|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
6.2.2009 13:55:32   
Olivija*
kakšno kašico pa imaš? saj na navodilih piše, kako se pripravi, kajne? (z vodo, mlekom) Jaz imam bio proseno kašico in piše, koliko žlic se da v adaptiramo mleko ali vodo, da se lahko pije po steklenički in koliko žlic se da, da je tako gosta, da se z žličko je.

Če imaš pa kakšno sadno kašico, pa ne vem, da ne bo prišlo do vrenja user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.2.2009 13:58:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

kakšno kašico pa imaš? saj na navodilih piše, kako se pripravi, kajne? (z vodo, mlekom) Jaz imam bio proseno kašico in piše, koliko žlic se da v adaptiramo mleko ali vodo, da se lahko pije po steklenički in koliko žlic se da, da je tako gosta, da se z žličko je.

Če imaš pa kakšno sadno kašico, pa ne vem, da ne bo prišlo do vrenja user posted image

hipp-ovo bio kašico. amapk piše samo za pripravo tako goste kot je bila včeraj........z vodo se dela.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.2.2009 14:19:29   
Olivija*
Me to you, žal jaz še nimam kaj dosti izkušenj s temi kašicami, zato ti težko svetujem. Jaz bi dala več vode, da bi bila bolj tekoča. 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.2.2009 14:39:02   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

dobro jutro zaspanke.....

evo vam user posted image user posted image user posted image

...pa obljubljena Urškauser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
6.2.2009 14:42:22   
gloria
Se mi kar smili. Pa saj bo imel še dovolj časa celo življenje, da bo jedel... Zaj je pa tko fajn, ko je čisto odvisen od mene... Se malo bolj koristna počutim.

..men je tudi to najbolj fajn ko ga mam tisti trenutek sam za sebeuser posted image ....sta pa pri kg. enakauser posted image ....ma kr krepko čez 8 kg. pa tudi samo dojenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.2.2009 14:48:46   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

dobro jutro user posted image

joj, ma jst sploh ne vem, kaj nej nardim... bom že čist zmešana ratalauser posted image ... sej veste, k sm včeri rekla,da nas je pediater poslal na gastro... pa mi res ni do tega, da bi Mateja tja pelala... pa še sploh ne vem, zakaj točno bi sploh mogu tja... No, in pol pride včeri tašča k nam, pa prav, da ona ga ne bi v bolnico pelala, da naj mu začnem dajat drugo hrano, k ona je tak čas že ne vem,kaj vse dajala, da so že pr 2 mescih začel itd.... pa da imam verjetno bolj vodeno mleko (hallllooooo???), ne dovolj hranljivouser posted image ??? mislm, ne vem, kako to, da pol Matej ponoči tako dolgo spi, če ni sit??? Vodeno mleko... mislm no... k sm že komi čakala, da gre... aja, pa skoz mu govori kok je bogi, pa kok je drobčkan, kok bi mogu met rokce bolj zalite itd... pa mislm no; pač ni bajsek, a ne; je pač bolj dolg in suh...

Jst bi ful rada, da bi se še samo dojila,kokr dolg bi šlo (jst bi rada da do 6. mesca, pa še patronažna mi je tut rekla,da komot še dojim, če bo še tako lepo spal; če bi se pa začel ponoči pogosto prebujat, pa bi pomenil,da ima premalo,in da jo takrat pokličem,pa bo prišla,da se zmeniva glede GH).

Ma res ne vem; vem, da Matej ni lačen, da mam zihr dost mleka (k midva en obrok jeva samo na eni strani, pa Matej intenzivno vleče po pol ure, pa ko probam stisnit, še vedno kaj priteče). Glede polivanja- pa jst tut mislm, da ni čudn če poliva, če je skoz na trebuščku, pa not stop brca, pa roke v zraku drži... sej se niti ne more zredit, če sprot vse porab, kar dobi; sej ni nič pri miru...

Kaj mislte pa ve? Zdej skoz sam to študiram... a nej mu začnem dodajat al kaj? 

