|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
24.6.2009 19:22:47   
moom
Ojla!

Ja, res samo čakamo katera bo naslednja user posted image  Mene tudi zanima user posted image

mayamaya, sem ti dolžna še nekaj informacij o vozičku. Mi iamo Hauck Trax jaguar 4. Sem ful zadovoljna z njim, edino eno napako ima - je težek!!! Če ga samo zložiš je še kar velik, samo mi smo prve pol leta imeli ful majhen avto in sva ga razstavla (dala dol kolesa in sedalni del) in je šel tudi v mali prtljažnik. Razstavi se ga pa hitro, ker je ful enostaven patent (ki se ne razmaje, pa če ga še tolkokrat odpreš in zapreš).
Se mi zdi tudi res komot za otroka, tako, da ga jaz priporočam! (no, res pa če nimaš nekih blaznih stopnic zaradi teže)
Zdej ne vem kaj ti naj še povem - če te kaj zanima pa kar vprašaj.

Jaz sem drugače ok- se borim s sladkorno in po cele dneve samo to hrano pripravljamuser posted image
Drugače pa komaj čakam petek, ko imam prvi ctguser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
24.6.2009 20:54:41   
Hator
No, jaz imam jutri ctg in poročam, kako in kaj. Ponoči me je kar nekaj zvijalo, vendar to še ni to, ker je bilo zelo neenakomerno, kar na 2-3 min kakih 45 min, pol eno uro nič, potem pa spet začelo. Za vsak slučaj pa grem pač jutri na ctg.

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
24.6.2009 22:10:15   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: nena30
Kje ste pa kaj ostale koperske jesenke? Smo vas stare vse prestrašile k samo jambramo!?user posted image

Hehe,
ja skoraj da res. user posted image Se ne počutim kompetentno da bi kaj skakala vmes, ker mi ni nič jasno - sploh ne vem kako bom znala it rodit oktobra user posted image .

Drugače pa imam tudi sama težave... s user posted image prebavo user posted image . Trenutno sem v tujini in je še 100X slabše - spremenjena hrana, malo bolj neredna mogoče, veliko manj vlaknin... Že doma ni blo ravno OK, ampak zdaj sem po vsakem kosilu ko balooooooon. Mislim, da ful vegete uporabljajo in mi pol nardi celo štalo. Imam sicer 2 flaši donata, samo včeraj sem se skoraj nacejala z njim, pa ni blo nič!

Zjutraj sem pa naredila eno udarniško akcijo: najprej kozarec donata, za zajtrk muslije z jogurtom in mlekom, juice, pa en mali sendviček z zelenjavo; potem pa čez črni čaj. Em, sem komaj pritekla do WCja user posted image

Upam da je potem proti koncu kaj drugače - itak pa imate že toliko drugih težav in težavic, da je prebava verjetno zadnja stvar :)

No srečno vsem skorajšnjim mamicam user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.6.2009 13:15:02   
nena30
Joj Rozilu samo ne omenjaj prebave. Jest sem mela take težave do 8m. Vsakič ko sem se spravila na wc sem mislila, da rojevam. Včasih tud po 5, 6 dni nisem šla. Potem sem se pa navadila pit sirup ISILAX-MAMMA, zjutraj pa še probiotični jogurt z 1 žlico lanenih semen ( pustiš stat 1uro). In je pomagal. Zdaj je pa že mesec dni ok. Vsak drug dan si privoščim še ta jogurt s semenčki....Ta isilax pa ful težko dobiš. 100% ga pa imajo v lekarni tam nasproti hipermarketa v šalari. Zdej, če si v turizmu je mal daleč do šalareuser posted image user posted image !
Dejte ženske ve ste domačinke pa mi zaupajte kako je v KP s pediatri!?
In kje je sotrpinka Hator? Pa ne da je ostala kar že v Postojni?
Jest se počutim vsak dan bolš. Če nebi mela trebuha bi skoraj lahko pozabila,da sem noseča!?user posted image user posted image user posted image nič več jasno.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.6.2009 13:58:57   
saruška
Nena30: Mi imamo dr. Rončevič in sva full zadovoljna z njo... Ima pa eno slabo navado, in sicer se vedno razpriča  še o 100 drugih stvareh, tako da je vedno treba dosti časa čakat prej ko prideš na vrsto...
Se ti pa res posveti in mi še nimamo slabe izkušnje z njo, pa smo pri njej najmanj 1x na mesec... tako da user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.6.2009 14:04:12   
DannyS
Ojla...

