Hator
|
Ojla, da se še jaz malo javim. Mi smo pa to noč tako lepo spali. Luka se je zbudil po 5h, nato po 3,5, tako da sem se kar malo naspala. Skušala sem ga najprej dojiti na 2-3h, kot mi je svetovala patronažna. Kak dan je šlo, pol pa ne več. Zdaj smo si sposodili tehtnico in ga pred vsakim podojem stehtam n potem po podoju in ugotavljam, da naš sinko poje čisto dovolj. Tako da niti ne rabi kakih dodatkov. Če pa bo že, si bom pa spumpala. Sem prav pomirjena sedaj. Na začetku je bilo namreč podobno, kot je napisala Bia79. Cel dan bi bil na joški, naredil par požirkov in zaspal. Ampak ob takem tempu nisem mogla niti na wc. Sedaj se potrudim, da ga na dojki stimuliram, da je kakih 20 min (včasih zaspi in ga sploh ne zbudim, takrat ga pač pustim) in je dosti boljše. Poskušam se prilagoditi njegovemu ritmu in ga pustim spat tudi 3, 4 ure, če spi. No saj večinoma se zbuja na 2-3h. Pa bom videla, ali je ta sistem v redu, ali zadosti poje. Kaj pravite mamice, bo to v redu ali bi ga morala res zbujat na 2h??? Belen, ja, jaz sem tudi prebrala, da lahko novorojenčki zelo malo kakajo, čeprav naš je skoraj vedno pokakan, pa ga previjem pred vsakim obrokom. Evo, to zaenkrat, se potrudim, pa vam napišem kak dan še mojo porodno zgodbo. Drugače pa maice, po mojem smo na napačnem forumu..predlagam, da odpremo temo na Starši čvekamo-npr. Koprske mamice 2009.
|