gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dobro jutro joj, ma jst sploh ne vem, kaj nej nardim... bom že čist zmešana ratala ... sej veste, k sm včeri rekla,da nas je pediater poslal na gastro... pa mi res ni do tega, da bi Mateja tja pelala... pa še sploh ne vem, zakaj točno bi sploh mogu tja... No, in pol pride včeri tašča k nam, pa prav, da ona ga ne bi v bolnico pelala, da naj mu začnem dajat drugo hrano, k ona je tak čas že ne vem,kaj vse dajala, da so že pr 2 mescih začel itd.... pa da imam verjetno bolj vodeno mleko (hallllooooo???), ne dovolj hranljivo ??? mislm, ne vem, kako to, da pol Matej ponoči tako dolgo spi, če ni sit??? Vodeno mleko... mislm no... k sm že komi čakala, da gre... aja, pa skoz mu govori kok je bogi, pa kok je drobčkan, kok bi mogu met rokce bolj zalite itd... pa mislm no; pač ni bajsek, a ne; je pač bolj dolg in suh... Jst bi ful rada, da bi se še samo dojila,kokr dolg bi šlo (jst bi rada da do 6. mesca, pa še patronažna mi je tut rekla,da komot še dojim, če bo še tako lepo spal; če bi se pa začel ponoči pogosto prebujat, pa bi pomenil,da ima premalo,in da jo takrat pokličem,pa bo prišla,da se zmeniva glede GH). Ma res ne vem; vem, da Matej ni lačen, da mam zihr dost mleka (k midva en obrok jeva samo na eni strani, pa Matej intenzivno vleče po pol ure, pa ko probam stisnit, še vedno kaj priteče). Glede polivanja- pa jst tut mislm, da ni čudn če poliva, če je skoz na trebuščku, pa not stop brca, pa roke v zraku drži... sej se niti ne more zredit, če sprot vse porab, kar dobi; sej ni nič pri miru... Kaj mislte pa ve? Zdej skoz sam to študiram... a nej mu začnem dodajat al kaj? ..tega se tudi jaz naposlušam...sam pri tebi vidim da je fajn ker pol tašča gre ...men se zdi da če ti mali lepo spi in je zadovoljen da mu ni treba še *vsiljevat* GH...jaz bom tudi še počakala čeprav me je te dneve mikalo da bi začela ker se mi je začel zbujat...tak da sem klicala Patronažno še včeri enkrat in je bila mnjenja da naj mal potrpim da bo minilo to obdobje zbujanja ter da mu ni treba takoj nudit GH ker ni rečeno da bi spal več zaradi tega... ...je pa fora pri nam da se je ritem čisto spremenil...podnevi se dojimo na 4-5 ur...ponoči pa tudi na eno...dve .... ...pač je tvoj bolj drobiškast....pri polivanju pa ti ne vem pomagat ker HB nimam težav s tem.....
|