|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
18.6.2009 19:42:08   
nena30
Nič sem prišla domov! Vse je že zelo nizko in zmehčano, tud maternica je postala bolj aktivna.... sem pa še vedno zaprta kot školjka. Trebuh mi že zelo na pogosto otrdeva in med hojo kar boli, ker tako vse tišči dol. Me pa tudi spremljajo enaki občutki kot med menstruacijo. V ponedeljek moram bit spet 6.45 v porodnišnici, tešča... kaj pa ti Hator? po eni strani je kar nadležno hodit 2x na teden na tešče tako daleč- no sva vsaj avto kupila, da imam prevoz!!! Mi je pa lepo k je Merlo tako pozoren in se tako zavzame za svoje pacientke. Mi je danes rekel, da smo se preveč namatral in si zdaj ne smemo dovolit, da gre kaj narobe. Res je car!!!
Jesenke ste se pa kar raspričale... mi vas je fino brat!
INKAJ SE DOGAJA Z BELEN IN AMAYO!?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.6.2009 8:54:11   
lušnobica
Oj, ...

mayamaya, mi smo se tudi skoraj odločili za Jane Slalom Pro in bi tudi mi imeli samo voziček s športnim delom in košaro, brez lupinice. Tako daleč še nisem, da bi spraševala v Pikapolonici, če se da naročit posebej in za kakšno ceno. To pride še na vrsto. Nisem pa več 100% prepričana, da bo to to, ker sem zadnjič brala temo o tem kakšne probleme imajo nekatere s temi vozički. Me je kar malo odvrnilo od Jane-a in spet malo premišljujem in gledam kaj bi in bolj kot gledam bolj sem neodločena. Sicer sem Jane Slalom Pro izbrala predvsem zaradi teže. Če ne bi imela nobenih omejitev, bi bila moja izbira verjetno GT3 ali kakšen Mutsy. Noben pa ni idealen.
Poglej to spletno stran, ti bo mogoče kaj pomagalo, je pa v nemščini: http://www.o-baby.de/agr/Jane-Nomad_22504_3.html (upss, nisem uspela aktiviat linka)
Tukaj lahko naročiš vsako stvar posebej, ma mislim, da tudi pri naših sosedih Italijanih bi se dalo.

moom, mislim, da sem si enkrat že ogledovala Hauck-e, ampak mislim, da niso ravno med tistimi lažjimi. No, če slučajno res kaj najdem, vem na koga se obrnit. Hvala.

Ja, res. Kje sta Amaya in Belen? Upam, da se kmalu oglasita z lepimi novičkami.

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.6.2009 9:35:14   
BIA79
Ciao punce...

Belen je v Izoli v bolnici. Z njenimi giricami je vse ok, ona pa je bolj boga. Zateka, imam slab urin in visok pritisk. Pravi da če bo šlo tako naprej ji bodo sprožili porod. Je v 36 tednu,kar je za dvojčke uredu :) Punce držimo pesti za našo Belen!A za amayo kdo kaj ve?

Chiara jaz imam bumgenius plenice. Tudi jaz jih kombiniram z navadnimi plenicami, predvsem ko mi jih ne utegne dat prat preden mi zmanjkajo. Sedaj jih imam 15, zaenkrat še gre, pozimi si jih bom pa kupila še enih 5 kom. Plenice se sicer hitro sušijo (vložke pa sem dokupila) tako da tudi pozimi ne bi smelo bit panike. Na te plenice pa moraš dat papirnat list, ker ne smejo pridet v stik s kremo, ker to zmanjša vpojnost plenice. Drekec pekec se tako prime na papir in vse skupaj roma v školjko. Če se plenica umaže jo splahnem, včasih tudi ne :) Vse perem na 60 stopinj, do sedaj so bile plenice in vložki čisti (in verjami naša Klara je ena mala seronja) :) Uporabljam pa prašek Frosch. Za plenice tistega v prahu, baje da je bolj ekološki, jaz sem zadovoljna ( s ceno malo manj hehe).Če te še kaj zanima povej, ti pustim telefonsko v zasebnih sporočilih..

Punce uživajte...grem kaj pospravit preden se moja mala špijunka zbudi :)

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.6.2009 10:01:25   
Anonimen
Ojla!

BIA79 hvala za odgovore.

