jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: truncus Zdravo, ob branju vsega kar ste napisali, sem se zamislila nad odgovori, ki so ji svetovali v smislu, da naj partnerju odkrito prizna in, da naj gresta narazen, ker ona očitno ne bo nikoli želela imeti otrok. Zanima me zakaj ste tako prepričane, da bi zaradi tega mogla it narazen? Jaz si ne predstavljam, da bi z mojim partnerjem šla narazen če si jaz nebi želela imeti otrok on pa (ali obratno)... ko sem ga vprašala, kaj misli o tem, da jaz nebi želela nikoli imeti otrok je bil njegov odgovor, da bi se pogovorila, ampak, da on mene ljubi zaradi mene same in ne zaradi otrok, ki bi jih lahko imela. In iskreno povedano se mi zdi to edini pravi odgovor na tako vprašanje. Razumem, da si mogoče nekdo res tako močno želi otroke, da brez njih njegovo življenje nebi imelo smisla in v tem primeru je najbolje, da se zveza konča. Ampak še vedno pa mislim,da ni treba takoj predpostavljati, da naj se razideta, ker ona noče imeti otrok... Zase vem, da mi je zveza z mojim partnerjem najpomembnejša in razlog, da on nebi želel imeti otrok nebi bil dovolj, da jaz kar prekinim najino zvezo. Saj sva skupaj zaradi sebe ne zaradi otrok... Upam, da ste razumeli kar hočem povedati in prosim naj nihče ne vzame tega kot obtožbo ali kritiziranje, je samo moje razmišljanje prevedeno na "papir" Lp se pridružujem mnenju, dodala bi samo še, da pač ljudje smo si različni in eni imajo materinski ali pa starševski čut, drugi ga pa pač nimajo in to se ne da spremeniti. Tako kot so pač eni rojeni homoseksualci, pa se ne bodo spremenil, pa če je ne vem kaj... tako je. Kalbo: ne vem, če je ravno v genih zapisano... bolj v naših glavah, da pač ženska naj bi rodila, saj ima ali pa bi že morala imeti tisti materinski čut... ima ali pa ne, vsaka se naj sama zase odloči, kaj bi rada, pa če gleda materialno, telesno, čutno,... kakorkoli, vsak je sam gospodar svojega telesa in življenja in naj se odloča po svoji vesti.
|