Sveža novička, kopiram iz julijk:

hator sporoča:

teža 2940g, dolzina 51cm, privekal sem na svet ob 7:37 in vsem sporočam da sem ok!
Aha, ime mi je Luka,
hator

Čestitke hator!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.6.2009 14:08:26   
DannyS

JUNIJ

amaya        
31 let             17.6.   (doma imamo že sončka Etienna)

nena30        31 let             28.6.

JULIJ

DannyS        26 let              11.7. 

AVGUST

moom          26let                 6.8.             

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    31 let            10.11.     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA           51 cm in 2940 g

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.6.2009 15:46:17   
Rakica_80
Hator, juhuuu, še tu iskrene čestitke za Lukcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.6.2009 17:30:50   
nena30
Je pohitel Lukec!! Čestitke!
Saruška hvala za informacije! Bom poskusila pri njej- upam da sprejema kaj na novo !!!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.6.2009 9:02:48   
mayamaya
Hator, čestitke user posted image user posted image user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.6.2009 13:46:02   
DannyS
Ojla... tudi amaya je končno dočakala in danes rodila fantka... to je zaenkrat vse kar vem...:)

Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.6.2009 13:49:18   
mayamaya
evo pa imamo ploden teden user posted image

amaya čestitke za fantiča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.6.2009 13:50:41   
mayamaya
DannyS kako si pa ti? dej oglasi se kaj, če boš kaj hodila po kp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.6.2009 13:57:15   
DannyS
mayamaya jaz sem ok... danes sem imela zadnji pregled pri G in je rekel, da je vse na mestu, mali miga 100 na uro...:) Tako, da če do 11.07. ne bo nič, moram it 13.07. v porodnišnico na CTG oz. pregled. Po Kopru pa razen v večernih urah in še to mogoče 1x-2x na teden bolj malo hodim, lih zaključujem diplomsko nalogo pa se mi več kot tolko ne da... pa še doma se vsak dan lotimo pospravljanja in vsak dan gre iz hiše na tone neuporabnih stvari direkt v kanto...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.6.2009 14:38:19   
saruška
Danes zjutraj ob 10.15 je na svet prijokal Emanuele, velik je 51 cm in tehta 3650g. Čestitke Amaya zauser posted image !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.6.2009 15:24:42   
DannyS

JUNIJ

nena30        31 let             28.6.

JULIJ

DannyS        26 let              11.7. 

AVGUST

moom          26let                 6.8.             

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    31 let            10.11.     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

Hator                      1.7.              25.6.,   LUKA         51 cm in 2940 g

Amaya                  17.6.              26.6.,  EMANUELE 51 cm in 3650 g

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.6.2009 9:01:41   
nena30
Dobro jutro!
Ja za Amayo je bil pa res že skrajni čas. Čestitke!!user posted image
Danes ponoči sem imela kar pestro. Pa se je povsem umirilo!? Tako,da z mojo pikico kuhava kavico, poslučava muziko in čakava da se bodoči očka vrne iz službe, da naredimo načrt kaj bomo počeli za vikend- mogoče je pa zadnji v taki zasedbiuser posted image . DeniS mogoče boš pa tud ti pred manouser posted image !
So pa zdajuser posted image inuser posted image izenačeni.
Lep vikend vam želim!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.6.2009 9:13:03   
DannyS
Jutro...

Danes zjutraj pa sem imela prav tebe v mislih nena30. Glede na to, da se nisi nič javla včeraj, sem že mislila, da si sigurno tudi ti rodila. Kako pa bomo zvedle lepo novičko, se poznaš s katero s foruma, da javiš? Ah to pa ne verjamem, da bi bla pred tabo, no sej nikoli ne reci nikoli... ampak včeraj na pregledu mi je blo prav smešno, ko mi je ginekolog rekel, da moram naštet vsaj 10-15 gibov otroka dnevno, jaz pa če bi jih šla štet bi jih blo po mojem 100-150. Ne vem kaj bo to za en otroček, upam da ne bo tako hiperaktiven. Čeprav vem, da gibi niso merilo, ker so ene ki so rodile rekle, da so otroka čutle čisto do zadnjega in da se ni nič umiril...

