Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 10:03:17
|
|
|
|
Belen
|
ne sej edino kar lahko jemljemo je lekadol...ki po prawici powedano (saj meni) ne pomaga dosti proti bolečinam....saj tistim hujšim.... ja no sej boš widla.... po moje ko boš neki časa sedela w službi te bo kej spet bolelo.... upam,da čim manj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 10:12:55
|
|
|
|
os*
|
jutro DannyS - upam, da ti bo kmalu boljše.. lekadol pa kar spij in to brez skrbi... Hator - res bi ti bila hvaležna za slikico kar se pa tiče rdeče barve sem se odločila, da jo dam tudi jaz v jedilnico in tam naredim prečne črte v splanico sem dala marelično efektno barvo - je prišlo prav luškano.... jaz sem tudi včeraj cel dan ležala, ker zgleda da sem v petek in soboto malo pretiravala z praznenjem, čiščenjem in barvanjem tako, da sem včeraj imela prav rahle krče... no na srečo je šlo mimo in sem danes ok...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 11:40:12
|
|
|
|
Hator
|
Os*, imaš zs
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 12:12:51
|
|
|
|
os*
|
hator - thanx mi je fullll všeč
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 13:14:12
|
|
|
|
Belen
|
kje si BIa79, si omagala?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 23.3.2009 15:29:06
|
|
|
|
Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: os* hator - thanx mi je fullll všeč hvala, tudi nam je ful všeč... ideja je bila kar drzna, sploh ker je v tem prostoru še nekaj barv in ubijalskih vzorcev, a na koncu se je izkazalo za fulll dobro
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 8:26:16
|
|
|
|
Belen
|
jutrro , kako ste kaj? wremensko razpoloženje?? dannyS twoj hrbet? upam,da je boljši....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 9:08:52
|
|
|
|
os*
|
jutro čečke, jaz bi spalaaaaaaaa, katastrofa je to vreme - HOČEM pomlad joj komaj čakam četrtek, ker gremo v toplice za vikend..... malo si bom privoščila masažo, kakšno nego in še kaj - sem že povedala možu, da je to zavoljo nosečnosti vse nujno potrebno (ni nasedel, ampak je vseeno rekel, da si zaslužim ) Res od tega urejenja bajte sem crknjena, zato ta vikend res ne bom delala NIČ!!!!! včeraj sva spet do polnoči pospravljala in pucala novo splanico - ki je čudovita ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 9:54:11
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla... moj križ me je bolel še nekje do polovice noči, zdaj zaenkrat da potrkam ga ne čutim več, upam da se ne bo čez dan spet pojavla bolečina... sem pa zdržala ne uzet lekadola. O lepo os*, sej si zaslužite malo počitka in razvajanja... Ve, ki ste julijke oz. tudi ostale, kaj vas je tudi tako brcala pikica pri 23 tednu... moja da mir mogoče pol urce in pol začne šopat, ponoči, podnevi, kadarkoli... ne vem kaj ima kake partyje notri al kaj? :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 9:59:53
|
|
|
|
Belen
|
super, sam da si boljše ma js po prawici ne čutim nekih brc.... bolj kot neke mehurčke, žgačkanje..... boooooo.... al se ne premikata,al pa js ne čutim bbbboooooooooooooo............. kje je bia79? da widim če se bomo kaj zmenili za LJ ta teden??? al naslednji?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 10:12:20
|
|
|
|
DannyS
|
Tvoja se mogoče brcata med sabo hehe... pustijo mamico pri miru...:) Boo nimam pojma, kje bi lahko bla, sigurno kaj ureja doma...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 10:23:50
|
|
|
|
Belen
|
jah.... no naj se kr nawadita med sabo ... bom mela js manj problemow .... kao w sob.sm bla pri frendici na roj.dnewu.......... 1.sm w žiwo asistirala na zaroko, kako jo je njen fant zaprosil na kolenih .... widim da to še obstaja.... sm praw kontenta za niju.... tako da sept.bo poroka.... upam,da bo lahko čimweč tam.... glede na to,da moje dwe pikice stare 3 mes ... speriamo
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 12:05:46
|
|
|
|
BIA79
|
Evo mene...nam ni delal internet doma :) Danes imamo zmontirano "sobico". Stric je zmontiral en dva tri tiste elemente, sedaj mal počistim in začnem polnit :) Mi je prav smešno :) Danes sem bila tudi pri anesteziologu, čakaš eno uro za bit 2 minuti notri...učinkovit pogovor...mah..drugače sem še vedno neodločena... Danes je drugi dan, ki nisem v službi in mi je kar groza. Po mojem, če bi ginekolog videl kaj delam doma, bi me poslal nazaj v službo da se odpočijem! Moj dragi je barval tista 2x2m 3 dni in barva je bila povsod po stanovanju... Še sedaj ne vem ali imam privide ali so res še kje ostanki barve (sovražim bele pikice) :) Včeraj sem začela tudi likalni maraton, ampak sem kaj kmalu obupala...več kot toliko časa ne morem stat na nogah... Odkar sem bila na masaži (in imam "ortopedske copate") mi noge ne zatekajo toliko več, problem so roke...zjutraj niti prstov ne morem skrčit...bo že :) še malo pa bo konec :) DannyS čuvaj se in ne se naprezat veliko...In kot pravi Os vse si zaslužimo en vikend oddiha :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 13:52:13