Včeraj sem kupila prvi paket bum genius plenic. So imeli samo še enega, vendar so bile plenice roza barve, tako da ga nisem vzela. Štartala bom s temi 5 plenicami. Najin škrat je tudi seronja, zato me še nekaj zanima. Če sem prav razumela, školjkice ne zamenjaš pri vsakem previjanju ali pač? Kje pa kupiš podloge za enkratno uporabo? Jaz sem jih videla v Mullerju v rolici za 5 €.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.6.2009 10:11:03   
Anonimen
Ajaj, sem čudno napisala. Imeli so še dva paketa, jaz sem vzela enega, ostal pa je še rozast komplet. Sem hotela vzet oba, vendar zaradi barve sem pristala samo na enemu.

BIA79 imaš zasebno sp.

Upam, da bo z Belen vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.6.2009 10:38:09   
nena30
OOO držim pesti za Belen! Glede na situacijo verjetno ne bojo več dolgo čakali!
In ti Bia si se že čisto privadila na materinstvo? Mene iz dneva v dan bolj grabi panikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.6.2009 10:48:17   
mayamaya
ejla!

lušnobica ne boš verjela glih včeraj sem brskala po internetu in sem našla glih to stran in mi mislim da so najcenejši, tako da...ci faccio un pensierino user posted image moram samo še pogruntat kaj in kako točno glede plačila. na italijanskih straneh pa ponujajo samo vse troje v kompletu, ne vem pa kako je če greš v trgovine. sej sem mislila iti pogledat zdej v soboto, ma ki napovedujejo neko zimo in dež, mi se zdi da ne grem nikamor.
sem pa vidla une reklamacije za slalom pro, ja. ma meni je še vedno všeč ta(ki hočem 4 kula obvezno user posted image ) in še vedno mi se zdi da je več pohvalnega kot ne. in še, ki ko se zapičim v nekaj...mi je vse drugo brezveze. sem smotana, vem user posted image

glede pikapolonice pa...jaz nisem bila zadovoljna no. pa sem bila v lj in postojni. vsaka je povedala drugače. za ene se da posebaj, za druge absolutno ne. pa še dragi so za user posted image . dobim skoraj dva čez za te šolde. aja in ful malo barv imajo na razpolago. same une temne. jaz bi pa kaj živega. ful mi je všeč  una oranžno rjava kombinacija, ali pa una nova sivo zelena, ki pa pri nas sploh ne vejo da obstaja.

v glavnem če še kaj njadem ti javim. ali pa če ti kaj najdeš mi javi user posted image

sem se pa najprej zagledala v haucka - chicago air. ma pol ko sem vidla kolko je težek in kako se zloži, sem si premislila.

belen mislimo nate

kje pa je amaya?

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.6.2009 10:57:24   
DannyS
mayamaya v Italiji vem, da ni problem, če hočeš kupit vsak del posebej.... sicer ne vem točno ali tudi za ta voziček... najboljše, da skočista kar čez pogledat. Mah odštevam lih še ne, ampak že nestrpno pričakujem to malo bitjece... v Kopru sem res bolj malo, še zdaj ki ne hodim več niti na šolo za starše...

moom e ja,... ma za moje pojme tudi ne povejo nič kaj takega kar ne bi vedla.... sicer pa mi je še vsaka rekla, da če že bi prišlo do kake težavice, ti itak patronažna pokaže vse, ko pride na dom... ž

nena30, meni tudi vedno bolj pogosto otrdeva trebuh... da ne govorim tudi o nekem zbadanju v spodnjem delu trebuha, kot da bi me nekdo z nožem špikal... včeraj sem se komaj komaj privlekla s sprehoda. Jaz CTG pri mojem ginekologu ne bom imela, drugi teden v petek imam zadnji pregled in to je to...

Amaya je še vedno 2 v 1 in doma, vsaj do včeraj je bila še. Za Belen pa držimo pestke, da bo vse ok... Verjamem, da ji v 36. tednu z dvojčki ni lih najlažje, če že mene vse tišči, pa imam samo eno pikico.

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.6.2009 11:28:00   
BIA79
Belen je rodila!!!!
In sicer dve pupici! V izoli sedaj vlada girl power!!! Bogi fantje!!!

