Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:21:39
|
|
|
|
Belen
|
os* lih zato js žiwim normalno....zato sm bla wčeraj w novigradu z motorjem sicer moj G ne bi bil preweč wesel....ampak kajčmo.... glede dopusta da je prepozno...goworim zase...ker mam in je mogoče malo drugače kot z enim itak.... kakor koli.... w najslabšem.... ti pomaga mož rodit.... pokliče in mu swetujejo preko tel ... tako je blo lani nekje w udinah..... sm widla na studio aperto
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:25:34
|
|
|
|
os*
|
ja no pri dveh pa je res težko "verjet" datumu poroda ampak pa saj imajo tudi na hrvaškem porodnišnice čeprav je rekel moj, da me raje porodi sam nosečnost ni bolezen in če se ti in DannyS, dobro počutite na motorju, kar uživajte, ker po porodu bo šlo edino če priklopite majhno prikolico z posteljico
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:28:46
|
|
|
|
DannyS
|
Ja ja sej itak se vsak sam odloči, jaz pač že na splošno ne maram bazenov, ker mi fa škifo klor in tako... nisem nikoli marala. Pa mi je tudi blo težko vedno razumet ljudi, ki so hodli na dopuste po 1000 km stran in meli idealno lepe plaže, pa so se cel teden namakali po hotelskih bazenih... Drugače pa tudi jaz živim čisto normalno življenje... mi je že prav smešno, ko srečam koga in me vpraša, da kako sem, in ko odgovorim, da sem super me prav vsak debelo pogleda,... kot da zdaj če sem noseča bi se mogla slabo počutit, bruhat in ne vem kaj...:) Hator nam pa je včeraj na predavanju o dojenju svetovala nakup tiste blazine za dojenje, pač da ko dojiš otroka, da ne trpijo tolko roke in drža, jaz jo itak že imam za spat... drugače pa razen če nimaš kakih težav s ploskimi in udrtimi bradavicami, sploh ne rabiš nič, nobenih flašk, dud,... če imaš slučajno preveč mleka, pa si lahko pol nabaviš črpalko (najboljša po izkušnjah drugih mamic, naj bi bila ročna črpalka od Aventa) ali pa si tudi ročno izčrpaš in to mleko shraniš... in pač ko hočeš dat otroku to mleko je boljše, da daš po kapalki ali žlički, kot po flaški.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:29:19
|
|
|
|
Belen
|
os* aneeeeeee....lih si ne želim da se rodijo moji otroci na hrwaškem... žal ... bom kr blizu naše lepe SLO.... ja sej meni je blo na motorju ql...sam pol me je malo začelo bolet,kake luknje.... js mojemu fantu popolnoma zaupam....fora je w tem,ker nisi sam w prometu.... in lahko kdo drug w tebe preleti....za to se nabolj moj fant boli,da ne bo kej narobe po nepotrebnem.... sicer pa.... se mi lahko zgodi tudi če grem sama čez cesto...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:32:01
|
|
|
|
os*
|
belen, kdaj pa imaš ti uradni rok?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:33:04
|
|
|
|
Belen
|
ja ben itak... tudi js ko sm bla w grčiji, egiptu itd.... nism šla se kopat w bazene,kot wečina..... walda greš w morje .... ma terme so itak wečina bazeni, saune, masaže.... je drugo ne.... kakor koli, če bi imeli wsi enake okuse....kam bi pršli.... že tako je gužwa....kaj bi šele bilo
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:35:21
|
|
|
|
Belen
|
os*.... alora najprej je bilo 27.7. pole 24.7..... ampak na zadnjem UZ.....w 20T mi je rekla da moja dwa sta welika kot bi bila w 22T..... to pa zato,ker ko sm bila prwič na pregledu pri G... nism točno wedela kdaj sm mela zadnjič fešto..... sm neki cc.ustrelila....po spominu tako da mi je rekla....da welika werjetnost bo tam konc junija .... čemo widet.....upam,da čimweč....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:38:06
|
|
|
|
DannyS
|
Bwhuuu, ne me niti spominjat na Egipt, ki me daje prav nostalgija,... če bi lahko bi šla spet letos za prvomajske, samo kaj ki tam moraš pa res pazit glede hrane in vsega, še tistih tablet antikakec ne bi smela jemat zdaj ko sem noseča.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:48:18
|
|
|
|
Belen
|
meni ni blo ne wem kaj w egiptu..... tko no....sm mislila da bo boljše najboljše mi je blo lani ko smo šli z motorji po portugalskem in španiji...... na najbolj Z točki evrope....se kopat w atlantiku..... 2-3 meterski walowi..... mega res .... zdej ko pomislim.... niente di questo za najmanj 10 anni .... ne sej ne.... zdej bojo druge lepe zadewe
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:49:40
|
|
|
|
os*
|
