|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
20.3.2009 11:11:39   
BIA79
Se nabere...meni je rekla, da naj ne kupujem veliko za naprej, ker ti itak vsi nosijo oblačila za otroka ko bo večji :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.3.2009 11:14:23   
Belen
oblačila ja...sm wedela....ma za dekice nism wedela.... ben OK.... čemo widet user posted image

kaj boste kej počele za weekend?user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.3.2009 11:18:14   
DannyS
Booo še ne vem, moj je rekel da bo šel delat, da zasluži kaj dinarčkov, sicer bo v nočni, tako da bo pol dneva prespal, verjetno bom jaz tačas izkoristla za pospravljanje, likanje ("prav allegria") pol bom pa par semen rožic posadila za sadike...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.3.2009 11:21:03   
Belen
likanje mi gre najbolj na k.... user posted image  user posted image
wse ostalo ja.... dobro da moj ni kak bankir al kej podobnega da ima srajce user posted image
je kuhar in ima samo miljon belih bomažnih majic user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.3.2009 11:24:10   
BIA79
Barvali in čistili...v ponedeljek pride monter...potem pa tedenska akcija...spomladansko čiščenje in razbijanje glave kam dat vse stvari, ko smo ostali brez dveh omar :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.3.2009 11:30:09   
BIA79
Belen, tudi moj porabi ogromno belih majc, ampak tudi te mi grejo pošteno na živce, še posebej ko se enkrat razvlečejo in katastrofa!!! In še naš stroj ful mečka perilo, da bog ne dej da se preveč izsušijo...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.3.2009 11:35:30   
Belen
mi hwala k....imamo za par let mir z eletrodomestici.... kupli smo now pomiwalni, pralni, sušilni + kuh.ploščo steklokeramiko..... za par let imamo dowolj.... edino še hledilnik bo za zamenjat.....se kako leto bo zdržal.... sedaj imamo že dowolj obrokow user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.3.2009 11:39:06   
DannyS
Mi sicer imamo sušilnega, samo zdaj ko je lepo vreme sušim v verandi, ki mi je škoda rabit elektriko... sicer to elektriko, ki jo prišparam verjetno porabim pol pri likanju, tako da boo...

Joj drugi teden pa dobim vse moje vprašalnike za diplomsko izpolnjene, tako da me čaka diploma, da jo že enkrat končam. Pol bom šla na zagovor s trebuščkom, pa se me bojo vsi usmilili hehe...:)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.3.2009 11:49:54   
Belen
dannyS kaj študiraš oz.kaj si študirala? dipl.na podlagi česa? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.3.2009 11:52:44   
os*
DannyS lepa slikica
z prečnimi črtami sem pa mislila, da
nebi bila stena klasično pobarvana ampak
da bi naredili rdeče bele "trakove"
kaj bolj razumljivo?
samo nimam pojma kako bi to zgledalo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.3.2009 12:39:47   
DannyS
Študirala sem na upravni, diplomsko pa pišem na temo zaposlovanja invalidov.

os* zdej pa mi je jasno, čeprav si ne predstavljam preveč kako bi zgledalo to s črtami.

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.3.2009 13:32:47   
os*
DannyS saj niti meni ni prav preveč jasno
kako naj bi to zgledalo, pa še sploh v spalnici...
sem sedaj malo brskala po internetu in sem se navdušila
nad stenskimi dekoracijami - tipo nalepke...
ful zanimivih stvari sem našla tako, da bom pobarvala celo steno
in kupila kakšno zanimivo nalepko user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.3.2009 13:41:08   
Belen
eko mene od doma....dokler se likalnik segreje.....
widim,da nekam dosti dela imate w službi ??? user posted image

samo čokulate user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
20.3.2009 13:42:21   
os*
belen, meni se danes ne da prav nič delat
samo nekaj prekladam papirje po mizi,
čvekam in se veselo prehranjujemuser posted image
pomladni lenoritis

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.3.2009 13:52:08   
DannyS
Meni se tudi ne da danes nič, se zgubljam že cel dan... sem lih gledala prej kako grejo hitro tej dnevi... se mi je zdelo kot, da bi imela včeraj MF, pa je že dva tedna mimo, naslednji pregled pa je že čez dva tedna, čez tri pa že 3D.