..tega se tudi jaz naposlušam...sam pri tebi vidim da je fajn ker pol tašča greuser posted image ...men se zdi da če ti mali lepo spi in je zadovoljen da mu ni treba še *vsiljevat* GH...jaz bom tudi še počakala čeprav me je te dneve mikalo da bi začela ker se mi je začel zbujat...tak da sem klicala Patronažno še včeri enkrat in je bila mnjenja da naj mal potrpim da bo minilo to obdobje zbujanja ter da mu ni treba takoj nudit GH ker ni rečeno da bi spal več zaradi tega...
...je pa fora pri nam da se je ritem čisto spremenil...podnevi se dojimo na 4-5 ur...ponoči pa tudi na eno...dveuser posted image ....
...pač je tvoj bolj drobiškast....pri polivanju pa ti ne vem pomagat ker HB nimam težav s tem.....

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.2.2009 14:50:13   
gloria

je moj user posted image , ko je sliko videl komentiral, da ma naš pikec take hlače gor kot MC Hammeruser posted image

...men je tudi to šlo po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.2.2009 14:54:06   
gloria
Mislite, da bi morala vztrajati s tistimi večernimi kašicami in da se šele po par dneh pokaže razlika?

...ma eni tko delajo eni ne...ma otroci so si tko različni....nama se isto dogaja in bom rajši počakal da vidim ča se bo kaj spremenilo...ker ni rečeno da bo pol dalj spala....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.2.2009 14:58:52   
gloria
...dan...no danes sem boljše voljeuser posted image ...včeri sem bila tolk jezna da se mi še čvekat ni dalouser posted image ....no Nik je prejel včeri prvo buškico na glavici ki je danes manjša...mi je pa še večer popestril z krepkim jokanjemuser posted image ....
....smo pa iz čudovitega sončnega sprehoda tak da grem zdej kuhat pa se javim kaj kasneje....
...imeli pa bomo porovo enolončnico z skutinim cmoki,pa kruh pečem,za sladico bo pa sadna solata z sladoledom in smetanouser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.2.2009 15:43:49   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pri nas pa prehitevamo, saj mislim, da smo že v aprilu............user posted image user posted image user posted image ...........zjutraj oblačno, nato sije sonce, nato pada dež, nato sije sonce, potem ful piha..........user posted image user posted image user posted image ................pa pejdi na sprehod.........

Ja se strinjam, čist preveč aprilsko - pol pa mej vse potrebno sabo: pelerino za voziček, pa dežnik zame, pa sončna očala (zaenkrat samo zame user posted image ). No, je pa vsaj že veliko topleje!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 6.2.2009 15:44:53 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.2.2009 16:04:01   
Olivija*
Pri nas že cel dan dežuje, tako da o sprehodu ni ne duha ne sluha...

Rešila pa sem tudi enigmo okoli spanja. Danes je pokukal ven prvi zobek. Verjetno je bil to vzrok. Vsaj upam, da bomo zdaj spet normalno spali, čeprav je še en zobek videt, da bo kmalu zunaj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.2.2009 16:29:15   
meta21

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................napišem 30 vrstic pa me vn vrže...............

no, da skrajšano napišem.............včeraj sem ln naredila kašico za večerjo................in to je bilo gosto kot gres, sem ji dala par žličk............ali lahko mleko, ki ji ga drugače dajem, primešam malo te kašice, da bo malo bolj gosto, ali se to ne sme??

Mislim, da lahko mešaš. Jaz sem tako zamenjala obrok. Na začetku sem mu naredila samo riževo kašico pa mu ni bla dobra, potem pa sem v enem tednu prešla iz 5 aptamila: 1 riž do 6:0 za riž in zdaj ga zadovoljno pomljaska. Tudi sestra pri pediatrinji mi je rekla, da so včasih ko ni blo AR formul enostavno mešali riževe kašice v mleko. Torej najbrž lahko mešaš.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.2.2009 16:48:18   
gold fish

hipp-ovo bio kašico. amapk piše samo za pripravo tako goste kot je bila včeraj........z vodo se dela.

