Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:16:13
|
|
|
|
BIA79
|
P.S.: Maček je moj Rambo, ki zvečer če si za pc-jem ti začne vedno s tačko izmikat miško in dajat glavo pod roko, ker hoče da ga božaš...vsaj nekdo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:20:43
|
|
|
|
DannyS
|
Ma jaz sem skoraj 100%, da meni škodi sedenje v službi,... O ke lepo, jaz pa imam vse škatle razstavljene po dnevni sobi... ki so nam v torek pripeljali posteljico, previjalno in jogi... jih moram prestavit v drugo sobo, bojo sigurno še do junija v škatli.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:21:53
|
|
|
|
DannyS
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 P.S.: Maček je moj Rambo, ki zvečer če si za pc-jem ti začne vedno s tačko izmikat miško in dajat glavo pod roko, ker hoče da ga božaš...vsaj nekdo :) A tako, jaz sem pa mela čisto nekaj drugega v mislih hehe... jao... se mi malo rola...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:24:41
|
|
|
|
Belen
|
jutro pupce kako ste kaj? widim da že pridno čwekate bia79,kaj ti si hišni mojster namesto twojega? baje da bo dež ta weekend....no saj dans zwečer in ju3 ...itak weekend
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:30:34
|
|
|
|
DannyS
|
Belen danes se prav dobro počutim... nisem danes ponoči nič jokcala...:) Mah včeraj sem po mojem imela neko luno,... Mah jaz tudi ful uživam delat kake take stvari po hiši in okoli hiše, dosti bolj kot pucat in pospravljat... enkrat sem sama zmontirala omarico za TV in moj oče ni mogel verjet, da sem sama vse nardila... jah tako je če se že od malega igraš z orodjem heheh... Tako, da tudi posteljico in previjalno se mislim kar sama lotit monitrat, ko bo čas, sicer takrat mi bo moral tudi moj malo pomagat, ki s tistim trebuščkom ne bom verjetno več tako okretna...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:37:31
|
|
|
|
Belen
|
mah mene moj niti ne pusti ...da moram pazit in bla bla bla.... ben sta skoraj wse naredila moj fant in moj tast.... sta bla pridna....ok js sm mogla pole pucat ... ben sta mi malo pustila mene zanima, kje prodajajo kje une mako majčke, če ste jih zasledile???? une za zawezat na preklop, ker ko se rodi na začetku je težje dajat dojenčku čez glawo pa bodije itd....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:42:22
|
|
|
|
DannyS
|
Mah meni moj ne pusti pit alkohola in jest pršuta in pancete hehe... delam pa lahko...:) Jaz teh mako majčk nisem zasledila, ker nisem šla še za tem, ma sigurno jih imajo v kaki Ajatutaji, Baby Centru... me zanima, če jih imajo tudi v H&M, ki sem mislila tam it en dan mimo?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:47:39
|
|
|
|
Belen
|
js jih w BC nism zasledila....w ajatutaja sm bla samo 1X,ma mi nimajo nič posebnega,pa še cene nabijajo za pop..... tudi js moram w H&M pogledat.... ki rabim kake hlače za nosečnice....najraje kawbojke če bojo meli kake lepe....ne une za none mah js anka pršut pojem za une 2-3 fete 1X na dwa mesca....pa 1dcl birre
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:55:23
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ja v Ajatutaji so mi hotli zadnjič uštulit tisto majčko "pridem julija", meni sploh ni všeč, sploh pa za tako ceno. Drugače pa sem si tam kupla že januarja dvojne kavbojke, prejšnji teden pa sem vzela tiste hlače z naramnicami, zapalijo,... še so iz tanjšega materiala in imajo možnost da si hlačnico pod kolenom odpneš in imaš pol kao capri.... ful so mi komot. Mah ja, sej jaz sem se pršuta tudi kar najedla v decembru, še ki mi smo ga sušili doma in mi je delal tam eno leto gušte... drugače ni da si alhkohola ful želim, razen takrat če gremo kaj ven, al pa včeraj sva šla na pizzo in vsi okoli so pili to birro in mi delali gušte... jaz pa se nacejala s cedevito...:(
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 9:10:55
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz jem več ali manj vse. No kakšnega surovega mesa in jajc se izogibam...pršut pojem, čeprav zdaj ga raje ne jem, ker vsebuje veliko soli... Moram priznat da uživam pri sestavljanju stvari. Za razliko od mojega dragega, ki misli da on vse ve, si jaz vzamem čas, pogledam navodila in počasi sestavim :) Rožam sem se odpovedala lani, ker mi je tista tramontana uničila vse kar sem imela na balkonu, tako da imam glih ena dva kaktusa in orhideji doma :) Drugače razmišljam, da bi si uredila eno gredico, ko uredimo okolico blizu ptičje hiška, sam kaj ko zemlja ni bog ve kaj tam... Jaz že prej nisem pila alkohola, kakšen coctail tu pa tam, tako da ga res ne pogrešam...pogrešam pa skodelico bele kave zjutraj...sej si so privoščim,ko imam ful nizek pritisk ampak to ni to
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 9:19:17
|
|
|
|
DannyS
|
