listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jutro punce! kaj zdaj to berem, da so februarčki zopet bolani . Tara in dolenjka želim vama, da sta čimprej popolnoma zdravi . Boga Tara, da je mogla zboleti in to še ravno na rojstni dan, dolenjka ti pa lepo počivaj in se čuvaj. Pa za atija, ko tako lepo skrbi zdaj za svoji bolni princeski. Val in David tudi vama želim, da se čimprej pozdravita. Listek teh bronhitisov pa se ful težko rešiš, jaz sploh ne vem več kolikokrat ga je že Luka prebolel. Je pa malo boljše od kar sva na Singulair-ju, to imava že zdaj skoraj 4mesece in sicer namesto flexsotida, je pa preventiva za preprečevanje astme. Sicer še zboli za bronhitisom, vendar pa bolezen poteka v blažji obliki in hitreje okreva. Jaz upam, da ti bodo porodniško podaljšali, a vi se boste pa kar na morje selili, super. Mi pa gremo poleti najprej za dva tedna na morje, potem pa takoj v gore, pa upam, da nam bo tudi to kaj pomagalo. Mlavla zelo lepa tortica, pa Neža je zelo lepa punčka . Zdaj pa malo izpreži in počivaj. Februarka upam, da te slabosti čimprej minejo, a v prvi nosečnosti pa slabosti nisi imela? Ja pa trebuščka nič ne skrivaj, ampak ga kar raje pokaži , tehnico pa za 1leto kar pospravi . dan, naša noč je bla pa danes odlična. Smo se celo naspali. Sicer je zvečer spet dobil svečko Voltaren, ker je imel spet vročine 39,5, in je potem lepo zaspal, ob 4h pojedel flašo in spal do 8h. Zzdele pa tud spančka že eno uro in upam, da bo še mal, da se še mal spočije. Ob 14h pa spet k zdravniku. Mala_pikica, - ravno včeri nama je zdravnica napisala tele praške in jih tudi midva jeva. Upam, da mu bodo pomagali. Sej so mi rekli, da se to rado ponavalja, ampak tako hitro? v 1,5 mesecu je bil 4 dni brez vročine, pa da ni kašljal in smrkal. Men se tone zdi ok. Po moje ma imunski sistem čist porušen. Lillchy - kok je lepo brat, da Luka tako napreduje. Res sem vesela. Pa da je začel tako šibat naokrog. Kar se tiče pa žrelnice bojo pa mogli dohtarji povedat. Se pa strinjam s tabo, ker jest sem do 1 leta in pol prebolela 9 pljučnic, 10 angin... , v 1 uri zakuhala na 40 vročine in bla skoz bolna, dokler mi niso vzel ven mandljov in potem je blo kot da bi odrezal. Tko, da če se bo to ponavljaljo s takim tempom, potem bojo morali neki narest. Mala_pikica, kaj pa ti misliš, ste se pogovarjali kaj s P o tem? Februarka - da ti slabosti čimprej minejo.
|