Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:28:52
|
|
|
|
gloria
|
Tudi , ki takoj sprejme žličko, ne sme kar naenkrat dobit obroka. In kot nosečka pravi, se daje 3 dni isto, da se vidijo morebitne reakcije. ...gdaj se pa lahko začnejo mešat sestavine(sadje+ zelenjava)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:33:49
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Komentar na drugo sliko Ronja : " Dej mi enga lupcka!" Gal : " Dej stara, nehi no..." luškani vsi po vrsti............. komentar............... Se pridružuje, lušni kofetkarji. Ja, zgleda, da punce bolj uživamo ob kavi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:35:27
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija. Zelo lušna septembrka. Pa kakšne lepe modre očke ima.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:42:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria mty kak je šlo v nedeljo z sokcem....a se ji dopade je kar šlo. prvič se je fula skremžila............. ..............potem pa je bilo ok. ker sem ga razredčila z vodo, sem ji dala 2 žlički in pol. danes sem ji pa dala hippovo kašico jabolko, je tok jedla, sem ji dala 1 žličko pa še malo, pa je še kar iskala, kje bo še kaj...... ....pol bote kr redno zdej uvajal GH.... počasi zdej kašice...........čez ene 14 dni pa zelenjavo.......oz. bomo videli kako bo z kašicami......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:43:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija. ..... ma res so vsi tak srčkani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:44:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hiše jaz pa z metlo za njimi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:44:43
|
|
|
|
ključek
|
...............za vse slikce.............da ne bom limala vsako posebej............ vsi so cortkani........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:47:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hiše jaz pa z metlo za njimi naš ati že modruje, da bo nabavil lovsko opremo, pa okrog hiše postavil pastirja (z 220 V)..........pa še kaj podobnega mu roji po glavi.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:52:31
|
|
|
|
gold fish
|
..naš ta mali pikec je zaspal.. ....zdaj pa grem jaz v .... me nekaj grlo hoče bolet, pa glava...mam eno tako fajn kopel...bo to vse ven potegnila...... ....če mi bo pridem nazaj, drugače grem spat... ...jutri se moram naročit za ....... ker me mali ful vlači za lase...mu je ful fajn...tud če mam spete pride nekak zraven ...pa najrajši zagrabi za tiste sladke čau bau
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:53:29
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:55:50
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija. Kaka lepa pupika
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:57:33
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa to so vse babike tako lepe...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:57:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lovro se ji dopade... pa Matej.... Nosečka08, Lovro je moj petra1978 in kahlo, super, da ste se dobili. Ste mi kar malo skomine naredili Virtualna, Lovro je ob riževi kašici tudi prvič dvigoval želodec pol sem mu pa najprej mešala eno žlico kašice 5 žlic aptamila, potem 2 žlici kašice 4 žlice aptamila...tako da sem po enem tednu prišla samo na kašico pa še to sem mu najprej dajala zelo redko in šele po 14 dneh od začetka s tako, kot piše v navodilih. No zdaj mu pa ne folgam nosit v usta, se razburja in benti zraven, če nisem dovolj hitra, da je joj. In ker ne dobi dovolj hitro, si vtakne roke v usta polna kašice in na koncu ma Lovro kašico jaz pa kašo . Aja, pa še vedno mu dajem kar iz stekleničke in na koncu, ko se že fejst shladi mu zlijem zraven malo tople vode in to spije po steklenički. Prvič zato, ker hladnih stvari preprosto ne je, drugič pa zato, ker je to edini način da v njega spravim vodo-če ima okus po kašici ali mleku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:57:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Tudi , ki takoj sprejme žličko, ne sme kar naenkrat dobit obroka. In kot nosečka pravi, se daje 3 dni isto, da se vidijo morebitne reakcije. ...gdaj se pa lahko začnejo mešat sestavine(sadje+ zelenjava) jaz recimo nisem dala čistega korenčka, ampak takoj jabolko+korenček. Se mi zdi bolj blag okus. Ker je jabolko že preskušeno.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:59:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 In ker ne dobi dovolj hitro, si vtakne roke v usta polna kašice in na koncu ma Lovro kašico jaz pa kašo .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 20:59:33
|
|
|
|
KAHLO
|
HALLO!!! Hmmmmm....jaz sem že tiskočkrat rekla da so ti naši septembrčki pravi manekeni Punce vam moram rečt da je bil GAL danes pravi gentlmen.....najprej sta se z ronjico popeljana na sprehodu, pol sta se dobila na kofetku, namesto rožic pa ji je prinesel ključke za grizit.....no kot ste vidle je bla naša baba čist navdušena. Sicer moram rečt da mama ni nikoli tako direktno napadala fante, naša pa bi Gala pojedla če bi se dalo...... c c c.....bova mogli kakšno rečt na to temo še dobro da smo doma v 4. štuku se bo mogla madam ornk potrudit da bo nam pobegnila na randi ali pa da frajerji pridejo do nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:04:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Tudi , ki takoj sprejme žličko, ne sme kar naenkrat dobit obroka. In kot nosečka pravi, se daje 3 dni isto, da se vidijo morebitne reakcije. ...gdaj se pa lahko začnejo mešat sestavine(sadje+ zelenjava) Če Lovru dam hrano v usta in žlico takoj ven potegnem, jo izpljune, ker začne jeziček naprej tiščat-vsaj na začetku. Po parih žlicah že pogrunta ampak je najbrž težko 4 obroke spit po flaši pol pa preklopit. Jaz mislim, da je treba na začetku preizkusit posebej potem pa mešat. Npr. daješ korenček par dni in če ni reakcije mu dodaš krompir al pa jabolko al pa cvetačo... in če pride do reakcije veš, da je krivo tisto drugo in ne korenček. Lahko pa tudi najprej probaš vsako posebej potem pa oba skupaj, da vidiš če mu je posebej oz. skupaj sploh všeč. bubi in jazzy Kaj sem že omenila, da mam sina ? Sicer vrsta je res dolga ampak...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:05:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO HALLO!!! ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:06:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:06:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija. cakica
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:07:41
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY no pa sva naletele druga na drugo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:07:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* babika mala ,iiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem danes tavečjo strigla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:08:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi in jazzy Kaj sem že omenila, da mam sina ? Sicer vrsta je res dolga ampak... Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišem Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščo . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:10:13
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?