Prej sem si nabavla dve knjigici, ena je Povezovalno starševstvo, druga pa Velika knjiga o dojenčku... se bom malo izobraževala...:)

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.3.2009 14:37:03   
amaya
pridne čakulone user posted image

jaz se tudi napihujem, pa sploh občutka še nimam, da bom zopet ano malo žabo imela v rokah user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.3.2009 15:09:26   
BIA79
Meni vsi pravijo da imam majhen trebuh...uuufff..a meni se zdi da sem kot ena zatečena žogica...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.3.2009 15:10:32   
Belen
meni pa wsi,da je kr welik.... čepraw ne wem kak bo junija user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.3.2009 16:40:41   
Hator
Os, mi imamo črte v jedilnici, lahko ti slikam in si boš lažje predstavljala, kako potem to zgleda. Pri nas imava domek kar pisan, kar se sten tiče, je pa res, da jaz ne bi dala rdeče barve v spalnico, ker baje ni najbolj priporočljiva. V spalnico gremo kao spat in so bolj primerne umirjene barve, rdeča pa daje energijo in je zato bolj primerna za dnevne prostore. Seveda pa ti lepo po svoje.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.3.2009 14:01:18   
Belen
ciao pupce,
se widi da je zunaj sonček, ni nikogar na forumu user posted image

zdej sm pojedla kosilo, grem mal počiwat,ko pride moj iz službe pa en điret user posted image

lepo nedeljo še naprej

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.3.2009 18:06:36   
DannyS
Ojla,... zunaj sonček, jaz pa že cel vikend zaprta v hiši, samo ležim, ker drugega ne morem, križ me tako boli, da še sedet ne morem... tako da moji načrti da bom kaj pospravla in sadila rožice so padli v vodo, če me bo tudi jutri tako bolelo bom verjetno ostala doma... namreč včeraj sem še nekako nardila en enourni sprehod, čeprav mi je nardilo 2x vmes tako slabo, danes pa po 10 minutah sprehoda, sem se samo lahko obrnila in šla nazaj, s tem da sem sredi poti še bruhala... moj me je neki masiral ma ne pomaga nič.... zdej sem vstala lih zato, da nekaj pojem in pol nazaj na kavč... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.3.2009 8:04:58   
Belen
jutro user posted image ,
DannyS, e widiš zakaj me je moja G dala na bolniško?! user posted image  ja sam počiwat moraš, mene hrbet boli wečina zjutraj, pole zdej dwa dni me je začelo pritiskat na mehur.....tipo feeling kot da bi me non stop tiščalo na wc... user posted image  upam,da je to normalno-oz.da ni kako unetje.... kaj prawiš Bia79, wrjetno si to fazo že dala skozi? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.3.2009 9:51:04   
DannyS
Jutro... jaz sem ostala kar doma danes, razmišljam, da bi ostala doma do srede, ko imam masažo... me pa zanima koga moram zdaj poklicat za bolniško, mojo splošno zdravnico al ginekologa?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.3.2009 9:54:56   
Belen
ciao DannyS.... twojo zdrawnico.... G ti da samo nap.če traja bolniška dolgo...w nedogled mislim.....
user posted image

upam,da boš kmalu boljša....

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.3.2009 10:00:08   
DannyS
Ma sej danes je malo boljše, ker lahko vsaj sedim, s tem da še vedno čutim kot da bi mi cela hrbtenica okamenela, od tega ležanja po bokih... mogoče bom probala že jutri it v službo, sej če mi ne bo dobro, se lahko zmenim in grem domov... Danes ponoči mi je blo spet prav hudo, sem šla samo do WC in nazaj, me je bolelo tako, kot da bi nardila ne vem kolko km... do zdaj nisem spila še nobenega lekadola, ma če me bo spet tako zgrablo ga bom... en sigurno ne bo nardil ne vem kake škode...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.