|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
3.2.2009 20:28:52   
gloria
Tudi , ki takoj sprejme žličko, ne sme kar naenkrat dobit obroka. In kot nosečka pravi, se daje 3 dni isto, da se vidijo morebitne reakcije.

...gdaj se pa lahko začnejo mešat sestavine(sadje+ zelenjava)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
3.2.2009 20:33:49   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image

user posted image  

user posted image

Komentar na drugo sliko

Ronja : " Dej mi enga lupcka!"
Gal : " Dej stara, nehi no..."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luškani vsi po vrsti.............user posted image user posted image user posted image

komentar...............user posted image user posted image
Se pridružuje, lušni kofetkarji. Ja, zgleda, da punce bolj uživamo ob kavi ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.2.2009 20:35:27   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image

Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija.

Zelo lušna septembrka. Pa kakšne lepe modre očke ima.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.2.2009 20:42:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mty kak je šlo v nedeljo z sokcem....a se ji dopadeuser posted image

je kar šlo. prvič se je fula skremžila.............user posted image ..............potem pa je bilo ok. ker sem ga razredčila z vodo, sem ji dala 2 žlički in pol. danes sem ji pa dala hippovo kašico jabolko, je tok jedla, sem ji dala 1 žličko pa še malo, pa je še kar iskala, kje bo še kaj......user posted image

....pol bote kr redno zdej uvajal GH....

počasi zdej kašice...........čez ene 14 dni pa zelenjavo.......oz. bomo videli kako bo z kašicami......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
3.2.2009 20:43:09   
gold fish

user posted image

Končno mislim da sem se naučila kako se daje gor slikice - no vsaj upam - skratka to je pa moja Lija.

user posted image user posted image user posted image  ..... ma res so vsi tak srčkaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.2.2009 20:44:03   
gold fish

...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hišeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa z metlo za njimi user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.2.2009 20:44:43   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............za vse slikce.............da ne bom limala vsako posebej............user posted image

vsi so cortkani........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.2.2009 20:47:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...počaki čez par let ko ti bodo letale okrog hišeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa z metlo za njimi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

naš ati že modruje, da bo nabavil lovsko opremo, pa okrog hiše postavil pastirja (z 220 V)..........pa še kaj podobnega mu roji po glavi.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.2.2009 20:52:31   
gold fish
..naš ta mali pikec je zaspal..

....zdaj pa grem jaz v  user posted image ....  me nekaj grlo hoče bolet, pa glava...mam eno tako fajn kopel...bo to vse ven potegnila......

....če mi bo pridem nazaj, drugače grem spat...

...jutri se moram naročit za user posted image ....... ker me mali ful vlači za lase...mu je ful fajn...tud če mam spete pride nekak zravenuser posted image ...pa najrajši zagrabi za tiste sladkeuser posted image

čau bau

Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.2.2009 20:53:29   
*bubi*
user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.2.2009 20:55:50   
petra1978

user posted image

Kaka lepa pupika user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.2.2009 20:57:33   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

Pa to so vse babike tako lepe...user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.2.2009 20:57:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lovro se ji dopade... pa Matej.... user posted image

user posted image

Nosečka08, Lovro je moj

petra1978 in kahlo, super, da ste se dobili. Ste mi kar malo skomine naredili user posted image

Virtualna, Lovro je ob riževi kašici tudi prvič dvigoval želodec pol sem mu pa najprej mešala eno žlico kašice 5 žlic aptamila, potem 2 žlici kašice 4 žlice aptamila...tako da sem po enem tednu prišla samo na kašico pa še to sem mu najprej dajala zelo redko in šele po 14 dneh od začetka s tako, kot piše v navodilih. No zdaj mu pa ne folgam nosit v usta, se razburja in benti zraven, če nisem dovolj hitra, da je joj. In ker ne dobi dovolj hitro, si vtakne roke v usta polna kašice in na koncu ma Lovro kašico jaz pa kašouser posted image user posted image user posted image . Aja, pa še vedno mu dajem kar iz stekleničke in na koncu, ko se že fejst shladi mu zlijem zraven malo tople vode in to spije po steklenički. Prvič zato, ker hladnih stvari preprosto ne je, drugič pa zato, ker je to edini način da v njega spravim vodo-če ima okus po kašici ali mlekuuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.2.2009 20:57:51   
*bubi*

Tudi , ki takoj sprejme žličko, ne sme kar naenkrat dobit obroka. In kot nosečka pravi, se daje 3 dni isto, da se vidijo morebitne reakcije.

jaz recimo nisem dala čistega korenčka, ampak takoj jabolko+korenček. Se mi zdi bolj blag okus. Ker je jabolko že preskušeno.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.2.2009 20:59:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

In ker ne dobi dovolj hitro, si vtakne roke v usta polna kašice in na koncu ma Lovro kašico jaz pa kašouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.2.2009 20:59:33   
KAHLO
HALLO!!!

Hmmmmm....jaz sem že tiskočkrat rekla da so ti naši septembrčki pravi manekeniuser posted image

Punce vam moram rečt da je bil GAL danes pravi gentlmen.....najprej sta se z ronjico popeljana na sprehodu, pol sta se dobila na kofetku, namesto rožic pa ji je prinesel ključke za grizit.....no kot ste vidle je bla naša baba čist navdušena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer moram rečt da mama ni nikoli tako direktno napadala fante, naša pa bi Gala pojedla če bi se dalo...... c c c.....bova mogli kakšno rečt na to temouser posted image user posted image user posted image
še dobro da smo doma v 4. štuku se bo mogla madam ornk potrudit da bo nam pobegnila na randi ali pa da frajerji pridejo do nasuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.2.2009 21:04:42   
meta21

Če Lovru dam hrano v usta in žlico takoj ven potegnem, jo izpljune, ker začne jeziček naprej tiščat-vsaj na začetku. Po parih žlicah že pogrunta ampak je najbrž težko 4 obroke spit po flaši pol pa preklopit.

Jaz mislim, da je treba na začetku preizkusit posebej potem pa mešat. Npr. daješ korenček par dni in če ni reakcije mu dodaš krompir al pa jabolko al pa cvetačo... in če pride do reakcije veš, da je krivo tisto drugo in ne korenček. Lahko pa tudi najprej probaš vsako posebej potem pa oba skupaj, da vidiš če mu je posebej oz. skupaj sploh všeč.

bubi in jazzyuser posted image  Kaj sem že omenila, da mam sinauser posted image ? Sicer vrsta je res dolga ampak...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
3.2.2009 21:05:29   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

HALLO!!!

ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.2.2009 21:06:24   
ključek

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
3.2.2009 21:06:58   
arabela*

cakicauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
3.2.2009 21:07:41   
KAHLO
MTY no pa sva naletele druga na drugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
3.2.2009 21:07:54   
arabela*

user posted image

babika mala user posted image user posted image ,iiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
3.2.2009 21:08:38   
arabela*
jaz pa sem danes tavečjo striglauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
3.2.2009 21:08:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
bubi in jazzyuser posted image  Kaj sem že omenila, da mam sinauser posted image ? Sicer vrsta je res dolga ampak...user posted image

Kera je že enkrat zbirala zeta za svojo? Lana luna? Tolk da vem, da vas zapišemuser posted image  Da ne bo enkrat ena tle na rr pisala, da ma moža Lovra pa eno blesavo taščouser posted image user posted image user posted image . Boljš, da kar sama zberem snaho pa je zadeva rešenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
3.2.2009 21:10:13   
ključek
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?