A ne, po zaslugi Belen, so pupice še vedno v rahlem vodstvu.... Upam, da se nam kmalu javi, verjamem, pa da ima z dvemi štručkami polne roke dela.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.6.2009 10:26:04   
supernova2002
čestitke hator in Amaya!!!!!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.6.2009 10:26:49   
supernova2002
Amaya ti si pa rodila na moj rojstni dan! jeeeeeee bo srečen ta wotrok ;)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.6.2009 16:17:31   
Anonimen
Čestitke obema Hator in Amaya za vajine sončke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu supernova2002)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.6.2009 0:02:18   
rozilu
Hehe, en dan me ni na forumu, pa kr dve novi mamici user posted image . Čestitke hator in amaya in tatija in dojenčka user posted image user posted image .

Ja zdej mamice že krepko vodite in še v desetih dneh bosta dve novi user posted image . Upam da se še kaka nosečka pridruži user posted image . Zdaj vas pa pozdravljam, ker je že pozno in jutri bo dolg in naporen dan.... kakih 10h vožnje domov user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.6.2009 9:41:48   
nena30
Jutro,dobro! Pri nas vse po starem! Ja vidiš DannyS pa sem res sfalila da ma Belen 2 pupi. Ja zdaj pa čakat še na mojo! Ne poznam pa nobene od vas, da bi ji sporočila. Nič bom kar mojega prosila, da sporoči na forum... Je pa moje dete tud  hiperaktivno- še vedno.
Se bo pa kmal pridružila še kaka nova. Učer k sem šetala po KP je bilo kar nekaj trebuščkov videt.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.6.2009 12:00:19   
Belen
ciao punce.... eko mene
končno so nas spustili domow s te bolnice kjer sm bla skori 14dni... idrija...
p.s.une ki imate za it sedaj rodit, počakte w izolslki bolnici je taka gužwa user posted image

torej kot vrejtno weste sem 19.6.junija rodila 2 čudoviti rožici NAŠO in LIJO.
zgodba na kratko: 15.6.sem pod nujno mogla v P,ker sm fulll zatekala, voda, beljkov.w urine, pritisk 160 itd... tam sm bla 4 dni na opazovanju kaj bo.... w 5ek se odločijo da mi naredijo CR,ker so bile itak obe medenično....
nato so se začele komplikacije....ker pikice nimajo sesalnega refleksa...so mi sestre težile da naj dojim 4 dni..in walda iz 2390 in 2350 so pršle na 2000-2100 ena weč ena manj...dokler jim nism zatežila so mi dale flašo. Pole ppa kr naenkrat wse pametne.... tipo sm rekla js da je treba prej dat flašo itd... je mela kak podobne izkušnje???  Mleko si izbrizgawam moje.... zaenkrat ga imam dowolj. Kupla sm za ponoči še adapt.mleko Aptamil-premature... ima kateri kako boljši naswet kako naj pikice prepričam da weč jejo, če ne bomo mogle nazaj w P. Tam sm bla 2 tedna in jih imam dowolj....
drugače sta pa zlate... jokajo bore malo, js jih morem na 3 ure prebujat za papat, spijemo w povp.50ml na obrok....
kak naswet mame??? amaya, bia 79, supernova??? user posted image

na kratko je to to, zdej morem na črpalko sm ko krawica ... hehe

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.6.2009 13:31:42   
supernova2002
Bravo Belen!
ti kar dodajaj aptamil zvečer-tako bo lahko sodeloval tudi ati in bo veselje za oba. zate, da se malo odpočiješ, za njega pa ker bo lahko dal otrokom tako čutit njegovo bližino in ljubezen.
jaz sem mojo mogla zbujat da je sploh začela kaj jest. zbujala sem jo s previjanjem. če pa tudi to ni pomagalo, sem zmočila robček pod hladno vodo in jo dražila s tem po zatilju ali obrazku-to je še največ zapalilo! pol je kar zagrabila joško in jedla...in vsakič ko je hotela zaspat na joški sem jo ponovno podražila z robčkom(važno da je hladen). probaj, morda ti bo pomagalo! pa srečno!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?