Prva se je rodila NAŠA, velika 48 cm in 2390 g teža. Druga pa je prijokala na svet LIJA, 48cm in težka 2350g :)user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.6.2009 11:31:16   
DannyS
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Belen, čestitke za tvoji dve pupici! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.6.2009 11:32:51   
BIA79
Chiara,bumgenius ima dva modela.Enega z integriranim vložkom,drugi pa moraš dodajat vložek.Katerega si ti vzela?Mi imamo drugi model.In plenico vedno menjam,ker nimam rada da ima mokro rito :) Sporočila pa nisem dobila :(

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.6.2009 11:43:40   
DannyS
JUNIJ

amaya        
31 let             17.6.   (doma imamo že sončka Etienna)

nena30        31 let             28.6.

JULIJ

Hator            29let               1. 7.  

DannyS        26 let              11.7. 

AVGUST

moom          26let                 6.8.             

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let             22.10.       

NOVEMBER: 

mayamaya    31 let            10.11.     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:           DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.             1.5.,      ERIK          56 cm in 3570 g

supernova2002    20.5.           6.5.,      MARUŠA    53 cm in 3250 g 

Bia                         9.5.             10.5.,    KLARA        54 cm in 3600 g

Chiara82                                   13.5.,   TADEI         52 cm in 3135 g

Stefanija               23.5.            18.5.,   TIJANA           

Belen                     13.7.            19.6.,   NAŠA         48 cm in 2390 g  
                                                                LIJA           48 cm in 2350 g 

< Sporočilo je popravil DannyS -- 19.6.2009 11:51:06 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.6.2009 12:03:39   
moom
Oj!

Ja, DannyS, se strinjam s tabo, da če imaš že kakšne dojenčke okoli sebe že dosti veš oz. že vse veš v praksi. user posted image  Pa res so patronažne ful prijazne in sploh ni panike ko prideš domov.

Da ne pozabim za voziček Hauck komentirat ;) Je res težek, samo če je kateri všeč in ga nima čez kakšne stopnice za nosit, ga priporočam!!! Mi ga imamo še od prvega in je kot nov, ker je ful vzdržljiv, se ni nič razmajal al kakorkoli poškodoval. Pa je bil non stop v uporabi na takšnih in drugačnih terenih. No, samo tolko če bo katera še kaj gledala...

Pa Belen čestitam!!!!!!!user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.6.2009 12:34:31   
mayamaya
belen čestitke user posted image user posted image user posted image

moom kako se pa zložijo tej vozički in koliko zasedejo v avtu. mislim, ali moraš imeti velik prtljažnik, ali je treba dati kolesa dol... mi lahko kaj več poveš prosim?

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
19.6.2009 15:53:29   
Hator
Belen,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Glih sem rekla mojemu včeraj, da si šla verjetno kar rodit user posted image user posted image user posted image

DannyS, Nena30... meni tudi otrdeva trebuh čez cel dan, občutek kot pred menstruacijo, na čase me tudi nekaj špika tam dol... tako da kar ne vem, ali je to že to ali se le nekaj pripravlja...buuuu. V pon grem tud jaz v PO na CTG, pa da vidimo, kaj bo pokazalo tokrat.
Nena, je tebi ctg že zaznal kake popadke? Pri meni je bil v pon. v 20 min le eden.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.6.2009 16:03:54   
amaya
Danes zjutraj sem na oddelku srečala Belen in sem sumila, da je šla rodit, ker je šla iz oddelka že ob 6.ih zjutraj...Vem pa, da si je želela it v PO, al se motim...

Jaz sem tudi včeraj končala v bolnici zaradi hude trebušne gripe. Sem bila na infuziji celo noč...zjutraj pa so me odpustili...kljub popadkom in temu, da sem odprta. Lovšin mi je predlagal sprožitev, vendar sem rekla, da bi raje da gre samo. Če do torka ne bo nič, mi bo pa sprožil...zdej čakam kr rakca user posted image
Joj, HB, da nisem rodila te dni, ker res ne vem kako bi...prvo mali bolan, potem pa oba z mojim...je že tako kot mora bit.

Čestitke Belen...user posted image user posted image za dve user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.6.2009 16:11:38   
nena30
Ja meni je v pol ure zaznal 3 take blage tako da  me je potem še vaginalno pogledal in poslal domov. Ja ne, človek je kar mal nervozen, k se skoz neki dogaja pa ne veš a je to to!?user posted image Jest samo še na ta trebuh mislim-  no ta moment se na sladoled- sem mojega poslala, da kupi planico in jo uničiva skupajuser posted image ! Čeprav miG vedno pravi:"izogibajte se sladkega"
O Bravo za Belen in njene pupe!!! So paa kar konkretne- glede na to, da je rodila prej! Kaj češ pupe letos prepričljivo vodijo