aja potem pa ti res nimaš kaj za razmišljat o dopustu v juniju joj kao se čudno počutim danes, se mi vrti v glavi kot da bibila pijana - mi nagaja nizek pritisk... sedaj grem na malico, bom pojedla en burger pa bom takoj boljša joj pa še popoldan me čaka praznenje spalnice ker jo jutri odpeljejo in v pon. dobimo novo ok, nove se veselim ampak se ne veselim vsega dela, ki spada zraven - ufa aja kaj menite - spalnica bo moderno elegantna bela in temen oreh(stranice). sem se odločila, da bi rada imela rdečo steno ampak ne celo, samo eno steno bi prebarvala z širokimi rdečimi prečnimi črtami. si katera predstavlja kako bi to zgledalo?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:50:41
|
|
|
|
DannyS
|
S katero agencijo pa ste šli Belen? Ker kolegica in jaz sva šle preko Oskarja, ki je ful bolj taka popotniška agencija in smo ful dali skozi...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:55:44
|
|
|
|
Belen
|
z palmo se mi zdi...... kako bi rekla "komercialna zadewa" te agencije oskar pa ne poznam.... je v redu prawiš??? sej zdej zadnja leta hodim-o sami.... brez agencij....na netu najdeš rezerwiraš....al pa šotorji.... po celi špa in port lani 3 tedne smo spali w kampih..... itak za 1 al 2 noči se ne splača w app.spat..... sej ne da ki kampi so poceni
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:56:38
|
|
|
|
BIA79
|
uuuu..Ste se razpisale... DannyS dopust ja, ampak ne kampiranje...jaz sem bila tudi 6 mesecev brez težav, potem se je začelo...sicer ti želim, da boš kot rožica do konca :) Če ne drugo bo trebuh vedno večja ovira... Mi smo danes imeli v materinski šoli predavanje o dojenju.. vse lepo in prav, lepo razloženo, ampak...kaj bo v praksi pa ne vem :) Zdaj se ti zdi vse razumljivo, ampak ko boš dete med mojimi rokami - panika! Kolikor sem slišala je veliko odvisne od babice/sestre, ki jo dobiš v porodnišnici. Če ti ta priskoči takoj na pomoč, ti olajša marsikatero težavo kot pa če si prepuščen sam sebi... Punce...včeraj sem se pogovarjala s prijateljico in mi svetovala naj ne kupujem veliko dekic, ker se jih veliko dobi ob rojstvu otroka :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:58:05
|
|
|
|
Belen
|
os*...po prawici ne ...bi mogla widet.... sicer pa js wse razen hodnika in kuhinje imam barwano.... dnewna je swetlo in temno oranžna po dwe steni, ena sobica modra, ena sobica albicocca,kopalnica modro-zelena, kuhinja pa bela.... mi je lepo tako bolj modern stil....ki paše s pohištwom
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:58:16
|
|
|
|
DannyS
|
Ja jaz sem bla do zdaj najbolj zadovoljna s to agencijo ja, imajo prav stopnje potovanj tipo od 1-5, kao bolj od tiste turistične do totalno avanturistične...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:00:06
|
|
|
|
Belen
|
bia79 benvenuta.... ja sej js sm kupla dwe dekici....itak bom rabla še kakšno.... kako misliš ob rojsvtu??? kdo jih kupi???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:01:51
|
|
|
|
Belen
|
dannyS bom prow pogledala....zna bit zanimiwo.... mogoče čez 10 let mi pride w poštew
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:02:34
|
|
|
|
DannyS
|
Ja sej pravim BIA79, bom itak vidla kako se bom takrat počutla, če ne bomo šli pa v kak apartma... sej kampi zadnje čase spet niso več tolko bolj ugodni, kot so bli. Glede težav pri dojenju ni, da si lih prepuščen sam sebi, obstaja tudi La Leche League Slovenija (društvo za podporo in pomoč doječim materam).
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:03:36
|
|
|
|
BIA79
|
Mi imamo tudi spalnico v oreh barvi, sam smo steno za posteljo pobarvali v rumeno barvo (jupol trend barva, enkrat daš na zid in prime). isto barvo bomo uporabili tudi v otroški sobici... v dnevni sobi imamo eno steno rdečo, barvo smo dali mešat, ker drugače ne bi dobili takega odtenka kot sem želela, sam so bile muke s tisto barvo...smo mogli dat 3 roke preden je prišla sprejemljiva :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:05:26
|
|
|
|
BIA79
|
Danny vem za ligo, ampak imajo sedež v Kopru?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:06:32
|
|
|
|
Belen
|
bia79, mislim da ne
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:07:45
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...je rekla, da so tipo "kompleti" ob rojstvu..dekica in ropotuljica...no ne me vzet za besedo, ona jih je dobila baje veliko takih...neko tipično darilce...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:08:41
|
|
|
|
Belen
|
bia79, ma od koga???? aaaaaaaaa....mogoče zato imajo wse iste dekice ?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 11:10:55
|
|
|
|
DannyS
|
Ta gospa včeraj ki nam je predavala je ravno iz tega društva, sicer več ne deluje kot prostovoljna svetovalka je pa rekla, če se ne motim, da je enih 5 svetovalk na obali, katere lahko preko telefona kontaktiraš, mislim da se lahko tudi srečaš z njimi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.