se otroci ful reda naučijo. Nam babica recimo še vedno ful prav pride za kak popoldan ali vikend. Ali pa kar tako.

In ja, babice so za razvajanje user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
6.2.2009 21:51:26   
meta21

meta, ti imaš pa neverjeten spomin! sem že jaz sama pozabila, sa sem se v službi drugače prijavila, hehe!

Ja, to so bli še časi, ko sem ga imela...zdaj mi samo še par možganskih celic životari nekje za vogalomuser posted image

Predlog....khm...nosečka09user posted image  al pa 10

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
6.2.2009 21:51:47   
*bubi*

bila nosečka 08 user posted image

samo to je predolgo za ogovarjanje user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
6.2.2009 21:53:25   
meta21
petra, se mi zdi da sem te našla...daj prijavi se na skype, da preverim... No če hočeš, seveda...pa obljubim, da te ne bom klicalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
6.2.2009 21:53:48   
anckabancka
Naš tudi gre septembra v vrtec, brez debate... user posted image

Ne, resno... imam že večja dva škrata v vrtcu in sem zelo zadovoljna. O boleznih rajši ne bi ampak tako pač je. Sta tudi oba lepo sprejela vrtec, nobenih problemov pri uvajanju in ful rada hodita...
Pa tudi se bojim, da bi mi babice filale enoletnika z vesmi možnimi sladkarijami. Že pri tavečjih dveh se kar naprej kregam... Vsakič ko kdo pride je polnosladkarij in potem sem jaz smotana, ker jih zaplenim. No, dobita bonbon ali dva, ne pa vsak svojo vrečko - po možnosti še pred kosilom... user posted image

Ste tolk pohvalile našo družinico, da mi je kar nerodno. user posted image nismo pa tolk mladi, kot zgledamo... mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam...

emi* a ti si dosti shujšala med dojenjem? Ker jaz sem tudi, ampak sem navajena še od prejšnjih dveh otrok. Je bilo enako. Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. user posted image

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 6.2.2009 21:55:32 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
6.2.2009 21:54:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bila nosečka 08 user posted image

samo to je predolgo za ogovarjanje user posted image

srečna 08....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
6.2.2009 21:55:20   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Naš tudi gre septembra v vrtec, brez debate... user posted image

Ne, resno... imam že večja dva škrata v vrtcu in sem zelo zadovoljna. O boleznih rajši ne bi ampak tako pač je. Sta tudi oba lepo sprejela vrtec, nobenih problemov pri uvajanju in ful rada hodita...
Pa tudi se bojim, da bi mi babice filale enoletnika z vesmi možnimi sladkarijami. Že pri tavečjih dveh se kar naprej kregam... Vsakič ko kdo pride je polnosladkarij in potem sem jaz smotana, ker jih zaplenim. No, dobita bonbon ali dva, ne pa vsak svojo vrečko - po možnosti še pred kosilom... user posted image

Ste tolk pohvalile našo družinico, da mi je kar nerodno. user posted image nismo pa tolk mladi, kot zgledamo... mož je že 30, jaz pa ga počasi dohitevam...

emi* a ti si dosti shujšala med dojenjem? Ker jaz sem tudi, ampak sem navajena še od prejšnjih dveh otrok. Je bilo enako. Zdaj sem spet vsa presušena in me cela žlahta sekira (no, pa še kdo drug), Se pač naš Jakob redi na moj račun. user posted image

aha, in to pomeni, da sta stara???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?