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.6.2009 16:41:14   
Hator
Ja, meni je tudi rekel naj se izogibam sladkega, sam mi kar ne gre. Čeprav enkrat ko so bili izvidi malo slabši-en + na vodi, sem se pa res držala. Ampak jaz bi tud zdaj Planico-jo imam v skrinji user posted image user posted image

Hedhehe, Nena, sva na istem, jaz tud skoz na ta trebuh mislim in ugotavljam, kaj dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.6.2009 17:58:05   
Anonimen
Bravo BELEN! user posted image user posted image user posted image

BIA79 celo 2 sporočili sem ti poslala.
Tudi mi imamo tega, ki moraš dodajat.
Še enkrat ti bom poslala sporočilo.

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
19.6.2009 23:03:12   
rozilu
Kooončno dogaja na forumu, super novice, bravo Belen! user posted image in ene par user posted image user posted image user posted image user posted image za konkretni novorojenki user posted image .

Sploh si ne predstavljam kako ostale preživljate te dni pred akcijo... se mi zdi kot da bi brala napeto kriminalko user posted image .

Ufff, vozički... groza, niti razmišljat ne morem o tem. Al bom kupla kr nekaj, al pa bom cel doktorat nardila iz tega (še nisem začela)... ne vem kaj bi blo boljše user posted image . A je katera izmed teh trgovin na prejšnji strani (IO BIMBO, TUTTO PER IL BAMBINO, BABY PULMAN ) una novo odprta, kjer so zdej kao ful popusti, al sem že vse zamešala???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.6.2009 23:27:58   
mayamaya
ej, še ena ki ponočuje. a ni dobro, ki se dogaja? user posted image user posted image user posted image

jaz sem zdej končno zlikala eno goro cunj, ki so semi naburale ene dva tedna (ja, vem sem ful skrbna user posted image ) in zdej vidim samo še posteljo.

lahko noč, pa upam, da nas ne zbudi kakšna navihta. zaenkrat kaže dobrouser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.6.2009 23:31:19   
Lara Croft
..zdej čakam kr rakca user posted image

Amaya..... kaj zdej? A ni punčka? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2009 8:31:40   
nena30
Dobro jutro! Kaj sem vesela k dežuje in bo cel teden tako frišno vreme! Genau za tista, k smo že čisto na koncu. Ja Amaya ti maš pa res štale- vse na glavo obrnjeno! Boš kar vztrajala! Saj maš prav! Za umetne popadke pravjo da več bolijo in jest se jih bom do ta zadnjega branila!!!
2 dni že sanjam o jetrcah na čebuli in veliki skledi zelene solate- nimam pojma od kje mi take ideje! Vem da v nosečnosti tud strogo odsvetujejo drobovino....ampak če se 1x pregrešim, pa ta mala je itak že na izhodu...- sama sebe prepričujemuser posted image !
U kaj piha zunaj! me je kar mal strah! Upam da kmal moj pride iz službe!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2009 10:07:35   
Hator
Dobro jutro,
ja, jaz sem rekla, da bom šla rodit, ko bo mal ohladilo, tako da jiiiiihaaaaa...gremo, gremo....user posted image user posted image user posted image Sam ne vem, včer me je ful neki zvijalo, danes pa nič, tako da zgleda, da bomo še kar malo čakali. No, mogoče pa v pon, ko mam ctg not ostanem.user posted image
Nena, mogoče ostaneva skup. Sam ni mi jasno, zakaj tebi vedno reče, da morš bit teščuser posted image user posted image user posted image A boš mela CR????

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.6.2009 10:13:58   
Hator
Aja, za tiste, ki zbirate vozičke-jaz priporočam Bebe confort Mura (pri nas Maxi Cosi Mura), v Monfalcone ga imajo cel komplet za 699 eur, športni del, trda košara, torba-trda, prevleka za dež, jajček. Mislim, da pride kakih 200-300 eur cenej, kot pri nas v BC.
Se zloži enostavno, majhno, lahko se vzamejo tud kolesa dol, ni pa nujno. Kolesa so napihljiva, primerna tudi za na teren, se sučejo in so zato ful vodljiva, možno je voziček obrniti na mestu, ne da bi ga dvigoval na zadnja kolesa. Lahko pa kolesa tudi zablokirate. Bom probala dat kako slikco gor.
Mi smo vzeli 4-kolesnik, je pa tudi v 3 kolesni verziji. Primerno tudi za po terenu.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?