|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
8.7.2009 11:09:06   
mayamaya
kuku , a zdej ni pa nobene več user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
10.7.2009 9:35:55   
DannyS
E ja, mamice so nas zapustile... user posted image

Jutri je moj uradni dan D, ampak sem 100% da ne bo nič... moj dojenček še veselo miga, o kakih lažnih popadkih ne duha ne sluha, edino vsake tolko mi malo trebuh otrdi... tako, da nas verjetno v ponedeljek čaka CTG v porodnišnici, pa bomo vidli približno pri čem smo.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
10.7.2009 12:03:52   
mayamaya
čav DannyS user posted image

vsaj ena se je oglasila, ki te koprske nosečke so že vse na dopustu user posted image

lepo da je vse v redu. tamalemu (ali mali) pa očitno paše v maminem trebuhu, da se mu/ji nikamor ne mudi user posted image .

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.7.2009 12:26:05   
mayamaya
ok se bom pa sama s sabo pogovarjala user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.7.2009 21:51:47   
moom
ojla!

ma res ni več nobene tu gor....user posted image  
no, mayamaya, pa ti povej kako si kaj?user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
14.7.2009 10:59:12   
mayamaya
alora

jaz sem čisto uredu, morfologija je za mano in je vse bp. sem prav srečna in vesela user posted image user posted image user posted image .

zdej sem pa počasi začela gledat za stvarmi, da jih spravim na kup, ki nimam še čisto nič, anzi v soboto mi je prijateljica posodila lupinico in to je to. greva pa najprej v šoping za sobico in za voziček, da dava ''tahujše'' stroške najprej mimo, pa da se nam ne nabira prah na denarju user posted image . potem pa še vse ostalo.

smo pa končno dočakli malo lepega in tolega vremena, da se bom lahko tudi jaz šla kaj namočit. ki zame mora bit morje lepo ogreto, da se spravim noter. še tako grem norti ko ene stare none, rabim 100 let user posted image

pa ostale? kako ste kaj? ali ste že vse na dopustu?

pa pa

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   [Brisano sporočilo]
14.7.2009 21:15:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1957
14.7.2009 22:05:44   
rozilu
Olaaa,

evo še mene... Ne, jaz še nisem nič na dopustu, so pa moji možgani očitno user posted image .

Nakupi, nakupi... user posted image ma jaz še nisem prav nič nabavila... sem skoraj za voziček odločena (Chicco trio S3 ali kaj podobne oblike...). Posteljic baje dobim nekaj user posted image samo kak nov jogi bo treba nabavit. Ma potem je pa še cel kup stvari - od pohištva naprej, da bom imela kam spravit cunjice od user posted image pa moje cunje tudi user posted image .

Drugače pa si delam update seznama - da si napišem kaj naj bi od koga dobila in kaj moram še kupit (in kje, ker to je meni neznanka user posted image ).

Ah, ta najhujše pa itak še ostaja - izbira imena user posted image ... Kak nasvet?

Kako ste v tej vročini? Sej morje je prav super zadnje dni, tako da se lahko malo načofotamo user posted image

Valen - dobrodošla! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.7.2009 13:01:06   
supernova2002
kaj kdo rojeva??? dannyS??

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.7.2009 18:44:33   
mayamaya

JULIJ

DannyS        26 let              11.7. 

AVGUST

moom          26let                 6.8.             

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    31 let            10.11.     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA         51 cm in 2940 g

Amaya                  17.6.              26.6.,  EMANUELE 51 cm in 3650 g

nena30                 28.6

2.7.,    LISA 50 cm in 3320 g        

eko za si osvežit memorio user posted image

vedno več je mamic user posted image user posted image user posted image , nas nosečk pa samo za vzorec. pa sej ne morem verjet ko pa se sprehaja toliko trebuhov okoli  user posted image user posted image .

uživajte

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.7.2009 18:46:18   
mayamaya
aja, valen dobrodošla user posted image

končno še kakšna user posted image . če sem prav izračunala, a si marčevka ?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.7.2009 21:56:04   
moom
ojla!

super za novo nosečko!

mayamaya, rozilu - uuuuu, zdaj vaju pa čakajo priprave:) ke lepo, ne...? sej počasi... vsak teden nekaj, pa grejo mesci hitro  mimo:)

jaz pa komaj čakam naslednji teden, ker mi je danes G reku, da sem že 2 cm  odprta in bomo naslednji teden zaradi sladkorne kar sprožli. sicer upam, da se bo kar samo od sebe, ker pravijo, da umetni bolijo, ampak komaj čakam....

nič, nekaj je blo govora še o nakupih, pa ne vem če je blo kakšno vprašanje al kajuser posted image  sem že cela zgubljenauser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.7.2009 23:11:05   
mayamaya
dober večer!

ja, priprave... ne vem kje naj sploh začnem. bova probala najprej une tahude stroške rešit, tipo sobica, voziček, ostalo pa potem počasi. ma ki tega ostalega je ful user posted image . hb, da sva bila z bratom kar pridna user posted image in je moja mama vse tiste lepe ohranjene ali pa sploh neuporabljene cunjice spravila. smo v nedeljo odprle eno veliko škatlo in moram povedat, da je tega ogromno... mislim, da za cunjice ne bom dosti zapravljala. pa posteljico imam tudi še mojo. z malo popravki bo kot nova.

pol pa rabi še vse ostalo, ne user posted image . ampak, kar se mora ni težko user posted image sej mi je vse to fuuul lepo delat, pa hodit okoli pa gledat kaj vse rabim...user posted image

moom, da ne boš prehitela še naše DannyS user posted image , ki izgleda da njen otročiček uživa v trebuhu.

potem boste pa že skoraj vse mamice user posted image in kje je še november....ma ne sme še priti, ki moram še kaj naredit prej user posted image

lahko noč

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
17.7.2009 15:12:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
17.7.2009 15:48:49   
Belen

JULIJ

DannyS 26 let 11.7.