jaz našemu naredim isto kašico tako:  cca 70ml vode + 2,5 žlici prahu...oz. če je pretekoče dodam še malo prahu, če je pregosto dodam malo vode...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.2.2009 16:49:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...men je tudi to šlo po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.2.2009 16:55:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Ja pa ta obrok,ki bi zamenjala je uni popoldanski okrog 14h pa ne vem s čim,tako da bi jo dojila le zvečer in ponoči,ker jaz sem že na koncu,zadnji čas da ukrepam,ker se bom posušila.user posted image S čim ji moram ta obrok zamenjat,mora bit mlečni obrok ali kašica več??user posted image user posted image  

Dober dan! user posted image

emi, jaz bi ti svetovala, da počasi v ta obrok uvajaš zelenjavo, da boš lahko kasneje dodala meso in bo to v bistvu kosilo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.2.2009 16:58:19   
*bubi*

Jaz bi naredila tako:
1. če delaš npr. 5 meric mleka na 150 vode, bi recimo 2 merici zamenjala s to mlečno kašico, 3 merice pa bi dala mleka.

ali še boljše:
2. kupi kašico, ki se mora mešat z mlekom. Mleko potem normalno zmešaš in dodaš 2 žlički teh kosmičev (rižolino, al pa Alnatura v DM ima veliko vrst teh kašic).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.2.2009 17:01:56   
*bubi*

Rešila pa sem tudi enigmo okoli spanja. Danes je pokukal ven prvi zobek. Verjetno je bil to vzrok. Vsaj upam, da bomo zdaj spet normalno spali, čeprav je še en zobek videt, da bo kmalu zunaj.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.2.2009 17:03:16   
*bubi*

jaz našemu naredim isto kašico tako:  cca 70ml vode + 2,5 žlici prahu...oz. če je pretekoče dodam še malo prahu, če je pregosto dodam malo vode...user posted image

bubika zvečer duplo tako porcijo poje user posted image  ampak pred tem 3 ure nič in tudi kasneje več ne dobi mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.2.2009 17:11:10   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hura za zobek user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.2.2009 17:33:25   
lana luna

ojla.....

sem rabla eno uro da sem vas prebrala....user posted image user posted image user posted image pridne čvekulje ste ja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole je za vse bolne septemberčke, njihove mamice, očije, bratce, zobke in dlesni in oh in sploh vse, k te dni niste pr tanajbolšmu zdravju, da se čimprej pozdravite.

emi* kaj pa če maš ti tut težave s ščitnico k tolk hujšaš? ker lohk se zarad ščitnice pretirano rediš, al pa hujšaš.

user posted image user posted image user posted image user posted image tole je za vse luštne slikice luštnih otročkov in njihovih mamic očkov bratcov.... pa Urškuser posted image user posted image

Saraya vem da maš ti isto firmo lupince kot jest. a si ti Marisi že vzela preč tisto podlogo za glavco?

no če sem kej pozabla pokomentirat se pa perdoniram, ker moji možgančki težko shranijo 10 načvekanih straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.2.2009 17:36:15   
gloria

...čestitke za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.2.2009 17:36:59   
lana luna
jest sem pa dons moji Sariki naribala jabučka pa sokca vn stisnla. sej vem da je šele 4 mesece stara, apmak jest to bogo lubiko tko težko gledam ko ona mene med jedjo gleda pa sline ji v potokih dol tečejo. pa to že skor en mesec tko spramlja vse kar nesemo v usta.

zdj sm ji pa kr dala sokca. sej škodvat ji ne more. oziroma bomo jutri vidli.

dons je dobila samo dve žlički, čeprou je tko poželjivo gledala žličko da bi ona pomojem kar en deci spila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.2.2009 17:38:45   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...če je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.2.2009 17:41:06   
arabela*
lana luna,tisto oblogo smo mi takoj ,čez par tednov že ven vzeli,že brez tistega mi je čist na knap notriuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.2.2009 17:42:39 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.2.2009 17:42:01   
arabela*
midve pa sva bile danes skoraj tri ure na sprehodu,je bilo lepo toplo,le pihalo je ,kouser posted image .Mala pa itak uživala 100na uro....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?