|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
25.3.2009 8:51:50   
Belen
meni pa nič ne goworijo......... oz.itak nimajo dosti za zgrešit .... eni prawijo da bo par,eni dwa user posted image ,eni dwe user posted image .... user posted image  bomo widli,lahko nas še preseneti.... moji frenidci do 8mes.so trdili da bo punčka.....kupla wse roza... in na koncu na zadnjem UZ ji reče... ke welik je vaš fantek....in ona ma kako če je punčka.... in on njej ne ne...fantek bo.... in je pršu user posted image  wen user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.3.2009 8:56:28   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: os*

DannyS - meni so vsi govorili, da bo fantek
in sem se že navadila na to mislel, potema pa g.
ustreli ja pupika je user posted image

Kaj niti en ti ni rekel, da misli da bo pupika?

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.3.2009 8:58:36   
DannyS
Mah mene glede oblačilc ne briga tolko, itak tudi če bi vedla za spol ne bi kupovala vse roza ali vse modro... roza mi na splošno ni ne vem kako všeč, glede modre barve pa je ena od mojih najljubših in tudi če punčka obleče kaj modrega se mi ne zdi nič narobe.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 978
25.3.2009 9:04:06   
os*
ne, niti eden - no razen moj mož, ker si je želel pupiko
ampak še on je stalno izbiral imena samo za
fante, ker so naju vsi "prepričali", da bo fant...
tudi po bvseh vražah (datumi, neko vrtenje verižic..)
vsepovsod pokaže fantauser posted image
in nakoncu na tatino veliko veseljo bo pupika
čeprav bomo 1000% vedeli šele julijauser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.3.2009 9:12:05   
DannyS
A tako... ben ja vsaj jaz bom mogla pol za bit 100% res počakat na julij...

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.3.2009 9:34:13   
Belen
dannyS...no zdej ne me dobesedno ne wzet.... ni blo wse roza....ampak sej weš,neki sam kupiš, neki ti drugi....pa je wečina roza user posted image

jaz sm wčeraj dobila še en paket robe od frendic.... ej wse imam "plawo" mislim wečina,wse kar sm do sedaj dobila, so imele wse fantke user posted image
po moje če punčko daš w plawo ni nič tazga........ampak lih fantka w roza ne bi dala user posted image

sej ponawadi G se ne zmotijo, je en redkih primerow,ki so wedele šele na koncu user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 981
25.3.2009 16:07:03   
spetko
dober dan..

ja midva tud nisva želela vedeti za spol in so mi vsi govorili da bo fantek in na koncu je res bil...:)

svi smo se že navadli na njega in on na nas...tko da je resm mega..
še teh krčkev je vedno manj tko da je vedno lepše..

ma sej ni važno konec koncev keri je spol..važno samo da bo zdrav otrok in da je vse ok

kaj za porod ste se odločile za epiduralno ali ne?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
26.3.2009 8:18:47   
DannyS
Jutro...

Itak, važno, da je otroček zdrav, ne glede na spol...

Drugače jaz nisem nisem preveč navdušena nad EA, trenutno sem skoraj prepričana, da se ne bom odločla zanjo. Ni da sem si kaj dosti o tem prebrala in da kaj dosti o tem vem, ma mi na splošno ne diši...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.3.2009 8:33:18   
spetko
dobro jutro..

ja meni tudi ni dišala EA..zato se pol tudi nisem odločila..
ampak hvala bogu...sem kr hitro opravil porod...v 3eh urah je bilo vsega konec,brez rezanja in samo par šivov...tako da vsem vam želim tak porod kot sem imela jaz..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 984
26.3.2009 8:34:45   
Belen
jutro user posted image ,
eko mene...spet bo skoraj teden naokoli..... wreme me praw ubija danes user posted image

za EA sem bla najprej navdušena, zdej pa wedno manj.... nena30 prawi,da začne 1.aprila (če ni šala) MŠ v izoli in bom šla.... sm mislila it maja,ampak da ne bo malo prpozno zame grem sedaj. sicer za EA bom šla na predavanja,ampak mislim da se zanjo ne bom odločila.....
če so wse rodile in prežiwele brez tega....upam) bom tudi jaz user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.3.2009 8:36:41   
DannyS
He he je bil tvoj mikeni priden, se vidi, da je kozorogec kot jaz...:)

Ma jaz sem zdej brala na sosednjem forumu nekaj o čaju iz listov od maline, da kao ti lahko sproži porod, mehča maternični vrat in tudi nekatere punce, ki so ga pile so ful hitro rodile, sicer pa se ga ne priporoča pit pred 36. tednom,...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.3.2009 8:43:35   
Belen
dannyS jaz mislim da ne bom rabla čaja user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 987
26.3.2009 8:47:04   
DannyS
Ja ti po mojem ga res ne boš,... ti se boš po mojem že sprehajala okoli z vozičkom, ko se bom jaz potila gor v bolnici... :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
26.3.2009 8:52:12   
Belen
možno user posted image

danes oz.wčeraj zwečer je rodila moja kolegica..... edina ki jo poznam, ki je rodila na točen PDP.... imela ga je 25.in tudi takrat rodila.... punčko Lano.... 56cm in 4.200g.... težka fulllllllllllll user posted image

mislim da letos wse ki poznam so rodile punčke, lani pa fantke user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.3.2009 9:36:21   
BIA79
Dobro jutro!

