|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
23.3.2009 10:03:17   
Belen
ne sej edino kar lahko jemljemo je lekadol...ki po prawici powedano (saj meni) ne pomaga dosti proti bolečinam....saj tistim hujšim.... user posted image
ja no sej boš widla.... po moje ko boš neki časa sedela w službi te bo kej spet bolelo.... user posted image  upam,da čim manj user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.3.2009 10:12:55   
os*
jutro user posted image

DannyS - upam, da ti bo kmalu boljše..
lekadol pa kar spij in to brez skrbi...

Hator - res bi ti bila hvaležna za slikico user posted image
kar se pa tiče rdeče barve sem se odločila, da jo dam
tudi jaz v jedilnico in tam naredim prečne črte
v splanico sem dala marelično efektno barvo - je
prišlo prav luškano....

jaz sem tudi včeraj cel dan ležala, ker zgleda da sem v petek in soboto malo
pretiravala z praznenjem, čiščenjem in barvanjem
tako, da sem včeraj imela prav rahle krče...
no na srečo je šlo mimo in sem danes ok... 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.3.2009 11:40:12   
Hator
Os*, imaš zs

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.3.2009 12:12:51   
os*
hator - thanx
mi je fullll všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 954
23.3.2009 13:14:12   
Belen
kje si BIa79, si omagala? user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
23.3.2009 15:29:06   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: os*

hator - thanx
mi je fullll všeč user posted image user posted image user posted image

hvala, tudi nam je ful všeč... ideja je bila kar drzna, sploh ker je v tem prostoru še nekaj barv in ubijalskih vzorcev, a na koncu se je izkazalo za fulll dobro user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.3.2009 8:26:16   
Belen
jutrro user posted image ,
kako ste kaj? wremensko razpoloženje?? user posted image
dannyS twoj hrbet? upam,da je boljši....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.3.2009 9:08:52   
os*
jutro čečke,

jaz bi spalaaaaaaaa, katastrofa je
to vreme - HOČEM pomlad

joj komaj čakam četrtek, ker gremo v toplice
za vikend.....
malo si bom privoščila masažo, kakšno nego
in še kaj user posted image  - sem že povedala možu, da je to
zavoljo nosečnosti vse nujno potrebno (ni nasedel,
ampak je vseeno rekel, da si zaslužimuser posted image )

Res od tega urejenja bajte sem crknjena, zato ta
vikend res ne bom delala NIČ!!!!!

včeraj sva spet do polnoči pospravljala in pucala
novo splanico - ki je čudovitauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.3.2009 9:54:11   
DannyS
Ojla... moj križ me je bolel še nekje do polovice noči, zdaj zaenkrat da potrkam ga ne čutim več, upam da se ne bo čez dan spet pojavla bolečina... sem pa zdržala ne uzet lekadola.

O lepo os*, sej si zaslužite malo počitka in razvajanja...

Ve, ki ste julijke oz. tudi ostale, kaj vas je tudi tako brcala pikica pri 23 tednu... moja da mir mogoče pol urce in pol začne šopat, ponoči, podnevi, kadarkoli... ne vem kaj ima kake partyje notri al kaj? :)

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.3.2009 9:59:53   
Belen
super, sam da si boljše user posted image

ma js po prawici ne čutim nekih brc.... user posted image  bolj kot neke mehurčke, žgačkanje..... boooooo.... al se ne premikata,al pa js ne čutim user posted image  bbbboooooooooooooo.............

kje je bia79? da widim če se bomo kaj zmenili za LJ ta teden??? al naslednji? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.3.2009 10:12:20   
DannyS
Tvoja se mogoče brcata med sabo hehe... pustijo mamico pri miru...:)

Boo nimam pojma, kje bi lahko bla, sigurno kaj ureja doma...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.3.2009 10:23:50   
Belen
jah.... no naj se kr nawadita med sabo ... bom mela js manj problemow .... kao user posted image

w sob.sm bla pri frendici na roj.dnewu.......... 1.sm w žiwo asistirala na zaroko, kako jo je njen fant zaprosil na kolenih user posted image .... widim da to še obstaja.... sm praw kontenta za niju.... tako da sept.bo poroka.... upam,da bo lahko čimweč tam.... glede na to,da moje dwe pikice stare 3 mes ... speriamo user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 962
24.3.2009 12:05:46   
BIA79
Evo mene...nam ni delal internet doma :)

Danes imamo zmontirano "sobico". Stric je zmontiral en dva tri tiste elemente, sedaj mal počistim in začnem polnit :) Mi je prav smešno :)

Danes sem bila tudi pri anesteziologu, čakaš eno uro za bit 2 minuti notri...učinkovit pogovor...mah..drugače sem še vedno neodločena...