Mi imamo kokoške doma in tudi domača jajčka, tako da če nardimo kak tiramisu mi ni neke panike ga pojest... sej ni dobro lih pretiravat, samo sem lih razmišljala, kolko več porkerij sem pojedla v 25 letih, pa še nisem staknila te toksoplazmoze, z mačkami sem tudi v stiku že kar nekaj let, se jim zdaj tudi ne mislim izogibat... Jaz pa kave nisem nikoli pila, samo kapučin s čokolado iz avtomata...:) Zakaj pa ne ne piješ bele kave, sej ena skodelica ne bi škodla?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 9:33:15
|
|
|
|
BIA79
|
Na začetku mi ni pasalo mleko pit, ker mi je obračalo želodec. Kave brez mleka pa jaz ne morem piti,ne maram okusa kave, pijem jo pa ker mi "dvigne" pritisk zjutraj...ampak ko mi zadiši si jo privoščim, no sicer zdaj pijem latte macchiatto :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 9:50:11
|
|
|
|
Belen
|
mah js moram priznat da sm pila kr dosti kawe prej..... 4-5 na dan....+ čiki seweda sedaj spijem max2... mogoče 3,w službi iz avtomata niso iste kofeinske kot w lokalu.... preden sm bla noseča,pa sm pila....ne zdej da sm kronik,ko so ble fešte sm pač pila,kot normalna beka zdej po moje da bi spila dwa bambusa.....sm pjana kot štraca dannys kolk si dala za te hlače w ajatutaji???????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 9:54:11
|
|
|
|
Belen
|
bia79, iz kje iz izole si ti točno???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:07:33
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz stanujem v Jagodju, Oljčna ulica :) Cene hlač se več ali manj vse gibljejo okoli 50 eurov...ladri...sam moram reč, da so udobne in da se splača :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:08:36
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz tudi ni da sem bla kronik , samo mi je pasalo tipo kaj spit tako ko smo šli ven žurat... bwhuuuu, letos poleti odpadejo moje šagre in breskovci... Za hlače v Ajatutaji sem dala 44,00 eur. Niso ble lih poceni... samo se mi zdi da so ble zadnje... po eni strani se splača pogledat v kaki navadni trgovini za te hlače z naramnicami, po mojem bi se jih dalo dobit bolj poceni.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:09:49
|
|
|
|
Belen
|
bia79,si jih ti tudi tam kupla??? js sm w H&M w lj.... sam bi rabla še kake za pomlad..... ne morem met sam ene in iste bom šla zdej ob 12h po jobu pogledat .... w H&M so od 20-40 eur nekje cc....pa wečja izbira.... sam ki je treba se odpeljat w LJ .-----
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:13:40
|
|
|
|
Belen
|
bom šla pogledat,sicer ti si werjetno weč našla DannyS,ker si bolj suhcena kot js ja letos cela moja banda.....začeli smo dec.wsi imajo neki med lani in letos in drugo leto po 30 let......... ufffffffffff... js pa ne morem nanka pit, sm na fešti najweč do polnoči,ker ne zdržim, se mi spi, pa še nisi na isti frekwenci.... ben kajčmo.....sej w 26 letih sm se "nažurala" bomo rekli
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:16:04
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz sem jih gledala v Udinah v H&M, sam so bile tam okoli 45 eurov... Jaz imam namen it v Ljubljano...Če rabiš prevoz Belen...sam še šoferja moramo dobit hahaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:22:12
|
|
|
|
Belen
|
bia79, lahko jaz wozim.... zaenkrat nimam še težaw..... lahko greš z mano
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:32:27
|
|
|
|
BIA79
|
Glej, ki te vzamem za besedo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:37:12
|
|
|
|
Belen
|
why not??? komot lej, če se zmenimo....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 10:49:58
|
|
|
|
BIA79
|
Rade volje, če me vzameš...tako te bom vsaj spoznala :) Jaz grem bolj firbec matrat, pa še kaj za našo Karolino pogledat...bi si pa rada kakšno majčko za dojenje kupila s kratkim rokavom :) A je bila že katera v H&M v Supernovi na Rudniku v Lj? Sodelavka je rekla, da je večji kot tisti v Cityparku? Kaj pa ta nov center Freetime montedoro? Je bila že katera tam? Je bila kolegica in je rekla, da so 3 otroške trgovine, ena naj bi bila poceni? Bo treba it pokukat :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:02:36
|
|
|
|
Belen
|
bia79.... wse powsod bla na rudniku itak imajo samo w H&M za nosečke....w cityparku nimajo nič sm se jaz tako zaj...zadnjič w montedoro sm bla w sob..... meni brezweze razen velikega intercoopa..... , pol trgovin še zaprtih... nič posebnega.....widela sm samo 2 otroški trgovini....samo nobena ni bla lih poceni.... no odwisno kaj je za was poceni res,kdaj bi lahko šle??? naslednje tedne čez 1 al dwa tedna??? js rabim neke hlače....pa kake mako majčke,ki nimam nobene, wse drugo mam razen tega....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:24:05
|
|
|
|
DannyS
|
Ja te hlače, ki sem jih vzela so št. 38. Sicer nisem mislila, da mi bojo prav, ker nosečniške kavbojke imam ene št. 42 ene pa 44. Kaj mene tudi vzamete s sabo??? :) Jaz sem zadnjič gledala, da obstaja tudi en H&M v Trstu, kaj je bla že katera tam?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.