Jaz vedno slabše spim...mah...baje je to normalno, ampak ufff...še tako ne bomo potem nič spali...

Belen, tudi jaz sem opazila da je bilo lani ful fantkov,letos pa same punčke se rojevajo...No je boljše da bodo iskale starejše fante :) so bolj zreli :)

Kar se pa tiče spola, so meni vsi napovedali punčko...so mi dve sodelavki šlogale (z verižico), pa s tem kako se usedem in je vse kazalo da bo punčka...no to sem jaz trdila od samega začetka, ker sem govorila avtomatsko da bo ona :) No, nikoli ne reci nikoli seveda :) Tako so moji vsakinji si napovedovali in ona se je prepričala da bo punčka, ko se je rodil fantek je bila skoraj malo razočarana s tega vidika...100% si samo ko držiš dete v rokah...tako da imena oba izbrali za oba spola. Bo pa nerodno, če bo fantek, ker mu bo morala moja mama na hitro splest novo majčko in kapico za it iz bolnice :) Čeprav majhne rožice se na fantku ne spodobijo hahahaha...

Počasi končujem pripravo sobice. Včeraj smo sestavili še posteljico. Čakam še na zibelko, ki mi jo bo verjetno sestrična posodila. Danes se bom preizkusila v lepljenju nalepkic po steni. Me prav zanima, kakšen bo rezultat... Pa še najino omaro moram uredit in menjat "garderobo", čeprav zgleda da tega "mraza" ne bo še konec :) 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.3.2009 9:39:55   
Hator
dobro jutro pupe,

jaz tudi mislim, da ne bom potrebovala malininega čaja za sprožitev poroda, saj sem na ležanju ravno zato, da to preprečimo. Sem pa sedaj stopila v 27.t in 7. mes.user posted image user posted image
Za EA se pa jaz tudi ne bi odločila, razen morda v primeru napovedanega CR.
Aja, punce, v albumu lahko vidite moj trebuščekuser posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
26.3.2009 9:43:07   
Belen
ciao Bia79,
widim da si pridna in aktiwna..... sobica si priprawila,ampak bo itak na začetku user posted image  z wami spal w sobi al ne?
no mi smo saj tako naredili.....
ti še malo,pa boš gor na hribu..... te je kej "strah" ? user posted image

kaj pole gremo naslednji teden w LJ?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 992
26.3.2009 9:44:22   
Belen
hator.... čestitke.... za 7 mes user posted image

zakaj mi piše da uporabnik ne želi razkriti profila pri tebi??? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
26.3.2009 9:50:55   
Hator
buuuuu, ne vem,user posted image user posted image kar tukaj na forumu pod mojim imenom klikni na album, pa se mora pokazat

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
26.3.2009 9:52:37   
Belen
hator probaj....
si anonimna.... maš kljukice da hočeš bit anonimna, da nočeš razkrit profila....

http://www.ringaraja.net/forum/showProfile.asp?memid=1108353818

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 995
26.3.2009 9:56:27   
Hator
mislim, da bi zdej moralo delati

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
26.3.2009 10:00:00   
Belen
zdej pa ja.... user posted image

si bla anonimna... user posted image

kaj da ni welik??? si rekla da ni welik? prow welik je user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 997
26.3.2009 10:00:34   
BIA79
Strah...mislim, da me je bolj strah vsega drugega kot poroda. Porod vem, da bom preživela, kako bomo pa vzgajali našo girico in kako jih bom kos, tega pa se bojim :) Za porod pa še razmišljam o EA, imam narejeno vse da jo lahko dobim, bomo videli, če se bom odločila. Pri meni je težava v visoki dioptriji in težavah z očesno mrenico...

Na začetku bo otrok  spal z nami. Upam, da mi sestrična prinese zibelko, tako da se bomo lažje premikali v sobi in potem, ko bo malo večja bo spala v svoji sobici (če bo hotela)...čeprav sem glih danes zjutraj razmišljala kako bo, če jo bom mogla ponoči preobleč...

Za Lj pa velja :) Ti samo reci kdaj :)

Naše girice so pa vsak dan večji...in počasi se vse približujemo k koncu...a ne leti ta čas?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
26.3.2009 10:03:50   
BIA79
Lep trebušček Hator...a ni smešno kako se mu spreminja oblika po tem kam se dete "usede" :) Kadar se premika, mi je prav smešno gledat kako se z njenimi gibi spreminja oblika trebuha...tipo da imaš malega alienota notriuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.3.2009 10:08:32   
Belen
bia79, lahko bi še ti dala kako slikco twojga buša s karolino wred user posted image

moji frendici,ki ima tudi neki z očesi, wisoko dioptrijo, siwo mreno itd.... pa so ji rekli,da ko bo zanosila, je boljše da ima CR....ker če ne je lahko newarno zanjo.... ne wem zakaj oči mame tolko wpliwajo na porod... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.