AVGUST

moom 26let 6.8.

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu 30let 22.10.

NOVEMBER:

mayamaya 31 let 10.11.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI SONČKI:

IME: PDP: DATUM ROJSTVA:

bučka25 2.5. 1.5., ERIK 56 cm in 3570 g

supernova2002 20.5. 6.5., MARUŠA 53 cm in 3250 g

Bia 9.5. 10.5., KLARA 54 cm in 3600 g

Chiara82 13.5., TADEI 52 cm in 3135 g

Stefanija 23.5. 18.5., TIJANA

Belen 13.7. 19.6., NAŠA 48 cm in 2390 g
LIJA 48 cm in 2350 g

Hator 1.7. 25.6., LUKA 51 cm in 2940 g

Amaya 17.6. 26.6., EMANUELE 51 cm in 3650 g

nena30 28.6 2.7., LISA 50 cm in 3320 g

eko za si osvežit memorio user posted image

vedno več je mamic user posted image user posted image user posted image , nas nosečk pa samo za vzorec. pa sej ne morem verjet ko pa se sprehaja toliko trebuhov okoli user posted image user posted image .

uživajte

ma kje ste nosečke??????? user posted image user posted image
wsak dan ko se sprehajam z mojimi sončki, sami vozički in trebuhi okoli.... na forumu pa nobene oz.malo was je.... dejmo dejmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
17.7.2009 23:20:37   
rozilu
Če pa se vse sprehajamo in čofotamo user posted image potem ni časa za forum. Ampak jaz vidim same vozičke, pa bolj malo trebuhov - mogoče to zato, ker sem do včeraj izbirala voziček (včeraj pa sva kupla Chiccota S3 user posted image ).
Sploh pa na plaži sem kot deveto čudo - otročkom je tako fascinanten ta moj trebuh, da se jim kar oči izbulijo user posted image ... kaj bo šele čez kak mesec, dva.

Kako pa sta kaj tvoji dve malčici?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
18.7.2009 14:25:14   
mayamaya
ejla!

rozilu sem brala, da si bila na masaži user posted image . je bilo dobro, a? jaz sem se tudi odločila, da bom šla. ma en dan, ki si ga bom privoščila prav samo za relaksacijo in uživancijo. mi je moj dragi za rojstno dan obljubil, da mi jo plača user posted image . valda moram izkoristit

se grem pa jaz tudi jutri končno kopat. letos še nisem taknila morja, upam samo, da se ni danes preveč ohladilo, če ne ga bom gledala od daleč... ki sem bolj zmrznjem tip user posted image

uživajte danes, ki se da dihat user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
18.7.2009 19:38:42   
amaya
dannys rodila fantka florijana danes ob 14...več ne vem

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
18.7.2009 19:50:41   
mayamaya
DannyS je napisala: Hojla, mali Florijan tu. Danes ob 14:09 sem s svojim rojstvom razveselil očkota Silvestra in mamico Danico. Tehtam 3680 g, velik pa sem 54 cm.

bravo DannyS user posted image user posted image user posted image Čestitke

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
18.7.2009 22:21:07   
rozilu
Jupiii, bravo in veliko sreče vsem trem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
18.7.2009 22:28:41   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

ejla!

rozilu sem brala, da si bila na masaži user posted image . je bilo dobro, a? jaz sem se tudi odločila, da bom šla. ma en dan, ki si ga bom privoščila prav samo za relaksacijo in uživancijo. mi je moj dragi za rojstno dan obljubil, da mi jo plača user posted image . valda moram izkoristit

se grem pa jaz tudi jutri končno kopat. letos še nisem taknila morja, upam samo, da se ni danes preveč ohladilo, če ne ga bom gledala od daleč... ki sem bolj zmrznjem tip user posted image

Ja kje pa ti živiš da se nisi še kopala?!? user posted image Jaz ne bi zdržala, pa itak je že fuuuul časa prav mlakasto topla. Kaj je pa danes nardilo, pa ne vem - oz. sem zdaj pogledala podatke z boje: 25,3°C na dveh m globine. Jutri bo super!!!

Masaža pa.... ja, ful priporočam, sploh pa če ti dragi časti user posted image . Še bi šla... mogoče celo samoplačniško user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
19.7.2009 0:49:39   
supernova2002
čestitke DannyS!!!!!!!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
19.7.2009 21:32:42   
moom
DannyS, čestitke tudi od mene!!!!!

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.7.2009 8:52:02   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

ejla!

Ja kje pa ti živiš da se nisi še kopala?!? user posted image Jaz ne bi zdržala, pa itak je že fuuuul časa prav mlakasto topla. Kaj je pa danes nardilo, pa ne vem - oz. sem zdaj pogledala podatke z boje: 25,3°C na dveh m globine. Jutri bo super!!!

Masaža pa.... ja, ful priporočam, sploh pa če ti dragi časti user posted image . Še bi šla... mogoče celo samoplačniško user posted image

Lep vikend!

ehm, ne bom sploh komentirala user posted image . sem čudna vem, ja, ma mi se prav ne da gužvat po plaži, z avtom me pa tudi ni volja v uni vročini se kam voziti - imamo še takega brez klime user posted image , ma delamo na novem.

sem pa zato nadoknadila včeraj. sem se naplavala za nazaj in za naprej in je bilo fulll dobro user posted image

za masažo sem mu pa že omenila, da je bila stestirana tako, da... user posted image se moram samo še zmenit. aja, kaj si se mogla kaj prej naročiti ali si kar šla tam?

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 11:05:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayamaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?