|
|
|
|
Belen
|
oooooo Bia79, bo treba plačat račun, pol bo internet delal heheeeeee se hecam dej.... widim da si delowno pridna .... twoj dragi pa ...ha ha-...bogi wedno ga neki ****aš jaz sm bla zdej w trgowini, pa nism wedla kaj kuhat, me kliče dragi,če bom jedla kowača.... riba....njamiiiiiiiiiiiiiii....super, mi jo bo naredu ob 16h ko pride.... super,ker nimam nekih idej za kuhat kaj pol za LJ? gremo naslednji teden??? bo tudi vreme lepše...ker zdej skoraj da sneži gor
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 14:09:23
|
|
|
|
BIA79
|
Ma sej vem, da ga samo kritiziram, ampak ..nismo vsi za vse! Sva oba bolj štoraste narave. Pač on je specializiran za druge stvari in če ne drugega se vsaj potrudi, tega mu ne morem očitam. Z njegovim urnikom ni lahko (praktično ga nima), še posebej ker dela doma in ima delavnico pod našim stanovanjem. Jaz sem bila vedno nora na ribe...dokler nisem zanosila..sedaj, če pojem eno sardelo se mi zdi da pojem enega celega kita :) Sama pa sem antitalent za kuhanje...nikoli mi ni bilo treba kuhat (skuham da preživim)..tako da po eni strani se veselim, da se bom z dojenčkovo prehrano naučila "osnov"... Za Lj pa ni panike..Moja edina obveznost naslednji teden je masaža v torek..Belen ti si šofer in ti odločaš :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 14:51:42
|
|
|
|
donna22
|
Hej, punce, sem bla na 3D ultrazvoku - lahko si pogledate, v album sem dodala dve slikici! Vse se je lepo videlo, tak da smo zvedli spol - punčka bo In že zdaj je prava lepotička
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 17:52:49
|
|
|
|
Belen
|
donna22, čestitke....res se fulllll lepo widim...komaj čakam 17.april,da imam tudi js 3D bia79, ja res nismo wsi za wse..... ... danes sm spet dobila pošiljko oblekic rabljenih, ma so kot nowe.... mislim da jih imam že fuuuuuuuuuulllllllllllll....sploh ne wem če bom rabla kej kupowat mam pridne znanke in prijateljice
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 17:59:07
|
|
|
|
donna22
|
Belen, upam, da se bo lepo vidlo in da boš uživala na 3D tako kot sma uživala mi2!! Imam tudi 3 posnetke, na enem od njih nam je malo z rokico pomahala Drugače pa smo jo potem na koncu že pošteno motili, me je prav zbrcala
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 24.3.2009 22:21:20
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. kaj bi se lahko pridružila debati..čeprav nisem nosečka ampak sem rodila zdej januarja in sem iz Kopra..? lep večer še naprej
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:09:32
|
|
|
|
Belen
|
spetko pozdravljena, komot se nam lahko pridružiš.... me smo skoraj wse w pričakovanju 1. , no ene že imajo... in kako je prve 2.mes? težko?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:31:49
|
|
|
|
spetko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen spetko pozdravljena, komot se nam lahko pridružiš.... me smo skoraj wse w pričakovanju 1. , no ene že imajo... in kako je prve 2.mes? težko? hvala.. jaz sem tudi rodila 1. in meni je blo edino najhuje v teh dveh mesecih krči...ker moj mali je imel res močne in čez cel dan..drugo pa nič težkega... drugače pa je res neki tako lepega..še posebej zdej ko se začne smejat...ko te vidi se kar nasmeje in pozabiš na vse.. že vse veste kaj boste imele ali ne želite vedeti?
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:39:59
|
|
|
|
os*
|
spetko - dobrodošla mi bomo (tako vsaj pravi g.) imeli pupiko tvoj pikec je tako lep - bomo mi to malo poženili vi ste se že navadili na novega člana? on na vas?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:41:07
|
|
|
|
Belen
|
jaz pričakujem .....dwojčka.... konc julija imam PDP.... sam bo prej wrjetno....ker sta dwa.... zadnjič na morfo swa zwedela spol, ampak ne powewa ja sej krči........ moja kolegica se tudi bori s krči.... upam,da bomo jih meli čim manj
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:41:32
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla,... jutro,... danes sem prišla delat, ki če ne bi se mi še zmešalo doma bit... zaenkrat me še nič ne boli... moram preživet do 14ih, ko imam masažo... Dobrodošla spetko... itak, da se lahko pridružiš, tu je vsak dobrodošel... boš povedala še kako svojo izkušnjo... Drugače midva z mojim ne misliva vprašat za spol, čeprav mi vsi pravijo, da bo punčka, ko me vidijo,... tako da zdej nekako si mislim, da verjetno pa bo res, če vsi tako pravijo....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 25.3.2009 8:49:37
|
|
|
|
os*
|
DannyS - meni so vsi govorili, da bo fantek in sem se že navadila na to mislel, potema pa g. ustreli ja pupika je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.