jana banana
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipek Zlo vredu napisano priznam, sama sem v psihično zahtevni službi z veliko odgovornosti, delam tudi do 15 ur dnevno....moj ima tudi veliko obveznosti...tako, da ko prideva zvečer dam, sam padema v postlo, šekuhat se nama ne da....perilo mi je en tedn viselo predn sem ga mela čas pobrat pa spravit....je res mal problem, samo moj si želi družine, tko da bi mogla midva met zamenjani vlogi tud npr. on se hoče poročit, meni do tega ni...mogoče čist tko na tih, na kakšnih Sejšelih, midva v poletnih oblačilih, fina tortica pa konc, brez ceremoniala....sem hecna, a ne? vsaj domači mi tak pravjo.... Zelo znana mi je tvoja zgodba, ampak ŽAL ti moram sporočiti: TI ŽIVIŠ ZATO DA DELAŠ NAMESTO DA BI DELALA ZATO DA BI ŽIVELA!!!! Kar se pa denarja tiče... A ga maš cajt zapravit? Ce ga že zapravljaš - so te stvari vredne 15 urnemu delavniku? Verjetno se ti bo moralo kaj zgoditi (tko kot meni), da boš dojela. Mogoče pa ne boš te sreče... In ko boš nekega dne ostarela, kar zagotovo boš, se boš guncala v svojemu stolčku, vrednemu 20.000 eur in se: - spominjala česa? Kako si bila uspešna v službi? Kako si prelagala papirje, sestankovala, naredila največji projekt,.... - veselila prihoda koga? Sodelavk? Prijateljic? Ne bodo prišli.... preveč veselja bodo imeli z vnučki - spraševela, kako bi bilo če bi imela otroke? - spraševala, komu boš zapustila vse kar si v življenju ustvarila? V življenju je toliko več, ampak tale tempo, ki ga živimo, nam je ukradel občutek za resnične in prave stvari. Veš, moj dedi pravi, da je najbogatejši človek na svetu.... Ker ima 6 otrok, 14 vnukov, 16 pravnukov.... Kakorkoli že, upam da boš čimprej dosegla najvišji cilj, ki si si ga postavila v svoji poslovni karieri in da se boš odločila, za največji izziv življenja - IMETI DRUŽINO. In potem ti bo vse neverjetno nesmiselno kar si počela do tistega trenutka. Želela si boš, da bi izumitelji že izumili to napravo, ki nebi samo slikala in snemala slike, temveč posnela občutke, ki jih boš doživljala. Saj si jih boš želela podoživljati znova in znova. Razlogov ZAKAJ DA je milijoninen, razlogov proti, pa samo nekaj.... Časa pa imaš še... Kar se materinskega čuta tiče, se ti bo pa začel razvijat, takoj ko boš začutila prvi premik v trebuščku - seveda če boš sploh te sreče, da boš sploh kdaj zvedela kako je to ;) Iz srca ti želim vse dobro!
|