Azzurra
|
IZVIRNO SPOROČILO: lušnobica Ojla, ... Mayamaya: ja, vem, da je v Trstu dosti več izbire teh stvari, ma zame je to cel projekt in se mi po pravici povedano niti ne da. No, saj tisto kar mi je všeč sem vidla v Oviesse v Kopru, ampak sem mislila, da bom našla kaj lepšega in dokler sem se jaz razgledala okoli so prodali. Bom že mojo mamo angažirala . Drugače bom jaz za iz porodnišnice oblekla benkico, body na preklop, žabice, čez plišast kompletek, copatke, 2 kapici in še kombinezonček. Po potrebi bo pokrit še z dekico. Upam, da bo dovolj, pripravla bom pa, kot je moja navada, še kaj za rezervo. Kombinezonček sem jaz dobila od prijateljice, bi ga pa v nasprotnem primeru kupila, saj je pred nami še cela zima in nam bo prišlo prav za na sprehode. Saj v košari jim je menda toplo, ampak če bo ta kaj po starejši sestrici, mu v vozičku ne bo preveč všeč in ga bo treba ven jemat, pa kakšni postanki za dojenje, ... jaz bom za sprehode definitivno uporabljala kombinezonček, bo pa zato malo manj oblečen ali malo manj pokrit. Azzurra: si me prav malo presenetila, da si se oglasila tu. Ja, ti še sporočim za nedeljo, velja. Zdaj moram laufat v vrtec. si smešna...jaz sem vedno tu... Ne pozabi, da sem bla jaz prva 2005 ki sem odprla temo Obala, tako da se imam za džombo.
|