ronja
|
Zaradi nagona. Zato ga narediš, po moje. Imaš ga potem pa zato, ker ga imaš nooooooooooooroooooooo rada!!!!! Tu nimaš kaj, to ga pač imaš, ko se rodi in prav nič ne moreš tu naredit, da ga ne bi imela tako noro rada, čeprav je to včasih ful nepraktično . Vsaj midva sva si pač otročička želela. Vedno sva si oba želela imet otroke in ko sva si zrihtala esencialne zadeve (dobila službi in se preselila skup na svoje, faks je bil tako že prej končan), sva si rekla, da zdaj je pa čas. Bilo je zelo spontano in iz obeh strani naenkrat - imava srečo. Ko sem naredila test in je bil , me je bilo strah še pa još, ker nisem ravno pričakovala takoj. On je bil ful vesel, seveda je bilo pa njega tudi strah. Potem ko sem imela ss, pa sva bila oba razočarana, pa sva vedela, da sva na otroka pripravljena. Naslednjič me ni bilo več nič strah. mali otroci ti tko, al tko ne vrečajo neki ljubezni ker sploh ne vejo kaj to je...ko so pa najstniki, si jim a tazadni na svetu Ma, ni tako, no! Mali otroci ti FUUUUUL vračajo ljubezen! Mogoče ne vejo, kaj je to, jo pa hudo čutijo in ravno toliko tudi dajejo nazaj! Ne z besedami, dokler pač ne govorijo, ampak ljubezen je mogoče dat na veliko načinov, ki ne vključujejo govora, tak da brez skrbi, ko te mali otrok objame , prekleto dobro čutiš, da te ima rad . Najstniki pa tudi niso vsi zafrustrirani - je baje odvisno od tega, kak si bil ti prej do njih - ne vem, ti povem čez 15 let . Ampak midva do svojih staršev nisva bila taka, niso nama bili tazadnji in mislim, da so dobro vedeli, da jih imava rada... Na stara leta pa planiram bit z lubijem, ne pa z otroki, oni naj si lepo koga drugega najdejo takrat, hehe, midva bova takrat končno lahko spala dokler nama bo pasalo in se stisnila skup sredi popoldneva . Ni pa čisto nič narobe, če nočeš imet otrok. Eni nimajo toliko tega nagona, drugi bi meli otroka, pa nočejo imet partnerja in so toliko uvidevni, da nimajo otroka kar tako, sami (ali pa ga niti ne morejo met kar tako, sami, ker so moški, recimo ). Moja sestra recimo si ne želi otrok, njen način življenja tega res ne bi podpiral in je fer, da to ve in lahko zdaj živi tako, kot si želi in se ne sili v nekaj, kar bi jo omejevalo.
|