Danes je drugi dan, ki nisem v službi in mi je kar groza. Po mojem, če bi ginekolog videl kaj delam doma, bi me poslal nazaj v službo da se odpočijem! Moj dragi je barval tista 2x2m 3 dni in barva je bila povsod po stanovanju... Še sedaj ne vem ali imam privide ali so res še kje ostanki barve (sovražim bele pikice) :) Včeraj sem začela tudi likalni maraton, ampak sem kaj kmalu obupala...več kot toliko časa ne morem stat na nogah...
Odkar sem bila na masaži (in imam "ortopedske copate") mi noge ne zatekajo toliko več, problem so roke...zjutraj niti prstov ne morem skrčit...bo že :) še malo pa bo konec :)

DannyS čuvaj se in ne se naprezat veliko...In kot pravi Os vse si zaslužimo en vikend oddiha :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.3.2009 13:52:13   
Belen
oooooo Bia79, bo treba plačat račun, pol bo internet delal user posted image heheeeeee se hecam dej....
widim da si delowno pridna .... twoj dragi pa ...ha ha-...bogi wedno ga neki ****aš user posted image

jaz sm bla zdej w trgowini, pa nism wedla kaj kuhat, me kliče dragi,če bom jedla kowača.... riba....njamiiiiiiiiiiiiiii....super, mi jo bo naredu ob 16h ko pride.... super,ker nimam nekih idej za kuhat user posted image

kaj pol za LJ? gremo naslednji teden??? bo tudi vreme lepše...ker zdej skoraj da sneži gor user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.3.2009 14:09:23   
BIA79
Ma sej vem, da ga samo kritiziram, ampak ..nismo vsi za vse! Sva oba bolj štoraste narave. Pač on je specializiran za druge stvari in če ne drugega se vsaj potrudi, tega mu ne morem očitam. Z njegovim urnikom ni lahko (praktično ga nima), še posebej ker dela doma in ima delavnico pod našim stanovanjem.

Jaz sem bila vedno nora na ribe...dokler nisem zanosila..sedaj, če pojem eno sardelo se mi zdi da pojem enega  celega kita :) Sama pa sem antitalent za kuhanje...nikoli mi ni bilo treba kuhat (skuham da preživim)..tako da po eni strani se veselim, da se bom z dojenčkovo prehrano naučila "osnov"...

Za Lj pa ni panike..Moja edina obveznost naslednji teden je masaža v torek..Belen ti si šofer in ti odločaš :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.3.2009 14:51:42   
donna22
Hej, punce, sem bla na 3D ultrazvoku - lahko si pogledate, v album sem dodala dve slikici! user posted image Vse se je lepo videlo, tak da smo zvedli spol - punčka bo user posted image In že zdaj je prava lepotička user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.3.2009 17:52:49   
Belen
donna22, čestitke....res se fulllll lepo widim...komaj čakam 17.april,da imam tudi js 3D user posted image

bia79, ja res nismo wsi za wse..... user posted image ... danes sm spet dobila pošiljko oblekic rabljenih, ma so kot nowe.... mislim da jih imam že fuuuuuuuuuulllllllllllll....sploh ne wem če bom rabla kej kupowat user posted image mam pridne znanke in prijateljice user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.3.2009 17:59:07   
donna22
Belen, upam, da se bo lepo vidlo in da boš uživala na 3D tako kot sma uživala mi2!! user posted image user posted image Imam tudi 3 posnetke, na enem od njih nam je malo z rokico pomahala user posted image Drugače pa smo jo potem na koncu že pošteno motili, me je prav zbrcala user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.3.2009 22:21:20   
spetko
dober večer..
kaj bi se lahko pridružila debati..čeprav nisem nosečka ampak sem rodila zdej januarja in sem iz Kopra..?user posted image

lep večer še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 969
25.3.2009 8:09:32   
Belen
spetko pozdravljena,
komot se nam lahko pridružiš.... me smo skoraj wse w pričakovanju 1.user posted image , no ene že imajo... user posted image

in kako je prve 2.mes? težko?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 970
25.3.2009 8:31:49   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

spetko pozdravljena,
komot se nam lahko pridružiš.... me smo skoraj wse w pričakovanju 1.user posted image , no ene že imajo... user posted image

in kako je prve 2.mes? težko?

hvala..

jaz sem tudi rodila 1. user posted image in meni je blo edino najhuje v teh dveh mesecih krči...ker moj mali je imel res močne in čez cel dan..drugo pa nič težkega...
drugače pa je res neki tako lepega..še posebej zdej ko se začne smejat...ko te  vidi se kar nasmeje in pozabiš na vse..

že vse veste kaj boste imele ali ne želite vedeti?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
25.3.2009 8:39:59   
os*
spetko - dobrodošla

mi bomo (tako vsaj pravi g.) imeli pupiko
tvoj pikec je tako lep - bomo mi to malo poženili user posted image user posted image

vi ste se že navadili na novega člana? on na vas?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 972
25.3.2009 8:41:07   
Belen
jaz pričakujem user posted image  user posted image .....dwojčka.... konc julija imam PDP.... sam bo prej wrjetno....ker sta dwa.... zadnjič na morfo swa zwedela spol, ampak ne powewa user posted image

ja sej krči........ moja kolegica se tudi bori s krči.... upam,da bomo jih meli čim manj user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 973
25.3.2009 8:41:32   
DannyS
Ojla,... jutro,... danes sem prišla delat, ki če ne bi se mi še zmešalo doma bit... zaenkrat me še nič ne boli... moram preživet do 14ih, ko imam masažo...

Dobrodošla spetko... itak, da se lahko pridružiš, tu je vsak dobrodošel... boš povedala še kako svojo izkušnjo... Drugače midva z mojim ne misliva vprašat za spol, čeprav mi vsi pravijo, da bo punčka, ko me vidijo,... tako da zdej nekako si mislim, da verjetno pa bo res, če vsi tako pravijo....

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 974
25.3.2009 8:49:37   
os*
DannyS - meni so vsi govorili, da bo fantek
in sem se že navadila na to mislel, potema pa g.
ustreli ja pupika je user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.